Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εγώ επιτέλους έδωσα τα αποτελέσματα στη γιατρό για την αυχενική. Όλα καλά εκτός του ότι δεν αιματωνεται καλά η μήτρα και μου είπε να πάρω σαλοσπιρ. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό. Ή έστω να λυθεί με το σαλοσπιρ και να μην επηρεάσει την ανάπτυξη του εμβρύου 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Pinacolada είπε:

Εγώ επιτέλους έδωσα τα αποτελέσματα στη γιατρό για την αυχενική. Όλα καλά εκτός του ότι δεν αιματωνεται καλά η μήτρα και μου είπε να πάρω σαλοσπιρ. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό. Ή έστω να λυθεί με το σαλοσπιρ και να μην επηρεάσει την ανάπτυξη του εμβρύου 

Καλησπέρα.. πετάγομαι από του Δεκεμβρίου! Κι εγώ παίρνω σαλοσπιρ.  Δεν είναι κάτι μη σε αγχώνει!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η nikol92 είπε:

Καλησπέρα.. πετάγομαι από του Δεκεμβρίου! Κι εγώ παίρνω σαλοσπιρ.  Δεν είναι κάτι μη σε αγχώνει!!

Σ ευχαριστώ για την απάντηση!

Κ εσύ για την αιμάτωση της μήτρας; 

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Pinacolada είπε:

Σ ευχαριστώ για την απάντηση!

Κ εσύ για την αιμάτωση της μήτρας; 

Εμένα μου είπε μόνο ότι στην αυχενική βγήκε ότι μπορεί να εμφανίσω προεκλαμψία, αλλά μου είπε ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό και όλα καλά!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Pinacolada είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου και εγώ περνώ προληπτικά σαλοσπιρ και από 100 που επερνα μου το έκανε ο εμβρυομητρικος 160 για τον λόγο που είναι δύο και θέλει βοήθεια ,συν ότι κάνω και ένεση innohep ,μην ανησυχείς δεν είναι κάτι 

Δημοσίευση
στις On 24/8/2025 at 2:28 ΜΜ, ο/η Emily91 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου! 🥰

Χαίρομαι για τα νεάκια σας!

@Pinacolada @Stevie Όλα καλά με τον γιατρό! Η αυχενική μια χαρούλα. Βγήκαν και τα αποτελέσματα του προγεννητικού ελέγχου που είχα κάνει, καθαρές και αυτές. 

Τελικά μου έδωσε μαξιλάρι Π μια φίλη μου που δεν το είχε βολευτεί και νομίζω πως θα γίνει ο καλύτερος ''φίλος'' μου! χαχα Δύο μερούλες κοιμάμαι πολύ καλύτερα. Απ'ότι μου είπε το είχε πάρει από το Mothercare και η ετικετούλα του γράφει Clevemama.

Τωρα εγώ έχω άλλο θέμα...

Αν θυμάστε σας είχα πει ότι είχα έναν πόνο στα δεξιά μου πλευρά που θεωρούσα ότι ήταν μυϊκός. Επειδή συνεχιζόταν μου είπε ο γυναικολόγος μου να πάω στον παθολόγο. Με τα πολλα έκανα αίματος που βγήκαν καλές και υπέρηχο που φάνηκε ότι η χολοδόχος κύστη μου ήταν διατεταμένη σαν να είχα να φάω πολλές ώρες (ήμουν μόνο 5 ώρες νηστική). Η γιατρός μου είπε να φάω και να ξαπάω και πάλι όμως δεν μίκρυνε πολύ. Ευτυχώς δεν έχω ούτε πέτρα, ούτε λάσπη που να μας ανησυχεί.

Το θέμα είναι ότι συνεχίζεται ο πόνος. Ο γυναικολόγος μου είπε να πάω σε χειρουργό και ότι λογικά θα μου δώσει συγκεκριμένη διατροφή. Έχω αγχωθεί πολυ! Αύριο έχω ραντεβού... Γενικότερα, εμφανίζεται στην εγκυμοσύνη ''σταση κενωσης'' της χολυδόχου κύστης απ'ότι μου είπαν αλλά όχι στις εβδομάδες που είμαι τώρα (16 + 4 ), συνήθως πιο μετά στην εγκυμοσύνη.

Έχετε κάποια παρόμοια εμπειρία?

Στην εγκυμοσύνη την δεύτερη με έπιασε η χολή μου,με εισαγωγή σε νοσοκομείο λόγο διάρροιας κάπου εκεί 16-17 εβδ τελικά έβγαλα όλη την εγκυμοσύνη με διατροφή. Όχι τηγανητά όχι καυτερα όχι όσπρια . Πόνο είχα και έβαζα Θερμοφορα αλλά μόνο στο συγκεκριμένο σημείο εκεί στα πλευρά.  

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Pinacolada είπε:

Και πως το είδατε αυτό; Να θυμάσαι να κοιμάσαι πλάγια στην αριστερή μεριά 

Δημοσίευση
στις On 24/8/2025 at 4:55 ΜΜ, ο/η Princess28 είπε:

Καλησπέρα σε όλες! Γράφω μετά από πάρα πολύ καιρό σε αυτό το φόρουμ, και η αλήθεια είναι πώς δεν περίμενα να ξαναγράψω για τέτοιο λόγο, οπότε μου πήρε λίγο καιρό να το πάρω απόφαση…είμαι κι εγώ πάλι έγκυος , χωρίς να ξέρουμε πώς έγινε και χωρίς να είχαμε ποτέ κανένα "ατύχημα"…οπότε ήταν λίγο σοκ, και να το πω "ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη", καθώς έχω ήδη άλλα 3 παιδάκια μικρά, 2,5 ετών, 3,5 ετών και 5 ετών…το ανακάλυψα και λίγο αργά, το καταλάβαμε όταν ξεκίνησαν οι εμετοί κ οι ζαλάδες, δηλαδή 5 εβδ κ κάτι και έτσι έκανα τεστ, και μετά από λίγες μέρες στις 6εβδ κ κάτι έκανα χοριακή η οποία ήταν 48.000. Πήγα στο γιατρό νομίζαμε θα μαι 10εβδ βάσει χοριακης(γιατί δεν υπολόγιζα και περιόδους), αλλά είδαμε ότι είμαι 6 και είδαμε 2 σάκους μάλιστα ήταν πανομοιότυπα δίδυμα, οπότε εκεί πάθαμε μεγαλύτερο εγκεφαλικό. Μου είπε ο γιατρός όμως ότι επειδή είναι αρχή, καμία φορά απορροφάται το ένα, και όντως τελικά έμεινε μόνο το 1, οπότε εκεί μας έφυγε ένα βάρος και κάπως μας φάνηκε πιο εύκολο το 1 παρά να ήταν 2. Παρολαυτα, έκλεισα 2 φορές ραντεβού για να το ρίξω, διότι πραγματικά δεν το ήθελα, ούτε έχω άλλες ψυχικές αντοχές για άλλο παιδί, ούτε ήταν η ώρα τώρα από πρακτικής άποψης, αλλά το ακύρωσα και τις 2 φορές καθώς δε μπόρεσα να πάω γιατί δεν είχα τη δύναμη να το κάνω αυτό…

Οπότε είμαι κι εγώ εδώ τώρα, με ΠΗΤ 28/02..η αυχενική πολύ καλή, όλα καλά και διανύω την 14η εβδομάδα τώρα..παρόλαυτα παραμένει μυστήριο το πώς έτυχε αυτή η εγκυμοσύνη, και μάλλον δε θα το μάθουμε ποτέ! Αυτά! Νομίζω είπα όλη την ιστορία αναλυτικά χαχ

Από συμπτώματα δυστυχώς έχω πολλούς εμετούς κ ανακατωσούρες κ ζαλάδες, οι οποίοι δεν περνάνε, έτσι ήμουν και στις άλλες 3 εγκυμοσύνες από την αρχή μέχρι την ώρα που γεννούσα κ έκανα κι εκεί εμετούς, και μου έβαζαν αντιεμετικό στον όρο για να μπορέσω να γεννήσω..οπότε νιώθω λίγο χάλια και δε μπορώ να φάω και πολύ..ειδικά μετά το μεσημέρι και το απόγευμα χειροτερεύει πολύ η κατάσταση, οπότε πολλές φορές μετά τις 5-6 δε ξανά τρώω τίποτα μέχρι την άλλη μέρα..ζηλεύω τις κοπέλες που λέτε ότι δεν έχετε συμπτώματα! Πραγματικά ήθελα κι εγώ μια τέτοια εγκυμοσύνη!

Αα και η ηλικία μου είναι 34 , σε λίγο θα γίνω 35!

Θα χαρώ να σας γνωρίσω όλες και να μάθω και για εσάς!

Με την @Παρασκευαιδου νομίζω ήμασταν μαζί και σε μια άλλη εγκυμοσύνη αν θυμάμαι καλά;

Καλά σοκ μεγάλο . Και την ξέρω πολύ καλά την κεραμίδα την έφαγα τώρα με το τρίτο. Ποιος εγώ της εξωσωματικής... Τεσπά όλα είναι θέλημα Θεού; Μοίρας όπως το ονομάζει ο καθένας εγώ θεωρώ θαύμα και όλα για κάποιο λόγο γίνονται... Ναι είμασταν μαζί τον Μάιο του 2023 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...