Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΒΡΕΦΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ; ΤΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ; ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ voucher ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΠΑΩ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 14 ΜΗΝΩΝ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ. ΚΑΘΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΔΕΚΤΗ!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα! Εγώ έστειλα και τα δυο μου παιδάκια στους δημόσιους βρεφικούς της ΔΥΠΑ. Απίστευτα καλές συνθήκες, εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται, τα παιδιά περνούν όμορφα κ ήταν μια εμπειρία που θα συνέστηνα ανεπιφύλακτα σε κάθε μανούλα. Τουλάχιστον για τους βρεφικούς της ΔΥΠΑ. Για τους άλλους δημόσιους δεν έχω άποψη. Τα έστειλα από 13 μηνών μέχρι να πάνε νηπιαγωγείο 

Δημοσίευση

Καλησπέρα! Κι εγώ έχω στείλει την κόρη μου σε δημοτικό βρεφικό σταθμό και μόνο καλά λόγια μπορώ να πω!βέβαια έχει να κάνει με τον Δήμο και τον εκάστοτε σταθμό, οπότε ίσως θα ήταν καλύτερο να αναζητήσεις πληροφορίες για τους συγκεκριμένους!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Zaxaroulamak είπε:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΒΡΕΦΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ; ΤΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ; ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ voucher ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΠΑΩ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 14 ΜΗΝΩΝ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ. ΚΑΘΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΔΕΚΤΗ!!!

Καλησπέρα! Εγώ έχω στείλει τον γιο μου και σε ιδιωτικό και σε δημόσιο και ήμουν ευχαριστημένη και στα δύο. Ένα σχόλιο μόνο ότι αίτηση για voucher κάνε έτσι κι αλλιώς γιατί το δέχονται και στους δημόσιους.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• έλα μου ντε..στο chat gtp λέει ότι επηρεάζει αλλά εγώ κάνω κανονικά ωορηξία..τώρα ρώτησα και το γιατρό..νομίζω δεν χρειαζόταν τόση μεγάλη δόση..το παραέκανε 😄χαχα
    • Καλές γονιμοποιήσεις κορίτσι μου!! Μακάρι, το εύχομαι μέσα απ' την καρδιά μου, αυτά τα τρία να προχωρήσουν!🙏 Ναι, να κάνετε και δεύτερη διέγερση τον Σεπτέμβρη να είσαι κι εσύ λίγο πιο ήσυχη. Συζητήσατε μήπως να αλλάξετε αγωγή; Έδωσε κάποια εξήγηση γιατί δεν ωρίμασαν περισσότερα; Πάντως κι εγώ έτσι, θυμάμαι, την πρώτη φορά δύο πήραμε, ένα προχώρησε. Και το κατέψυξε τριών ημερών, για να μην το χάσουμε και αυτό. Όμως μετά συνέχισα και πήγαν όλα καλά!😉
    • Γεια σας κοριτσια!! Τι κανετε; Καλως ηρθατε τα νεα κοριτσια στην ομαδα μας. Οι εγκυουλες τι κανουν; Κοριτσια μου μην απογοητευστε @Ngsofia @Savina_5. Ψηλα το κεφαλι! Θα ειμαστε ολες μαζι τον Σεπτεμβρη. Εγω πηγα χθες στον καινουργιο γιατρο και θα μεινω εκει βλεπω. Δεν θα κανω αλλο ραντεβου με αλλον. Μου ειπε πραγματα που δεν τα εχω ξανακανουσει κι μου φανηκαν λογικα. Εχει εμπειρια και γνωσεις! Ειπαμε θα προχωρησουμε απο Σεπτεμβρη. Μου εδωσε αλλο πρωτοκολλο. Παλι καλα οι ενεσεις γοναδοτροπινων μενουν οι ιδιες. 2 πραγματα εχω να παρω ακομα. Ανακουφιστηκα. Τον εμπιστευτηκα.
    • Κορίτσι μου Εμένα έκανε καθημερινά κακακια και τώρα από χθες δεν έχει κάνει τίποτα,  δε ξέρω και γω να ανησυχήσω ή όχι, κάθε τρεις και λίγο την κοιτάζω μήπως έκανε αλλά τίποτα ακόμα 
    • Αχ βρε ζόρικη η μικρούλα, δοκίμαζε να ναι καλά ταισμενο πριν βγείτε έξω,  εμένα έξω συνήθως κοιμάται,  ξυπνάει τρώει κάθεται λίγο και μετά ύπνο ξανά, όταν επιστρέφουμε σπίτι μέχρι να την αλλάξω και να την ετοιμάσω για ύπνο αυτή ξεξυπναει, ξέρεις τι κάνω; ξαπλωνουμε μαζί στο διπλό κρεβάτι αν είναι ώρα να φάει την ταΐζω ειδάλλως με χαιδεματα κλπ την παίρνει ο ύπνος, περιμένω κάποια ώρα να κοιμάται βαριά και μετά την βάζω στο λικνο 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...