Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναζήτηση γυναικολόγου

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια !!

Χρειάζομαι τη βοήθεια σας.

Θα ήθελα να μου προτείνετε γυναικολόγο (άντρα ή γυναίκα ) στην Αθήνα που να σας εχει βοηθήσει , δηλαδή να έχετε μείνει ευχαριστημένες με το πόσο ασχολήθηκε. 

Θα ήθελα να υποστηρίζει τη φυσική σύλληψη και τον φυσικό τοκετό .

Ευχαριστώ 

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσι! Για ποια περιοχη της Αθηνας ενδιαφερεσαι; Θες απλο γυναικολογο ή εξειδικευμενο στην αναπαραγωγη; Για να καταλαβω εχεις ξεκινησει τωρα προσπαθειες για παιδακι ή προσπαθειτε καιρο;

Δημοσίευση
στις πριν 47 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Καλησπερα κοριτσι! Για ποια περιοχη της Αθηνας ενδιαφερεσαι; Θες απλο γυναικολογο ή εξειδικευμενο στην αναπαραγωγη; Για να καταλαβω εχεις ξεκινησει τωρα προσπαθειες για παιδακι ή προσπαθειτε καιρο;

Καλησπέρα 🙂

Ευχαριστώ για την απάντηση !

Μένω στο κέντρο.

Θα ήθελα εξειδικευμένος στην αναπαραγωγή,έχουμε ξεκινήσει εδώ και λίγο και θα ήθελα να ξέρω ότι αν χρειαστούμε κάποια ενίσχυση θα γνωρίζει να μας κατατοπίσει.

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η kat_kat είπε:

Καλησπέρα 🙂

Ευχαριστώ για την απάντηση !

Μένω στο κέντρο.

Θα ήθελα εξειδικευμένος στην αναπαραγωγή,έχουμε ξεκινήσει εδώ και λίγο και θα ήθελα να ξέρω ότι αν χρειαστούμε κάποια ενίσχυση θα γνωρίζει να μας κατατοπίσει.

Σου στελνω προσωπικο μηνυμα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...