Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Πολύ λυπηθηκα κορίτσι μου!
Το περασα και εγω πέρσι και σε νιωθω…
Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου γρηγορα να χτυπαει μια δευτερη καρδουλα μεσα σου!!!
Καλησπέρα! Έλενα λυπάμαι για την ανασφάλεια που αισθάνεσαι. Η αλήθεια είναι ότι από τους γιατρούς περιμένουμε μια κατεύθυνση και οδηγίες για θέματα που δεν μπορούμε εκ των πραγματων να έχουμε άποψη λόγω άγνοιας του αντικειμενου. Εγώ πάντα λέω ότι θέλω να ξέρω τις επιλογές και τις εναλλακτικές μου αλλά στο τέλος ο γιατρός θέλω να με βοηθήσει να πάρω μια απόφαση με την επιστημονική του εμπειρία και κατάρτιση ως γνώμονα ακόμα κ αν αυτή η απόφαση είναι λυπηρη. Είχαμε συμφωνήσει εξ αρχής ότι αν κάτι τον απασχολήσει στο έμβρυο θα πάμε για λάχνες, δε φοβάμαι και το προτιμώ να ξέρω από το να αγχώνομαι. Σε νιπτ θα προχωρούσα μόνο αν ήταν όλα καλά στην αυχενική και για μένα μόνο. Πραγματικά αν είναι να σε στέλνει για νιπτ και μετά να σε δηλητηριαζει με ενοχές και αμφιβολία τι νόημα είχε. Τέλος πάντων, όλα τα στοιχεία είναι υπέρ σου και η μαία καθησυχαστικη οπότε ας υποθέσουμε ότι ήταν μια άβολη στιγμή του γιατρού σου. Φυσικά να πάρεις δεύτερη γνωμη, και εγώ θα το έκανα αν είχα αμφιβολία αλλά δε θα ανησυχούσα υπέρμετρα.
Ρένα είσαι καλύτερα με τις ναυτίες; Εγώ έχω τρομερή κούραση, ειδικά το μεσημερι που ξυπνάει ο μικρός ενώ έχω προλάβει να κάτσω μισή ώρα λέω σκοτώστε με καλύτερα. Έχω και λίγα καφέ που και που αλλά τα συνήθισα πια. Επίσης ο μικρός περνάει φάση μαμακιασης και μονίμως κρέμεται από πάνω μου σαν κοάλα σε ευκάλυπτο. Την άλλη βδομάδα διακοπεεεεες! Δεν ξέρω γιατί έχω την ψευδαίσθηση ότι θα ξεκουραστώ αλλά σίγουρα ανυπομονώ! Θα δω και λίγο τον άντρα μου που σχεδόν έχω ξεχάσει πως μοιάζει!
Γεια σου κορίτσι μου! Καλύτερα νομιζω. Ευχαριστώ! Στείλαμε το έμβρυο για καρυότυπο, οπότε είμαστε σε αναμονή για τα αποτελέσματα για να δούμε πώς θα προχωρήσουμε. Είχε σταματήσει η καρδούλα του όταν πήγαμε για υπέρηχο.
Πώς είσαι εσύ; Με το καλό να έχετε καλά αποτελέσματα και να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα!
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.