Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 48 λεπτά, ο/η Vasiliki_m είπε:

Καλησπερα!😛,

Ποσο αξιοπιστα ειναι τα hometests εγκυμοσύνης;  Δειχνουν πριν την αναμενόμενη περιοδο; πχ (3-4 ημερες πριν; ) 

Ναι σε εμένα είχε δείξει 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Vasiliki_m είπε:

Καλησπερα!😛,

Ποσο αξιοπιστα ειναι τα hometests εγκυμοσύνης;  Δειχνουν πριν την αναμενόμενη περιοδο; πχ (3-4 ημερες πριν; ) 

Τα homemade tests (π.χ. Clearblue, Predictor, First Response κ.λπ.) είναι αρκετά αξιόπιστα, αλλά η ακρίβειά τους εξαρτάται από πότε τα κάνεις.

Δημοσίευση
στις On 10/7/2025 at 2:19 ΜΜ, ο/η Vasiliki_m είπε:

Καλησπερα!😛,

Είναι αξιόπιστα τεστ και σε εμένα έδειξε αχνό θετικό 4 μέρες νωρίτερα.. εγώ έμεινα πολύ ευχαριστημένη με αυτά τα τεστ αλλά και μετά τεστ ωορρηξίας της ίδια εταιρίας !

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Elk είπε:

Είναι αξιόπιστα τεστ και σε εμένα έδειξε αχνό θετικό 4 μέρες νωρίτερα.. εγώ έμεινα πολύ ευχαριστημένη με αυτά τα τεστ αλλά και μετά τεστ ωορρηξίας της ίδια εταιρίας !

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσίευση

Κι εγώ hometests έχω και την ωορρηξία μου την εμφανίζουν απλα με την ευκαιρία θέλω να σας κάνω την εξής ερώτηση όταν βγει θετικό πρακτικά τι σημαίνει για την ωορρηξία ; Δηλαδή τι παράθυρο επαφών ανοίγει ; 

Ευχαριστώ 

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η kat_kat είπε:

Κι εγώ hometests έχω και την ωορρηξία μου την εμφανίζουν απλα με την ευκαιρία θέλω να σας κάνω την εξής ερώτηση όταν βγει θετικό πρακτικά τι σημαίνει για την ωορρηξία ; Δηλαδή τι παράθυρο επαφών ανοίγει ; 

Ευχαριστώ 

Καλημέρα, θετικό είναι το τεστ ωορρηξίας όταν η γραμμή είναι εξίσου ή και περισσότερο έντονη από τη γραμμή ελέγχου. Συνήθως η ωορρηξία γίνεται εντός 48ωρων. Εμένα πχ γινόταν την επόμενη του θετικού τεστ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...