Μετάβαση σε περιεχόμενο

Θετικό και αρνητικό τεστ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Λοιπόν θα τα πω όσο πιο σύντομα μπορώ .. Τελευατια περίοδος 16 Ιουνίου με 20 .. 30 Ιουνίου ελεύθερη επαφή 2 Ιουλίου ωορρηξία, μπήκα στο τρυπακι στις 6 του μηνός να πάρω τεστ γιατί είχα πολλές κράμπες που δεν είχα το έκανα βγήκε πρώτα η κάθετη γραμμή και έπειτα η οριζόντια και δημιούργησε Σιν μπλε το κλιαρ μπλού έκανα τα έχασα λίγο γιατί τόσο νωρίς θα ήταν δύσκολο εχθές έκανα ένα άλλο τεστ αρνητικό δεν ξέρω τι γίνεται η κράμπες σταμάτησαν εχθές κιόλας της είχα από την ημέρα τις επαφής για κάποιο λόγο περιμένω περίοδο 16 Ιουλίου ξέρω πως έκανα λάθος στο να ασχοληθώ με τα τεστ τόσο νωρίς ειδικά πριν την καθυστέρηση σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο ;

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η Ado είπε:

Λοιπόν θα τα πω όσο πιο σύντομα μπορώ .. Τελευατια περίοδος 16 Ιουνίου με 20 .. 30 Ιουνίου ελεύθερη επαφή 2 Ιουλίου ωορρηξία, μπήκα στο τρυπακι στις 6 του μηνός να πάρω τεστ γιατί είχα πολλές κράμπες που δεν είχα το έκανα βγήκε πρώτα η κάθετη γραμμή και έπειτα η οριζόντια και δημιούργησε Σιν μπλε το κλιαρ μπλού έκανα τα έχασα λίγο γιατί τόσο νωρίς θα ήταν δύσκολο εχθές έκανα ένα άλλο τεστ αρνητικό δεν ξέρω τι γίνεται η κράμπες σταμάτησαν εχθές κιόλας της είχα από την ημέρα τις επαφής για κάποιο λόγο περιμένω περίοδο 16 Ιουλίου ξέρω πως έκανα λάθος στο να ασχοληθώ με τα τεστ τόσο νωρίς ειδικά πριν την καθυστέρηση σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο ;

Εχθες επαθα το ιδιο κι εγω με της κλιαρ επισης, στην αρχη μια οριζόντια και μετα απο λιγο μια καθετη παρα πολυ αχνη, και σημερα αρνητικο παλι της κλιαρ (4-5 ημερες πριν την καθυστέρηση) με παρα πολλες κραμπες (που συνεχιζονται ακομα) και καουρες με αναγουλες (που ισως να μην παιζουν ρολο)...δεν ξερω τι γίνεται. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...