Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εξέταση μικροβιωματος μητρας ngs

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ειναι μια εξεταση για να ελεγχθει το περιβαλλον της μητρας για μικροβια κτλ. Ενα δειγμα σου παιρνουν γινεται και χωρις αναισθησια δηλαδη. Προσωπικα πονεσα πολυ βεβαια παρολο που ειχα παρει και 2 buscopan αλλα νομιζω πως δεν πονανε ολες οι γυναικες τοσο. Θεωρω οτι ειναι πολυ σημαντικη εξεταση. Εγω την εκανα πριν κανω εμβρυομεταφορα καο παλι καλα γιατι ειχα στο 50% ενα μικροβιο και πολυ χαμηλους γαλακτοβακιλλους. Θα ειχε αποτυχει σιγουρα η προσπαθεια μας αν ειχαμε παει για εμβρυομεταφορα χωρις να το εχουμε τσεκαρει. Πηρα αντιβιωση και προβιοτικα και μετα απο καποιο καιρο καναμε επαναληπτικη και προχωρησαμε.

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Zaxaroulamak είπε:

Ειναι μια εξεταση για να ελεγχθει το περιβαλλον της μητρας για μικροβια κτλ. Ενα δειγμα σου παιρνουν γινεται και χωρις αναισθησια δηλαδη. Προσωπικα πονεσα πολυ βεβαια παρολο που ειχα παρει και 2 buscopan αλλα νομιζω πως δεν πονανε ολες οι γυναικες τοσο. Θεωρω οτι ειναι πολυ σημαντικη εξεταση. Εγω την εκανα πριν κανω εμβρυομεταφορα καο παλι καλα γιατι ειχα στο 50% ενα μικροβιο και πολυ χαμηλους γαλακτοβακιλλους. Θα ειχε αποτυχει σιγουρα η προσπαθεια μας αν ειχαμε παει για εμβρυομεταφορα χωρις να το εχουμε τσεκαρει. Πηρα αντιβιωση και προβιοτικα και μετα απο καποιο καιρο καναμε επαναληπτικη και προχωρησαμε.

Εγώ έκανα  2 φορές μικροβιωμα.. απόλυτα σημαντική εξεταση γιατί μπορεί ν νιώθεις καλά κ να έχεις μικρόβια που ν μην σε  αφήνουν ν μείνει τ μωρό..

Δημοσίευση

Τι να πω βρε κορίτσια μακάρι να είναι κάτι τέτοιο να φτιαχτεί και να πετύχει η επόμενη εξωσωματική.Γτ αιτίες συγκεκριμένες δεν έχουμε. Να σου λένε όλα καλά είναι και να μην μένεις ούτε και με την πρώτη εξωσωματική τι να πω :(  Μήπως γνωρίζεται κάμια καλή βιταμίνη για αυτή την περίοδο μέχρι την επόμενη ε.τ που θα κάνω εγώ περνώ λίγο καιρο τις pregnacare conception και δεν με ενοχλουν στο στομάχι σαν κάποιες πολύ ακριβότερες που Μ έλεγαν παλια.

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας, ήθελα ορισμένες πληροφορίες για τη ngs από όσες ΄έχετε κάνει. Ο γιατρός μου (ιδιώτης) μού είπε ότι τα δείγματα στέλνονται σε Ιταλία ή Ισπανία, καθώς εδώ δεν έχουμε εργαστήρια που τα επεξεργάζονται και μάλιστα είπε ότι μπορεί να μην πάρουμε απαντήσεις, καθώς το δείγμα μπορεί να "χαλάσει" στη διαδρομ΄ή, να μην είναι επαρκές ή το εργαστήριο εκείνη τη μέρα να είναι πολύ φορτωμένο και να μην προλάβουν να το επεξεργαστούν επομένως θα πρέπει να επαναληφθεί όλη η διαδικασία για τη λήψη. Σας είπαν εσάς τέτοια πράγματα; Μου φαίνονται οριακά παράλογα. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αντε με το καλό εγώ έχω την επόμενη εβδομάδα doppler. Κορίτσια εμείς που θα έχουμε πρώτα ο Θεός χειμωνιάτικα μωράκια επειδή βλέπω σκουφάκια και πλεκτά και κάτι λεπτά από ύφασμα. Ποια είναι καλύτερα να πάρουμε?μόνο έξω θα τους φοράμε η πρέπει και νοσοκομείο σκουφάκι? Επίσης, οι έμπειρες μαμάδες τι προτείνετε να πάρουμε σερβιέτες λοχίας η πάνες ενηλίκων για τις πρώτες μέρες?προτείνετε κάποιο?
    • Καλημέρα! Καλή εβδομάδα κορίτσια!Εγώ από αρχές Νοεμβρίου λεω να πάω να δω από κοντά καρότσια. Έχω δει κάποια που μου αρέσουν σε site και βιντεάκια αλλα από κοντά δεν ξέρω πως θα είναι.  Τα dovadi μου άρεσαν atta και fly και κάποια της kikka boo. Εχω αυτά στο μυαλό μου και βλέπουμε.  Κρεβατάκι σαν στυλ μου αρεσει ενα απο ικεα το sniglar απλο λιτό και θα επενδύσουμε σε ενα πιο αξιόλογο στρωματάκι. Τα μοναδικά που πήραμε προς το παρόν ειναι κανα δυο κουβερτούλες και κατι κορμάκια (οι γιαγιάδες δεν κρατιουνται 😂). Οι περισσότερες αγορές ομως θα γίνουν black Friday και στις εκπτώσεις. Κι εμείς τωρα μένουμε σε 40τμ ,ειχαμε σηκώσει τα χερια ψηλά μετα απο 1μιση χρονο που ψάχνουμε, λέγαμε εμεις και το μωρακι μας να ειμαστε καλά και θα την παλεψουμε.Για καλή μας τύχη βρήκαμε σπιτι την προηγούμενη εβδομάδα οποτε θα εχουμε μετακόμιση τέλος του μηνα 🤞🤞
    • Καλημέρα κορίτσια ❤️ 30 κ 5 σήμερα και έχω DOPPLER την Πέμπτη. Εγώ κορίτσια αρρώστησα και να σας πω την αλήθεια ακόμα νιώθω πολύ κουρασμένη. Κάτι συγκεκριμένο δεν έδειξε αν και τα συμπτώματα μου ήταν σαν COVID. Πυρετό, συνάχι είχα. Να προσέχετε γιατί κυκλοφορούν πολλές ιώσεις. Ανυπομονώ και εγώ για την εξέταση να δω τον μπέμπη , ο οποίος είναι πολύ ενεργητικός πλέον.
    • Καλημέρα σε όλες!!! @Emily91 να το χαίρεσαι το κοριτσάκι σου... Κοριτσομανες 😍 εγώ δεν έχω αρχίσει τπτ ακόμα...δεν έχουμε και πολύ χώρο στο σπίτι βέβαια αλλά οι φίλες μου που έχουν παιδάκια μικρά μου λένε όλες για τον πρώτο χρόνο δεν χρειάζεται δωμάτιο κλπ,τα βασικά και τα άλλα τα βρίσκουμε αργότερα! Και κάπως έχω ηρεμήσει γτ με είχε πιάσει ένας πανικός να μετακομίσουμε αλλά τα ενοίκια είναι στον Θεό 😂😭 Παρόλα αυτά black Friday μου έχουν πει επίσης να κοιτάξω για τα κορίτσια κλπ που θα έχει πιο οικονομικα!  @Παρασκευαιδου τι εννοείς με την καθυστερημένη αποκοπή ομφάλιου λώρου;;;;;🤔 Και γιατί θα το ζητήσεις,έχει κάποια οφέλη φαντάζομαι!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...