Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια! 

Πιθανότατα να έχει ξαναγίνει ερώτηση αλλά δεν μπορώ να το βρω.

Είναι συχνό να μην υπάρχουν συμπτώματα πριν την ημερομηνία περιόδου αν υπάρχει εγκυμοσύνη ή όλες είχατε; 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσι μου! Ναι είναι απόλυτα φυσιολογικό να μην υπάρχουν συμπτώματα πριν την ημερομηνία περιόδου αν υπάρχει εγκυμοσύνη. Εγώ έχω κάνει δύο εξωσωματικές, στην πρώτη είχα φουλ συμπτώματα και τώρα στη δεύτερη δεν έχω τπτ!

Δημοσίευση

@melitiniღ

Ευχαριστώ για την απάντηση και εύχομαι με το καλό !! 

Είμαι στη φάση που συνεχώς αναζητώ συμπτώματα και απογοητεύομαι αν δεν έχω κάτι. 

Πχ τώρα νιώθω ότι θα αδιαθετησω αλλά δεν έχω ιδιαίτερα πρησμένο στήθος που λένε ότι είναι βασικό σύμπτωμα .

Δημοσίευση

Ίσα ίσα κορίτσι μου, στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα φουλ πόνο στο στήθος, δεν μπορούσα ούτε να το ακουμπήσω και τώρα σε αυτήν την εγκυμοσύνη δεν έχω καταλάβει τπτ, το στήθος ούτε πονάει, ούτε πρησμένο είναι.

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η kat_kat είπε:

@melitiniღ

Ευχαριστώ για την απάντηση και εύχομαι με το καλό !! 

Είμαι στη φάση που συνεχώς αναζητώ συμπτώματα και απογοητεύομαι αν δεν έχω κάτι. 

Πχ τώρα νιώθω ότι θα αδιαθετησω αλλά δεν έχω ιδιαίτερα πρησμένο στήθος που λένε ότι είναι βασικό σύμπτωμα .

Καλημέρα! 

Κι εγώ έτσι ήμουν στην αρχή,  αλλά κάθε γυναίκα είναι διαφορετική. 

Εμένα είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη κι αν δεν είχα καθυστέρηση δε θα καταλάβαινα καν ότι είμαι έγκυος. 

Ούτε πρήξιμο στο στήθος,  ούτε αναγούλες,  ούτε πόνος μέσης.  

Τίποτα απολύτως δεν έχω εμφανίσει και τώρα μπήκα στον 5ο μήνα!

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η nikol92 είπε:

Καλημέρα! 

Κι εγώ έτσι ήμουν στην αρχή,  αλλά κάθε γυναίκα είναι διαφορετική. 

Εμένα είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη κι αν δεν είχα καθυστέρηση δε θα καταλάβαινα καν ότι είμαι έγκυος. 

Ούτε πρήξιμο στο στήθος,  ούτε αναγούλες,  ούτε πόνος μέσης.  

Τίποτα απολύτως δεν έχω εμφανίσει και τώρα μπήκα στον 5ο μήνα!

@nikol92 με το καλοό! Όλα καλά να πάνε !! Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση .

Τώρα είμαι στην 20η μέρα του κύκλου και έχω μόνο πόνους χαμηλά στην κοιλιά σαν να αδιαθετώ.

Τι να πω μακάρι ! 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η kat_kat είπε:

@nikol92 με το καλοό! Όλα καλά να πάνε !! Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση .

Τώρα είμαι στην 20η μέρα του κύκλου και έχω μόνο πόνους χαμηλά στην κοιλιά σαν να αδιαθετώ.

Τι να πω μακάρι ! 

Σ ευχαριστώ πολύ 😊😊

Αυτό το πάθαινα κι εγώ.  Έτρεχα να βάλω σερβιέτα κάθε τρεις και λίγο,  αλλά τίποτα 😁

Δημοσίευση

Κοριτσια συγγνώμη για το ασχετο αλλα ειμαι καινούργια, 6 ημερες πριν την αναμενόμενη περίοδο ειναι φυσιολογικο να βγαινουν τεστ με πρωινα αρνητικα; ή υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης;

Δημοσίευση
στις On 10/7/2025 at 7:59 ΠΜ, ο/η Vasiliki_m είπε:

Κοριτσια συγγνώμη για το ασχετο αλλα ειμαι καινούργια, 6 ημερες πριν την αναμενόμενη περίοδο ειναι φυσιολογικο να βγαινουν τεστ με πρωινα αρνητικα; ή υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης;

Αν έχει γίνει η εμφύτευση πιο αργά μπορεί να μην δείξει κορίτσι μου. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Pixies είπε:

Αν έχει γίνει η εμφύτευση πιο αργά μπορεί να μην δείξει κορίτσι μου. 

εκανα κ 1 ημερα πριν την αναμενόμενη βγηκε με αχνη γραμμη και την επόμενη ημερα εκανα χοριακη, 0,80 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Vasiliki_m είπε:

καλημερα! 5 λ

Είχα 5 μέρες καθυστέρηση χωρίς κανένα συμπτώμα και με έντονους πόνους πε΄ριοδου που έρχοντάν ανα διαστήματα και έφευγαν. Ημούν τόσο σ΄ίγουρη ότι θα αδιαθέτησω που είχα βάλει σερβίετα.

Έκανες δεύτερο? Μήπως να πάς να κάνεις μια χοριακη?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα! Έλενα λυπάμαι για την ανασφάλεια που αισθάνεσαι. Η αλήθεια είναι ότι από τους γιατρούς περιμένουμε μια κατεύθυνση και οδηγίες για θέματα που δεν μπορούμε εκ των πραγματων να έχουμε άποψη λόγω άγνοιας του αντικειμενου. Εγώ πάντα λέω ότι θέλω να ξέρω τις επιλογές και τις εναλλακτικές μου αλλά στο τέλος ο γιατρός θέλω να με βοηθήσει να πάρω μια απόφαση με την επιστημονική του εμπειρία και κατάρτιση ως γνώμονα ακόμα κ αν αυτή η απόφαση είναι λυπηρη. Είχαμε συμφωνήσει εξ αρχής ότι αν κάτι τον απασχολήσει στο έμβρυο θα πάμε για λάχνες, δε φοβάμαι και το προτιμώ να ξέρω από το να αγχώνομαι. Σε νιπτ θα προχωρούσα μόνο αν ήταν όλα καλά στην αυχενική και για μένα μόνο. Πραγματικά αν είναι να σε στέλνει για νιπτ και μετά να σε δηλητηριαζει με ενοχές και αμφιβολία τι νόημα είχε. Τέλος πάντων, όλα τα στοιχεία είναι υπέρ σου και η μαία καθησυχαστικη οπότε ας υποθέσουμε ότι ήταν μια άβολη στιγμή του γιατρού σου. Φυσικά να πάρεις δεύτερη γνωμη, και εγώ θα το έκανα αν είχα αμφιβολία αλλά δε θα ανησυχούσα υπέρμετρα. Ρένα είσαι καλύτερα με τις ναυτίες; Εγώ έχω τρομερή κούραση, ειδικά το μεσημερι που ξυπνάει ο μικρός ενώ έχω προλάβει να κάτσω μισή ώρα λέω σκοτώστε με καλύτερα. Έχω και λίγα καφέ που και που αλλά τα συνήθισα πια. Επίσης ο μικρός περνάει φάση μαμακιασης και μονίμως κρέμεται από πάνω μου σαν κοάλα σε ευκάλυπτο. Την άλλη βδομάδα διακοπεεεεες! Δεν ξέρω γιατί έχω την ψευδαίσθηση ότι θα ξεκουραστώ αλλά σίγουρα ανυπομονώ! Θα δω και λίγο τον άντρα μου που σχεδόν έχω ξεχάσει πως μοιάζει!
    • Γεια σου κορίτσι μου! Καλύτερα νομιζω. Ευχαριστώ! Στείλαμε το έμβρυο για καρυότυπο, οπότε είμαστε σε αναμονή για τα αποτελέσματα για να δούμε πώς θα προχωρήσουμε. Είχε σταματήσει η καρδούλα του όταν πήγαμε για υπέρηχο.  Πώς είσαι εσύ; Με το καλό να έχετε καλά αποτελέσματα και να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα! 
    • Κορίτσια καλησπερα,η μπέμπα είναι μια χαρά αυτές τις μέρες,τρώει και κοιμάται,γκρινιαζει μόνο όταν πεινάει η αν βαρεθεί ξαπλωμένη. Μένει αρκετά ξύπνια και μας κάνει γελάκια και φωνούλες. Αν ακούσει τον αδερφό της να γελάει ξεκαρδιζεται και αυτή.  Εγώ από την άλλη δεν είμαι πολύ καλά, εδώ και 2 μέρες πονάω σε όλο το κορμί μου και με δυσκολία ανταπεξερχομαι. Περιμένω να με πάρει ο ρευματολογος μου γιατί μάλλον θα ξεκινήσω κορτιζόνη.   
    • Μήπως να το μεταφέρουμε εκεί τώρα που είναι νωρίς? Κρίμα να υπάρχουν κ αλλά κορίτσια και να μην μας βρίσκουν 🤣🤣🤣! Δεν ξέρω τι λέτε;
    • Κορίτσι μου καλή επιτυχία. Μην ανησυχείς τόσο, όλα αντιμετωπίζονται πια. Για το σπερμοδιάγραμμα, το δέχονται απ' όλα τα κέντρα και απ' τον Λυμπερόπουλο. Στο λέω σίγουρα, γιατί πέρασα πέρισυ από Επιτροπή και πήγαμε ένα σπερμοδιάγραμμα του Λύμπε και ένα απ' το κέντρο ivf που ήμουν τότε. Πρόσεξε όμως δύο πράγματα: το ένα, αν το θυμάμαι καλά, ότι πρέπει να έχουν απόσταση μεταξύ τους τουλάχιστον τρεις μήνες εντός ενός έτους. Και το δεύτερο, να τους πεις να στα ετοιμάσουν για Επιτροπή με υπογραφές, σφραγίδες κλπ. Ξέρουν αυτοί. Εμείς το είχαμε κάνει στον λύμπε σε άσχετη φάση και μετά που προέκυψε νέα προσπάθεια εξωσωμ, το πήγα και μου το σφράγισαν. Το ίδιο σφραγισμένες από το κέντρο πρέπει να είναι όλες οι εξετάσεις αίματος που θα κάνεις κι εσύ. Πρόσεξέ το. Τώρα, αν τα δύο σας σπερμοδιαγράμματα δεν έχουν τρεις μήνες απόσταση, για να μην ξαναπληρώνετε, ζήτα από το κέντρο γονιμότητας να στο ξανατυπώσουν με διαφορετική ημερομηνία. Για τα χρήματα άστο...πραγματικά πιστεύω ότι μόνο αν πάρεις πολλές μονάδες φαρμάκων συμφέρει η Επιτροπή. Διαφορετικά εγώ είχα υπολογίσει ότι δώσαμε κοντά 500 ευρώ εξετάσεις. Στον Λυμπερ μόνο, το απλό σπερμοδ έκανε 80 ευρώ. Και δεν θα κάνει 200 η σαλπιγγογραφία; Εγώ τόσα είχα δώσει πριν 4 χρόνια. Πόσο θα έχει πάει τώρα...
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...