Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Ούτε εμένα μου μέτρησε τράχηλο και μου είπε δε χρειάζεται ακόμα. Δεν είχα κανένα θέμα στην προηγούμενη εγκυμοσύνη και με τον διακοιλιακο υπέρηχο είδε στα γρήγορα ότι είναι καλός. Ο υπέρηχος από την κοιλιά δεν μπορεί να μετρήσει ακριβώς το μήκος του τραχήλου για αυτό κάνουν διακολπικα αλλά από την κοιλιά μπορεί να πάρει μια ιδέα αν είναι οκ η όχι και αν χρειάζεται να το μετρήσει. Εκτός κ αν έχεις ιστορικό, εκεί το μετράνε ούτως η άλλως. Εμένα όπως και στην πρώτη μου είπε θα τον μετρήσει πρώτη φορά διακολπικα στην 18η εβδομάδα. Οπότε μπορεί και σένα να το είδε ότι είναι οκ και δε χρειάζεται ακόμα. Αλλά ρωτα τον να είσαι σίγουρη!
    • Καλημέρα κορίτσι μου,εμένα μου το μέτρησε στην αυχενική διακολπικα ,συνήθως στην β επιπέδου το μετρανε απ' όσο ξέρω και γίνεται διακολπικα για καλύτερη μέτρηση ! 
    • Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια μου 🥰 @Mantarini αναμένουμε για τα αποτελέσματα και εύχομαι μια ωραία χοριακή 🙏🙏  
    • Καλημέρα κοριτσάκι μου, εννοείται πως ανάσκελα σου κόβεται η ανάσα... Πιέζονται όλα τα όργανα και το μωρό. Εγώ δε μπορώ να κάτσω πάνω απο 5 λεπτά.. Στο πλάι μόνο και μη σου πω από την αριστερή πλευρά ακόμα καλύτερα. Που να μπούμε και στο 3ο τρίμηνο εκεί να δεις ζόρι.. Εμένα πλέον μου κόβεται η ανάσα στις σκάλες...
    • Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα! Να ρωτήσω κάτι επειδή διαβάζω για τον τράχηλο που γράφεται πιο πάνω...εμένα δεν μου έχει κάνει ακόμα κάποια μέτρηση. Δεν μου έχει πει τίποτα. Διακολπικά θα κάνει την μέτρηση αν την κάνει? Μήπως μου την κάνει την ίδια ημέρα με την β επιπέδου?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...