Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια, 

Ήθελα να μοιραστώ με κάποιες που με καταλαβαίνουν ακριβώς ,το άγχος που νιώθω.

Δεν προσπαθούμε πολύ καιρό ,αλλά εγώ το άγχος της αποτυχίας συνεχώς.

Πως ξεπερνιέται; 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσι μου!

Καταρχάς γιατί να έχεις άγχος;; & γιατί να πιστεύεις ότι δεν θα έχετε αποτέλεσμα;; Ξέρεις ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα σε σένα ή το σύντροφο σου και ξέρεις εκ του αποτελέσματος ότι δεν θα πετύχει;; Γιατί αν είναι έτσι πάω πάσο, είναι λογικό να μην περιμένεις και πολλά.. όταν όμως δεν υπάρχει κάποιο θέμα γιατί να μην ελπίζεις σε ένα καλό αποτέλεσμα δεν καταλαβαίνω. Και μην ξεχνάς πως κάθε μήνα ένα 25% έχουμε επιτυχία για εγκυμοσύνη.. οπότε καταλαβαίνεις ότι είναι και λίγο θέμα τύχης!!!

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η kat_kat είπε:

Καλημέρα κορίτσια, 

Ήθελα να μοιραστώ με κάποιες που με καταλαβαίνουν ακριβώς ,το άγχος που νιώθω.

Δεν προσπαθούμε πολύ καιρό ,αλλά εγώ το άγχος της αποτυχίας συνεχώς.

Πως ξεπερνιέται; 

Δεν υπαρχει μυστικη συνταγη ειδικα αν εισαι γενικα αγχωδης σαν ανθρωπος. Πρεπει να το δουλεψεις με τον εαυτο σου. Απολαυσε τις στιγμες με τον ανθρωπο σου μη βαζεις τον εαυτο σου σε προγραμμα επαφων και ολα θα ερθουν. Εκτος οπως ειπε και η κοπελα αν γνωριζεις οτι υπαρχει καποιο θεμα που και παλι μπορει να υπαρχουν λυσεις. Με το καλο να ερθει αυτο που επιθυμεις. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...