Μετάβαση σε περιεχόμενο

Στραβισμος και Υπερμετρωπια.

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γειά σε όλους. Έχω ένα κοριτσάκι 2 ετών και άρχισε το ένα το ματάκι της να μπαίνει προς το κέντρο. Οπότε πήγαμε παιδοοφθαλμίατρο. Βρήκε στραβισμο και υπερμετρωπια. Θα ξεκινήσουμε με γυαλί και αν δεν διορθωθεί επέμβαση. 

Έχω τρομοκρατηθει γιατί πρώτη φορά έχουμε θέμα υγείας. Είχε κάποιος κάτι παρόμοιο? Διορθώθηκε? 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αχ περιμένεις δίδυμα αν κατάλαβα καλά ?? Και εγώ μια από τα ίδια αλλά είμαι πολύ πίσω ακόμα 15+4 από χθες έχω κάποια πονακια έντονα ενώ δεν είχα τίποτα ,ο υπερυχος έδειξε ότι όλα είναι καλά και ο τράχηλος στο 31 και κλειστός ,αλλά εμένα Μ αγχωνει λίγο ,γιατί διαβάζω ιδίως στα δίδυμα ότι πέφτει 
    • Κορίτσια πήγαμε παιδίατρο,κάναμε ένα ενέσιμο και την 2η δοση από το πόσιμο. Μόλις την τρύπησε η καημένη ενώ όλη την ώρα γελούσε στον γιατρό γούρλωσε τα μάτια και πλανταξε. Από κιλά είναι 7140 και 68 πόντους ύψος. Μου είπε πως είναι μεγαλοσωμο μωρό.   Επίσης θα κόψουμε την αποστείρωση αφού πλέον βάζει συνέχεια χέρια και ότι άλλο μπορεί να πιάσει στο στόμα και τον σλλο μήνα θα μπούμε αφού κλείσουμε τον 5ο στις στερεές σιγά σιγά. Μόλις ήρθαμε σπίτι άρχισε λίγο γκρίνια και της έδωσα depon για να μην έχουμε τίποτα απρόοπτα το βράδυ. 
    • Σε καταλαβαίνω με τον καύσωνα κ την εγκυμοσύνη…πέρσι βέβαια είμασταν τελευταίο τρίμηνο καλοκαιριάτικα αλλά όσο κ να είσαι η ζέστη είναι ζέστη!! 
    • Το 2021 έγινα μέλος, νομίζω είχες ήδη ένα κ θα γεννούσες άλλο. Κ μετά είχες κ τον γάμο νομίζω καλοκαίρι;; Καλά θυμάμαι;; Ή άλλη κοπέλα ήταν αυτή; Κ θυμάμαι θήλαζες κ έμεινες εγκυος το τρίτο κ Είχες αργήσει να το καταλάβεις…καλά θυμάμαι;;;    ναι εγώ έχω άλλο ένα μωρό ήρθε κ εμένα έτσι λίγο ξαφνικά αν και εγώ ήθελα, απλά είχαμε πει ελεύθερα κ πιο στοχευμένα με  από τον Απρίλιο κ μετά… Ε τελικά έμεινα εγκυος από τον πρώτο μήνα π κάναμε ελεύθερα  🤣 κ να φανταστείς 2 φορες εγινε κ χρησιμοποιούσα τεστ απλά για να δω λίγο τον κύκλο μου κ δεν είχα βρει ποτέ θετικό τεστ 😂  η Αντωνία έχει 2 παιδάκια, έκανε δίδυμα τον Φλεβάρη γέννησε!!    χαρηκα π τα ξανά είπαμε 💕 όλα καλά θα σας πάνε!! 
    • Πόσα κιλά είναι η ζουζουνα ; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...