Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ιούλιος ένα μήνας γεμάτος φως ,καλοκαίρι και υποσχέσεις !!!! Πάμε δυνατααααα

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Καλημέρα Κορίτσια, της Άγιας Ειρήνης της Χρυσοβαλαντου σήμερα προστάτιδας της γονιμότητας και της οικογένειας!!!

Βοήθεια μας την ευλογια της να έχουμε  να καταφέρουμε όλες να έχουμε γερά μωράκια στην αγκαλια μας!!!!

Καλό υπόλοιπο σε όλες τις εγκυμονούσες μας ολα να πηγαίνουν καλα!!! Υπομονή και ελπίδα  στα κορίτσια που προσπαθούμε ακόμη!! Και δύναμη στις μανούλες  που μεγαλώνουν ήδη τα παιδάκια τους!!!

Ολα θα γίνουν με το θέλημα του Θεού!!!🙏

Αμήν!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Ngsofia είπε:

Καλημέρα Κορίτσια, της Άγιας Ειρήνης της Χρυσοβαλαντου σήμερα προστάτιδας της γονιμότητας και της οικογένειας!!!

Βοήθεια μας την ευλογια της να έχουμε  να καταφέρουμε όλες να έχουμε γερά μωράκια στην αγκαλια μας!!!!

Καλό υπόλοιπο σε όλες τις εγκυμονούσες μας ολα να πηγαίνουν καλα!!! Υπομονή και ελπίδα  στα κορίτσια που προσπαθούμε ακόμη!! Και δύναμη στις μανούλες  που μεγαλώνουν ήδη τα παιδάκια τους!!!

Καλημέρα κορίτσι μου! Μακάρι να μας έρθουν σύντομα τα μωρακια μας. Μιας και δε βλέπω πολλά κορίτσια πλέον να έχουν μείνει σ αυτο το θεματακι που να περιμένουν το θετικό τεστ, εσυ σε τι φάση είσαι? Εγω είμαι λίγες μερες μετα την ωορρηξία κ δεν περνάνε οι μερες για να κανω τεστ 🤪

Δημοσίευση
στις πριν 49 λεπτά, ο/η afr είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου! Μακάρι να μας έρθουν σύντομα τα μωρακια μας. Μιας και δε βλέπω πολλά κορίτσια πλέον να έχουν μείνει σ αυτο το θεματακι που να περιμένουν το θετικό τεστ, εσυ σε τι φάση είσαι? Εγω είμαι λίγες μερες μετα την ωορρηξία κ δεν περνάνε οι μερες για να κανω τεστ 🤪

Όντως κορίτσια, για πείτε ποιες έχουμε μείνει; Εγώ Σάββατο (11η μέρα) είχα θετικό τεστ ωορρηξίας και πόνο το βράδυ άρα λογικά έγινε η ωορρηξία χθες! Περιμένω 10-11/8..

Δημοσίευση

Κορίτσια με το καλό σε όσες περιμένουν μωράκι κ σύντομα θετικά τεστακια σε όσες αναμένουν ..σήμερα ακέφαλη γιορτή..εγώ στην Κωνσταντίνα μου φορούσα σε όλη την εγκυμοσύνη το ζωνάκι της κ μια μέρα πριν γεννήσω το έβγαλα...την επόμενη έσπασαν τα νερά...το ψάχνω γτ θέλω να το ξαναφορεσω στη νέα μου προσπάθεια αλλά δεν το βρίσκω .. μήπως έχει κάποια που δεν το χρειάζεται να μου το στείλει γτ είμαι από μακριά κ δεν προβλέπεται να πάω Αθήνα;..αν τυχόν ας Μ στείλει κάποια προσωπικό.. Σας ευχαριστώ πολύ...

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η afr είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου ναι έχουμε μεινει πλέον ελάχιστες που δεν τα καταφέραμε ακόμη... Που θα παει;; Εύχομαι σύντομα να έχουμε κ εμείς ευχάριστα!!!

Εγώ κορίτσι μου σε αυτό τον κύκλο έκανα διεγερση ξεκίνησα της πρωτη μου εξωσωματική και κάναμε μια βλαστοκύστη στην κατάψυξη. Θα κάνω 2η διεγερση τον Σεπτέμβριο. 

Περιμένω περίοδο αυτες τις μέρες και έχουμε τον Αύγουστο την ευκαιρία να προσπαθήσουμε άλλη μια φορά μονοι μας.. αν κ δεν ελπίζω..  Περιμένω απλώς την 2η διέγερση να δω πως θα πάει..

Προσπαθείτε καιρό; 

Μακάρι σου εύχομαι να έχεις θετικό τεστακι... υπομονή λίγες μέρες...

@anna_30 και σε εσένα ευχομαι κορίτσι μου να εχεις θετικό τεστακι!!!! Υπομονή λίγες μερες ξέρω μεγάλη η αγωνία κάθε μήνα.. και απογοήτευση αν δεν έρχεται αυτό που θέλουμε..

Δημοσίευση
στις πριν 52 λεπτά, ο/η Tinasardin8689 είπε:

Κορίτσια με το καλό σε όσες περιμένουν μωράκι κ σύντομα θετικά τεστακια σε όσες αναμένουν ..σήμερα ακέφαλη γιορτή..εγώ στην Κωνσταντίνα μου φορούσα σε όλη την εγκυμοσύνη το ζωνάκι της κ μια μέρα πριν γεννήσω το έβγαλα...την επόμενη έσπασαν τα νερά...το ψάχνω γτ θέλω να το ξαναφορεσω στη νέα μου προσπάθεια αλλά δεν το βρίσκω .. μήπως έχει κάποια που δεν το χρειάζεται να μου το στείλει γτ είμαι από μακριά κ δεν προβλέπεται να πάω Αθήνα;..αν τυχόν ας Μ στείλει κάποια προσωπικό.. Σας ευχαριστώ πολύ...

Κορίτσι μου είδα αυτό που είχε ανεβάσει μια κοπέλα σε άλλη συζήτηση. Δεν ξερω βέβαια αν το στέλνουν η αν πρέπει να πας εκεί.. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Tinasardin8689 είπε:

Κορίτσι μου ξεκίνησες προσπάθειες ή είσαι έγκυος στο δεύτερο;; Ο,τι και να είναι, θα ευχηθώ όλα να πάνε κατευχην.

Εγώ είχα στείλει mail στο Άγιο Όρος (στο ίντερνετ θα βρεις τη διεύθυνση) και μου έστειλαν τη ζώνη της Παναγίας και για εμένα και για τον σύζυγο όταν ήμουν έγκυος στην πρώτη κόρη μου

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

Μακαρι να ακουστουν οι προσευχες μας!!! 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η afr είπε:

στις πριν 1 ώρα, ο/η Ngsofia είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου ναι έχουμε μεινει πλέον ελάχιστες που δεν τα καταφέραμε ακόμη... Που θα παει;; Εύχομαι σύντομα να έχουμε κ εμείς ευχάριστα!!!

Εγώ κορίτσι μου σε αυτό τον κύκλο έκανα διεγερση ξεκίνησα της πρωτη μου εξωσωματική και κάναμε μια βλαστοκύστη στην κατάψυξη. Θα κάνω 2η διεγερση τον Σεπτέμβριο. 

Περιμένω περίοδο αυτες τις μέρες και έχουμε τον Αύγουστο την ευκαιρία να προσπαθήσουμε άλλη μια φορά μονοι μας.. αν κ δεν ελπίζω..  Περιμένω απλώς την 2η διέγερση να δω πως θα πάει..

Προσπαθείτε καιρό; 

Μακάρι σου εύχομαι να έχεις θετικό τεστακι... υπομονή λίγες μέρες...

@anna_30 και σε εσένα ευχομαι κορίτσι μου να εχεις θετικό τεστακι!!!! Υπομονή λίγες μερες ξέρω μεγάλη η αγωνία κάθε μήνα.. και απογοήτευση αν δεν έρχεται αυτό που θέλουμε..

Γεια σας κοριτσια! Ειχα καιρο να γραψω. Ελπιζω να ειστε ολες καλα! Οι εγκυουλες πως ειναι; Συγχαρητηρια στις νεες εγκυμοσυνες κιολας!! 😇

Κι εγω εχω μεινει στον αγωνα. Βεβαια αυτο το μηνα ειμαι με αντισυλληπτικο χαπι για να ρυθμιστει ο κυκλος, οποτε δεν ελπιζω σε πολλα. Σε ενα μηνα ξεκιναω και εγω δυναμικα!! 👊 Ελπιζω να γινει πραγματικοτητα αυτη τη φορα.....

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Όντως κορίτσια, για πείτε ποιες έχουμε μείνει; Εγώ Σάββατο (11η μέρα) είχα θετικό τεστ ωορρηξίας και πόνο το βράδυ άρα λογικά έγινε η ωορρηξία χθες! Περιμένω 10-11/8..

Πάλι πάνω κάτω στα ίδια είμαστε πάλι εμείς..αν και δεν έκανα τεστ ωορηξίας αυτή τη φορά..είπα να μη ασχοληθώ καθόλου αυτό το μήνα..να πάω διακοπές να τα βρω με τον εαυτό μου..και νιώθω ήδη πολύ καλύτερα..βρεθήκαμε στις γόνιμες μέρες αλλά καθόλου προγραμματισμένα..

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Tinasardin8689 είπε:

Εύχομαι να τη βρεις κορίτσι μου ΄ή να σου τη φέρει κανείς..είχατε κάνει και νηστεία και αν ναι πόσες μέρες για το μηλαράκι..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια, εμείς σήμερα γίναμε 3 μηνών κυρίες! Πήγα στο γυναικολόγο εγώ και μου είπε πως είναι τέλεια ολα,απλά μου έδωσε μια κρέμα να πάρω για την τομη γιατί του είπα με ενοχλεί και με τσούζει καμια φορά και μου είπε πως πάει να κάνει χειλοειδη κάτι τέτοιο. Μου είπε σε 2-3 μήνες να βάλω μπροστά καινγια το 3ο 🤣🤣 @Maria98 απο όσο ξέρω στα αποκλειστικά θηλαζοντα είναι φυσιολογικό μέχρι και 10 μέρες χωρίς να κάνει κακά αρκει να μην την ενοχλεί. 
    • Ρε κορίτσια sos! Διανύω την 21η εβδομάδα και ακόμα δε καταλαβαίνω κινήσεις από το παιδί.. ενώ όταν πάω στον γιατρό κουνιέται σαν τρελό,  εγω δε νιώθω τίποτα ρε γαμώτο.. Είναι το πρώτο μου βέβαια αλλά μου κάνει εντύπωση που άλλες το καταλαβαίνουν τόσο νωρίς...
    • Ναι σωστά σου είπαν δεν την κάνουν πιο προχωρημένα συνήθως ,εγώ δεν την έκανα γιατι από την αυχενική έως τώρα είναι σταθερά στα 3εκ. αλλά όσο να ναι φοβάμαι ,θέλει προσοχή ! Όλα καλά θα πάνε όμως για όλες μας ! Η μέρα δύσκολα περνάει,αλλά λίγο ταινίες λίγο δουλειές λίγες βόλτες περνάει κάπως ! Μην σε παίρνει και κάτω κορίτσι μου να σκέφτεσαι μόνο το θαυματακι σου που έχεις στην κοιλίτσα σου ,αυτό κάνω κι εγώ ! 
    • Κορίτσια, εσείς έχετε παρατήσει ήδη κάποια συχνοουρια ήδη και προβλήματα με τη μέση σας; Είναι το πρώτο μου και δεν έχω ιδέα αν είναι νωρίς για να εμφανίζονται αυτά από τώρα! Σαν έντονη ισχιαλγία; Είμαι 18+3. Επίσης, προς το τέλος της ημέρας παρατηρείτε κάποια πονακια στην κοιλιά σας καθόλου; Σαν τραβήγματα; Μου έδωσε ο γιατρός μισό glopir για σιγουριά σε περίπτωση συσπάσεων 🤔
    • Μου είπαν ότι η περιδεση γίνεται (τουλάχιστον σε αυτή τη φάση και όχι πιο προχωρημένα) προληπτικά και για να μην μείνω σε ακινησία αν πήγαινε να κοντύνει κι άλλο, που μάλλον θα για εκεί το πηγαινε.μ Έχεις δίκιο....αυτό προσπαθώ να σκέφτομαι, λίγοι μήνες είναι, αλλά ώρες ώρες απελπιζομαι! Εσένα πως περνάει η μέρα σου;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...