Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ιούλιος ένα μήνας γεμάτος φως ,καλοκαίρι και υποσχέσεις !!!! Πάμε δυνατααααα

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Σεπτεμβρίο +--3 μήνες. .  η πρόβλεψη μου. 

Είπαμε καλοκαίρι θα ναι πολύ δυνατό τα χα πει;;; Όχι πείτε τα να μη τα λέω μόνη μου και με θαυμάζω μόνη μου Χ;χχαχ;

Χαχαχα μακάρι κορίτσι μου, μακάρι να μου ρθει κ μένα πριν προλάβει να τελειώσει το καλοκαίρι!

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Μόλις βγήκα είναι ένα μικρό αιμάτωμα 1 cm μηδενικό σχέδον απλά θέλει προσοχή όχι επαφές όχι βαρύ ξεκούραση 

Μια χαρά κορίτσι μου,  δεν ειναι κάτι,  θα προσέχεις κ όλα καλά. Λογικά θα απορροφηθεί μόνο του σιγά σιγά εε?

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Μόλις βγήκα είναι ένα μικρό αιμάτωμα 1 cm μηδενικό σχέδον απλά θέλει προσοχή όχι επαφές όχι βαρύ ξεκούραση 

Όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου ακολούθησε τις οδηγίες των γιατρών και θα μεγαλώσει το σπορι σου χωρίς κανένα θέμα 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Πολύ μικρό είναι θα περάσει!! Ξεκούραση και ενυδάτωση. Σου έδωσαν προγεστερονη; 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Εντάξει τίποτα δεν είναι!!!Ξεκούραση όσο μπορείς περισσότερη κι όλα θα πάνε καλά 🩷🙏  🥰 φιλιά 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Ξεκούραση οσο μπορείς λοιπόν... με δυο παιδιά δύσκολο αλλά όσο μπορείς γίνε η τεμπέλα της οικογένειας 

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Ξεκούραση οσο μπορείς λοιπόν... με δυο παιδιά δύσκολο αλλά όσο μπορείς γίνε η τεμπέλα της οικογένειας 

Εννοείται θα γίνει η τεμπέλα της οικογένειας.. επιβάλλεται..!!! 😉

Εδώ εγώ δεν κάνω τπτ που δεν έχω και κάποιο παιδάκι ακόμη.! Έχω ρθει στη μαμά μου από χθες, η ζέστη δεν παλεύεται με τπτ και στο σπίτι μόνο με ανεμιστήρα δεν επιβιώνεις, οπότε στο πατρικό με air-condition. Φαγητό μανούλας και φροντίδα επίσης. 

Ρε κορίτσια όποια έχει πάρει utrogestan σαν χάπι όμως, όχι κολπικά είχε κάποιο θέμα με τα ηπατικά της;; Έκανα εξετάσεις αίματος προχθές όλα βγήκαν καλά, μόνο τα ηπατικά ήταν λίγο πάνω από το φυσιολογικό και η γιατρός μου είπε ότι ευθύνεται το utrogestan. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να το κόψω ακόμη εννοείτε και τώρα απλά κοιτάω να το βάζω κολπικά. Μείωσα μόνο τη δόση, από τρία χάπια που έπαιρνα την ημέρα τώρα παίρνω 2, δεν χρησιμοποιώ πλέον τη Vasclor γιατί μου προκαλεί ερεθισμό στον κόπλο το πλαστικό απλικατέρ και κάνω πρωί απόγευμα ένεση prolutex. Θέλω να πιστεύω πως η δόση είναι επαρκής. Θα πάω τώρα ξανά για υπέρηχο 5 Αυγούστου. 🙏🏼

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η zoepapa είπε:

Όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου ακολούθησε τις οδηγίες των γιατρών και θα μεγαλώσει το σπορι σου χωρίς κανένα θέμα 

@Παρασκευαιδου σύντομα θα περάσει και αυτό ξεκούραση και νεράκι 

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Εννοείται θα γίνει η τεμπέλα της οικογένειας.. επιβάλλεται..!!! 😉

Εδώ εγώ δεν κάνω τπτ που δεν έχω και κάποιο παιδάκι ακόμη.! Έχω ρθει στη μαμά μου από χθες, η ζέστη δεν παλεύεται με τπτ και στο σπίτι μόνο με ανεμιστήρα δεν επιβιώνεις, οπότε στο πατρικό με air-condition. Φαγητό μανούλας και φροντίδα επίσης. 

Ρε κορίτσια όποια έχει πάρει utrogestan σαν χάπι όμως, όχι κολπικά είχε κάποιο θέμα με τα ηπατικά της;; Έκανα εξετάσεις αίματος προχθές όλα βγήκαν καλά, μόνο τα ηπατικά ήταν λίγο πάνω από το φυσιολογικό και η γιατρός μου είπε ότι ευθύνεται το utrogestan. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να το κόψω ακόμη εννοείτε και τώρα απλά κοιτάω να το βάζω κολπικά. Μείωσα μόνο τη δόση, από τρία χάπια που έπαιρνα την ημέρα τώρα παίρνω 2, δεν χρησιμοποιώ πλέον τη Vasclor γιατί μου προκαλεί ερεθισμό στον κόπλο το πλαστικό απλικατέρ και κάνω πρωί απόγευμα ένεση prolutex. Θέλω να πιστεύω πως η δόση είναι επαρκής. Θα πάω τώρα ξανά για υπέρηχο 5 Αυγούστου. 🙏🏼

Κοριτσάρα βάλε τα ουτροτζεσταν κολπικά και στις επόμενες εξετάσεις θα είναι όλα μια χαρά !!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Kateriniw είπε:

Κοριτσάρα βάλε τα ουτροτζεσταν κολπικά και στις επόμενες εξετάσεις θα είναι όλα μια χαρά !!!!

Εεε από χθες αυτό κάνω, τα βάζω κολπικά αναγκαστικά, απλά αντί για πρωί μεσημέρι βράδυ, έκοψα το μεσημέρι. Ελπίζω να είναι επαρκής η ποσότητα γιατί έκοψα και τη Vasclor. 😅 Βασικά να περάσουν οι βδομαδούλες σιγά σιγά, να προχωράει η εγκυμοσύνη καλά και να ρθει η ώρα να τα κόψουμε όλα!!! 🙏🏼 Εσύ κορίτσι μου πως είσαι;

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Εεε από χθες αυτό κάνω, τα βάζω κολπικά αναγκαστικά, απλά αντί για πρωί μεσημέρι βράδυ, έκοψα το μεσημέρι. Ελπίζω να είναι επαρκής η ποσότητα γιατί έκοψα και τη Vasclor. 😅 Βασικά να περάσουν οι βδομαδούλες σιγά σιγά, να προχωράει η εγκυμοσύνη καλά και να ρθει η ώρα να τα κόψουμε όλα!!! 🙏🏼 Εσύ κορίτσι μου πως είσαι;

Καλέ πως δεν είναι επαρκής 2 προλουτεξ και 2 υπόθετα μια χαρά είσαι ,να μην σ' ανησυχεί αυτό το μπεμπακι σου είναι καλυμμένο !!! Καλά περιμένω να ρθει η Δευτέρα να πάω να δω τα παγωτινια μου αν είναι καλά !!! 🙏🥰😍

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Kateriniw είπε:

Καλέ πως δεν είναι επαρκής 2 προλουτεξ και 2 υπόθετα μια χαρά είσαι ,να μην σ' ανησυχεί αυτό το μπεμπακι σου είναι καλυμμένο !!! Καλά περιμένω να ρθει η Δευτέρα να πάω να δω τα παγωτινια μου αν είναι καλά !!! 🙏🥰😍

Ααα τη Δευτέρα έχεις υπέρηχο, τι ωραία.!!! Έχεις καμιά ενόχληση εσύ ή όλα οκ;; Εγώ έχω που και που ενοχλησούλες κάτω χαμηλά σαν τράβηγμα και βάρος ταυτόχρονα. Πόσων εβδομάδων είσαι τώρα;

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Χθες το βράδυ είχα σταγόνες καφε, ήρθα νοσοκομείο για έλεγχο. Το σπορακι μεγάλωσε δεν ξέρουμε από πού ήταν σημασία έχει που όλα καλά. Με κράτησαν τώρα μέσα για σιγουριά κ αν δεν δω αίμα πάω σπίτι μου. 

Τουλάχιστον στο σπορακι ότι η να δω χαμηλή προγεστερόνη που έιχα τώρα αυτό. Δεν το βάζει κάτω και λέει είμαι δυνατό 

Ευτυχώς. Δεν θα είναι τίποτα μην ανησυχείς 🧿🧿

Δημοσίευση
στις On 24/7/2025 at 6:22 ΜΜ, ο/η Elli13 είπε:

Κορίτσια μου προς μεγάλη μου έκπληξη η μπέμπα έχει γυρίσει πάλι με το κεφάλι κάτω 😁😁 Θα δώσουμε άλλη μια εβδομάδα και την επόμενη Πέμπτη αν δεν έχει ξεκινήσει ο τοκετος θα μπω με πρόκληση. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα πρόκληση αυτή τη φορά αλλά λόγω διαβήτη κύησης το ανώτερο που θα με αφήσει θα είναι σχεδόν 40 εβδομάδων (39+5 θα είμαι για την ακρίβεια). Μακάρι να έρθει μόνη της γιατί η εμπειρία μου με την πρόκληση δεν ήταν καλή 

Τέλεια τα νέα σας 😊😊😊 Όπως είπαν και τα κορίτσια πιάσε όλα τα κόλπα για έναρξη τοκετού και ξεκίνα να τα κάνεις 😜

Εύχομαι η μπουμπού να έρθει γρήγορα και όσο πιο ανώδυνα γίνεται!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...