Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ιούλιος ένα μήνας γεμάτος φως ,καλοκαίρι και υποσχέσεις !!!! Πάμε δυνατααααα

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Kateriniw είπε:

Όχι όλες είναι κανονικά στο παραπεμπτικό,απλά έχω σε μας έχουν βάλει πλαφόν 60 τα μικροβιολογικά και αν τα ξεπερνάει το παραπεμπτικό τα πληρώνεις κανονικά ,είχε γίνει βουκινο αυτό στις ειδήσεις όταν το έκανε ο Άδωνης 

στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

Μπορεί να της βάζει και εξετάσεις που δεν καλύπτει ο ΕΟΠΠΥ.. εγώ πήγα εχθές και πλήρωσα 45 ευρώ γιατί δύο δίκτες τιμών που ήθελε η γυναικολόγος δεν της κάλυπτε ο ΕΟΠΠΥ.

Εγω πάντως που εκανα χθες ενα μεγαλο πακέτο πλήρωσα 100€ και αυτο χωρίς απόδειξη διαφορετικά έβγαιναν πανω απο 150€ 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Κορίτσια μου προς μεγάλη μου έκπληξη η μπέμπα έχει γυρίσει πάλι με το κεφάλι κάτω 😁😁 Θα δώσουμε άλλη μια εβδομάδα και την επόμενη Πέμπτη αν δεν έχει ξεκινήσει ο τοκετος θα μπω με πρόκληση. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα πρόκληση αυτή τη φορά αλλά λόγω διαβήτη κύησης το ανώτερο που θα με αφήσει θα είναι σχεδόν 40 εβδομάδων (39+5 θα είμαι για την ακρίβεια). Μακάρι να έρθει μόνη της γιατί η εμπειρία μου με την πρόκληση δεν ήταν καλή 

Τέλεια!! Με το καλό Ελλη μου! Είναι ο δεύτερος τοκετός, οπότε έχεις πολλές πιθανότητες να εξελιχθεί πιο γρήγορα! 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Kateriniw είπε:

Kοριτσια καλησπέρα ,τις εξετάσεις που μας βάζουν εσείς που τις κάνετε ??? Σε ιδιωτικό εργαστήριο ή στο νοσοκομείο της πόλης σας ,γιατί Μ αυτό το πλαφόν μας έχουν διαλύσει 

Παντού ισχύει το πλαφόν απλά τα μεγάλα διαγνωστικά δε σε χρεώνουν έξτρα. Στα μικρά στα παίρνουν.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Elli13 είπε:

Κορίτσια μου προς μεγάλη μου έκπληξη η μπέμπα έχει γυρίσει πάλι με το κεφάλι κάτω 😁😁 Θα δώσουμε άλλη μια εβδομάδα και την επόμενη Πέμπτη αν δεν έχει ξεκινήσει ο τοκετος θα μπω με πρόκληση. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα πρόκληση αυτή τη φορά αλλά λόγω διαβήτη κύησης το ανώτερο που θα με αφήσει θα είναι σχεδόν 40 εβδομάδων (39+5 θα είμαι για την ακρίβεια). Μακάρι να έρθει μόνη της γιατί η εμπειρία μου με την πρόκληση δεν ήταν καλή 

Τέλεια κορίτσι μου!! Τι όμορφα νέα!! Σε λίγες μέρες θα την έχεις αγκαλιά!! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Τέλεια 😊😊😊 με το καλό 🙏 ❣️ ❣️ άντε κορίτσι μου άντε η μεγάλη μέρα έφτασε!!!

Δημοσίευση

@Elli13 με το καλό κορίτσι μου!! Έφτασε ο καιρός με τον έναν ή τον άλλον τρόπο το κοριτσάκι σου θα είναι στην αγκαλιά σου! Αφεσου στη διαδικασία και εμπιστεύσου ότι θα γίνει το καλύτερο και για τις 2 🙏🏼🩷

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Τέλεια 😊😊😊 με το καλό 🙏 ❣️ ❣️ άντε κορίτσι μου άντε η μεγάλη μέρα έφτασε!!!

Με το καλό κορίτσι μου 🙏🙏🙏🙏 όλα να πάνε καλά 🙏🙏🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Δεν είχα αμφιβολία ότι θα γυρνούσε.  Σκάλες σκάλες σκάλες επαφές επαφές επαφές .. εύχομαι με το καλό αναμένουμε ...

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Ελα μπράβο στην μπεμπουλα !!! Με το καλό κορίτσι μου είναι δεύτερη γέννα το σώμα θυμάται θα πάνε όλα καλά να πάρεις την κορούλα σου αγκαλιά 🥰 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Δεν είχα αμφιβολία ότι θα γυρνούσε.  Σκάλες σκάλες σκάλες επαφές επαφές επαφές .. εύχομαι με το καλό αναμένουμε ...

Σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ 🩷🩷 Καλές και τελειομηνες εγκυμοσύνες στις εγκυουλες μας και σε όσες είναι στην αναμονή εύχομαι μέσα από την καρδιά μου πολύ γρήγορα θετικές χοριακες 🙏🙏

@Παρασκευαιδου εγώ για κάποιο λόγο είχα προετοιμαστεί ψυχολογικά για καισαρική και έπαθα ένα ευχάριστο σοκ. Άντε τις σκάλες να τις ανεβοκατεβω, επαφές ούτε με σφαίρες 😂😂 Δεν θέλω ούτε να με ακουμπήσει έτσι όπως είμαι σαν μπάλα, αλλά και ο σύζυγος δεν ψήνεται. Πιο ντεκαβλε περίοδος δεν παίζει να υπάρχει από αυτήν με την κοιλιά τούρλα 😋

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ 🩷🩷 Καλές και τελειομηνες εγκυμοσύνες στις εγκυουλες μας και σε όσες είναι στην αναμονή εύχομαι μέσα από την καρδιά μου πολύ γρήγορα θετικές χοριακες 🙏🙏

@Παρασκευαιδου εγώ για κάποιο λόγο είχα προετοιμαστεί ψυχολογικά για καισαρική και έπαθα ένα ευχάριστο σοκ. Άντε τις σκάλες να τις ανεβοκατεβω, επαφές ούτε με σφαίρες 😂😂 Δεν θέλω ούτε να με ακουμπήσει έτσι όπως είμαι σαν μπάλα, αλλά και ο σύζυγος δεν ψήνεται. Πιο ντεκαβλε περίοδος δεν παίζει να υπάρχει από αυτήν με την κοιλιά τούρλα 😋

Με το καλό κορίτσι μου να κρατήσεις την μπεμπούλα σου αγκαλιά! Δεν είχα αμφιβολία πως θα ξανά γύριζε! 

Εγώ πάλι τις τελευταίες 10 μέρες είχα πάρα πολλές ορέξεις!!! Αφού σε όλη την εγκυμοσύνη μου είχαν απαγορεύσει μέχρι και τον οργασμό... στο τέλος του έδωσα και κατάλαβε. Και επίσης έφαγα πολλούς χουρμάδες και πολύ ανανά! Όλα μια χαρά πήγαιναν μέχρι που ανέβασε 180 παλμούς η Ισμήνη-Μαρία και αποφάσισα για καισαρική γιατί φοβήθηκα επειδή ζοριζόταν πολύ σε κάθε σύσπαση! 

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα, εχω καιρό να γράψω στην παρέα σας λόγω πολύ περιορισμένου χρόνου αλλα σας παρακολουθώ και σας διαβάζω συχνά! Να ευχηθώ με το καλό σε όσα κορίτσια περιμένουν αυτές τις μερες τα μωρακια τους και καλές εγκυμοσύνες στα κορίτσια που είχαν θετικά τεστακια τον τελευταίο καιρό! Ελπίζω και οι υπόλοιπες να καταφέρουμε σύντομα να δούμε θετικά τεστάκια!

Επέστρεψα στην παρέα σας μιας και ξεκινήσαμε αυτόν τον μήνα προσπάθειες με τον σύζυγο. Είχαμε ξεκινήσει απο αρχές του έτους αλλα τους τελευταίους μήνες λόγω υποχρεώσεων δεν είχαμε καταφέρει επαφές στις γόνιμες κ τώρα ξεκινήσαμε πάλι πιο στοχευμενα. Μόλις τελείωσε η ωορρηξια μου και δεν ξερω πως θα περάσουν οι επόμενες μερες αναμονής!!! Καμία άλλη στην αναμονή μαζί μου???

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Ξέρω πως νιώθεις... Αλλά τι να έκανα το σπέρμα μαλακώνει τον τράχηλο 

Δημοσίευση

Χθες το βράδυ είχα σταγόνες καφε, ήρθα νοσοκομείο για έλεγχο. Το σπορακι μεγάλωσε δεν ξέρουμε από πού ήταν σημασία έχει που όλα καλά. Με κράτησαν τώρα μέσα για σιγουριά κ αν δεν δω αίμα πάω σπίτι μου. 

Τουλάχιστον στο σπορακι ότι η να δω χαμηλή προγεστερόνη που έιχα τώρα αυτό. Δεν το βάζει κάτω και λέει είμαι δυνατό 

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Χθες το βράδυ είχα σταγόνες καφε, ήρθα νοσοκομείο για έλεγχο. Το σπορακι μεγάλωσε δεν ξέρουμε από πού ήταν σημασία έχει που όλα καλά. Με κράτησαν τώρα μέσα για σιγουριά κ αν δεν δω αίμα πάω σπίτι μου. 

Τουλάχιστον στο σπορακι ότι η να δω χαμηλή προγεστερόνη που έιχα τώρα αυτό. Δεν το βάζει κάτω και λέει είμαι δυνατό 

Τέλος καλό όλα καλά!! Τα μωρά που έρχονται από το "πουθενά" είναι και τα πιο πεισματαρικα!! Όχι μαμά ήρθα για να μείνω! Και θα μείνω! 

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η afr είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, εχω καιρό να γράψω στην παρέα σας λόγω πολύ περιορισμένου χρόνου αλλα σας παρακολουθώ και σας διαβάζω συχνά! Να ευχηθώ με το καλό σε όσα κορίτσια περιμένουν αυτές τις μερες τα μωρακια τους και καλές εγκυμοσύνες στα κορίτσια που είχαν θετικά τεστακια τον τελευταίο καιρό! Ελπίζω και οι υπόλοιπες να καταφέρουμε σύντομα να δούμε θετικά τεστάκια!

Επέστρεψα στην παρέα σας μιας και ξεκινήσαμε αυτόν τον μήνα προσπάθειες με τον σύζυγο. Είχαμε ξεκινήσει απο αρχές του έτους αλλα τους τελευταίους μήνες λόγω υποχρεώσεων δεν είχαμε καταφέρει επαφές στις γόνιμες κ τώρα ξεκινήσαμε πάλι πιο στοχευμενα. Μόλις τελείωσε η ωορρηξια μου και δεν ξερω πως θα περάσουν οι επόμενες μερες αναμονής!!! Καμία άλλη στην αναμονή μαζί μου???

Καλώς μας ξανά ήρθες!! Εύχομαι γρήγορα να έχεις ένα θετικό τεστακι!! Με το που μπήκε η Άνοιξη και το καλοκαίρι οι περισσότερες πήραμε θετικό τεστ!! Εύχομαι και στα δικά σου!! Ζαιρααα @Παρασκευαιδου για κάνε μια πρόβλεψη στο κορίτσι μας

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Καλώς μας ξανά ήρθες!! Εύχομαι γρήγορα να έχεις ένα θετικό τεστακι!! Με το που μπήκε η Άνοιξη και το καλοκαίρι οι περισσότερες πήραμε θετικό τεστ!! Εύχομαι και στα δικά σου!! Ζαιρααα @Παρασκευαιδου για κάνε μια πρόβλεψη στο κορίτσι μας

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! Πραγματικά απο την άνοιξη κ μετα εχει γίνει χαμός με τα θετικά τεστ! Και με το δικό σου χάρηκα πάρα πολύ!!! Σου εύχομαι να πανε όλα τέλεια και σε λίγους μήνες το κοριτσάκι σου να γνωρίσει το αδερφάκι που θέλει τοσο πολύ!

Ναι ναι περιμένω κ εγώ μια πρόβλεψη!!!

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η afr είπε:

Κορίτσια μετα απο όλα αυτά τα θετικά τεστακια των τελευταίων μηνών εχει μείνει καμια άλλη στην προσπάθεια ή μονη μου στο θεματακι αυτο? 😹

Σεπτεμβρίο +--3 μήνες. .  η πρόβλεψη μου. 

Είπαμε καλοκαίρι θα ναι πολύ δυνατό τα χα πει;;; Όχι πείτε τα να μη τα λέω μόνη μου και με θαυμάζω μόνη μου Χ;χχαχ;

Δημοσίευση

Τέλος καλό όλα καλά!! Τα μωρά που έρχονται από το "πουθενά" είναι και τα πιο πεισματαρικα!! Όχι μαμά ήρθα για να μείνω! Και θα μείνω! 

εψαχνε από πού έρχεται το αίμα και βλέπω υπέρηχο τίποτα ούτε σάκος ούτε μωρό τρέλα εγώ αυτή να μη μιλάει ... Κάνει μετά ένα τσουκ να σου το μωράκι μου βλέπω και καρδούλα . Ακούς ένα ουφ..  άλλαξα μήνα χθες ίσως για αυτό . 

Δημοσίευση
στις πριν 50 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

εψαχνε από πού έρχεται το αίμα και βλέπω υπέρηχο τίποτα ούτε σάκος ούτε μωρό τρέλα εγώ αυτή να μη μιλάει ... Κάνει μετά ένα τσουκ να σου το μωράκι μου βλέπω και καρδούλα . Ακούς ένα ουφ..  άλλαξα μήνα χθες ίσως για αυτό . 

Πω πω την ξέρω αυτή την αίσθηση... Νιώθεις ότι σου κόβεται η ανάσα... 

Ναι πολύ πιθανόν να είναι αυτό η αιτία. Όλα καλά!! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η afr είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! Πραγματικά απο την άνοιξη κ μετα εχει γίνει χαμός με τα θετικά τεστ! Και με το δικό σου χάρηκα πάρα πολύ!!! Σου εύχομαι να πανε όλα τέλεια και σε λίγους μήνες το κοριτσάκι σου να γνωρίσει το αδερφάκι που θέλει τοσο πολύ!

Ναι ναι περιμένω κ εγώ μια πρόβλεψη!!!

Σε ευχαριστώ πολύ!! Μακάρι να πάνε όλα καλά και αυτή τη φορά να της πω το ευχάριστο που θέλει τόσο να ακούσει. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Αχ μπράβο βρε Ζαίρα μας🙏❣️❣️❣️ με το καλό το σποράκι σου!!!!😊🩷🙏 Εύχομαι να σταματήσουν τα καφέ 

Δημοσίευση

Πω πω την ξέρω αυτή την αίσθηση... Νιώθεις ότι σου κόβεται η ανάσα... 

Ναι πολύ πιθανόν να είναι αυτό η αιτία. Όλα καλά!! 

Μόλις βγήκα είναι ένα μικρό αιμάτωμα 1 cm μηδενικό σχέδον απλά θέλει προσοχή όχι επαφές όχι βαρύ ξεκούραση 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...