Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ιούλιος ένα μήνας γεμάτος φως ,καλοκαίρι και υποσχέσεις !!!! Πάμε δυνατααααα

Recommended Posts

Δημοσίευση

@Pixies καθε γιατρός εχει τη δικη του σειρα. Ο πρώτος π ειχα στις 2 πρώτες εγκυμοσυνες εκανα χοριακη κ υπολογίζε στο περίπου πότε θα πρέπει να εχω πιασει τις 1500 μοναδεςνκ μ έκλεινε ραντεβού. Βλεπαμε σακο 5+ βδομαδες κ πηγαινα πάλι σε μια βδομαδα δηλ 6+ για να ακούσουμε καρδια. Αυτός π ειχα τωρα σε βλέπει 15 με 20 μερες μετα πας απ ευθείας για καρδια. Κανένας γιατρός δ μπορει να προβλέψει αν κατι θα παει καπα η οχι σε τόσο μικρές βδομαδες. Μη βάζεις διάφορα με το νου σου. Ολα καλα εύχομαι να πάνε μεχρι τελους!

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Diwni είπε:

@Pixies καθε γιατρός εχει τη δικη του σειρα. Ο πρώτος π ειχα στις 2 πρώτες εγκυμοσυνες εκανα χοριακη κ υπολογίζε στο περίπου πότε θα πρέπει να εχω πιασει τις 1500 μοναδεςνκ μ έκλεινε ραντεβού. Βλεπαμε σακο 5+ βδομαδες κ πηγαινα πάλι σε μια βδομαδα δηλ 6+ για να ακούσουμε καρδια. Αυτός π ειχα τωρα σε βλέπει 15 με 20 μερες μετα πας απ ευθείας για καρδια. Κανένας γιατρός δ μπορει να προβλέψει αν κατι θα παει καπα η οχι σε τόσο μικρές βδομαδες. Μη βάζεις διάφορα με το νου σου. Ολα καλα εύχομαι να πάνε μεχρι τελους!

Αυτό ακριβώς μου είπε και ο δικός μου, ότι δεν μπορούμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί. Παρά μόνο να περιμένουμε.. και μου λέει οι 3 εβδομάδες υπομονής καταλαβαίνω ότι δεν είναι αμελητέα αλλά σε 3 εβδομάδες θα έχουμε πιο ξεκάθαρη εικόνα. 

Δημοσίευση

Κοριτσια ειναι φυσιολογικο τα συμπτωματα μια να έρχονται και μια να φεύγουν; Το πρωι ξυπνησα και ανησυχησα επειδη δεν με πονουσε το στηθος αλλα ενταξει τωρα με ξανα επιασε μαζι με ζαλαδες, την υπνηλια και τους πονους περιοδου.

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Γιατί ήταν τόσο μικρό που δεν φαινόταν ξεκάθαρα αν ήταν ενδομήτριο... Μου είπε δεν σου το λέω 100% αφήνω ένα περιθώριο 20% να μην είναι. Αλλά λόγω εμπειρίας μου λέει είναι. Αυτά ήταν τα λόγια του.. τώρα τι να πω... 

Καλημέρα κορίτσια! Πρώτη φορά το ακούω αυτό και μου κάνει εντύπωση! Γιατί η θέση του εμβρύου ακόμα και όταν είναι μικρό κυκλάκι Μπορεί ένας γυναικολόγος να την καταλάβει...θα σου πρότεινα να πας σε άλλον γιατρό για άλλη γνώμη αλλά είπες ότι μένεις σε μικρό νησί... κλινική μαιευτική κλπ για έναν υπέρηχο ακόμα ..αλλά είπες δεν έχετε εκεί Ε; 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια....αρχίζω και τον νιώθω πιο συχνά τον μπεμπούλη μου 🩵🩵🩵 😊 Δόξα Τω θεώ άρχισε η όμορφη περίοδος που τα καταλαβαίνουμε και τα αισθανομαστε και κάπως φεύγει το άγχος!

Δημοσίευση
στις πριν 37 λεπτά, ο/η eva96 είπε:

Κοριτσια ειναι φυσιολογικο τα συμπτωματα μια να έρχονται και μια να φεύγουν; Το πρωι ξυπνησα και ανησυχησα επειδη δεν με πονουσε το στηθος αλλα ενταξει τωρα με ξανα επιασε μαζι με ζαλαδες, την υπνηλια και τους πονους περιοδου.

Ναι κορίτσι μου είναι φυσιολογικό! Πόσο είσαι τώρα πότε πας γιατρό; 

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η eva96 είπε:

Ναι κορίτσι μου μια θα έχεις μια όχι δεν είναι στάνταρ κάθε μέρα 

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια....αρχίζω και τον νιώθω πιο συχνά τον μπεμπούλη μου 🩵🩵🩵 😊 Δόξα Τω θεώ άρχισε η όμορφη περίοδος που τα καταλαβαίνουμε και τα αισθανομαστε και κάπως φεύγει το άγχος!

Τι ωραία ανυπομονώ και εγώ 😍 πόσο είσαι τώρα;; Εγώ 15+1 αλλά ακόμη τίποτα. Βέβαια αυτήν την φορά ο πλακούντας μου είναι πρόσθιος, άρα ίσως αργήσω. Στην κόρη μου 16η κάτι ένιωσα και 17η ήμουν σίγουρη πια!

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Ναι κορίτσι μου είναι φυσιολογικό! Πόσο είσαι τώρα πότε πας γιατρό; 

Την αλλη εβδομαδα εχουμε ραντεβου με τον γιατρο. Τωρα επανερχονται τα συμπτώματα. Ενταξει νομιζω μεχρι να παω στον γιατρο θα με φαει η αγωνια.

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Τι ωραία ανυπομονώ και εγώ 😍 πόσο είσαι τώρα;; Εγώ 15+1 αλλά ακόμη τίποτα. Βέβαια αυτήν την φορά ο πλακούντας μου είναι πρόσθιος, άρα ίσως αργήσω. Στην κόρη μου 16η κάτι ένιωσα και 17η ήμουν σίγουρη πια!

Κοντά είμαστε 16+3 είμαι εγώ σήμερα... Αλλά βγαίνει μια εβδομάδα μεγαλύτερο στον υπέρηχο ίσως για αυτό 😊 έχει μια εβδομάδα που ένιωσα φτερουγίσματα αραιά και που...τώρα πιο συχνά τα νιώθω 😊 

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Κοντά είμαστε 16+3 είμαι εγώ σήμερα... Αλλά βγαίνει μια εβδομάδα μεγαλύτερο στον υπέρηχο ίσως για αυτό 😊 έχει μια εβδομάδα που ένιωσα φτερουγίσματα αραιά και που...τώρα πιο συχνά τα νιώθω 😊 

Αχ τι καλαααα!!!!! Επιτέλους ηρεμείς λίγο... Σε λίγες βδομάδες θα σου δίνει γερές κλωτσιές... 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Αχ τι καλαααα!!!!! Επιτέλους ηρεμείς λίγο... Σε λίγες βδομάδες θα σου δίνει γερές κλωτσιές... 

Kοριτσια καλησπέρα ,τις εξετάσεις που μας βάζουν εσείς που τις κάνετε ??? Σε ιδιωτικό εργαστήριο ή στο νοσοκομείο της πόλης σας ,γιατί Μ αυτό το πλαφόν μας έχουν διαλύσει 

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Kοριτσια καλησπέρα ,τις εξετάσεις που μας βάζουν εσείς που τις κάνετε ??? Σε ιδιωτικό εργαστήριο ή στο νοσοκομείο της πόλης σας ,γιατί Μ αυτό το πλαφόν μας έχουν διαλύσει 

Σε ιδιωτικό, τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις;

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Σε ιδιωτικό, τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις;

Πληρώνω τα μαλιοκεφαλα μου επειδή ξεπερνάει το παραπεμπτικό τα 60 ευρώ ,ενώ Θεσσαλονίκη δεν ισχύει αυτό τουλάχιστον σε κάποια που ρώτησα 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Kateriniw είπε:

Πληρώνω τα μαλιοκεφαλα μου επειδή ξεπερνάει το παραπεμπτικό τα 60 ευρώ ,ενώ Θεσσαλονίκη δεν ισχύει αυτό τουλάχιστον σε κάποια που ρώτησα 

Αλήθεια; Εγώ τα κάνω στη γιουρομεντικα και δεν έχω κανένα θέμα 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Kateriniw είπε:

Όχι ρε συ γιατί έτσι; Εγώ επαρχια που είμαι όλα καλά. Κάθε μήνα περίπου ένα 30αρι πληρώνω για γυναικολογο-αιματολογο 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Πρώτη φορά το ακούω αυτό και μου κάνει εντύπωση! Γιατί η θέση του εμβρύου ακόμα και όταν είναι μικρό κυκλάκι Μπορεί ένας γυναικολόγος να την καταλάβει...θα σου πρότεινα να πας σε άλλον γιατρό για άλλη γνώμη αλλά είπες ότι μένεις σε μικρό νησί... κλινική μαιευτική κλπ για έναν υπέρηχο ακόμα ..αλλά είπες δεν έχετε εκεί Ε; 

και ο δικός μου γιατρός το κατάλαβε απλά επειδή στον υπέρηχο δεν ήταν ξεκάθαρο άφησε ένα μικρό ποσοστό λαθους... δεν βλέπω κάτι κακό σε αυτο.. 

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Όχι ρε συ γιατί έτσι; Εγώ επαρχια που είμαι όλα καλά. Κάθε μήνα περίπου ένα 30αρι πληρώνω για γυναικολογο-αιματολογο 

Μόνο εδώ σε μας τελικά ισχύει το 60 του Άδωνη δεν εξήγηται αλλιώς 

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Και γυναικολο και εξετάσεις 30 ευρώ??? Τζάμπα πράμα !!!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Δηλαδή για αιματολογικές πληρώνεις 60 ευρώ; Τι σε βάζει να κάνεις; 

Μπορεί να της βάζει και εξετάσεις που δεν καλύπτει ο ΕΟΠΠΥ.. εγώ πήγα εχθές και πλήρωσα 45 ευρώ γιατί δύο δίκτες τιμών που ήθελε η γυναικολόγος δεν της κάλυπτε ο ΕΟΠΠΥ.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Δηλαδή για αιματολογικές πληρώνεις 60 ευρώ; Τι σε βάζει να κάνεις; 

Όχι όλες είναι κανονικά στο παραπεμπτικό,απλά έχω σε μας έχουν βάλει πλαφόν 60 τα μικροβιολογικά και αν τα ξεπερνάει το παραπεμπτικό τα πληρώνεις κανονικά ,είχε γίνει βουκινο αυτό στις ειδήσεις όταν το έκανε ο Άδωνης 

Δημοσίευση

Κορίτσια μου προς μεγάλη μου έκπληξη η μπέμπα έχει γυρίσει πάλι με το κεφάλι κάτω 😁😁 Θα δώσουμε άλλη μια εβδομάδα και την επόμενη Πέμπτη αν δεν έχει ξεκινήσει ο τοκετος θα μπω με πρόκληση. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα πρόκληση αυτή τη φορά αλλά λόγω διαβήτη κύησης το ανώτερο που θα με αφήσει θα είναι σχεδόν 40 εβδομάδων (39+5 θα είμαι για την ακρίβεια). Μακάρι να έρθει μόνη της γιατί η εμπειρία μου με την πρόκληση δεν ήταν καλή 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...