Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ιούλιος ένα μήνας γεμάτος φως ,καλοκαίρι και υποσχέσεις !!!! Πάμε δυνατααααα

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Pixies είπε:

Δεν φαντάζεσαι με τι άγχος πήγα. Ευτυχώς ήταν μια χαρά το σποράκι μου. 

@Pixies τέλειο συναίσθημα το άκουσμα της καρδουλας,χαίρομαι που όλα είναι καλά ,ξεκούραση και όλα θα συνεχίσουν να πηγαίνουν καλά 

@eva96 συγχαρητήρια μια τεράστια χωριακη εύχομαι 🥰🙏

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Kateriniw είπε:

@Pixies τέλειο συναίσθημα το άκουσμα της καρδουλας,χαίρομαι που όλα είναι καλά ,ξεκούραση και όλα θα συνεχίσουν να πηγαίνουν καλά 

@eva96 συγχαρητήρια μια τεράστια χωριακη εύχομαι 🥰🙏

Γουρλιδικο και αυτό το θέμα ,ναι χαρά τα πάει και ο Ιούλιος 🙏🙏🙏🙏

Δημοσίευση

@Pixies μια χαρά 😊 Εγώ ήμουν σίγουρη ότι δεν είναι τίποτα! Καλέ εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη ήμουν yolo, είχα αρκετά καφέ και δεν είπα τίποτα στην γιατρό μου γιατί είχα να πάω ταξίδι έτσι κι αλλιώς 😅 Περπάτησα όλη τη Βιέννη, ε και στην 3η μέρα με καφέ λέω δεν παίρνω και την γιατρό ένα τηλ να την ρωτήσω αν όλα είναι οκ; 🤣🤣🤣 Τελικά 4η μέρα σταμάτησαν μόνα τους. Ούτε προγεστερόνη δεν πήρα. Είχα μια μικρή αποκόλληση 😅 Κορίτσι θα είναι! Όσες φίλες μου είχαν τέτοια στην εγκυμοσύνη είχαν κορίτσι. Εγώ τώρα που περιμένω αγόρι δεν είχα τίποτα.

@melitiniღ @Mantarini κι εσείς καλούς υπερήχους θα έχετε κορίτσια! Μην ανησυχείτε!

@eva96 μας έβγαλε τα μάτια η γραμμή σου! Περιμένουμε γύρω στα 100 χοριακή 😉 Μια καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη κορίτσι μου! Ήρθε και θα μένει!

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η eva96 είπε:

@Kateriniw @Eliza Kats σας ευχαριστω πολυ κοριτσια μου. Περιμενω να βγει η χοριακη απο ωρα σε ωρα. Μολις εχω νεα θα σας πω ❤️

@melitiniღ άντε να περάσουν οι ώρες γρήγορα για να πας να δεις το μπεμπακι σου!!!

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η eva96 είπε:

@Kateriniw @Eliza Kats σας ευχαριστω πολυ κοριτσια μου. Περιμενω να βγει η χοριακη απο ωρα σε ωρα. Μολις εχω νεα θα σας πω ❤️

Συγχαρητήρια κορίτσι μου ένα μεγάλο νούμερο εύχομαι και καλούς διπλασιασμούς 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Pixies είπε:

Τόσες μέρες μου έδινε κουράγιο μην το χάσεις εσύ τώρα. Είναι το άγχος που σε κατακλύζει πριν τον υπέρηχο. Εγώ έτρεμα σαν το ψάρι.

στις πριν 3 ώρες, ο/η eva96 είπε:

Μην σκεφτεσαι αρνητικα. Θα πας θα δεις το σπορακι σου και ολα θα ειναι καλα ❤️❤️❤️ θετικη σκεψη και ολα θα πανε καλα.

στις πριν 2 ώρες, ο/η pennaki είπε:

@melitiniღ και @Mantarini σημερα δεν εχετε υπερηχο;; Να μας πειτε πως πηγε!!!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Eliza Kats είπε:

@Pixies μια χαρά 😊 Εγώ ήμουν σίγουρη ότι δεν είναι τίποτα! Καλέ εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη ήμουν yolo, είχα αρκετά καφέ και δεν είπα τίποτα στην γιατρό μου γιατί είχα να πάω ταξίδι έτσι κι αλλιώς 😅 Περπάτησα όλη τη Βιέννη, ε και στην 3η μέρα με καφέ λέω δεν παίρνω και την γιατρό ένα τηλ να την ρωτήσω αν όλα είναι οκ; 🤣🤣🤣 Τελικά 4η μέρα σταμάτησαν μόνα τους. Ούτε προγεστερόνη δεν πήρα. Είχα μια μικρή αποκόλληση 😅 Κορίτσι θα είναι! Όσες φίλες μου είχαν τέτοια στην εγκυμοσύνη είχαν κορίτσι. Εγώ τώρα που περιμένω αγόρι δεν είχα τίποτα.

@melitiniღ @Mantarini κι εσείς καλούς υπερήχους θα έχετε κορίτσια! Μην ανησυχείτε!

@eva96 μας έβγαλε τα μάτια η γραμμή σου! Περιμένουμε γύρω στα 100 χοριακή 😉 Μια καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη κορίτσι μου! Ήρθε και θα μένει!

στις πριν 56 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

@melitiniღ άντε να περάσουν οι ώρες γρήγορα για να πας να δεις το μπεμπακι σου!!!

Κορίτσια μου..!!!

Μόλις γυρίσαμε από τη γιατρό και αφού πήρα να ενημερώσω την οικογένεια τώρα κάθησα να γράψω και σε σας.. τα φιλαράκια μου..!!!

ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ!!! 🙏🏼

Το μπεμπάκι είναι καλά! Μεγαλώνει φυσιολογικά, η καρδούλα μας χτυπάει κανονικά.. Δεν μου βάζει η γιατρός να την ακούσουμε ακόμη γιατί λέει είναι πολύ νωρίς, ίσως μάλλον για να μην το επιβαρύνουμε.. και πρώτα ο Θεός θα πάμε να μας δει σε δύο εβδομάδες..!!! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

@eva96 κορίτσι μου συγχαρητήρια και σε σένα εύχομαι ολόψυχα μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη. 🙏🏼

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια μου..!!!

Μόλις γυρίσαμε από τη γιατρό και αφού πήρα να ενημερώσω την οικογένεια τώρα κάθησα να γράψω και σε σας.. τα φιλαράκια μου..!!!

Το μπεμπάκι είναι καλά! Μεγαλώνει φυσιολογικά, η καρδούλα μας χτυπάει κανονικά.. Δεν μου βάζει η γιατρός να την ακούσουμε ακόμη γιατί λέει είναι πολύ νωρίς, ίσως μάλλον για να μην το επιβαρύνουμε.. και πρώτα ο Θεός θα πάμε να μας δει σε δύο εβδομάδες..!!! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

@eva96 κορίτσι μου συγχαρητήρια και σε σένα εύχομαι ολόψυχα μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη. 🙏🏼

Ετσιιιθιι μπράβο κορίτσι μου ,ηρεμήσες και εσύ !!!! Ηρεμία και όλα οδευουν Κάτε ευχην !!!! @eva96 περιμενουμεεςεεε

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια μου..!!!

Μπράβο!!!!!!!!!!!!!!Τέλεια νεααα! Καλά έχουμε πολύ ωραίο σερί καλών νέων. Φτύστε στον κόρφο σας μη μας ματιάσουνε🧿🧿🧿🙏🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η eva96 είπε:

Βγηκε η χοριακη ειναι θετικη 811 μοναδες 🥹🥹🥹🥹 

Ααα καλέ μεγάλο νούμερο συγχαρητήρια λοιπόν και επίσημα έγκυος !!! Θα κάνεις και άλλη ; 

Δημοσίευση
στις πριν 41 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια μου..!!!

Αντε μπράβο με το καλό το μωράκι σας! Ναι το έχω ξανά ακούσει κάποιοι γιατροί όταν είναι νωρίς δεν βάζουν να την ακούσουν την καρδιά του εμβρύου δεν πειράζει την επόμενη φορά θα την ακούσετε σημασία έχει ότι είναι όλα καλα🥰

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η eva96 είπε:

Κοριτσια μου καλημερα ❤️❤️❤️🥹🥹🥹🥹

Σε λιγο παω για χοριακη

IMG_20250722_062441.jpg

Συγχαρητήριαααααα είδα και την χοριακή στα ύψη!!! τέλεια με το καλοοοοο🩷🩷🩷

@melitiniღ συγχαρητήρια και σε εσένα!!!!χάρηκα παρααααα πολύ 🩷🩷🩷🩷 με το καλό 🩷🩷🩷🩷

@Pixies χάρηκα ααα πάρα πολύ και για σένα 🩷🩷🩷 ξάπλα όσο γίνεται πιο πολύ μέχρι να δέσει η αποκόλληση και μετά θα σηκώνεσαι κανονικά!!!φιλιά πολλά 

@Mantarini με το καλό και εσύ αύριο να μας πεις τα ευχάριστα 😘

Δημοσίευση

@eva96 τι υπέροχο νούμερο!!! ουαααοουυυυυυ συγχαρητήριααααα!!! καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις κορίτσι μου!!! Λογικά μαζί θα είμαστε στο μωράκια Μαρτίου... 

@melitiniღ πολύ όμορφα τα νέα σου!! Σφαίρα πάει το σποράκι!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Συγχαρητήριαααααα είδα και την χοριακή στα ύψη!!! τέλεια με το καλοοοοο🩷🩷🩷

@melitiniღ συγχαρητήρια και σε εσένα!!!!χάρηκα παρααααα πολύ 🩷🩷🩷🩷 με το καλό 🩷🩷🩷🩷

@Pixies χάρηκα ααα πάρα πολύ και για σένα 🩷🩷🩷 ξάπλα όσο γίνεται πιο πολύ μέχρι να δέσει η αποκόλληση και μετά θα σηκώνεσαι κανονικά!!!φιλιά πολλά 

@Mantarini με το καλό και εσύ αύριο να μας πεις τα ευχάριστα 😘

Σήμερα έχω το απόγευμα!! 

Δημοσίευση

Από τα νεακια που διαβασα...παμε σούπερ!! Να συνεχίσουν να πηγαίνουν ολα καλα!

Πήγα κι εγω για υπηρηχο σήμερα και ενώ λέγαμε 8+4 μου το έβγαλε 9! Μεγάλωσε και κουνιόταν ,παλμοί 167 😍Εκλεισα για αυχενικη 14/8 και κάποιες μέρες νωρίτερα θα παω να με δει και η  γιατρός μου. Αύριο θα πάω να κανω ενα μεγαλο πακέτο αιματολογικες και συνεχίζουμε...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...