Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ιούλιος ένα μήνας γεμάτος φως ,καλοκαίρι και υποσχέσεις !!!! Πάμε δυνατααααα

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Αχ είχα αγχωθει τόσο πολύ μπράβο κοριτσάκι μου αποκόλληση στις αρχές είναι φυσιολογικό και να σου πω κάτι καλύτερα που βρήκατε και από πού ερχό νται αυτά τα καφε. Θυμάμαι στον Μάριο είχα και αιματακι-καφε όταν έκλεισε η αποκόλληση. 

Ρε ευχαριστώ πολύ 🥹🥹 θυμάσαι πότε σου έκλεισε στο περίπου;

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Μέσα απ' την καρδούλα μου στο εύχομαι.. 🥰

Τι ώρα έχεις αύριο ραντεβού το πρωί είπες... 

Στις 11 έχω ραντεβού κορίτσι μου και σήμερα από το μεσημέρι και μετά δεν είμαι και πολύ καλά..  έχω πολύ ενοχλητικά τραβήγματα χαμηλά στην κοιλιά, αίμα στο σκούπισμα δεν έχω, αλλά κάτι καφέ εκκρίσεις στο σερβιετάκι είχα μετά στη μέρα.. κι εγώ ειλικρινά δεν ξέρω τι συμβαίνει.. Το στήθος βέβαια εξακολουθεί και έχει την ευαισθησία που είχε οπότε θεωρώ πως θα είναι όλα καλά..  έτσι εύχομαι και ελπίζω τουλάχιστον..!!! 🙏🏼

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Περιμένω με μπαλόνια Ε.. μη με ξεχάσεις . 🥰 

Εγώ έχω 29.07 τώρα 

Αύριο βραδάκι θα έχω εικόνα.. στις 19:30 έχω ραντεβού αλλά ποτέ δεν με παίρνει στην ώρα του. 

Δημοσίευση
στις πριν 55 λεπτά, ο/η Pixies είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου. Σήμερα ειχα 8. Δόξα το Θεό όλα καλά. Χτύπαγε η καρδούλα του την ακούσαμε. Σας το λέω και κλαίω. Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας.

Έχω μια αποκόλληση πάνω από τον σάκο θα πάω ξανά 31/7 να με δει. Θα το παρακολουθουμε

Όλη μέρα σε είχα στο μυαλό μου κ έμπαινα να δω τα νέα σου!!! Οι αποκολλησουλες περνανε!!! Μέχρι τον 4ο είχα στα δίδυμα.. Ξεκουράσου, πάρε την προγεστερονη κ όλα θα πάνε καλά αλήθεια!! Μαγική η στιγμή που ακούς καρδούλα…😍😍😍

Δημοσίευση
στις πριν 46 λεπτά, ο/η eva96 είπε:

Κοριτσια μου καλημερα ❤️❤️❤️🥹🥹🥹🥹

Σε λιγο παω για χοριακη

IMG_20250722_062441.jpg

Καλημέρα!!! Συγχαρητήριαααααααα!!!!! Τι όμορφη κατακόκκινη γραμμή είναι αυτή ;;; Με το καλό κοριτσάκι μου γλυκό!!!!! Θα περιμένουμε το νούμερο αν κ θεωρώ πως θα είναι σίγουρα τριψήφιο !!🤰🏼🤰🏼🥳🥳🥳❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Στις 11 έχω ραντεβού κορίτσι μου και σήμερα από το μεσημέρι και μετά δεν είμαι και πολύ καλά..  έχω πολύ ενοχλητικά τραβήγματα χαμηλά στην κοιλιά, αίμα στο σκούπισμα δεν έχω, αλλά κάτι καφέ εκκρίσεις στο σερβιετάκι είχα μετά στη μέρα.. κι εγώ ειλικρινά δεν ξέρω τι συμβαίνει.. Το στήθος βέβαια εξακολουθεί και έχει την ευαισθησία που είχε οπότε θεωρώ πως θα είναι όλα καλά..  έτσι εύχομαι και ελπίζω τουλάχιστον..!!! 🙏🏼

Καλή επιτυχία κοριτσάκι μου θα περιμένω τα νέα σου 

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η annie! είπε:

Όλη μέρα σε είχα στο μυαλό μου κ έμπαινα να δω τα νέα σου!!! Οι αποκολλησουλες περνανε!!! Μέχρι τον 4ο είχα στα δίδυμα.. Ξεκουράσου, πάρε την προγεστερονη κ όλα θα πάνε καλά αλήθεια!! Μαγική η στιγμή που ακούς καρδούλα…😍😍😍

Μόνο μαγική έχουμε πάθει κοκομπλοκο. Και εγώ και ο άντρας μου κλαίγαμε μέσα στον υπέρηχο. Δόξα τα Θεό λέω. 

Δημοσίευση

@MinaSam @Παρασκευαιδου @Rena92 @annie! Κοριτσια μου σας ευχαριστω πολυ για της ευχες ❤️❤️❤️ και εγω ακομα να το πιστεψω. Πιστευα οτι θα ξυπνησω και οτι θα εχω περιοδο αλλα εν τελει ειδα το θετικο αποτελεσμα. Ο αντρας μου να δειτε πως χαρηκε. Ηρθα τωρα να κανω την χοριακη στο μικροβιολογικο.

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Τόσες μέρες μου έδινε κουράγιο μην το χάσεις εσύ τώρα. Είναι το άγχος που σε κατακλύζει πριν τον υπέρηχο. Εγώ έτρεμα σαν το ψάρι.

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Μην σκεφτεσαι αρνητικα. Θα πας θα δεις το σπορακι σου και ολα θα ειναι καλα ❤️❤️❤️ θετικη σκεψη και ολα θα πανε καλα.

Δημοσίευση
στις πριν 44 λεπτά, ο/η Pixies είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου. Τέλεια το τεστακι με ολοκάθαρη γραμμή 

Σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου ❤️ ❤️ ❤️ και σε εσενα ευχομαι να πανε ολα καλα με την εγκυμοσυνη.

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Pixies είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου. Σήμερα ειχα 8. Δόξα το Θεό όλα καλά. Χτύπαγε η καρδούλα του την ακούσαμε. Σας το λέω και κλαίω. Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας.

Έχω μια αποκόλληση πάνω από τον σάκο θα πάω ξανά 31/7 να με δει. Θα το παρακολουθουμε

Μπραβο κοριτσι μου που ολα τα ειδατε καλα και ακουσατε καρδουλα! Ξεκουρασου τωρα μεχρι να σε ξαναδουν στον επομενο υπερηχο!!

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Μπραβο κοριτσι μου που ολα τα ειδατε καλα και ακουσατε καρδουλα! Ξεκουρασου τωρα μεχρι να σε ξαναδουν στον επομενο υπερηχο!!

Δεν φαντάζεσαι με τι άγχος πήγα. Ευτυχώς ήταν μια χαρά το σποράκι μου. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...