Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ιούλιος ένα μήνας γεμάτος φως ,καλοκαίρι και υποσχέσεις !!!! Πάμε δυνατααααα

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Αχ άσε περνάει ο καιρός ειδικά τώρα στο 2ο τρίμηνο! Από βδομάδα μπαίνω στον 6ο, έχω και β επιπέδου σε λίγες μέρες να περάσει κι αυτό το μαξιλαράκι να ηρεμήσω λίγο ακόμη! Μάλλον κοριτσάκι αλλά θα το επιβεβαιώσουμε στην εξέταση 😊

Πώς είσαι εσύ κορίτσι μου; Πότε έχεις γιατρό; 

Καλέ πότε πηγές 6 μηνών;; Τον  έφαγες τον γάιδαρο... Σαν εχτές θυμάμαι να μας δείχνεις το θετικό σου τεστακι

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Αχ άσε περνάει ο καιρός ειδικά τώρα στο 2ο τρίμηνο! Από βδομάδα μπαίνω στον 6ο, έχω και β επιπέδου σε λίγες μέρες να περάσει κι αυτό το μαξιλαράκι να ηρεμήσω λίγο ακόμη! Μάλλον κοριτσάκι αλλά θα το επιβεβαιώσουμε στην εξέταση 😊

Πώς είσαι εσύ κορίτσι μου; Πότε έχεις γιατρό; 

6 μηνών.. τρελανέ μας ρε φίλη... τι καλά.. όντως ο καιρός έχει περάσει σαν νερό.. με ένα πόνο κορίτσι μου..!!! 

Εμείς γυρίσαμε το μεσημέρι από τη γιατρό και είμαστε πολύ καλά! Το φασολάκι μας μεγαλώνει και σήμερα είμαστε αισίως 6+3. Είδαμε αρχόμενη καρδούλα να πάλετε, θα φανεί καλύτερα από βδομάδα πιστεύω. Ο σάκος μας είναι λίγο περίεργος αλλά ελπίζω πως θα στρώσει.. ο λεκιθικός ασκός είναι εκεί, φάνηκε πολύ καθαρά αυτή τη φορά. 🤗 Μακάρι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος!!! Να δώσει ο Θεός.!!! 🙏🏼 Τώρα η αλήθεια είναι ότι υπέρηχο θα έχω ξανά στις 9 εβδομάδες. Ο εξωσωματικός μου είπε ότι μόλις κλείσω και την 9η εβδομάδα σταματάω μαχαίρι τα φάρμακα, μόνο το φιλικό δεν σταματάω και το salospir. Βήμα βήμα.. πιστεύω πως αν περάσω το πρώτο τρίμηνο μετά θα είμαι λίγο πιο χαλαρή. 

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Καλέ πότε πηγές 6 μηνών;; Τον  έφαγες τον γάιδαρο... Σαν εχτές θυμάμαι να μας δείχνεις το θετικό σου τεστακι

Ποπό από τη μια μου φαίνεται βουνό αν κοιτάξω πίσω κι απ' την άλλη τρέχει σαν νερό ο χρόνος! Έτσι θα ναι και για σένα φίλη θα δεις 🙏🏼 🩷 

Πώς νιώθεις γενικά; 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

6 μηνών.. τρελανέ μας ρε φίλη... τι καλά.. όντως ο καιρός έχει περάσει σαν νερό.. με ένα πόνο κορίτσι μου..!!! 

Εμείς γυρίσαμε το μεσημέρι από τη γιατρό και είμαστε πολύ καλά! Το φασολάκι μας μεγαλώνει και σήμερα είμαστε αισίως 6+3. Είδαμε αρχόμενη καρδούλα να πάλετε, θα φανεί καλύτερα από βδομάδα πιστεύω. Ο σάκος μας είναι λίγο περίεργος αλλά ελπίζω πως θα στρώσει.. ο λεκιθικός ασκός είναι εκεί, φάνηκε πολύ καθαρά αυτή τη φορά. 🤗 Μακάρι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος!!! Να δώσει ο Θεός.!!! 🙏🏼 Τώρα η αλήθεια είναι ότι υπέρηχο θα έχω ξανά στις 9 εβδομάδες. Ο εξωσωματικός μου είπε ότι μόλις κλείσω και την 9η εβδομάδα σταματάω μαχαίρι τα φάρμακα, μόνο το φιλικό δεν σταματάω και το salospir. Βήμα βήμα.. πιστεύω πως αν περάσω το πρώτο τρίμηνο μετά θα είμαι λίγο πιο χαλαρή. 

Σ' ευχαριστώ κορίτσι μου! 

Τέλεια έγινε η αρχή και είδατε το σπορί 😍 άρα σε 3 βδομάδες πάλι θα πας ε; Εγώ θα πήγαινα και μια ακόμα στο ενδιάμεσο 🤣 αλλά περνάει ο καιρός! Και ναι στο 2ο τρίμηνο θα είσαι λίγο πιο χαλαρή. Τώρα πως είσαι;; 

Δημοσίευση

@Elli13 ο πρωτος τοκετος ηταν φυσιολογικος; παντως προσωπικα με την καισαρικη δεν ζοριστηκα καθολου. Θυμαμαι που μου ελεγαν θα κανεις καιρο να αναρρωσεις αλλα ουτε καν. Με ενοχλουσε μονο λιγο οταν ακουμπουσα μπροστα το μαξιλαρι θηλασμου και εβαζα τον μικρο πανω αλλα κατα τ αλλα δεν ειχα θεμα. Σηκωνα μεχρι και την ανηψια μου που ειναι μεγαλη χωρις πονο και ενοχληαη. Βεβαια καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη. Ελπιζω να μη χρειαστει να γυρισει το μωρακι. Με το καλο!

Δημοσίευση

Κορίτσι καλησπέρα!!! 

Εύχομαι όλες οι εγκυμοσύνες να πηγαίνουν καλά !!! 

Ήθελα να ρωτήσω αν έχετε να προτείνετε κάποιο κέντρο για σπερματοδιαγραμμα; Έχετε κάποια εικόνα για το Γέννημα; Σκέφτομαι να πάω εκεί να κάνω την σαλπιγγογραφια.  Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο κέντρο; 

Ευχαριστώ πολύ 😊 

Δημοσίευση

@Naty_ ναι σε τρεις βδομαδούλες.. σαν νερό θα περάσουν κι αυτές.. θα βγω από Δευτέρα και σε επαπειλούμενη, οπότε θα είμαι πιο χαλαρά. Εντάξει αν δεν νιώσω κάτι άσχημο, που ελπίζω να μην συμβεί, μόνο τότε θα πάω νωρίτερα. Αλλιώς γενικά είμαι καλά, απλά όταν με χτυπάει η ζέστη και είμαι έξω κουράζομαι πολύ εύκολα και γρήγορα, μετά κάνω πόση ώρα να συνέλθω. Θέλω να είμαι όλη μέρα ξάπλα με ένα air-condition αγκαλιά.. 🤣🤣🤣 μόνο που δεν έχω και τη βγάζω με έναν ψευτο ανεμιστήρα.. 🥴🥴🥴

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Καλέ @Pixies δεν λέγαμε τίποτα άλλο.. μου άλλαξε το ραντεβού ο γιατρός για τις 22/7 τελικά..

22/7 έχω κι εγώ τον δεύτερο υπέρηχο! Μου είπε τότε θα μου γράψει ενα πακέτο εξετάσεις και θα μου πει για την αυχενικη. Την προηγούμενη εβδομάδα που πηγα είδαμε ενα μπιρμπιλιδακι και ακούσαμε καρδούλα. Σήμερα ειμαι 7+4

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η eva96 είπε:

Βρε κοριτσια ειμαι δυο με τρεις ημερες πριν την περιοδο και εχω δυο μερες που βλεπω εντονα και κουλα ονειρα. Το εχει αλλη καμια η πρεπει να ανησυχησω;

Εγώ πάντως και στις δύο εγκυμοσύνες είχα όνειρα ότι να ναι δεν θυμάμαι αν το είχα και πριν την περίοδο αλλά στην εγκυμοσύνη από την αρχή σίγουρα 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Τέλεια μεγαλώνει το σπορι υπομονή λίγες εβδομάδες για τον υπέρηχο θα δεις ένα ολόκληρο μωρό 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Ποπό από τη μια μου φαίνεται βουνό αν κοιτάξω πίσω κι απ' την άλλη τρέχει σαν νερό ο χρόνος! Έτσι θα ναι και για σένα φίλη θα δεις 🙏🏼 🩷 

Πώς νιώθεις γενικά; 

Είμαι καλά σε γενικές γραμμές, αν και η ψυχολογία μου είναι λίγο πεσμένη αυτές τις μέρες. Από χθες ο άντρας μου είναι άρρωστος και νοσηλεύεται, και μπορώ να τον επισκέπτομαι μόνο τα πρωινά. Τις υπόλοιπες ώρες είμαι με τη μικρή, ενώ εκείνος περνάει όλη τη μέρα μόνος του, κάτι που με βαραίνει πολύ.

Από συμπτώματα, νιώθω αρκετά πρησμένο το στήθος και έχω ελαφρά τσιμπήματα στην κοιλιά, τιποτα έντονο για την ώρα. Ανυπομονώ για τον υπέρηχο, με την ελπίδα να καταφέρουμε να δούμε κάτι και να πάρουμε μια πρώτη ανάσα αισιοδοξίας.

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Πολύ ευχάριστα τα νέα σου κοπέλα μου!! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η elen. είπε:

22/7 έχω κι εγώ τον δεύτερο υπέρηχο! Μου είπε τότε θα μου γράψει ενα πακέτο εξετάσεις και θα μου πει για την αυχενικη. Την προηγούμενη εβδομάδα που πηγα είδαμε ενα μπιρμπιλιδακι και ακούσαμε καρδούλα. Σήμερα ειμαι 7+4

Τι ωραία... Με το καλό και σε εσενα κοπέλα μου!! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η zoepapa είπε:

@Mantarini συγχαρητήρια κορίτσι μου σου εύχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη 

Σε ευχαριστώ πολύ!! Κορίτσι μου δεν θυμάμαι αν είσαι στις προσπάθειες ή αν είσαι έγκυος για να σου ευχηθώ αντίστοιχα. Εύχομαι ότι καλύτερο!! 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Κορίτσι μου ψάξε λιγάκι... Μεγάλο μωρό και μου το γύρισε η μαία μου. Μπάλα επίσης . 

Το αίμα ήταν κόκκινο; Σηκώνεις το μωρό αν δεν κάνω λάθος. Μήπως για αυτό έγινε;; 

Το αίμα ήταν καφέ και κόκκινο, λίγο σε ποσότητα και δεν ξαναείδα έκτοτε. Την μικρή (τι μικρή δηλαδή, έχει ξεπεράσει τα 13 κιλά), την σηκώνω κανονικά, δεν γίνεται αλλιώς σε όλη την εγκυμοσύνη. Ποιος ξέρει από το ήταν αυτο το αιματακι, ο γιατρός μου δεν έδωσε καμία βάση πάντως. 

Αυτο με την περιστροφή του μωρού, επειδή το έχω δει  βίντεο μου φαίνεται τόσο επώδυνο... Είναι όντως;

στις πριν 4 ώρες, ο/η Zaxaroulamak είπε:

@Elli13 ο πρωτος τοκετος ηταν φυσιολογικος; παντως προσωπικα με την καισαρικη δεν ζοριστηκα καθολου. Θυμαμαι που μου ελεγαν θα κανεις καιρο να αναρρωσεις αλλα ουτε καν. Με ενοχλουσε μονο λιγο οταν ακουμπουσα μπροστα το μαξιλαρι θηλασμου και εβαζα τον μικρο πανω αλλα κατα τ αλλα δεν ειχα θεμα. Σηκωνα μεχρι και την ανηψια μου που ειναι μεγαλη χωρις πονο και ενοχληαη. Βεβαια καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη. Ελπιζω να μη χρειαστει να γυρισει το μωρακι. Με το καλο!

Ο πρώτος τοκετός ναι ήταν φυσιολογικός πριν 20 μήνες. Πλέον είναι σε μια φάση, ας γίνει ο,τι είναι καλύτερο δυστυχώς δεν περνάει και τόσο από το χέρι μου (ευχαριστώ για τις συμβουλές κορίτσια, θα ξεκινήσω τις ασκήσεις οπωσδήποτε, μήπως και..)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...