Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Αχ μεγαλη πληγη μου ξυνεις. Εμενα θα ειναι 14 μηνων τον Σεπτεμβρη και δυστυχως τον εγραψα βρεφικο γιατι ξεκιναω δουλεια και βοηθεια απο παππουδες γιαγιαδες δεν υπαρχει. Φοβαμαι τοσο πολυ και νιωθω κι εγω τυψεις που θα φορτωσω το παιδι με φαρμακα και αντιβιωσεις απο τοσο μικρο. Δυστυχως μας εχουν προετοιμασει για τα χειροτερα ολοι γυρω μας. Εχουμε ηδη βρει και μια κοπελα να ερχεται καποια απογευματα για βοηθεια και της εχουμε πει οτι θελουμε και καποια πρωινα που δε θα μπορουμε να παρουμε αλλη αδεια. Ελπιζω να ειναι για μια χρονια γιατι και το οικονομικο ειναι μεγαλο θεμα.
    • Καλησπέρα! Το είπες στον γιατρό σου?
    • Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου μακάρι!!! Βλέπουμε 9 ωάρια, τα 6 μεγαλύτερα τα 3 λίγο πιο πίσω.  Ο γιατρός είναι ικανοποιημένος με αυτή την εικόνα προς το παρόν. Και εγω νομίζω καλά είναι σε σχέση με την χαμηλη ΑΜΗ μου. Μακάρι βέβαια να είναι και καλά και να κάνουμε εμβρυακια. 
    • Έχει καμία σας φαγούρα στη κοιλιά?έχω τώρα 3 μέρες Μ χει σπάσει τα νεύρα 
    • Έχεις πολύ δίκιο. Σου πέφτουν ξαφνικά όλες οι ιώσεις απ' το πουθενά. Και με μωρό σπίτι, θα κολλάει κι αυτό. Θα αποκτήσει αντισώματα απ' την άλλη, δεν παύει όμως να είναι μεγάλη ταλαιπωρία. Αυτό μου έλεγε και η φίλη, ότι σκόπιμα τον πήγε Μάιο, για να αποφύγει τις ιώσεις, αλλά δεν... Τέλος πάντων, αφού έχετε νταντά και μπορεί να βάζει πλάτη και στην μεγάλη, είναι πολύ καλό. Περιόρισε τότε τον σταθμό τώρα τον Ιούλιο και το πιάνετε ξανά από Σεπτέμβρη. Να κάνει καλοκαίρι το παιδί.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...