Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Ωωωω μπράβο το κοριτσάκι σας , τι όμορφα 🩷🩷🩷 εμείς ευτυχώς δεν είχαμε γκρινιτσες
    • Όσον αφορά τα εμβόλια κι εμείς τώρα θα κάνουμε το πόσιμο και το bexsero τέλος του μήνα που έχουμε παιδιατρο
    • Ρώτησα κ για το bexero. Οπβς σας είπα στα κορίτσια ειχαμε κάνει αφού κλείσανε τ 2. Ο παιδίατρος μας ηταν της άποψης οτι αφου δ πήγαιναν παιδικο νωρίτερα να τ κανουν μετα τ 2 ώστε να κανουβ 2 δόσεις κ όχι 3 μιας κ ειναι βαρυ εμβόλιο. Σήμερα π τον ρώτησα μ ειπε οτι πλέον γράφεται αλλα μεχρι κ 18 μηνων όπου ειναι 3 δόσεις. Την 1η θα την κανει όταν γίνει 8 μηνων το 2ο στο χρόνο κ τ 3ο 18 μηνων. 
    • Μπράβο η κούκλα σας 💗💗💗💗   Εμείς πήραμε τις επαναληπτικές εξετάσεις του θυρεοειδή του μικρού όλα μια χαρά.Μόνο που δεν έκλαψα από την χαρά μου .
    • Καλησπέρα κορίτσια 🩷 Εμείς το Σάββατο είχαμε το πανηγύρι στο χωριό εδώ,  είχα ένα άγχος πως θα πάει με το μωρό επειδή θα δούλευα κι εγώ,  αλλά πήγε καλά, η μπεμπούλα ξύπνησε έφαγε της άλλαξα μια πάνα έπαιξε λιγο και μετά ξανά ύπνο,  ξύπνησε το ξημέρωμα που πήγαμε σπίτι. Μετά όμως είχε ξεξυπνησει, που να κοιμηθώ εγώ,  με δυσκόλεψε αρκετά την επόμενη μετά ήμουν ζόμπι χαχα
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...