Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Ναι, στις πολυκυστικές ωοθήκες συνηθίζεται το πρωτόκολλο των ανταγωνιστών, έτσι ώστε να αποφευχθεί η υπερδιέγερση των ωοθηκών. Και γω το ίδιο πρωτόκολλο ακολούθησα και στις δύο διεγέρσεις. Με πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα. Με το καλό!!!
    • Καλησπέρα κορίτσια!! Έκανα και εγώ περίδεση στην 25η εβδομάδα και 3 μέρες γτ ο τραχημος μου μειώθηκε στα 11μμ, μετά την περιδεση αυξήθηκε στα 19μμ, υπάρχει περίπτωση να ξανά μειωθεί; επίσης από οδηγίες μου είπαν να συνεχίσω κανονικά την καθημερινότητα αλλά χωρίς υπερβολές, πως ήταν η δική σας εμπειρία?
    • @katiu_131 @Evitakious έχουν μεγαλώσει αρκετά τα μπεμπάκια, εκεί που τα μετρούσαμε χιλιοστό χιλιοστό τώρα ειναι ζουμπουρλούδικα 😍   Περιμένω κι εγώ πως και πως την επίσκεψη στο γιατρό σε 2 βδομάδες γιατί έχουμε να τον δούμε τον μπέμπη από τη β' επιπέδου που κάναμε τέλη Ιουλίου. Τα πονάκια από εδώ κι από εκεί έχουν αρχίσει να γίνονται ψιλοκαθημερινότητα, κι εγώ αν μια μέρα δεν το προσέξω είτε να περπατησω λίγο είτε να κάνω καμία διάταση δεν περνάω καλά. Και τα βράδια πια, επειδη πάει καποιος καιρός τώρα που κοιμάμαι στο πλάι είτε από τη μια είτε από την άλλη, ξυπνάω επειδή πονάει ο γοφός μου κι αλλάζω πλευρά. Γίνεται 3-4 φορές αυτό μέσα στη νύχτα.
    • Ναι κορίτσια μου μαζι θα είμαστε 🥰 να γίνει οπότε ειναι καλυτερα για να πετύχει 🥳   
    • Ναι ο καινουργιος γιατρος μου εδωσε το βραχυ πρωτοκολλο με orgalutran. Δεν ρωτησα πολλα! Απλα μου ειπε ειναι καλυτερο για τις πολυκυστικες στην δικη μου περιπτωση. Ειναι ολα πρωτη φορα κι νιωθω λιγο αμηχανα με την ολη φαση! Εσεις το περασατε! 🙃 Αυτος μου εδωσε την επιλογη να κανω κατευθειαν εμβρυομεταφορα σε αυτο τον κυκλο ΑΛΛΑ μου ειπε θα το δουμε γιατι εξαρταται απο την τιμη της Ε2 (αν εχω υψηλη, θα παω τον επομενο κυκλο και το ενδομητριο μπορει να ειναι και καλυτερο). Θα κρινει εκεινος τι θα κανουμε την ημερα της ωοληψιας. Βλεπω να τα καταψυχω σε βλαστοκυστες και τον επομενο μηνα να κανω ΕΤ. @flowerv @Ngsofia αχ τι καλα, μαζι θα ειμαστε σε αυτο το "ταξιδι". Μακαρι να δουμε θετικο αποτελεσμα!!! 🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...