Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ιούλιος ένα μήνας γεμάτος φως ,καλοκαίρι και υποσχέσεις !!!! Πάμε δυνατααααα

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Elk είπε:

Ελα η γλυκουλα!!! Μια χαρά πάει πιστεύω έχει μπει στο κλίμα 😊 

εμένα καλά τα πάνε δεν είχαμε κάποιο ιδιαίτερο θέμα με ζήλια ευτυχώς, παίζουν πολύ μεταξύ τους όλα μια χαρά την μεγάλη που την ρωτάει ο μπαμπάς της αν θέλει και άλλο μωρό να φέρει η μαμά λέει ναι με χαρά 😂

Τον Αύγουστο έχουν γενέθλια η μεγάλη γίνεται 3 και η μικρή 1.. τώρα ετοιμάζω και την βάφτιση της μικρής τον Αύγουστο και έχω να ετοιμάσω και τα γενέθλια τους η μεγάλη το περιμένει πως και πως τα γενέθλια της 

Α πολλά τρεξίματα! Άντε με το καλό! Πώς θα την ονομάσετε;

• Απαντήσεις 340
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Eliza Kats είπε:

Τέλεια τότε! Ανησύχησα γιατί σε τόσο νωρίς εβδομάδα συνήθως δεν πετυχαίνει η πρόκληση και πας για καισαρική.

Χαίρομαι που όλα είναι καλά 😊 (κι εμένα για αφυδάτωση μου έλεγαν αλλά αδυνατούσα να πιω πολύ νερό και ούτε με πίεσαν μπορώ να πω)

Ναι εδώ τώρα για vbac στοχεύω. Ελπίζω να πάνε όλα βάση προγράμματος 😅

Ο γιατρός που σε έχει αναλάβει κάνει vbac ; Εγώ μια αναφορά που έκανα σε εμβρυολογο για να δω τι άποψη έχει δεν ήταν και πολύ υπέρ καλά ο γυναικολόγος που είχα σε δημόσιο ούτε καν το συζήτησα 😂

εύχομαι να έχει μια όμορφη γέννα και να πάνε όλα καλά και όπως τα θέλεις !!

Δημοσίευση
στις On 7/7/2025 at 5:33 ΜΜ, ο/η Sia A είπε:

Κορίτσια μου στα δικά μου νέα είχαμε πάλι ευτραπελα!!! Είχα αιμορραγία το μεσημέρι κ πήγα απευθείας στη γιατρό!!! Είδαμε ένα σάκο κ λεκιθικο ασκό , προσεύχειτε κ εσείς μαζί μου να άντεξει το μικρακι μας 🙏🙏🙏

Έχω στεναχωρεθει πολύ πάλι ζούμε τα ίδια με αιμορραγία ακόμη δεν αρχίσαμε 😢😢😢

στις πριν 8 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα κορίτσια,

ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας!!! Δεν είμαι καθόλου καλά ψυχολογικά, νιώθω ότι ξαναζώ πάλι τα ίδια κ τα ίδια.... Το αίμα σταμάτησε αλλά συνεχίζονται τα καφέ. Δεν ελπίζω κ πολλά να σας πω την αλήθεια, με το ιστορικό που έχω ακόμη κ τα καφέ είναι κακό σημάδι. Απλά περιμένω να περάσουν οι μέρες κ να πάμε ξανά για υπέρηχο από βδομάδα.

Συγνώμη που δεν απαντάω σε μία μία ξεχωριστά αλλά δεν έχω κουράγιο

Κοριτσάκι μου όλες είμαστε μαζί μου , Προσευχόμαστε και όλα θα πάνε καλά, μίλα με το γιατρό σου πάντα και αν νιώθεις ευάλλωτη περίμενε 2-3 μέρες και ξαναπήγαινε...

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Ευχαριστώ ☺️ 

Ροδιανή θα την πούμε την μικρή 

Πολυ ωραίο όνομα! Δεν το έχω ξανακουσει! Εγώ από τώρα ψάχνω ονόματα και για αγόρι και για κορίτσι 😝! Με δυσκολεύουν και τα δύο! Τα αγοριστικα γτ δεν Μ αρέσει κανένα και τα κοριτσίστικα γτ μου αρέσουν πολλά!!!! 🤣🤣😵‍💫 Όταν μάθω το φύλο αν είναι κορίτσι ίσως ζητήσω τη βοήθεια του κοινού 😅

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Yrw είπε:

Καλησπέρα σε όλες τις όμορφες.. Στις μανούλες και στις μελλοντικές.. Σας βρήκα, χάθηκα λίγες μέρες αλλά πάλι εδώ..😘❤️😍

@sisi93 κοριτσάκι μου σου έχω απαν΄τησει στον Ιούνιο και μετά είδα ότι ανοίχτηκε νέος μήνας.. 

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Yrw είπε:

Κοριτσάκι μου όλες είμαστε μαζί μου , Προσευχόμαστε και όλα θα πάνε καλά, μίλα με το γιατρό σου πάντα και αν νιώθεις ευάλλωτη περίμενε 2-3 μέρες και ξαναπήγαινε...

@Sia A όλες προσευχόμαστε !!! Τι σ' είπε ο γιατρός σου ??? Χαλάρωσε όσο μπορείς !!! 

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα κορίτσια,

ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας!!! Δεν είμαι καθόλου καλά ψυχολογικά, νιώθω ότι ξαναζώ πάλι τα ίδια κ τα ίδια.... Το αίμα σταμάτησε αλλά συνεχίζονται τα καφέ. Δεν ελπίζω κ πολλά να σας πω την αλήθεια, με το ιστορικό που έχω ακόμη κ τα καφέ είναι κακό σημάδι. Απλά περιμένω να περάσουν οι μέρες κ να πάμε ξανά για υπέρηχο από βδομάδα.

Συγνώμη που δεν απαντάω σε μία μία ξεχωριστά αλλά δεν έχω κουράγιο

Ελπίζω όλα μα όλα να πάνε καλά στο τέλος και να είναι απλά μια ακόμα δοκιμασία που θα ξεπεράσεις 🙏

Δημοσίευση

Κορίτσια μου ευχαριστώ πολύ για τα υπέροχα μηνύματα σας!!! Δυστυχώς για ακόμη μια φορά την ίδια εβδομάδα είχα ξανά αιμορραγία κ απεβαλλα!!!

Για μένα το ταξίδι της μητρότητας τελειώνει κάπου εδώ. Έχουμε εξουθενώνει ψυχολογικά, σωματικά κ οικονομικά κ δεν πάει άλλο! Ήδη έχουμε χάσει 3 ολόκληρα χρόνια με γιατρούς, εξετάσεις κλπ κ πάλι είμαστε στο μηδέν. Δυστυχώς είμαστε από τους άτυχους που το αρχικά όμορφο ταξίδι για ένα παιδί έχει μετατραπεί στον χειρότερο μας εφιάλτη!!! Όσο κ αν το θέλουμε κ ενώ έχουμε ψάξει τα πάντα δεν έρχεται κ δεν αντεχουμε άλλη απώλεια, οπότε καλύτερα οι 2 μας με τον αντρουλη μου που είναι ο πιο υπέροχος σύντροφος του κόσμου!!! Κ οι εξηγήσεις είναι ή ότι υπάρχει κάτι στο συνδυασμό DNA το δικό μου κ του συζύγου ή ότι έχω θέμα ορμονικό κ παρολες τις υψηλές δόσεις δεν απορροφαω τα φάρμακα που περνώ. Για κανένα από τα 2 δεν υπάρχει κάποια λύση οπότε όσο κ αν θέλουμε ένα μωράκι για εμάς αυτό το ταξίδι έφτασε στο τέλος!!!!

Ήσασταν μεγάλο στήριγμα για μένα κ κάθε φορά που είχαμε ένα θετικό τεστακι χαιρόμουν σαν να ήταν δικό μου. Σας ευχαριστώ πολύ για όλη τη στήριξη που ενώ δεν γνωριζόμαστε ήσασταν εδώ σαν να είμαστε φίλες!!!

Εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου όλες σας να χαίρεστε τις οικογένειες σας, στις εγκύουλες μας τελειομηνες εγκυμοσύνες κ σε όσες προσπαθούν σύντομα να έχουν ένα μωράκι στην αγκαλιά τους!!!! Κ πάνω από όλα να προσέχετε τους εαυτούς σας κ τη σχέση με τον άνθρωπο σας είναι πολυ σημαντικό!!! Σας φιλώ κ σας αποχαιρετώ 🥰🥰🥰

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Κορίτσια μου ευχαριστώ πολύ για τα υπέροχα μηνύματα σας!!! Δυστυχώς για ακόμη μια φορά την ίδια εβδομάδα είχα ξανά αιμορραγία κ απεβαλλα!!!

Για μένα το ταξίδι της μητρότητας τελειώνει κάπου εδώ. Έχουμε εξουθενώνει ψυχολογικά, σωματικά κ οικονομικά κ δεν πάει άλλο! Ήδη έχουμε χάσει 3 ολόκληρα χρόνια με γιατρούς, εξετάσεις κλπ κ πάλι είμαστε στο μηδέν. Δυστυχώς είμαστε από τους άτυχους που το αρχικά όμορφο ταξίδι για ένα παιδί έχει μετατραπεί στον χειρότερο μας εφιάλτη!!! Όσο κ αν το θέλουμε κ ενώ έχουμε ψάξει τα πάντα δεν έρχεται κ δεν αντεχουμε άλλη απώλεια, οπότε καλύτερα οι 2 μας με τον αντρουλη μου που είναι ο πιο υπέροχος σύντροφος του κόσμου!!! Κ οι εξηγήσεις είναι ή ότι υπάρχει κάτι στο συνδυασμό DNA το δικό μου κ του συζύγου ή ότι έχω θέμα ορμονικό κ παρολες τις υψηλές δόσεις δεν απορροφαω τα φάρμακα που περνώ. Για κανένα από τα 2 δεν υπάρχει κάποια λύση οπότε όσο κ αν θέλουμε ένα μωράκι για εμάς αυτό το ταξίδι έφτασε στο τέλος!!!!

Ήσασταν μεγάλο στήριγμα για μένα κ κάθε φορά που είχαμε ένα θετικό τεστακι χαιρόμουν σαν να ήταν δικό μου. Σας ευχαριστώ πολύ για όλη τη στήριξη που ενώ δεν γνωριζόμαστε ήσασταν εδώ σαν να είμαστε φίλες!!!

Εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου όλες σας να χαίρεστε τις οικογένειες σας, στις εγκύουλες μας τελειομηνες εγκυμοσύνες κ σε όσες προσπαθούν σύντομα να έχουν ένα μωράκι στην αγκαλιά τους!!!! Κ πάνω από όλα να προσέχετε τους εαυτούς σας κ τη σχέση με τον άνθρωπο σας είναι πολυ σημαντικό!!! Σας φιλώ κ σας αποχαιρετώ 🥰🥰🥰

Αχ κορίτσι δεν υπάρχουν λόγια ότι και να πω θα είναι λίγο ,εύχομαι να συνέλθετε γρήγορα και η ζωή είναι μπροστά σας να την ζήσετε όπως εσείς επιθυμείτε!!!! Ξέρω ότι σου είναι δύσκολο αλλά μόλις βρεις τα πατήματα σου εύχομαι να μπαίνεις και να μας λες μια καλημέρα !!!! Ο Θεούλης δίπλα σας !!!!

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Γλυκό πλασματάκι, όμορφη ψυχούλα..Εύχομαι ο Θεός να απα΄΄λύνει τις ψυχές σας και να σταθείτε σαν ζευγάρι στα πόδια σας..περάσατε πολλά..Δύναμη να σας δίνει ο Θεός🙏..Δεν έχω λόγια..μόνο του ότι σου αξίζει μια ήρεμη ζωή..και ότι θέλει ας φέρει... ποτέ δεν ξες..Σου εύχομαι να είσαι καλά με τον άντρα σου, να περνάτε όμορφα και να έχετε μια υπέροχη σχέση ο ένας δίπλα στον άλλον..στενοχωρήθηκα σαν να έγινε σε μια φίλη μου να ξέρεις.. να μπαίνεις να μας λες πως είσαι ❤️ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ..

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Pinacolada είπε:

Πολυ ωραίο όνομα! Δεν το έχω ξανακουσει! Εγώ από τώρα ψάχνω ονόματα και για αγόρι και για κορίτσι 😝! Με δυσκολεύουν και τα δύο! Τα αγοριστικα γτ δεν Μ αρέσει κανένα και τα κοριτσίστικα γτ μου αρέσουν πολλά!!!! 🤣🤣😵‍💫 Όταν μάθω το φύλο αν είναι κορίτσι ίσως ζητήσω τη βοήθεια του κοινού 😅

Δεν είναι πολύ γνωστό το όνομα γιορτάζει 20/3 είναι άγιος Ροδιανός την μεγάλη την λένε Θωμαΐς εμείς βάλαμε την πεθερά μου το πρώτο και την δεύτερη θα βάλουμε της μαμάς μου 

Εύχομαι να είναι ένα γερό και όμορφο κορίτσι το δεύτερο! Το πρώτο παιδάκι τι όνομα του έδωσες ; 

Δημοσίευση

@Sia A όχι ρε φίλη, αλήθεια δεν περίμενα με τπτ τέτοια εξέλιξη.. έχω στεναχωρηθεί πάρα πάρα πολύ.. αλήθεια.. 🥺🥺🥺 

Είναι πληγή μεγάλη, θα πάρει καιρό να κλείσει! Θέλω όμως πρώτα εσύ να είσαι καλά, κι αν είναξ θέλημα Θεού τελικά, γίνονται και θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις.. 🙃😉 Εύχομαι κορίτσι μου το καλύτερο για σένα και τον αντρούλη σου, να είστε έτσι δεμένοι και αγαπημένοι μέχρι τα βαθιά γεράματα! Σου στέλνω μια τεράστια αγκαλιά και την απέραντη αγάπη μου..!!! 🙏🏼

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Αγαπημένη μου δεν υπάρχουν λόγια που να μπορούν να απαλύνουν τον πόνο και την απογοήτευση που κουβαλάς… Μόνο σεβασμός, βαθιά κατανόηση και απέραντη αγάπη για τη δύναμη που έχεις να εκφράζεσαι τόσο αληθινά. Η απόφασή σας είναι γεμάτη θάρρος και αγάπη. Το να πεις "ως εδώ" δεν είναι παραίτηση, είναι προστασία του εαυτού σου και της σχέσης σας. Εύχομαι η ζωή να σας φέρει χαρές που δεν είχατε φανταστεί, γιατί τις αξίζετε!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Γλυκιά μου ΣΙΑ δεν ξέρεις πόσο λυπάμαι και πόσο μα.ποσο νιώθω όσα έζησες  και ζεις. 

Είναι ένας δύσκολος αγώνας για σένα και ψυχικά και σωματικά ας μην κρυβόμαστε και το σώμα μάχεται. Εύχομαι μέσα απ' την καρδιά μου να βρεις τα πατήματα σου, να είσαι έτσι αγαπημένοι γιατί τελικά αυτό είναι που μετράει να σε νιώθουν να σε στηρίζουν και να τραβάτε μαζί αυτό το κουπί. 

Σου στέλνω μια γλυκιά αγκαλιά. Εύχομαι μέσα απ' την καρδιά μου να είσαι χαρούμενη και υγιής

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...