Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Πλησιάζει η β επιπέδου σου κορίτσι μου εε? Να μας στείλεις να μας πεις τα νεα σου! Αχ αυτες οι γιορτές με τα γλυκά..κ εγω τα πήγαινα πολυ καλα με τα κιλα κ στις γιορτές καταστροφή 😂 εφαγα παρα πολλά γλυκά. Κ τωρα προσπαθώ να μαζευτώ, τα εχω μειώσει αρκετά αλλα προσπαθώ για ακομα περισσότερο.. θύμισε μου, ειχες καποιο θεμα με την καμπύλη εσυ? Αυτή την κούραση που λες νιώθω κ εγω κ ας εχω μονο αλλο 1 😛 αισθανομαι οτι ολη μερα κανω δουλειές κ οτι ποτέ δεν τελειώνουν. Συν καποια βράδια που δεν κοιμόμαστε καλα ή καποιες μερες που εχει περισσότερη γκρίνια κ είναι πιο κουραστικός. Δε σου κρύβω οτι εχω αρχίσει να αγχώνομαι αρκετά για το πως θα ειναι με 2 κ σκέφτομαι οτι δε θα τα βγάζω περα.
    • Καλησπέρα κορίτσια! Εκανα κ εγω την καμπύλη πριν 2 εβδομάδες περίπου,  ολα καλα! Κ αυτη τη φορα μάλιστα δεν καταλαβα κ τίποτα ολη τη διάρκεια, δε με ενόχλησε με ζαλάδα κ τάση για εμετο οπως την προηγούμενη φορά.  Απο κιλα εγω είμαι στα +4 περίπου, σχετικά καλα δηλαδή πιστεύω. Μια χαρά ειναι νομίζω τα 900γρ για την εβδομάδα αυτή. Εμένα ειναι πολυ μικρότερος αλλα μαλλον ειναι αναμενόμενο γιατί ειμαστε γενικα μικροσωμοι κ ο πρώτος μου γεννήθηκε μικρούλης.
    • Έλα ρε συ.... περαστικά του! Μακάρι να την γλιτώσετε οι υπόλοιποι γιατί είναι βαριά η γρίπη Α.  Δεν παίζει να πάρει καμιά άδεια ο άντρας σου να σε βοηθήσει; Δύσκολο να την παλέψεις με ένα άρρωστο και 2 μωρά 😕 Ούτε στην τηλεόραση κάθεται να χαζεψει;
    • Αααα κι εγώ στις 20 έχω το doppler.. 😄 Εντωμεταξύ δεν βλέπω τι ακριβώς βλέπουμε πάλι σε αυτή την εξέταση. Έχω να κάνω και το τελευταίο εμβόλιο για τον RSV.
    • Το ιδιο ακριβως με αυτες τς λεξεις λεω κ εγω...αν δεν ειναι θελημα Του δεν ξερω τι να πω..κ εμεις ανηκουμε στην ανεξηγητη υπογονιμοτητα αλλα οσο ανςξηγητο κ να ειναι δε θελω να πιστευω μεσα μου οτι δεν μου δινει παιδι! Καναμε κατι κακο? Δεν θα ειμαστε καλες μητερες? Τετοιες χαζες σκεψεις κανω κ κοντευω να χασω ενα εκατοστο ελπιδας π υπαρχει ακομη (κ μηνα με το μηνα με αρμητικα τεστ χανεται κ αυτο) απλα θελω μεσα σου κ εσυ και το @pennaki να μη το βαλουμε κατω γιατι στο τελος θα αποκτησουμε κανα αυτοανοσο ψυχοσωματικο κ θα τρεχουμε!!!
  • Προσθήκη...