Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ιούλιος ένα μήνας γεμάτος φως ,καλοκαίρι και υποσχέσεις !!!! Πάμε δυνατααααα

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η elen. είπε:

Καλημεραα! 

Εγω την εβδομάδα που περίμενα περιοδο είχα κανονικά πόνους περιόδου.  Και μάλιστα τυχαινε να ειμαι στη δουλειά και έτρεχα να βάλω σερβιέτα σίγουρη οτι έρχεται.  Σιγά σιγά άλλαξε αυτο . Τώρα έχω πιο πολυ τραβήγματα .

Σε ευχαριστώ που μου απάντησες. Ακριβώς το ίδιο! Μακάρι τι να πω! Σήμερα είμαι στην 31η μέρα καθυστέρησης. Αν δεν αδιαθετήσω σήμερα θα κάνω τεστ αύριο 

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η pennaki είπε:

΄Λογικα αρχες Αυγουστου. Δεν ξερω ακριβως. Θα τα ρωτησω ολα τη Δευτερα! Με εχει πιασει το αγχος οτι δεν θα προλαβουμε γιατι με εχει στο περιμενε μεχρι τη Δευτερα. Μου ειπε αν δεν ερθει μεχρι τοτε (15 μερες καθυστερηση), θα να μου δωσει προγεστερονη. 🫥 

Καλημέρα, είχες θετικό τεστ αλλά αρνητική χοριακη;

Δημοσίευση

Κορίτσια μου βγήκε η χοριακή από 340 τη Τετ΄άρτη σήμερα πήγε 701!!!! Δεν το λες κ σφαίρα αλλά αφού διπλασιάστηκε, να δούμε από βδομάδα τι θα δούμε στον υπέρηχο!!!! Πάντως με τέτοια νούμερα πιστεύω ένα μάλλον κρατήθηκε 😊 Ας είναι Παναγίτσα μου υγιές, ένα κ καλό  🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Mου είπε όσο γίνεται να μην τον σηκώνω πλέον κάθομαι καναπέ και του λέω έλα να σε πάρω αγκαλίτσα. 

Εμένα δεν θέλει έτσι μου λέει λια και θέλει να τον σηκώνω αλλιώς κλαιει φοβάμαι και πως θα του έρθει η αλλαγή με τη μπέμπα όταν του λέμε ότι είναι στην κοιλιά λέει ναι στην κοιλιά όταν του λέμε θα βγει και να την πάρουμε σπίτι λέει όχι γενικά έχουμε θέμα με το να μοιράζεται 😩

Δημοσίευση
στις πριν 46 λεπτά, ο/η Pixies είπε:

Σε ευχαριστώ που μου απάντησες. Ακριβώς το ίδιο! Μακάρι τι να πω! Σήμερα είμαι στην 31η μέρα καθυστέρησης. Αν δεν αδιαθετήσω σήμερα θα κάνω τεστ αύριο 

Κορίτσι μου πως άντεξες τόσες μέρες θα είχα κάνει τεστ από τις πρώτες μέρες 😂

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Κορίτσια μου βγήκε η χοριακή από 340 τη Τετ΄άρτη σήμερα πήγε 701!!!! Δεν το λες κ σφαίρα αλλά αφού διπλασιάστηκε, να δούμε από βδομάδα τι θα δούμε στον υπέρηχο!!!! Πάντως με τέτοια νούμερα πιστεύω ένα μάλλον κρατήθηκε 😊 Ας είναι Παναγίτσα μου υγιές, ένα κ καλό  🙏🙏

Κορίτσι μου εμένα στην αρχή απλά διπλασιαζοταν στην τρίτη αυξήθηκε πολύ και νόμιζα για δίδυμα αλλά τελικά είναι ένα 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η zoepapa είπε:

Εμένα δεν θέλει έτσι μου λέει λια και θέλει να τον σηκώνω αλλιώς κλαιει φοβάμαι και πως θα του έρθει η αλλαγή με τη μπέμπα όταν του λέμε ότι είναι στην κοιλιά λέει ναι στην κοιλιά όταν του λέμε θα βγει και να την πάρουμε σπίτι λέει όχι γενικά έχουμε θέμα με το να μοιράζεται 😩

Εγώ έχω σκοπό να πάρω ένα βιβλίο που λέγεται «τι θα μάθω στο αδερφάκι μου». Ρίξε μια ματιά αν θέλεις 😊 

Επίσης, της είχαν πάρει δώρο πριν την εγκυμοσύνη ένα μωρό κούκλα και το ταΐζει, το αλλάζει. το «παρηγορεί» και γενικά νομίζω βοηθάει, γιατί στο βρεφικό που πάει, έχουν ένα μωράκι 8 μηνών κ η δασκάλα της μου λέει ότι την «βοηθάει» πολύ κ είναι από κοντά. 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η zoepapa είπε:

Κορίτσι μου εμένα στην αρχή απλά διπλασιαζοταν στην τρίτη αυξήθηκε πολύ και νόμιζα για δίδυμα αλλά τελικά είναι ένα 

Πόσο είσαι κοριτσάρα μου ??? Με το καλό το νινακι σου 

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Πολύ χαίρομαι για σένα. Σου εύχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη 

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η zoepapa είπε:

Κορίτσι μου πως άντεξες τόσες μέρες θα είχα κάνει τεστ από τις πρώτες μέρες 😂

Έχω κάνει τα τελευταία 2 χρόνια άπειρα τεστ και χοριακες δεν φαντάζεσαι. Κάθε φορά η ίδια απογοήτευση. Γι αυτό με βλέπεις πολύ προσγειωμένη. Μια φορά το λεπτό που έκανα το τεστ αδιαθέτησα. Θα κάνω αύριο όμως γιατί η περίοδος μου είναι ρολόι. Άλλη μια φορά είχα καθυστέρηση πέρσι τον Απρίλιο και αδιαθέτησα την 32η μέρα. Αυτή την στιγμή είμαι στην 32η.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η zoepapa είπε:

Όσες έχετε ήδη παιδάκια και είστε εγκυουλες σας αφήνουν οι γιατροί σας να τα σηκώνετε αγκαλιά εμένα από την αρχή μου είπε αλλά δεν γίνεται είναι 20 μηνών μικρούλης ακόμα και με ζητάει βέβαια όταν τον σηκώνω πολύ μετά έχω πόνους περιόδου και με σφίγγει η κοιλιά 

Κοίτα εμένα τα δίδυμα είναι 4.5 χρονών. Όσο μπορώ αποφεύγω να τα σηκώνω. Συνήθως τους παίρνω αγκαλιά στον καναπε κλπ αλλά φυσικά υπάρχουν και φορές που δεν μπορώ να το αποφύγω. Τη μανούλα τους θέλουν κ αυτά τα έρμα τι να κανουν... Δόξα τω Θεώ μέχρι στιγμής δεν είχα κάποιο θέμα και μπήκα αισίως στον 6ο μήνα.

στις πριν 48 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Τέλεια είναι αγάπη !!! Μπράβο!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Κοίτα εμένα τα δίδυμα είναι 4.5 χρονών. Όσο μπορώ αποφεύγω να τα σηκώνω. Συνήθως τους παίρνω αγκαλιά στον καναπε κλπ αλλά φυσικά υπάρχουν και φορές που δεν μπορώ να το αποφύγω. Τη μανούλα τους θέλουν κ αυτά τα έρμα τι να κανουν... Δόξα τω Θεώ μέχρι στιγμής δεν είχα κάποιο θέμα και μπήκα αισίως στον 6ο μήνα.

Τέλεια είναι αγάπη !!! Μπράβο!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! Με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας έφτασες κιόλας στο 6ο μπράβο 😊

Δημοσίευση

Όσες έχετε ήδη παιδάκια και είστε εγκυουλες σας αφήνουν οι γιατροί σας να τα σηκώνετε αγκαλιά εμένα από την αρχή μου είπε αλλά δεν γίνεται είναι 20 μηνών μικρούλης ακόμα και με ζητάει βέβαια όταν τον σηκώνω πολύ μετά έχω πόνους περιόδου και με σφίγγει η κοιλιά 

Εγώ δεν τον έχω ρωτήσει καν 😅 Στο πρώτο τρίμηνο την σήκωνα συνέχεια, τρέχαμε τα πάντα. Τώρα που μπήκα στο 2ο τρίμηνο και άρχισα να φουσκώνω δεν μπορώ. Πονάει ή η κοιλιά μου ή η μέση μου. Την σηκώσω λίγο αναγκαστικά. Πχ. Πρέπει να την βάλω στην μπανιέρα να την πλύνω, πρέπει να την μαζέψω από την καρέκλα που ανέβηκε γιατί θα σκοτωθεί. Γενικώς όλο κάτι κάτι και τρέχω! 

Στις απλές αγκαλιές όσο μπορώ την παίρνω αγκαλιά καθιστή. Αλλά κι εκεί με κουράζει κάπως. Δράμα η φάση... 

Δημοσίευση

Καλησπέρα! Κ εγώ έχω ένα μπομπιρακι 14 μηνών και αναγκαστικά τον σηκώνω όλη μέρα γιατί είναι μικρούλης και με έχει ανάγκη. Ο γιατρός μου δε μου δε μου δίνει τίποτα από φάρμακα πλην του φυλλικού οξέος, ούτε μαγνήσιο ούτε προγεστερόνη (ούτε στην πρώτη εγκυμοσύνη) παρόλο που είχα λίγα καφέ στην αρχή. Μου είχε πει όμως ότι η πίεση από το να σηκώνεις βάρη μπορεί να προκαλέσει μυομητρικη δραστηριότητα, δηλαδή πόνο και πετρώματα και αν δεν μπορώ να μειώσω το βάρος που σηκώνω και τα έχω αυτά να του το πω για να μου δώσει κάτι να βοηθήσει (μαγνήσιο μάλλον πλέον). Δηλαδή δεν μου το απαγόρευσε κιόλας εμένα αλλά μου είπε να προσέχω και ίσως να χρειαστώ λίγη βοήθεια με κάποιο φάρμακο αργότερα. Σε άλλες γυναίκες βέβαια με άλλο ιστορικό ενδέχεται να ήταν κάθετος ότι απαγορεύεται να σηκώνουν βάρη, οπότε συζητησε το μαζί του καλύτερα που ξέρει το ιστορικό σου για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η zoepapa είπε:

Είναι πολύ μικρό για να καταλαβαίνει τι σημαίνει μοιράζομαι πίστεψέ με και εγώ στον πρώτο έτσι ένιωθα αλλά τελικά ήταν η ηλικία . Θα δεις όλα θα φτιάξουν 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Sia A είπε:

Είναι τέλεια και μια χαρά είναι . Να σου πω προτιμώ αυτό απ' το να πήγαινε 1200 εκεί λες σίγουρα πάει καλά; Από εβδομάδα θα είναι λιγάκι νωρίς να δεις πολλά,αυτό όμως το γνωρίζουμε και υπομονή.. αχ αυτή η υπομονή το λέω σε σένα για να τα ακούω και εγώ μη νομίζεις 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Είναι τέλεια και μια χαρά είναι . Να σου πω προτιμώ αυτό απ' το να πήγαινε 1200 εκεί λες σίγουρα πάει καλά; Από εβδομάδα θα είναι λιγάκι νωρίς να δεις πολλά,αυτό όμως το γνωρίζουμε και υπομονή.. αχ αυτή η υπομονή το λέω σε σένα για να τα ακούω και εγώ μη νομίζεις 

Πάντως κορίτσια εγώ από ότι κατάλαβα είμαι καταδικασμενη σ' αποτυχία με τις απαντήσεις που δίνετε από χθες νμια με τα συμπτώματα μια με τις χωριακες !!!! Χαχαχαχ ευχαριστώ βρε να ΣτΕ καλά 

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Ναι το ξέρω ότι δεν θα δούμε κ πολλά θέλει να δει σίγουρα ότι είναι ενδομήτριο!!! Κ την άλλη φορά 5 κ κάτι είχα πάει κ είχαμε δει σάκους. Μακάρι να πάνε όλα καλά 🙏

Χαχαχαχα άσε αυτό με την υπομονή είμαστε τέρατα υπομονής με αυτά που τραβάμε, για βραβείο πραγματικά 😆

Δημοσίευση
στις πριν 57 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Εγώ δεν τον έχω ρωτήσει καν 😅 Στο πρώτο τρίμηνο την σήκωνα συνέχεια, τρέχαμε τα πάντα. Τώρα που μπήκα στο 2ο τρίμηνο και άρχισα να φουσκώνω δεν μπορώ. Πονάει ή η κοιλιά μου ή η μέση μου. Την σηκώσω λίγο αναγκαστικά. Πχ. Πρέπει να την βάλω στην μπανιέρα να την πλύνω, πρέπει να την μαζέψω από την καρέκλα που ανέβηκε γιατί θα σκοτωθεί. Γενικώς όλο κάτι κάτι και τρέχω! 

Στις απλές αγκαλιές όσο μπορώ την παίρνω αγκαλιά καθιστή. Αλλά κι εκεί με κουράζει κάπως. Δράμα η φάση... 

εφτασες κιολασ στον 5ο ;πάει πέρασε ο καιρός …

έμαθες και το φύλλο ; Τι περιμένεις ; 
Και εγώ στην εγκυμοσύνη έτσι ήμουν προσπαθούσα κάποιες φορές να το αποφεύγω αλλά κάποιες άλλες πάλι δεν γινόταν 

είναι και η ζέστη τώρα που δεν βοηθάει και πολύ 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Pixies είπε:

Θα περιμένουμε νέα σου εύχομαι να είναι θετικότατο 😊

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Τέλεια είναι μια χαρά πάει ! Με το καλό να πας στο γιατρό τώρα να δείτε το μωράκι ή τα μωράκια 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Εγώ έχω σκοπό να πάρω ένα βιβλίο που λέγεται «τι θα μάθω στο αδερφάκι μου». Ρίξε μια ματιά αν θέλεις 😊 

Επίσης, της είχαν πάρει δώρο πριν την εγκυμοσύνη ένα μωρό κούκλα και το ταΐζει, το αλλάζει. το «παρηγορεί» και γενικά νομίζω βοηθάει, γιατί στο βρεφικό που πάει, έχουν ένα μωράκι 8 μηνών κ η δασκάλα της μου λέει ότι την «βοηθάει» πολύ κ είναι από κοντά. 

Βιβλίο έχουμε πάρει ένα δεν είναι και το αγαπημένο του 😂 μετά από λίγο το βαριέται το κλείνει ενώ δεν τελείωσε και λέει τέλος 😂

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...