Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ιούλιος ένα μήνας γεμάτος φως ,καλοκαίρι και υποσχέσεις !!!! Πάμε δυνατααααα

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

@PinacoladaΣτους πρώτους κύκλους μετα την παλινδρομη ειχε ξανα τύχει μετά έστρωσε ομως και επανήλθε ο 28αρης κύκλος μου χωρις καφέ πρίν. Τωρα τι να πω. Σίγουρα ελπίζω αλλα δεν παίρνουν τα μυαλα μου αερα. 

Εύχομαι να είναι εγκυμοσύνη 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Pinacolada είπε:

@melitiniღ  επανελαβε δυνατά μετά από μένα!   ΕΓΚΥΜΟΣΎΝΗ ΔΕ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΣΥΜΠΤΏΜΑΤΑ!!!  Στην πρώτη εγκυμοσύνη το μόνο που είχα ήταν πονοι περιόδου. 

Για να καταλάβεις, εγώ εδώ και πολλά χρόνια το πρωί έχω αναγουλες δλδ αν δω κάτι συχαμερο ή μυρίσω πχ σκουπίδια ή φαγητό που έχει μείνει στον πάγκο αναγουλιαζω. Μου έχει τύχει να ξεράσω γτ είδα σκοτωμένη μύγα. Όταν ήμουν έγκυος, στο πρώτο 3μηνο μου είχαν φύγει οι αναγουλες 🤣🤣🤣 το καλύτερο 3μηνο!! Ανάποδη!!!

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Pinacolada είπε:

Μια χαρά θα έλεγα από άποψης εγκυμοσύνης, άλλα τρεχαματα έχω που μου ρουφάνε το αίμα!!!! Η δεύτερη εγκυμοσύνη πολύ πιο εύκολη σε αγωνία σε σχέση με την πρώτη!! Κ γω Δευτέρα έχω γιατρό! Νομίζω για Δευτέρα είμαστε εγώ,  εσύ και η @melitiniღ?  Είναι καμία ακόμα?? 

@melitiniღ νομίζω η γιατρός σου θα κάτσει κ για διακοπές μετά το συνέδριο γτ η δικιά μου 7 θα είναι εδώ! 😝

Με τον πόνο μου παίζεις το ξέρω.. 😝😝😝

Η δικιά μου άμα πει να λείψει το χέζει μετά, αντί για μία εβδομάδα λείπει δύο.. 🥴 ίσα ίσα όταν τη χρειάζομαι χαλάστρα να μου κάνει.. Έτσι και την προηγούμενη φορά όταν έπαθα κολπίτιδα πάλι σε άδεια ήταν.. καλά που έχω καβάτζα αυτό το γιατρούλη, είναι συμπαθής και εξυπηρετικός και όποτε λείπει αυτή πάω σε αυτόν και κάνω τη δουλειά μου. Εντάξει δεν έχει τον σούπερ ντούπερ υπέρηχο, αλλά πιστεύω η δουλειά θα γίνει.. σκοπός είναι να δούμε ενδομήτριο σάκο, μετά θα ρθουν και τα υπόλοιπα! Όσο για τα συμπτώματα εντάξει με πείσατε, δεν ψάχνω τπτ.. ελπίζω έτσι όλα καλά να πάνε μέχρι το τέλος και αυτή η εγκυμοσύνη να είναι ταξιδάκι αναψυχής!!!

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η pennaki είπε:

Το ειχα πιστεψει. 😭 Τωρα εχω αγχωθει αν θα προλαβω τη διεγερση. 😢 Καποιος με εχει μουτζωσει.......

Μια χαρά προλαβαίνεις ακόμα. Πότε κλείνει το κέντρο;

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Μια χαρά προλαβαίνεις ακόμα. Πότε κλείνει το κέντρο;

΄Λογικα αρχες Αυγουστου. Δεν ξερω ακριβως. Θα τα ρωτησω ολα τη Δευτερα! Με εχει πιασει το αγχος οτι δεν θα προλαβουμε γιατι με εχει στο περιμενε μεχρι τη Δευτερα. Μου ειπε αν δεν ερθει μεχρι τοτε (15 μερες καθυστερηση), θα να μου δωσει προγεστερονη. 🫥 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η pennaki είπε:

΄Λογικα αρχες Αυγουστου. Δεν ξερω ακριβως. Θα τα ρωτησω ολα τη Δευτερα! Με εχει πιασει το αγχος οτι δεν θα προλαβουμε γιατι με εχει στο περιμενε μεχρι τη Δευτερα. Μου ειπε αν δεν ερθει μεχρι τοτε (15 μερες καθυστερηση), θα να μου δωσει προγεστερονη. 🫥 

Λυπαμαι κοπελα μου το ειχα πιστεψει κι εγω οτι εισαι εγκυος. Ευχομαι να προλαβεις να κανεις τη διεγερση και ολα να πανε καλα..

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η pennaki είπε:

Κοριτσάκι μου γλυκό όλο αυτό που νιώθεις το έζησα το 2021 τότε με τον κορονοιο που έπρεπε να πάω πίσω και εγώ τρελαινομουν δεν άντεχα άλλο να περιμένω να ξεκινήσω. .. αλλά ξέρεις τι μάθημα πήρα; Όταν πιέζω καταστάσεις δεν βοηθάει και ίσα ίσα μου δίνει ωραία χαστούκια η ζωή. Για αυτό πενάκι μου γλυκό όσο και να σε νιώθω ,όσο και να έχεις το δίκιο σου μην πιέζεις ούτε το σώμα σου ούτε την ψυχή σου. 

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Pinacolada είπε:

@Mantarini μου τι κάνετε; Πώς τα πάτε;

Καλημέρα κορίτσι μου σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Ο γιατρός που μιλάμε στην Αθήνα ζήτησε υπέρηχο οσχέου από τον άντρα μου, έχει κανονιστεί το ραντεβού για Δευτέρα μεσημέρι. Θέλει να δει τι έχει συμβεί και άλλαξε έτσι η κατάσταση του άντρα μου. Θελουμε να δούμε αν υπάρχει κιρσοκήλη κάτι άλλο δεν μας έχει πει ακόμα. 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου. Εύχομαι τα καλύτερα για όλες σας. Ήμουν στο φόρουμ και παλαιότερα. 

Είχαμε πολλές ατυχίες και σταματήσαμε τις προσπάθειες για λίγο.  Έχω σταθερό κύκλο 26-28 μέρες. Αυτή την στιγμή είμαι στην 30η ημέρα του κύκλου μου δηλαδή 2 μέρες καθυστέρηση. Έπειτα από άπειρες σακούλες με αρνητικά τεστ και αρνητικές χορειακές δεν έχω κάνει ακόμα. Φοβάμαι και λέω άστο θα σου έρθει από μερα σε μέρα.

Συνεχίζω να έχω καθυστέρηση. Θα ξεκινήσουμε διαδικασία εξωσωματικής από Σεπτέμβρη.

Αν θέλετε πείτε μου και εσείς σε ποια φάση του κύκλου σας είστε.

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η Pinacolada είπε:

@melitiniღ  επανελαβε δυνατά μετά από μένα!   ΕΓΚΥΜΟΣΎΝΗ ΔΕ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΣΥΜΠΤΏΜΑΤΑ!!!  Στην πρώτη εγκυμοσύνη το μόνο που είχα ήταν πονοι περιόδου. 

Για να καταλάβεις, εγώ εδώ και πολλά χρόνια το πρωί έχω αναγουλες δλδ αν δω κάτι συχαμερο ή μυρίσω πχ σκουπίδια ή φαγητό που έχει μείνει στον πάγκο αναγουλιαζω. Μου έχει τύχει να ξεράσω γτ είδα σκοτωμένη μύγα. Όταν ήμουν έγκυος, στο πρώτο 3μηνο μου είχαν φύγει οι αναγουλες 🤣🤣🤣 το καλύτερο 3μηνο!! Ανάποδη!!!

Να σε ρωτήσω κάτι κορίτσι μου, εγώ έχω καθυστέρηση, ότι συμπτώματα έχω είναι ίδια με αυτά όταν περιμένω περίοδο. Οι πόνοι περιόδου σου κατά την διαρκεία της εγκυμοσύνης ήταν μικρότερης έντασης? Εγω πονάω για κάποια λεπτα αλλά αρκετά.

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η Pixies είπε:

Να σε ρωτήσω κάτι κορίτσι μου, εγώ έχω καθυστέρηση, ότι συμπτώματα έχω είναι ίδια με αυτά όταν περιμένω περίοδο. Οι πόνοι περιόδου σου κατά την διαρκεία της εγκυμοσύνης ήταν μικρότερης έντασης? Εγω πονάω για κάποια λεπτα αλλά αρκετά.

Καλημέρα κορίτσι μου!
Τα πονάκια της εγκυμοσύνης μοιάζουν με τα πονάκια περιόδου αλλά δεν είναι τις ίδιας έντασης. Είναι περισσότερο σαν τσιμπήματα και τραβήγματα, παρά πόνος. Εύχομαι η καθυστέρηση αυτή να σου φέρει καλά νέα, αλλιώς καλή αρχή το Σεπτέμβριο, να πάνε όλα καλά με την διαδικασία της εξωσωματικής.

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η Pixies είπε:

Καλημεραα! 

Εγω την εβδομάδα που περίμενα περιοδο είχα κανονικά πόνους περιόδου.  Και μάλιστα τυχαινε να ειμαι στη δουλειά και έτρεχα να βάλω σερβιέτα σίγουρη οτι έρχεται.  Σιγά σιγά άλλαξε αυτο . Τώρα έχω πιο πολυ τραβήγματα .

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Pixies είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Εύχομαι τα καλύτερα για όλες σας. Ήμουν στο φόρουμ και παλαιότερα. 

Είχαμε πολλές ατυχίες και σταματήσαμε τις προσπάθειες για λίγο.  Έχω σταθερό κύκλο 26-28 μέρες. Αυτή την στιγμή είμαι στην 30η ημέρα του κύκλου μου δηλαδή 2 μέρες καθυστέρηση. Έπειτα από άπειρες σακούλες με αρνητικά τεστ και αρνητικές χορειακές δεν έχω κάνει ακόμα. Φοβάμαι και λέω άστο θα σου έρθει από μερα σε μέρα.

Συνεχίζω να έχω καθυστέρηση. Θα ξεκινήσουμε διαδικασία εξωσωματικής από Σεπτέμβρη.

Αν θέλετε πείτε μου και εσείς σε ποια φάση του κύκλου σας είστε.

Καλώς μας ξαναήρθες στην παρέα!!! Εύχομαι γρήγορα να έχεις ευχάριστα 😊 Αφού έχεις καθυστέρηση γτ δεν κάνεις ένα τεστάκι?

στις πριν 27 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

@Sia A μου καλημέρα σήμερα νομίζω έχεις την τελευταία χωριακη !!!! Περιμένουμε το τρελό σου νούμερο κορίτσι μου !!!

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου!!! Μακάρι να πάνε όλα καλά 🙏

Δημοσίευση

Κορίτσι μου πιστεύω οτι δεν είναι το ίδιο σε κάθε κοπέλα. Κάποια κορίτσια το περιγράφουν απλώς σαν τραβήγματα, πιο ήπια από περίοδο.  Στη δική μου περίπτωση, ενώ γενικά στην περίοδο δεν πονάω ιδιαίτερα,  στην εγκυμοσύνη ήδη πριν την καθυστέρηση ποναγα πολύ κ αυτός ήταν και ο λόγος που το υποψιάστηκα γιατί λέω εγώ δεν πονάω ποτέ τόσο, κάτι άλλο συμβαίνει..

Εύχομαι να είσαι έγκυος! ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Κοριτσάκι μου γλυκό όλο αυτό που νιώθεις το έζησα το 2021 τότε με τον κορονοιο που έπρεπε να πάω πίσω και εγώ τρελαινομουν δεν άντεχα άλλο να περιμένω να ξεκινήσω. .. αλλά ξέρεις τι μάθημα πήρα; Όταν πιέζω καταστάσεις δεν βοηθάει και ίσα ίσα μου δίνει ωραία χαστούκια η ζωή. Για αυτό πενάκι μου γλυκό όσο και να σε νιώθω ,όσο και να έχεις το δίκιο σου μην πιέζεις ούτε το σώμα σου ούτε την ψυχή σου. 

Εχεις δικιο. Εχω πιεστει παρα πολυ!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια! Καλό μήνα! 

Συγχαρητήρια σε όλες τις νέες εγκυουλες 🎉🥳🎉🎉❤️❤️❤️

Δεν προλαβαίνω να μπαίνω κάθε μέρα και σας διαβάζω μαζεμένα.

@Elli13 αχ πως την παλεύεις με τη μικρή και την κοιλιά;; Εγώ τώρα έχω αρχίσει να φουσκώνω και ήδη ζοριζομαι αρκετά και τώρα θα μπω στον 5ο φαντάσου 😫

Δημοσίευση

Κορίτσι μου εγώ ένιωθα πόνους περιόδου έντονους αφού νόμιζα ότι θα μου έρθει περίοδος και έτρεχα στο μπάνιο συνέχεια 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η zoepapa είπε:

Κορίτσι μου εγώ ένιωθα πόνους περιόδου έντονους αφού νόμιζα ότι θα μου έρθει περίοδος και έτρεχα στο μπάνιο συνέχεια 

Κ εγώ το ίδιο! Κανονικούς περιόδου απλά επειδή είχα πολύ βαριά περίοδο, στην εγκυμοσύνη ήταν μικρότερης έντασης. Τραβήγματα σπάνια ένιωθα κ στην πρώτη και τώρα! 

Δημοσίευση

Όσες έχετε ήδη παιδάκια και είστε εγκυουλες σας αφήνουν οι γιατροί σας να τα σηκώνετε αγκαλιά εμένα από την αρχή μου είπε αλλά δεν γίνεται είναι 20 μηνών μικρούλης ακόμα και με ζητάει βέβαια όταν τον σηκώνω πολύ μετά έχω πόνους περιόδου και με σφίγγει η κοιλιά 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Rena92 είπε:

Κ εγώ το ίδιο! Κανονικούς περιόδου απλά επειδή είχα πολύ βαριά περίοδο, στην εγκυμοσύνη ήταν μικρότερης έντασης. Τραβήγματα σπάνια ένιωθα κ στην πρώτη και τώρα! 

Ναι ακριβώς και γω το ίδιο τράβηγματα νιώθω πιο πολύ τώρα που μεγαλώνει η μήτρα αρκετά παρά στις αρχές 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η zoepapa είπε:

Όσες έχετε ήδη παιδάκια και είστε εγκυουλες σας αφήνουν οι γιατροί σας να τα σηκώνετε αγκαλιά εμένα από την αρχή μου είπε αλλά δεν γίνεται είναι 20 μηνών μικρούλης ακόμα και με ζητάει βέβαια όταν τον σηκώνω πολύ μετά έχω πόνους περιόδου και με σφίγγει η κοιλιά 

Εμένα η μικρή μου είναι 19 μηνών τώρα που εγώ είμαι 13 εβδομάδων σχεδόν. Επειδή και τα δικά του παιδιά έχουν 1 χρόνο διαφορά, μου λέει ξέρω είναι ακατόρθωτο να μην την σηκώνεις, απλά προσπάθησε όσο μπορείς λιγότερο. Οσο είχα αίμα δεν την σήκωνα, μόνο καθιστή. Και γενικά προσπαθώ 1-2 φορές την ημέρα…κατά τ αλλά πάμε παντού απ το χεράκι 😊

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Rena92 είπε:

Εμένα η μικρή μου είναι 19 μηνών τώρα που εγώ είμαι 13 εβδομάδων σχεδόν. Επειδή και τα δικά του παιδιά έχουν 1 χρόνο διαφορά, μου λέει ξέρω είναι ακατόρθωτο να μην την σηκώνεις, απλά προσπάθησε όσο μπορείς λιγότερο. Οσο είχα αίμα δεν την σήκωνα, μόνο καθιστή. Και γενικά προσπαθώ 1-2 φορές την ημέρα…κατά τ αλλά πάμε παντού απ το χεράκι 😊

Εγώ είμαι 20 εβδομάδων απλα μου το ξεκοψε από την αρχή για το βάρος και φοβάμαι και γω γιατί μετά το βράδυ με πιάνουν πόνοι περιόδου αλλά ο καημένος με ζητάει 😩 

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η zoepapa είπε:

Εγώ είμαι 20 εβδομάδων απλα μου το ξεκοψε από την αρχή για το βάρος και φοβάμαι και γω γιατί μετά το βράδυ με πιάνουν πόνοι περιόδου αλλά ο καημένος με ζητάει 😩 

Είναι δύσκολο μανούλα! Κ εγώ νιώθω τύψεις πολλές φορές, αλλά τα παιδάκια μας προσαρμόζονται πιο εύκολα από εμάς. Σιγά σιγά θα συνηθίσει και μετά θα τον σηκώνεις όταν κρίνεις πως μπορείς. 

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η zoepapa είπε:

Mου είπε όσο γίνεται να μην τον σηκώνω πλέον κάθομαι καναπέ και του λέω έλα να σε πάρω αγκαλίτσα. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...