Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ιούλιος ένα μήνας γεμάτος φως ,καλοκαίρι και υποσχέσεις !!!! Πάμε δυνατααααα

Recommended Posts

Δημοσίευση

Στην πρώτη εγκυμοσύνη μέχρι έξι εβδομάδες και κάτι δεν είχα τίποτα και έλεγα έτσι θα είναι; Μετά μου ήρθαν οι εμετοί να μη μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι και το μετάνιωσα που έλεγα ότι δεν έχω τίποτα 😂. Μακάρι κορίτσι μου να είσαι έτσι μέχρι τέλους και να ευχαριστηθεις την εγκυμοσύνη σου. Με το καλό!

Δημοσίευση
στις πριν 37 λεπτά, ο/η elen. είπε:

Καλημέρα κορίτσια! 

Είχα γράψει και παλιότερα. Και έκτοτε παρακολουθώ σιωπηλά.  Είχα μια παλινδρομη στο παρελθόν . Τώρα που σας γράφω ειμαι έγκυος!  Τελευταία περιοδος 23/5 θετικο τεστ 23/6 όπου πηγα και για χοριακη... 1119! Πήγα την ίδια μέρα σε έναν γιατρό αλλα δεν φαινόταν κατι ξεκάθαρα, μου έκανε τεστ παπ εκείνη την ημέρα.Πηγα πάλι την  Δευτέρα και είδαμε σακο . Δεν μου αρεσε η αντιμετώπιση του καθόλου. Δεν εξηγησε τιποτα ,μας ξεπεταξε μπαμ μπαμ. Δεν θυμόταν καν οτι είχα πάει την προηγούμενη εβδομάδα λόγω εγκυμοσύνης.  Πολυ μπακαλικη αντιμετώπιση.  Μόλις έφυγα απο εκει πήρα τηλ και εκλεισα σε άλλη γυναικολογο ραντεβου για την ερχόμενη Τρίτη. 

Κορίτσι μου αν έχεις και την παραμικρή αμφιβολία για το γιατρό σου να αλλάξεις αμέσως στην περίοδο της εγκυμοσύνης ειδικά . Εδώ περισσότερη επικοινωνία έχω με τη γιατρό μου παρά με τον άντρα μου 😂😂😂

Δημοσίευση
στις πριν 38 λεπτά, ο/η elen. είπε:

Καλημέρα κορίτσια! 

Είχα γράψει και παλιότερα. Και έκτοτε παρακολουθώ σιωπηλά.  Είχα μια παλινδρομη στο παρελθόν . Τώρα που σας γράφω ειμαι έγκυος!  Τελευταία περιοδος 23/5 θετικο τεστ 23/6 όπου πηγα και για χοριακη... 1119! Πήγα την ίδια μέρα σε έναν γιατρό αλλα δεν φαινόταν κατι ξεκάθαρα, μου έκανε τεστ παπ εκείνη την ημέρα.Πηγα πάλι την  Δευτέρα και είδαμε σακο . Δεν μου αρεσε η αντιμετώπιση του καθόλου. Δεν εξηγησε τιποτα ,μας ξεπεταξε μπαμ μπαμ. Δεν θυμόταν καν οτι είχα πάει την προηγούμενη εβδομάδα λόγω εγκυμοσύνης.  Πολυ μπακαλικη αντιμετώπιση.  Μόλις έφυγα απο εκει πήρα τηλ και εκλεισα σε άλλη γυναικολογο ραντεβου για την ερχόμενη Τρίτη. 

Με το καλό το μωράκι σας ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η nikol92 είπε:

Καλημέρα μην αγχώνεσαι!

Μπαίνω στον 5ο όπου να ναι και δεν έχω εμφανίσει τόσο καιρό τίποτα απολύτως!!!😁

Καλημέρα κορίτσι μου..!!! Μακάρι να είμαι έτσι κι εγώ.. και να είναι όλα καλά..!!! 
Μια τελειόμηνη κύηση σου εύχομαι..!!! 🙏 & σε ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις και μα με καθησυχάσεις..!! 🤗

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η elen. είπε:

Καλημέρα κορίτσια! 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου για την εγκυμοσύνη, εύχομαι όλα να πάνε κατ'ευχήν!!! Για το γιατρό καλά έκανες κ άλλαξες την περίοδο της εγκυμοσύνης πρέπει να έχουμε κάποιον που μας ταιριάζει κ τον εμπιστευόμαστε 😉

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια θα ρωτήσω... είναι φυσιολογικό μέχρι τώρα να μην έχω κανένα σύμπτωμα εγκυμοσύνης;; Πραγματικά δεν έχω τπτ.. αφού νομίζω δεν είμαι έγκυος.. μήπως κάτι δεν πάει καλά;; Μέχρι να πάω για υπέρηχο τη Δευτέρα και να δω ενδομήτριο σάκο, νομίζω να φάω τα λυσσακά μου. πφ!

Καλά εμένα δεν βλέπεις;;; Αναίσθητη.. και με προγεστερόνη και πάλι κυρία τίποτα .. άσε ρε τι τα θέλουμε; 

Δημοσίευση
στις On 1/7/2025 at 9:34 ΜΜ, ο/η pennaki είπε:

@Rena92 @marinamanoulitsa @Ngsofia @annie! @anna_30 @flowerv @melitiniღ @Naty_ @Katiana1987 @Elk @Elli13 @evaa__ @Mantarini @Pinacolada @Tonakiv αυτες θυμαμαιιιι... @Kateriniw σε βοηθησα στο tag! 

Ευχαριστώ για το tag!!!!🥰🥰🥰

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η Kateriniw είπε:

Ααααά έχουμε δύο κορίτσια από νησί δηλαδή στην παρέα μας ??? Πότε θα μας καλέσετε βρε χαχαχαχχα

Καλέ κι εγώ σε νησί είμαι. Λευκάδα. Άντε, για κοπιάστε να γνωρίσετε την μπουμπού μου!!! 🥰🥰🥰

στις On 2/7/2025 at 10:12 ΠΜ, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Ευχαριστώ για το ταγκ😊😊😊

Καλημέρα κορίτσια μου!! Καλό μήνα 🌸🌸🌸🌸Έχω λίγο άγχος γιατί έβγαλα κάτι σαν γρομπαλακι στο χέρι μου και έχω ορθοπεδικό σε λίγη ώρα...ελπίζω να μην είναι κάτι.

.αγχώθηκα για το μωρό....😔 Αν χρειαστεί εξετάσεις με ακτίνες κλπ? Κάνει; Το μυαλό τρέχει ξέρετε...

Κορίτσι μου κανένα γαγγλιάκι μπορεί να είναι. Μην αγχώνεσαι. Δε θα είναι κάτι και φυσικά υπάρχουν εξετάσεις που μπορείς να κάνεις και έγκυος. Περιμένουμε νέα σας! 

Πως είσαι γενικά;

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Μολις ειδα ελάχιστο καφέ διάφανο( συγνώμη για την περιγραφή). 10 μτω. Οπότε θα ξεκινήσει πιστεύω το ΣΚ.

Μήπως είναι εμφύτευσης;; Νωρίς δεν είναι ακόμα;; πόσες μέρες έχεις ωχρινική κορίτσι μου; 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Μολις ειδα ελάχιστο καφέ διάφανο( συγνώμη για την περιγραφή). 10 μτω. Οπότε θα ξεκινήσει πιστεύω το ΣΚ.

Όσο δεν κατεβαίνει κανονικό αίμα περιόδου υπάρχει ελπίδα!!! Ποτέ δεν ξέρεις, εύχομαι να μην έρθει😊

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η evaa__ είπε:

@MantariniΣυνήθως 12 με 13 μέρες κρατάει αναλόγως αν έχω θετικό τεστ 13η ή 14ή μερα.Ισως και απο τη ζέστη ειναι διαφορετικος ο κύκλος. Οπως και να χει αν δεν ερθει Σάββατο θα κάνω ένα τεστ.

Στο εύχομαι κοπέλα μου!! Να μην έρθει για τους επόμενους μήνες! 

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η pennaki είπε:

Ειναι παλι <0.1. Τι να πω δεν ξερω. Απογοητευτηκα.

Λυπάμαι πάρα πολύ πενάκι μου. Ήταν τόσο όμορφο αυτό το τεστ και τελικά σε ρίχνει. Μέχρι που θα πεις θα το παλέψω και ξανά στον αγώνα keep going. 💪💪💪💪

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Λυπάμαι πάρα πολύ πενάκι μου. Ήταν τόσο όμορφο αυτό το τεστ και τελικά σε ρίχνει. Μέχρι που θα πεις θα το παλέψω και ξανά στον αγώνα keep going. 💪💪💪💪

Το ειχα πιστεψει. 😭 Τωρα εχω αγχωθει αν θα προλαβω τη διεγερση. 😢 Καποιος με εχει μουτζωσει.......

Δημοσίευση

@pennaki  μου λυπάμαι πάρα πολύ 😢 κατά πάσα πιθανότητα θα ηταν ελλατωματικο το τεστ γτ γραμμή είχε. Εύχομαι να προλάβεις τη διέγερση! Δηλαδή ώρες ώρες πως έρχονται έτσι τα πράγματα ρε φίλε... Υπομονή και μεγάλη αγκαλια

Δημοσίευση

@melitiniღ  επανελαβε δυνατά μετά από μένα!   ΕΓΚΥΜΟΣΎΝΗ ΔΕ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΣΥΜΠΤΏΜΑΤΑ!!!  Στην πρώτη εγκυμοσύνη το μόνο που είχα ήταν πονοι περιόδου. 

Για να καταλάβεις, εγώ εδώ και πολλά χρόνια το πρωί έχω αναγουλες δλδ αν δω κάτι συχαμερο ή μυρίσω πχ σκουπίδια ή φαγητό που έχει μείνει στον πάγκο αναγουλιαζω. Μου έχει τύχει να ξεράσω γτ είδα σκοτωμένη μύγα. Όταν ήμουν έγκυος, στο πρώτο 3μηνο μου είχαν φύγει οι αναγουλες 🤣🤣🤣 το καλύτερο 3μηνο!! Ανάποδη!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

Θετική σκέψη!!! Μην προδικάζεις! Είναι συχνό φαινόμενο στον κύκλο σου να έχεις καφέ πριν την περίοδο?

Δημοσίευση

Αχ διαβάζω που λέτε για τα συμπτώματα ..  εγω την προηγούμενη εβδομάδα που έμαθα κιόλας για την εγκυμοσυνη πέθανα ενα  τριήμερο απο ημικρανίες και ζαλάδες και ένιωθα το σώμα μου να καίει. Λίγο με βοηθουσαν οι κρυες κομπρεσες και η λεκανη με νερό στα πόδια.  Από εκει που είπα πέρασε αυτο ξεκίνησαν οι αναγούλες,ειδικά το πρωι που ξυπνάω ειναι πιο έντονες.  Συνέρχομαι μετά τις 7 το απογευμα . Και εννοείται εξαφανίστηκα απο τη δουλειά (εργάζομαι υποδοχή σε γραφειο). Αναγκαστικά ενημέρωσα την διευθύντρια και οι υπόλοιποι αναρωτιουνται...

Δημοσίευση

@PinacoladaΣτους πρώτους κύκλους μετα την παλινδρομη ειχε ξανα τύχει μετά έστρωσε ομως και επανήλθε ο 28αρης κύκλος μου χωρις καφέ πρίν. Τωρα τι να πω. Σίγουρα ελπίζω αλλα δεν παίρνουν τα μυαλα μου αερα. 

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

@PinacoladaΣτους πρώτους κύκλους μετα την παλινδρομη ειχε ξανα τύχει μετά έστρωσε ομως και επανήλθε ο 28αρης κύκλος μου χωρις καφέ πρίν. Τωρα τι να πω. Σίγουρα ελπίζω αλλα δεν παίρνουν τα μυαλα μου αερα. 

Μου είχε συμβεί το ίδιο, μετά την πρώτη απόξεση, 2 μέρες πριν την περίοδο με προειδοποιούσε με καφέ υγρά..τώρα δεν το είχα καθόλου αυτό..τι να πώ..δεν μπορείς να βασιστείς σε τίποτα..έχε την πίστη σου αλλά σε καταλαβαίνω που είσαι συγκρατημένη..

@melitiniღ το έχω ξαναγράψει..στην πρ΄ώτη εγκυμοσύνη δεν είχα συμπτώματα στη δεύτερη είχα φουλ..νομίζω δεν είναι κριτήριο τα συμπτώματα, το θέμα είναι άμα ένιωθες και σταματούσαν..α΄λλά και εκεί απλά μπορεί να γίνεται επειδή "στρώνει.." η εγκυμοσύνη..

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η sisi93 είπε:

Μου είχε συμβεί το ίδιο, μετά την πρώτη απόξεση, 2 μέρες πριν την περίοδο με προειδοποιούσε με καφέ υγρά..τώρα δεν το είχα καθόλου αυτό..τι να πώ..δεν μπορείς να βασιστείς σε τίποτα..έχε την πίστη σου αλλά σε καταλαβαίνω που είσαι συγκρατημένη..

@melitiniღ το έχω ξαναγράψει..στην πρ΄ώτη εγκυμοσύνη δεν είχα συμπτώματα στη δεύτερη είχα φουλ..νομίζω δεν είναι κριτήριο τα συμπτώματα, το θέμα είναι άμα ένιωθες και σταματούσαν..α΄λλά και εκεί απλά μπορεί να γίνεται επειδή "στρώνει.." η εγκυμοσύνη..

@Pinacolada πως είσαι εσύ κορίτσι μου ??? 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

@Pinacolada πως είσαι εσύ κορίτσι μου ??? 

Μια χαρά θα έλεγα από άποψης εγκυμοσύνης, άλλα τρεχαματα έχω που μου ρουφάνε το αίμα!!!! Η δεύτερη εγκυμοσύνη πολύ πιο εύκολη σε αγωνία σε σχέση με την πρώτη!! Κ γω Δευτέρα έχω γιατρό! Νομίζω για Δευτέρα είμαστε εγώ,  εσύ και η @melitiniღ?  Είναι καμία ακόμα?? 

@melitiniღ νομίζω η γιατρός σου θα κάτσει κ για διακοπές μετά το συνέδριο γτ η δικιά μου 7 θα είναι εδώ! 😝

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...