Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ιούλιος ένα μήνας γεμάτος φως ,καλοκαίρι και υποσχέσεις !!!! Πάμε δυνατααααα

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Κοριτσια καλημερα! Αρνητικη η χοριακη! Δεν πειραζει παμε παρακατω!

Κάνεις πλάκα!! Το τεστ ήταν ξεκάθαρα θετικό! Πρώτη φορά το βλέπω αυτό… λυπάμαι κορίτσι μου…είναι κοντά!

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Κάνεις πλάκα!! Το τεστ ήταν ξεκάθαρα θετικό! Πρώτη φορά το βλέπω αυτό… λυπάμαι κορίτσι μου…είναι κοντά!

Δεν πειραζει. Περιμενω περιοδο να παω παρακατω τωρα....

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η pennaki είπε:

Έλα ρε κορίτσι μου λυπάμαι πολύ!!! Εγώ κορίτσια δεν τα εμπιστεύομαι κθλ τα τεστ 😓 Ειδικά με αυτή τη φωτό που είχα δει σε άλλο φόρουμ 5 θετικά τεστ κ αρνητική χοριακή, ούτε που θέλω να σκέφτομαι τι σοκ έπαθε η κοπέλα

Μίλησες με τον γιατρό σου να σου δώσεις κάτι για να έρθει επιτέλους?

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Sia A είπε:

Έλα ρε κορίτσι μου λυπάμαι πολύ!!! Εγώ κορίτσια δεν τα εμπιστεύομαι κθλ τα τεστ 😓 Ειδικά με αυτή τη φωτό που είχα δει σε άλλο φόρουμ 5 θετικά τεστ κ αρνητική χοριακή, ούτε που θέλω να σκέφτομαι τι σοκ έπαθε η κοπέλα

Μίλησες με τον γιατρό σου να σου δώσεις κάτι για να έρθει επιτέλους?

Μου ειπε να παρω τη Δευτερα (μετα απο μια εβδομαδα)! Αρχιζω και αμφιβαλλω αν θα προλαβω τη διεγερση αυτο το μηνα

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Και εγώ τα μοιράζω το βράδυ απ' το στόμα το πρωί κολπικά πάω στη δουλειά κανονικά . Θέλει να δει αν πας και δει απλά ενδομητρίο τότε δεν έχει νόημα οπότε θέλει να δει σάκο ή σάκους. 

Ξέρω στην εξωσωματική έπαιρνα 3, πρωί μεσημέρι βράδυ. Και έβλεπα τα κορίτσια εδώ παίρνανε και ενέσεις κτλ όντως στην εξωσωματική θέλεις υποστήριξη όμως είσαι .Ε αυτό το νούμερο πολύ καλά το θέλουμε μέχρι 50 να φανταστείς

Κ εγώ τα μοιράζω γτ από το στόμα με ζαλίζουν κ από τον κόλπο είναι αηδία!!! Χαλά΄λι όμως αν είναι να πάει καλά θα βάζω κ από τα μάτια 😆

Δημοσίευση

@pennaki λυπάμαι για το αποτέλεσμα.. μπήκα μόνο για να δω πώς είσαι…

Θα σου χορηγήσει προγεστερόνη ή duphaston ή τίποτα; Γενικά, οι υπόλοιπες σε μαγικούς κύκλους για προστασία και του ενδομητρίου τι κάνετε όταν έχετε μεγάλους κύκλους; 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Μου ειπε να παρω τη Δευτερα (μετα απο μια εβδομαδα)! Αρχιζω και αμφιβαλλω αν θα προλαβω τη διεγερση αυτο το μηνα

Ρε συ δεν καταλαβαίνω γτ σε καθυστερεί? Εγκυμοσύνη δεν υπάρχει οπότε ποιος ο λόγος να μη σου δώσει κάτι. Δεν ξέρω βέβαια αν επηρεάζουν τα χάπια τη διέγερση, τι να πω κοριτσάκι μου υπομονή 😊

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Sia A είπε:

Ρε συ δεν καταλαβαίνω γτ σε καθυστερεί? Εγκυμοσύνη δεν υπάρχει οπότε ποιος ο λόγος να μη σου δώσει κάτι. Δεν ξέρω βέβαια αν επηρεάζουν τα χάπια τη διέγερση, τι να πω κοριτσάκι μου υπομονή 😊

Αυτο σχολιαζουμε στο αλλο θεμα της εξωσωματικης γιατι εχω φρικαρει. Εχω ρωτησει τα κοριτσια σε καθυστερηση τι εκαναν αυτες. Εμενα με εχει αφησει 2 εβδομαδες σε αναμονη.

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

@pennaki λυπάμαι για το αποτέλεσμα.. μπήκα μόνο για να δω πώς είσαι…

Θα σου χορηγήσει προγεστερόνη ή duphaston ή τίποτα; Γενικά, οι υπόλοιπες σε μαγικούς κύκλους για προστασία και του ενδομητρίου τι κάνετε όταν έχετε μεγάλους κύκλους; 

Σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου!! Αν δεν ερθει, duphaston τη δευτερα που θα τον παρω τηλ. Πρωι πρωι θα παρω τη βοηθο.

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Σας ευχαριστω πολυ ολες για τις απαντησεις σας!!! Δεν πειραζει.... Ελπιζω να ερθει συντομα η περιοδος και το πραγματικο θετικο τεστ!!! 🥺

Κορίτσι μου μην στεναχωριεσαι ,πάμε δυνατά για την διεργεση .... Όσο αφορά την καθυστέρηση είχα και εγώ μετα την εμβρυομεταφορα του Νοεμβρίου και στην 7 μέρα καθυστέρησης το κέντρο με ζήτησε υπερυχο για να δούμε τι γίνεται ,εγώ είχα μια κυστουλα ,με έδωσαν ντουφαστον για μια βδομάδα και μετά όλα καλά 

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Αναίσθητη μάλλον είμαι δεν ξέρω και στην εξωσωματική και τώρα μια χαρά τίποτα.. όλες λένε για παρενέργειες και εγώ απλά εκεί στον κόσμο μου . 

Χαχα θα ήσουν από τις τυχερές εγώ θαυμάζω τα κορίτσια με εξωσωματική τόσα φάρμακα τόσες ορμόνες τόσες ενέσεις 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η pennaki είπε:

Αν ήταν αρνητικό και ένα τόσο ροζ τεστ δεν είναι να εμπιστευομαστε κανένα μάλλον . Υπομονή κορίτσι μου πάμε παρακάτω ❤️

Δημοσίευση

Κορίτσια θα ρωτήσω... είναι φυσιολογικό μέχρι τώρα να μην έχω κανένα σύμπτωμα εγκυμοσύνης;; Πραγματικά δεν έχω τπτ.. αφού νομίζω δεν είμαι έγκυος.. μήπως κάτι δεν πάει καλά;; Μέχρι να πάω για υπέρηχο τη Δευτέρα και να δω ενδομήτριο σάκο, νομίζω να φάω τα λυσσακά μου. πφ!

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια θα ρωτήσω... είναι φυσιολογικό μέχρι τώρα να μην έχω κανένα σύμπτωμα εγκυμοσύνης;; Πραγματικά δεν έχω τπτ.. αφού νομίζω δεν είμαι έγκυος.. μήπως κάτι δεν πάει καλά;; Μέχρι να πάω για υπέρηχο τη Δευτέρα και να δω ενδομήτριο σάκο, νομίζω να φάω τα λυσσακά μου. πφ!

Αχ κορίτσι μου κι εγώ έτσι ακριβώς ήμουν στον γιο μου άσε! Μέχρι να τον καταλάβω στις 21-22 εβδομάδες μόνο τις φωτογραφίες απ τους υπερήχους είχα και το θυμόμουν. Τα συμπτώματα για μένα δεν παίζουν κανένα ρόλο για την εξέλιξη μιας κύησης γιατί στην αποβολή μου είχα ένα καρό συμπτώματα και μετά την αποβολή και σταμάτησαν σταδιακά ενώ έπεφτε η χοριακή,  ενώ στον γιο μου τίποτα απολυτως. Όλα καλά θα πάνε και εύχομαι διδυμάκια!! :) 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η MinaSam είπε:

Αχ κορίτσι μου κι εγώ έτσι ακριβώς ήμουν στον γιο μου άσε! Μέχρι να τον καταλάβω στις 21-22 εβδομάδες μόνο τις φωτογραφίες απ τους υπερήχους είχα και το θυμόμουν. Τα συμπτώματα για μένα δεν παίζουν κανένα ρόλο για την εξέλιξη μιας κύησης γιατί στην αποβολή μου είχα ένα καρό συμπτώματα και μετά την αποβολή και σταμάτησαν σταδιακά ενώ έπεφτε η χοριακή,  ενώ στον γιο μου τίποτα απολυτως. Όλα καλά θα πάνε και εύχομαι διδυμάκια!! :) 

Έτσι ακριβώς κι εγώ ρε συ.. Στην παλίνδρομη είχα ένα σκασμό συμπτώματα. Τι ναυτίες, τι το στήθος τούμπανο να μην μπορώ να το ακουμπήσω, έντονη οσμή, έντονα τραβήγματα χαμηλά. Τώρα τπτ.. τπτ μιλάμε.. ζουλάω το στήθος να δω μήπως και... τπτ... καμία ενόχληση. Ναυτίες και τέτοια δεν έχω, ούτε τραβήγματα χαμηλά, μόνο στην εμφύτευση είχα τις πρώτες μέρες και άντε μπορώ να πω ότι νιώθω πως έχω λίγο πιο έντονη οσμή, αυτό!
Βρε μακάρι όλα να είναι καλά και να μην έχω συμπτώματα, δεν θα με πειράξει καθόλου, απλά ακόμη δεν έχω κάνει υπέρηχο και αρχίζω να ανησυχώ μήπως τπτ κακό έρθει πάλι.. και τζάμπα χαίρομαι, κατάλαβες.. 😵‍💫

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Για ηρέμησε λίγο κορίτσι μου όλα καλά είναι να ανησυχήσεις αν πονάς και αν έχεις αίμα ,όλα τα άλλα να χάμε να λέγαμε , εγώ χθες τσιμπήματα σήμερα τίποτα χαλαρά και τα συνηθισμένα τραβήγματα τσιμπήματα επειδή μεγαλώνει η μήτρα 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Για ηρέμησε λίγο κορίτσι μου όλα καλά είναι να ανησυχήσεις αν πονάς και αν έχεις αίμα ,όλα τα άλλα να χάμε να λέγαμε , εγώ χθες τσιμπήματα σήμερα τίποτα χαλαρά και τα συνηθισμένα τραβήγματα τσιμπήματα επειδή μεγαλώνει η μήτρα 

Έχεις δίκαιο, αλλά ξέρεις πως είναι όταν δεν έχεις εικόνα της κατάστασης ακόμα. 🤪

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια! 

Είχα γράψει και παλιότερα. Και έκτοτε παρακολουθώ σιωπηλά.  Είχα μια παλινδρομη στο παρελθόν . Τώρα που σας γράφω ειμαι έγκυος!  Τελευταία περιοδος 23/5 θετικο τεστ 23/6 όπου πηγα και για χοριακη... 1119! Πήγα την ίδια μέρα σε έναν γιατρό αλλα δεν φαινόταν κατι ξεκάθαρα, μου έκανε τεστ παπ εκείνη την ημέρα.Πηγα πάλι την  Δευτέρα και είδαμε σακο . Δεν μου αρεσε η αντιμετώπιση του καθόλου. Δεν εξηγησε τιποτα ,μας ξεπεταξε μπαμ μπαμ. Δεν θυμόταν καν οτι είχα πάει την προηγούμενη εβδομάδα λόγω εγκυμοσύνης.  Πολυ μπακαλικη αντιμετώπιση.  Μόλις έφυγα απο εκει πήρα τηλ και εκλεισα σε άλλη γυναικολογο ραντεβου για την ερχόμενη Τρίτη. 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Έχεις δίκαιο, αλλά ξέρεις πως είναι όταν δεν έχεις εικόνα της κατάστασης ακόμα. 🤪

Καλέ και εγώ στα ίδια είμαι μην νομίζεις περιμένω πως και πως να έρθει η Δευτέρα ,αλλά θεωρώ ότι ότι είναι να γίνει θα γίνει δεν μπορώ δυστυχώς να κάνω κάτι άλλο εκτός από την προσευχουλα μου και να ανάβω κάθε μέρα το κεράκι την ώρα της προσευχής ,ξέρω γίνομαι γραφική αλλά αυτό κάνω κάθε μέρα .και εγώ τον Νοέμβριο που είχα την παλινδρομη δεν είχα καταλάβει τίποτα ,αλλά θεωρώ ότι είναι κακό να συγκρίνουμε το τι έχει γίνει με το τι θα γίνει .... Κάθε φορά είναι διαφορετική άλλες κοπέλες έχουν συμπτώματα άλλες όχι ,εδώ εμένα ο γιατρός μου έκανε τον Σταύρο πως και δεν έχω ναυτιες και εμετούς μόλις είδε ότι ήταν δίδυμα και μου είπε μακάρι να είσαι έτσι γιατί όλες έχουν ,εγώ μέχρι την ημέρα που ακούσαμε καρδούλες τίποτα μόνο τα τραβήγματα που σας λέω και τα καψιματακια αλλά όλοι λένε ότι είναι φυσιολογικά λόγο τβοτι μεγαλώνει η μήτρα ιδίως στα δίδυμα ,τώρα τι και πώς θα το δούμε την Δευτέρα 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η elen. είπε:

Καλημέρα κορίτσια! 

Είχα γράψει και παλιότερα. Και έκτοτε παρακολουθώ σιωπηλά.  Είχα μια παλινδρομη στο παρελθόν . Τώρα που σας γράφω ειμαι έγκυος!  Τελευταία περιοδος 23/5 θετικο τεστ 23/6 όπου πηγα και για χοριακη... 1119! Πήγα την ίδια μέρα σε έναν γιατρό αλλα δεν φαινόταν κατι ξεκάθαρα, μου έκανε τεστ παπ εκείνη την ημέρα.Πηγα πάλι την  Δευτέρα και είδαμε σακο . Δεν μου αρεσε η αντιμετώπιση του καθόλου. Δεν εξηγησε τιποτα ,μας ξεπεταξε μπαμ μπαμ. Δεν θυμόταν καν οτι είχα πάει την προηγούμενη εβδομάδα λόγω εγκυμοσύνης.  Πολυ μπακαλικη αντιμετώπιση.  Μόλις έφυγα απο εκει πήρα τηλ και εκλεισα σε άλλη γυναικολογο ραντεβου για την ερχόμενη Τρίτη. 

Και πολύ καλά έκανες το παν στον γιατρό είναι να σου προσφέρει εμπιστοσύνη ,σου εύχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη κορίτσι μου 

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Καλέ και εγώ στα ίδια είμαι μην νομίζεις περιμένω πως και πως να έρθει η Δευτέρα ,αλλά θεωρώ ότι ότι είναι να γίνει θα γίνει δεν μπορώ δυστυχώς να κάνω κάτι άλλο εκτός από την προσευχουλα μου και να ανάβω κάθε μέρα το κεράκι την ώρα της προσευχής ,ξέρω γίνομαι γραφική αλλά αυτό κάνω κάθε μέρα .και εγώ τον Νοέμβριο που είχα την παλινδρομη δεν είχα καταλάβει τίποτα ,αλλά θεωρώ ότι είναι κακό να συγκρίνουμε το τι έχει γίνει με το τι θα γίνει .... Κάθε φορά είναι διαφορετική άλλες κοπέλες έχουν συμπτώματα άλλες όχι ,εδώ εμένα ο γιατρός μου έκανε τον Σταύρο πως και δεν έχω ναυτιες και εμετούς μόλις είδε ότι ήταν δίδυμα και μου είπε μακάρι να είσαι έτσι γιατί όλες έχουν ,εγώ μέχρι την ημέρα που ακούσαμε καρδούλες τίποτα μόνο τα τραβήγματα που σας λέω και τα καψιματακια αλλά όλοι λένε ότι είναι φυσιολογικά λόγο τβοτι μεγαλώνει η μήτρα ιδίως στα δίδυμα ,τώρα τι και πώς θα το δούμε την Δευτέρα 

Και το κορυφαίο που έχω είναι το πρωί ξυπνάω με κοιλιακούς και μετά από μία ώρα χωρίς να έχω φάει τσουπ γίνομαι έγκυος αυτό είναι το πιο τρελό .... Πολύ γέλιο 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

Καλημέρα μην αγχώνεσαι!

Μπαίνω στον 5ο όπου να ναι και δεν έχω εμφανίσει τόσο καιρό τίποτα απολύτως!!!😁

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...