Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πάμε για 2ο ;!;!

Recommended Posts

Καλησπερα κορίτσια..ίσως ακουστώ σαν μια από τις πολλές που θα έχουν κάνει τέτοιες ερωτήσεις και μάλιστα ξέρω πως δεν ήσαστε θεοι να μου απαντήσετε , όμως θέλω κάπου να το μοιραστώ σαν αγωνία.

Έκανα ελευθερα με τον άντρα μου την 8η με 9η μέρα του κύκλου. Σημερα στην 30η μέρα έχω την αίσθηση ότι είμαι έγκυος! Και θασας πω γιατι..

Όταν είχα μείνει εγκυος στο γιο μου, θυμάμαι πως είχα παει στο νοσοκομείο επειδή είχα καουρες και δεν ήξερα τι ήταν. Μάλιστα μου είχαν δώσει κ φάρμακο που μαλακώνειτο στομάχι. Εμετούς δεν είχα αλλα που κ που καμια ναυτια πριν ακόμη μάθω ότι είμαι έγκυος.

Διαπιστώνω ότι ξαφνικά από χθες έχω καούρες και μάλιστα τάση για εμετο..για ναμην πω ότι την περασμένη τετάρτη ΄΄ημουν άρρωστη και έκανα εμετούς. Σημερα η ανακατωσούρα ξεκίνησε το πρωι, σταμάτησε για κάμποση ώρα και με ξανάπιασε έντονα πάλι το απογευμα..Τι λέτε; Θα έρθει το 2ο ζουζούνι;; Αν και η αλήθεια είναι πως δεν θα ήθελα 2ο αυτή τη στιγμή χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν 8α είναι καλοδεχούμενο...

Α και να σας πω πως έχω πονακια σαν της περιόδου, έντονα νευρα...ίσως λίγη κοπωση χωρίς να κάνω τίποτε ιδιαίτερο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μακαρι να εισαι κοριτσι μου:laugh:εγω αμα ακουω για εγκυμοσυνες το γελιο μου φτανει μεχρι τα αυτια!!!!:laugh:

χαιρομαι παρα πολυ,σου ευχομαι λοιπον να εισαι;) σε λιγες μερες θα μας πεις!

Οχι ρε κοριτσια...οχι!! Ο μικρός μου είναι ένας κατεργάρης..μου βγάζει την πίστη το άτιμο το πλασματάκι! Που να έρθει κ το 2ο!! Θα έχω εις διπλουν βασανιστήριο!! <:(

Οχι ρε κοριτσια..οχι!!!Δε με λυπαστε;; Εχωήδη έναν μικρό τύραννο! Αν έρθει και το 2ο..με βλέπω να μου κάνουν τα δυο τους γερά καψόνια!! Ο άτιμος ο άντρας μου φταίει , θέλει να κάνουμε κ ένα κοριτσάκι και χωρίς να με ρωτήσει..τσαααακ!!Την κάνει την δουλειά του!<:(

tirogaridaki μακάρι να είσαι έγκυος! Τα παιδιά σου θα έχουν μικρή διαφορά ηλικίας, θα κάνουν παρέα κτλ. Το δεύτερο παιδί μεγαλώνει πολύ εύκολα, δεν θα σε κουράσει καθόλου. Περιμένουμε νέα σου!

Φανουλα μου μολις κα8ησα για να πιω καφε και οριστε τα καλα νεα :) .Κοριτσακι μου σου το ευχομε να εισαι.Ειναι μια ιδανικη διαφορα και επισης που ξερεις μπορει να ειναι μια υπεροχη κορακλα ;) .Ετσι θα εχεις 2 αγγελουδια.Αντε με το καλο να κανεις το τεστ να μας πεις.Περιμενω με αγωνια :) :) :) :) :) .

καλέ μην ανχωνεσαι τι πιο ομορφο απο το να εχεις δυο ζουζουνια? και μαλιστα να εχουν τοσο μικρη διαφορα? και για τα ιδια τα μωρα σου θα ειναι καλυτερα αλλα και για σενα που θα τα ξεπεταξεις μαζί τωρα που εχεις αντοχες εκτος αν ο αντρουλης σου εχει κακο σκοπό και θελει και τριτο χαχα. Κοριτσακι ευχομαι να σου πανε ολα καλα και να εισαι εγκυος να εχει παρεουλα και το αγγελουδι σου. Περιμενουμε νεα

Άντε άντε τέτοια να ακούω να παίρνω θάρρος κι εγώ που η μικρή μου δεν έκλεισε τους 15 μήνες και από μέρα σε μέρα περιμένουμε τη δεύτερη μπουμπούκα!!:P :P :P Με το καλό!! Μακάρι να είσαι Φανούλα. Κι εγώ έτσι είχα αγχωθεί όταν έμαθα για τη δεύτερη στην αρχή, όμως δεν υπάρχει ωραιότερο δώρο για τα πρώτα μας μικρούλια ένα αδερφάκι κοντά στην ηλικία τους:laugh: :laugh: :laugh:

Kalimera tirogaridaki mou...

Agapi mou egw pantos sou euxwme na eisai...

Ta mwrakia sou tha exoune kontini ilikia agapi mou...

San ta dika mou...

O kwnstantinos mou einai xroniou,,,

Kai me tin adelfoulla tou tha exoune 14 misi mines diafora mono...

Sou euxwme na eisai agapi mou kai na se TRELLANOUN...xaxaxa...

Filia apo mena...

αντε να κανεις το τεστ να μας πεις τι έγινε. Και μην ανχωνεσαι ολα μια χαρα θα ναι και θα ξετρελαθεις απ τη χαρά σου στο τέλος θα το δεις. Αντε και περιμενουμε να μαθουμε τα νεα με σιγουριάααααα

Ax!! ti diavazw edw? Ti teleia!!

Makari na eisai Fanoula mou!!

Sou to eyxomai mesa apo thn psyxh mou!!

Egw apo twra xairomai!! :laugh:

Tha exoun kai mikrh diafora hlikias!

Mia xara tha einai! Na mhn angxonese

katholou! Makari kai egw na piasw syntoma!

An kai o giatros leei meta ton ena xrono

logo kaisarikhs. Wx! Ksefiga...Filakiaaa!!! :kiss:

ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΕΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΓΕΝΝΑ !!! ΟΠΟΤΕΕΕΕΕ....ΤΕΛΕΙΟ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ !!! Κ ΜΕΝΑ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 7 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΗΔΗ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΠΟΛΥ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ...ΘΕΛΩ Κ ΕΓΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ...ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΧΡΟΝΙΣΕΙ Ο ΚΕΡΒΕΡΑΚΟΣ ΜΟΥ! ΧΙΧΙΧΙ! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ....ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΟΤΕΡΑ!

tirogaridaki μου ακουγονται πολυ θετικα ολα αυτα!!!Μαλλον βλεπω να ερχεται και νεο μελος...ξερεις οσο κι αν προγραμματιζουμε καποιες φορες την ζωη μας ερχονται και τα απροοπτα που στην δικη σου περιπτωση θα ειναι απο τα ομορφοτερα απροοπτα στην ζωη!!!Σιγουρα οταν το επιβεβαιωσεις θα τρελαθεις κι εσυ απο την χαρα σου!!!Στο ευχομαι ολοψυχα να μεγαλωσει κι αλλο η οικογενεια και η αγκαλια σου!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...