Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας κορίτσια! Ήθελα να ρωτήσω λίγο κάτι…είμαι σε αναρρωτική επειδή είχα αιμα, το οποίο όμως δεν φαίνεται κάπως σε υπέρηχο. Υπάρχει περίπτωση να ζητηθεί από κάποια επιτροπή επιβεβαίωση μέσω υπερήχου; Και αν ναι, τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση;  Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη πριν 2 χρόνια, δεν μου ζητήθηκε ποτέ κάτι, αλλά λέω μήπως άλλαξαν τα πράγματα..

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια! Ήθελα να ρωτήσω λίγο κάτι…είμαι σε αναρρωτική επειδή είχα αιμα, το οποίο όμως δεν φαίνεται κάπως σε υπέρηχο. Υπάρχει περίπτωση να ζητηθεί από κάποια επιτροπή επιβεβαίωση μέσω υπερήχου; Και αν ναι, τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση;  Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη πριν 2 χρόνια, δεν μου ζητήθηκε ποτέ κάτι, αλλά λέω μήπως άλλαξαν τα πράγματα..

Καλησπερα. Εγω ειχα παρει επαπειλουμενη απ την αρχη της κυησης επειδη δουλευω σε σχολειο και εχοντας και ενα θεμα δεν ηθελα να το ρισκαρω να ειμαι συνεχεια με τα παιδια. Ειχα βεβαια και αιμα το οποιο ομως εμφανιστηκε μετα. Κατεθεσα τον πρωτο μηνα υπερηχο οπου δεν φαινοταν να υπαρχει καποιο θεμα και δεν αντιμετωπισα προβλημα, δε με καλεσαν ποτε απ την επιτροπη. Ειμαι βεβαια στο δημοσιο δεν ξερω αν εισαι στον ιδιωτικο τομεα και αν ισχυει κατι αλλο εκει. Με το καλο!

Δημοσίευση

Εγώ που είμαι στον ιδιωτικό τομέα, έχω πάρει αναρρωτικες από τον Απρίλιο. Φυσικά δεν έχω πληρωθεί τίποτα ακόμα αλλά αυτό είναι άλλο κεφάλαιο. Στις διαγνώσεις του γιατρού, έγραφε για συσπάσεις,κάτι το οποίο φυσικά δεν θα μπορούσα να το αποδείξω καπως, αλλά ούτε και με έχουν καλέσει τόσους μήνες μετά για να καταθέσω κάποιο επιπλέον έγγραφο,πχ υπέρηχο.

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Zaxaroulamak είπε:

Καλησπερα. Εγω ειχα παρει επαπειλουμενη απ την αρχη της κυησης επειδη δουλευω σε σχολειο και εχοντας και ενα θεμα δεν ηθελα να το ρισκαρω να ειμαι συνεχεια με τα παιδια. Ειχα βεβαια και αιμα το οποιο ομως εμφανιστηκε μετα. Κατεθεσα τον πρωτο μηνα υπερηχο οπου δεν φαινοταν να υπαρχει καποιο θεμα και δεν αντιμετωπισα προβλημα, δε με καλεσαν ποτε απ την επιτροπη. Ειμαι βεβαια στο δημοσιο δεν ξερω αν εισαι στον ιδιωτικο τομεα και αν ισχυει κατι αλλο εκει. Με το καλο!

Σ ευχαριστώ πολύ!! Φαντάζομαι πως δεν υπάρχει γενικά θέμα, γιατί ξέρω πολλές κοπέλες που παίρνουν αναρρωτική κ χωρίς πρόβλημα…αλλά μέσα σε όλα τα άγχη, είπα να με φορτώσω ακόμη ένα 😝 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Elli13 είπε:

Εγώ που είμαι στον ιδιωτικό τομέα, έχω πάρει αναρρωτικες από τον Απρίλιο. Φυσικά δεν έχω πληρωθεί τίποτα ακόμα αλλά αυτό είναι άλλο κεφάλαιο. Στις διαγνώσεις του γιατρού, έγραφε για συσπάσεις,κάτι το οποίο φυσικά δεν θα μπορούσα να το αποδείξω καπως, αλλά ούτε και με έχουν καλέσει τόσους μήνες μετά για να καταθέσω κάποιο επιπλέον έγγραφο,πχ υπέρηχο.

Πω πω τόσο καιρό ε; Υπομονή! Εμένα με πλήρωναν τακτικά στην πρώτη εγκυμοσύνη και ούτε υπέρηχο είχα στείλει, ούτε ποτέ μου ζήτησαν κάτι. Εχει να κάνει κ σε ποιον εφκα υπάγεσαι. Αλλα λέω τόσα άλλαξαν στο κομμάτι της υγείας τα τελευταία χρόνια..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...