Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Κορίτσια μου αγαπημένα,

θέλω να σας πω ένα μεγάλο, από καρδιάς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλη τη στήριξη, την κατανόηση και τη ζεστασιά που μου δείξατε αυτό το διάστημα.

Όλο αυτό με άφησε με μια πληγή που ακόμα κλείνει, αλλά χάρη σε εσάς δεν ένιωθα τόσο  μόνη. Οι λέξεις σας, τα μηνύματά σας, η αγκαλιά που μου δώσατε — έστω και διαδικτυακά — με βοηθανε να κρατήσω την ελπίδα ζωντανή.

Εύχομαι σε κάθε μία από εσάς μόνο καλές ειδήσεις, γεμάτες καρδιές και αγκαλιές με τα πιο γλυκά θαύματα.

Σας στέλνω όλη μου την αγάπη και μια τεράστια αγκαλιά 💖

Τιποτα κοριτσι μου! Να κοιτας τον εαυτο σου και μονο! Ο χρονος ειναι γιατρος λενε και η πληγη θα κλεισει σιγα σιγα. Παρε τον χρονο σου. Κανε πραγματα που σε γεμιζουν και παιρνα με ατομα που σε αγαπουν πραγματικα. Να προσεχεις ΕΣΕΝΑ και ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ πλεον! ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Τιποτα κοριτσι μου! Να κοιτας τον εαυτο σου και μονο! Ο χρονος ειναι γιατρος λενε και η πληγη θα κλεισει σιγα σιγα. Παρε τον χρονο σου. Κανε πραγματα που σε γεμιζουν και παιρνα με ατομα που σε αγαπουν πραγματικα. Να προσεχεις ΕΣΕΝΑ και ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ πλεον! ❤️

Ευχαριστώ αγάπη, να προσέχεις τον εαυτό σου και με το καλό η εξωσωματική 🩵

Θα μπαίνω να μαθαίνω νέα σας…

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Κορίτσια μου αγαπημένα,

θέλω να σας πω ένα μεγάλο, από καρδιάς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλη τη στήριξη, την κατανόηση και τη ζεστασιά που μου δείξατε αυτό το διάστημα.

Όλο αυτό με άφησε με μια πληγή που ακόμα κλείνει, αλλά χάρη σε εσάς δεν ένιωθα τόσο  μόνη. Οι λέξεις σας, τα μηνύματά σας, η αγκαλιά που μου δώσατε — έστω και διαδικτυακά — με βοηθανε να κρατήσω την ελπίδα ζωντανή.

Εύχομαι σε κάθε μία από εσάς μόνο καλές ειδήσεις, γεμάτες καρδιές και αγκαλιές με τα πιο γλυκά θαύματα.

Σας στέλνω όλη μου την αγάπη και μια τεράστια αγκαλιά 💖

Μακαρι ο χρονος να επουλωσει τις πληγες σου και να βγεις πιο δυνατη απο ολο αυτο. Ευχομαι η ζωη να σου φερει συντομα ολα οσα ονειρευεσαι..

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η Zaxaroulamak είπε:

Μακαρι ο χρονος να επουλωσει τις πληγες σου και να βγεις πιο δυνατη απο ολο αυτο. Ευχομαι η ζωη να σου φερει συντομα ολα οσα ονειρευεσαι..

Ευχομαι και σε σένα το ίδιο @Zaxaroulamak 🩵 Όλα τα καλά!

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Zenia z είπε:

Τι γλυκό κορίτσι είσαι εσύ! Εύχομαι από την καρδιά μου να ερθουν όλα όπως τα επιθυμείς..αν χρειαστείς κάτι εδώ είμαστε!

Σ ευχαριστώ πολύ 🩵

Δημοσίευση

κορίτσι βρες την δύναμη και το κουράγιο, καλοκαιράκι έρχεται... βγες βολτούλες με φίλες.. βγες για ποτάκια.. καμία θάλασσα ή κανένα διήμερο σε κανένα νησάκι. Ζήσε τη ζωούλα σου! Μην αφήσεις όλο αυτό να σε βουλιαξει. Δ΄ύσκολο πολύ αλλά θα δεις σιγά σιγά θα πάρεις τα πάνω σου. Δεν σου άξιζε αυτός ο άνθρωπος.. και όταν θα βρεις τον κατάλληλο που θα σε νιάζεται και θα σε αγαπάει  τότε θα καταλάβεις ότι δεν πήρες αγάπη, ούτε στήριξη απο αυτόν τον άνθρωπο. 

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια…

Νιώθω πολύ μόνη μου… Προσπαθώ να καταλάβω τι γίνεται… Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη.

Πέρασα όλο το Σαββατοκύριακο μονάχα να κλαίω και σήμερα νιώθω άρρωστη.. είμαι απλά στο κρεβάτι όλη μέρα…

Δεν αντέχω άλλο… Ήθελα απλά να το μοιραστώ… 

Ποναω πολύ… 

Δημοσίευση

Είναι αναμενόμενος ο πόνος μετά από χωρισμό. Και ο χειρότερος άνθρωπος να είναι όταν ξαφνικά δε βρίσκεται στην καθημερινότητα σου σου λείπει. Θέλεις λίγο χρόνο να δεις πιο καθαρά, αλλά θα δεις ότι ήταν για καλό τελικά. Μην κάθεσαι μόνη. Πήγαινε στην οικογένεια σου, στη φίλη σου, βγες. Αδιαθετησες; Μήπως είναι και ορμόνες που αισθάνεσαι έτσι άρρωστη;

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Γεια σας κορίτσια…

Νιώθω πολύ μόνη μου… Προσπαθώ να καταλάβω τι γίνεται… Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη.

Πέρασα όλο το Σαββατοκύριακο μονάχα να κλαίω και σήμερα νιώθω άρρωστη.. είμαι απλά στο κρεβάτι όλη μέρα…

Ποναω πολύ… 

Εγώ θα σου πω καλά κάνεις και το βγάζεις . Και κλαις και όλα ξεσπας . Όμως πρόσεξε απ' το ξεσπάω μέχρι με κάνω κακο είναι μια λεπτή γραμμή και για αυτό θέλει προσοχή. Μην ξεχνάς να μάθεις να ξεφεύγεις. Να κάνεις πράγματα. Να πας στη δουλειά, να κάνεις αλλαγές στο σπίτι να μιλήσεις με κάποιον άνθρωπο να βγεις να πας διακοπές να κάνεις ΚΑΤΙ!!  

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Γεια σας κορίτσια…

Ποναω πολύ… 

Κορίτσι μου σε σκεφτόμουν το σκ!!! Κλάψε ξέσπασε είναι όλα μαζί που σε έχουν καταβάλει όμως μην κλείνεσαι σπίτι... Ξεκίνα χόμπι γυμναστήριο, τρέξιμο κάτι. Βάλε στόχο κάθε μέρα να βγαίνεις για περπάτημα έστω κ λίγα λεπτά, είναι πολύ αναζωογονητικό. Επίσης αν έχεις φίλες που μένουν κοντά μίλα μαζί τους κ ενημέρωσε τες να σε τραβάνε σε εξόδους, βόλτες, θάλασσα κλπ. Κ ξεκίνα συνεδρίες με ψυχολόγο θα σε βοηθήσει πολύ. Τα πιο πολλά θα τα κάνεις με το ζόρι στην αρχή αλλά είσαι η μόνη που μπορείς να βοηθήσεις τον εαυτό σου, να σταθείς ξανά στα πόδια σου. Τώρα σου φαίνεται ακατόρθωτο αλλά πίστεψε θα περάσει, ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός 🥰

Δημοσίευση

@Nerina εγώ πιστεύω είναι απαραίτητη αυτή η φάση που περνάς τώρα, όσο σκατά και αν είναι, κλάψε και ότι και ζήσε το να ξεθωριάσει μέσα σου.. θα έχεις σκαμπανεβάσματα στη διάθεση και τη ψυχολογία σου το μόνο σίγουρο..Πενθείς για πολλά πράγματα και για αυτά που έφυγαν και για αυτά που δεν θα έρθουν όπως τα υπολόγιζες..

Το ξέρω γιατί και εγώ μετά τις αποβολές έτσι ένιωθα..δεν πενθείς μόνο το τι έχασες αλλά και το τι θα μπορούσες να έχεις.

Και εγώ την Κυριακή χάλια ένιωθα..με κατέβαλε πολύ η περίοδος αυτή τη φορά..πάλι ξανά από τη  αρχή ωορηξίες, τεστ και σεξ προγραμματισμένα,,δεν σας κρύβω ότι κουράστηκα κάπως και ας μη προσπαθώ καιρό..

Σκέφτομαι ποια είμαι με΄σα σε όλα αυτά,, οπότε και εγώ κορίτσι μου μπερδεμένη είμαι που δεν χώρισα και όλας..φαντάσου εσύ πόσο πρέπει να αγκαλιάσεις τον εαυτό σου τώρα..

Δ΄ώσε του χρόνο και ξέσπασε, ξέρω δεν είναι εύκολο να είσαι δραστήρια άμεσα..Θα το βρεις με το καιρό.. ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Εγώ θα σου πω καλά κάνεις και το βγάζεις . Και κλαις και όλα ξεσπας . Όμως πρόσεξε απ' το ξεσπάω μέχρι με κάνω κακο είναι μια λεπτή γραμμή και για αυτό θέλει προσοχή. Μην ξεχνάς να μάθεις να ξεφεύγεις. Να κάνεις πράγματα. Να πας στη δουλειά, να κάνεις αλλαγές στο σπίτι να μιλήσεις με κάποιον άνθρωπο να βγεις να πας διακοπές να κάνεις ΚΑΤΙ!!  

Δυστυχώς δε δουλεύω το καλοκαίρι, παίρνω ταμείο είμαι εκπαιδευτικός…

Ουτε κάποια φίλη έχω για να ανοιχτώ. Η κολλητή μου είναι σε άλλη φάση, έχει ενα βρεφάκι… 

Σ ευχαριστώ παρά πολύ, με το καλό το μωράκι που περιμένεις…

στις πριν 49 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Κορίτσι μου σε σκεφτόμουν το σκ!!! Κλάψε ξέσπασε είναι όλα μαζί που σε έχουν καταβάλει όμως μην κλείνεσαι σπίτι... Ξεκίνα χόμπι γυμναστήριο, τρέξιμο κάτι. Βάλε στόχο κάθε μέρα να βγαίνεις για περπάτημα έστω κ λίγα λεπτά, είναι πολύ αναζωογονητικό. Επίσης αν έχεις φίλες που μένουν κοντά μίλα μαζί τους κ ενημέρωσε τες να σε τραβάνε σε εξόδους, βόλτες, θάλασσα κλπ. Κ ξεκίνα συνεδρίες με ψυχολόγο θα σε βοηθήσει πολύ. Τα πιο πολλά θα τα κάνεις με το ζόρι στην αρχή αλλά είσαι η μόνη που μπορείς να βοηθήσεις τον εαυτό σου, να σταθείς ξανά στα πόδια σου. Τώρα σου φαίνεται ακατόρθωτο αλλά πίστεψε θα περάσει, ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός 🥰

στις πριν 14 λεπτά, ο/η sisi93 είπε:

@Nerina εγώ πιστεύω είναι απαραίτητη αυτή η φάση που περνάς τώρα, όσο σκατά και αν είναι, κλάψε και ότι και ζήσε το να ξεθωριάσει μέσα σου.. θα έχεις σκαμπανεβάσματα στη διάθεση και τη ψυχολογία σου το μόνο σίγουρο..Πενθείς για πολλά πράγματα και για αυτά που έφυγαν και για αυτά που δεν θα έρθουν όπως τα υπολόγιζες..

Το ξέρω γιατί και εγώ μετά τις αποβολές έτσι ένιωθα..δεν πενθείς μόνο το τι έχασες αλλά και το τι θα μπορούσες να έχεις.

Και εγώ την Κυριακή χάλια ένιωθα..με κατέβαλε πολύ η περίοδος αυτή τη φορά..πάλι ξανά από τη  αρχή ωορηξίες, τεστ και σεξ προγραμματισμένα,,δεν σας κρύβω ότι κουράστηκα κάπως και ας μη προσπαθώ καιρό..

Σκέφτομαι ποια είμαι με΄σα σε όλα αυτά,, οπότε και εγώ κορίτσι μου μπερδεμένη είμαι που δεν χώρισα και όλας..φαντάσου εσύ πόσο πρέπει να αγκαλιάσεις τον εαυτό σου τώρα..

Δ΄ώσε του χρόνο και ξέσπασε, ξέρω δεν είναι εύκολο να είσαι δραστήρια άμεσα..Θα το βρεις με το καιρό.. ❤️

Ευχαριστώ για τη σκέψη… Μου φαίνεται ειλικρινά ακατόρθωτο, δεν αντέχω ένα καλοκαίρι χωρίς αυτόν, ειλικρινά μου φαίνεται βουνό.

Με το καλό όλα να σου πάνε @Sia A

Πρέπει να αγκαλιάζουμε τον εαυτό μας @sisi93 αλλά πώς; Δεν αντέχω ειλικρινά , δε μπορώ να με αγαπήσω, μόνο βρίσκω ελαττώματα και σκέφτομαι ποσό μόνη μου θα μείνω… Είναι αυτό που λες, πειθώ ότι ονειρευόμουν… ότι νόμιζα πως θα έχω σε λίγο…Δεν αντέχω. Δε ξέρω τι συμβαίνει , στο σώμα μου, στο μυαλό μου.. περίοδος δε μου έχει έρθει … πονάει η κοιλιά μου, το στομαχι μου. Χθες ζυγίστηκα, 49 κιλα. Δεν είχα φάει τίποτα όλη μέρα… Σήμερα παρήγγειλα φαγητό γιατί απλά ένιωθα πως πεινάω. Τελικά δε το έφαγα όλο. 
Δεν αντέχω αλλο κλάμα, με κοιτάω στον καθρέφτη και με λυπάμαι.

Πώς σε έναν μήνα άλλαξε τόσο η ζωή μου; 

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Ουτε κάποια φίλη έχω για να ανοιχτώ. Η κολλητή μου είναι σε άλλη φάση, έχει ενα βρεφάκι… 

Ευχαριστώ για τη σκέψη… Μου φαίνεται ειλικρινά ακατόρθωτο, δεν αντέχω ένα καλοκαίρι χωρίς αυτόν, ειλικρινά μου φαίνεται βουνό.

Πρέπει να αγκαλιάζουμε τον εαυτό μας @sisi93 αλλά πώς; Δεν αντέχω ειλικρινά , δε μπορώ να με αγαπήσω, μόνο βρίσκω ελαττώματα και σκέφτομαι ποσό μόνη μου θα μείνω… Είναι αυτό που λες, πειθώ ότι ονειρευόμουν… ότι νόμιζα πως θα έχω σε λίγο…Δεν αντέχω. Δε ξέρω τι συμβαίνει , στο σώμα μου, στο μυαλό μου.. περίοδος δε μου έχει έρθει … πονάει η κοιλιά μου, το στομαχι μου. Χθες ζυγίστηκα, 49 κιλα. Δεν είχα φάει τίποτα όλη μέρα… Σήμερα παρήγγειλα φαγητό γιατί απλά ένιωθα πως πεινάω. Τελικά δε το έφαγα όλο. 

Κοριτσάκι μου εδώ μπορείς να τα λες. Απλά το θέμα μου είναι να κάνεις κάτι , μόνο έτσι θα φύγει το μυαλό σου, δεν ξέρω μπορείς να πας κάπου; Έχει τύχει σε χωρισμό μου να πάω μόνη μου στον Άγιο Μαυρίκιο. Ότι καλύτερα είχα κάνει για τον εαυτό μου . Τα είχα βρει και γύρισα ανανεωμένη όπου γνώρισα τον άντρα μου μετα. Ξέρεις γτ ; Γτ είχα γίνει η παλιά ελπίδα που  ήμουν τόσα χρόνια και την είχα χάσει. 

Πάνε κάπου ένα ταξιδακι ,κάνε κάτι για σένα 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Nerina είπε:

@Nerina Κορίτσι μου δεν μπορεί να φταις εσύ για όλα αυτά, μη σε κατηγορείς , απλά σταμάτα αυτές τις σκέψεις δεν ωφελούν..το ξέρω πως πενθείς και αυτό που θα ήσασταν μαζί..

Να θυμάσαι ότι ο τρόπος του θα έπρεπε να είναι πιο ανθρώπινος απέναντι σου..

Θα σε συμβούλευα να πας σε ένα ειδικό ψυχικής υγείας, να κοιτάξεις την υγεία σου, το σώμα σου πέρασε πολλά..

Δώσε του χρόνο και τροφή..καλό είναι που έφαγες έστω και λίγο..αυτό σημαίνει ότι σε φροντίζεις..

Οι ζωές των ανθρώπων αλλάζουν μέσα σε δευτερόλεπτα..Σε καταλαβαίνουμε πολλές εδώ μέσα..όλες χάσαμε κάτι..εγώ προσπαθώ να αποδεχτώ ότι έχω μείνει πίσω στη ζωή μου..έτσι φαίνεται στα μάτια μου??!!!

γιατί έτσι νιώθω.. ότι περνάει ο καιρός και όλοι έχουν οικογένεια..εγώ;; και όμως είμαι σίγουρη πως έχουμε ήδη αξία και μόνες (χωρίς σύντροφο ή παιδί). Αλίμονο αν βασιζόμασταν σε αυτά.. δες πόσα έχεις καταφέρει..και θα δεις τη δύναμη που έχεις μέσα σου..μη ανησυχείς τόσο πολύ..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...