Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα! Είμαι 35 χρονών και είμαι σε φάση που προσπαθούμε με τη γυναίκα μου να κάνουμε παιδάκι. Εχω κάνει δύο φορές σπερματέγχυση, η πρώτη ήταν αποτυχημένη δυστυχώς. Θα θελα να δω αν υπάρχουν κι άλλα ομόφυλα ζευγάρια που ξεκινούν οικογένεια ❤️🌈 Να μοιραστούμε σκέψεις και προβληματισμούς! 

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η vasia_rainbow είπε:

Καλησπέρα! Είμαι 35 χρονών και είμαι σε φάση που προσπαθούμε με τη γυναίκα μου να κάνουμε παιδάκι. Εχω κάνει δύο φορές σπερματέγχυση, η πρώτη ήταν αποτυχημένη δυστυχώς. Θα θελα να δω αν υπάρχουν κι άλλα ομόφυλα ζευγάρια που ξεκινούν οικογένεια ❤️🌈 Να μοιραστούμε σκέψεις και προβληματισμούς! 

Καλή επιτυχία 

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η vasia_rainbow είπε:

Σας εύχομαι η επόμενη φορά να είναι η τυχερή!! Μακάρι να βρεθούν κ αλλά ζευγάρια ώστε να μεγαλώσετε την ομάδα! Ωστόσο ότι χρειάζεστε μπορείτε να το συζητάτε και με μας! 

Δημοσίευση
στις πριν 47 λεπτά, ο/η Pinacolada είπε:

Σας εύχομαι η επόμενη φορά να είναι η τυχερή!! Μακάρι να βρεθούν κ αλλά ζευγάρια ώστε να μεγαλώσετε την ομάδα! Ωστόσο ότι χρειάζεστε μπορείτε να το συζητάτε και με μας! 

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! 
φυσικά και τα συζητάω ήδη :)  

απλώς αργότερα για το παιδί είναι σημαντικό να μάθει ότι υπάρχουν κι άλλες οικογένειες τέτοιας μορφής ώστε να μην νιώθω κατώτερο ή διαφορετικό. 

Δημοσίευση
στις On 10/6/2025 at 5:59 ΜΜ, ο/η vasia_rainbow είπε:

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! 
φυσικά και τα συζητάω ήδη :)  

απλώς αργότερα για το παιδί είναι σημαντικό να μάθει ότι υπάρχουν κι άλλες οικογένειες τέτοιας μορφής ώστε να μην νιώθω κατώτερο ή διαφορετικό. 

Νομίζω στα σοσιαλ ίσως υπάρχει μια ομάδα η πολύχρωμη οικογένεια, κάτι τέτοιο, κάπως έτσι. 

Όλα τα παιδάκια είναι διαφορετικά, δεν είναι κάτι το αρνητικό. Το κατώτερο ναι είναι άσχημο, αλλά είμαστε κ μεις οι στρέιτ οικογένειες που δεν θα σκεφτόμασταν ποτέ ότι ένα παιδί με ίδιου φύλου γονείς είναι κατώτερο. Σε καμία περίπτωση. Φαντάσου όταν με ρωτάνε γιατί δεν βαφτιζω, λέω όταν η εκκλησία θα επιτρέψει σε όλα τα παιδιά να έχουν το δικαίωμα στη βάφτιση και δεν θα τα διαχωρίζει τότε θα βαφτίσω. Καλά μεταξύ μας ούτε τότε , ούτε ποτέ, αλλά λέμε τώρα!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...