Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κολπικά την παίρνεις; Δε θα είναι τίποτα, αισιόδοξη σκέψη! Την Παρασκευή θα δείτε μια όμορφη μπαλιτσα ευτυχίας! Εμείς καλά! Δεν προλαβαίνω να νιώσω έγκυος αλλά φαντάζομαι να είμαι! Ουφφ αυτό το πρώτο τρίμηνο είναι ψυχοβγαλτικο.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Zelda είπε:

Κολπικά την παίρνεις; Δε θα είναι τίποτα, αισιόδοξη σκέψη! Την Παρασκευή θα δείτε μια όμορφη μπαλιτσα ευτυχίας! Εμείς καλά! Δεν προλαβαίνω να νιώσω έγκυος αλλά φαντάζομαι να είμαι! Ουφφ αυτό το πρώτο τρίμηνο είναι ψυχοβγαλτικο.

Μα πραγματικά…μετράω τις μέρες να περάσει να ηρεμήσω!! Κολπικά ναι…το εύχομαι, γιατί τρομάζω να σκεφτώ κάτι διαφορετικό. Στο μεταξύ με την προγεστερόνη 3 φορές τη μέρα νιώθω χάλια, αλλά χαλάλι… 

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια! @Zelda αυτο το "δεν προλαβαινω να νιωσω εγκυος αλλα φανταζομαι να ειμαι" μιλησε στο ειναι μου.Εγω ειμαι και αρρωστη απο χθες με πονοκεφαλο πονολαιμο κ καταρροη..την παλευω με αλατονερο κ χαμομηλια αλλα δουλευω ολη μερα εκτακτως για 3 μερες κ γενικα ολα πανε λιγο αναποδα αυτες τις μερες.. @Rena92 μου χαιρομαι που εισαι καλα κ θα πας με το καλο την Παρασκευη να δεις το μπεμπινι πως ειναι τελεια🥰,μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου εαν θα μπορουσε να  ειναι συμπτωμα το οτι το παθαινεις αυτο οταν κοβεις την προγεστερονη;δηλαδη μηπως ειναι αντιδραση στη διακοπη σαν αντενδειξη κ δεν εχει να κανει με την κυηση καθολου;ισως κ το οτι σε κανει να νιωθεις τοσο χαλια οταν την παιρνεις ειναι λογο του οτι δεν την χρειαζεται ο οργανισμος;γενικα προγεστερονη ειδε πως εχεις χαμηλη γιαυτο κ παιρνεις;μηπως δεν χρειαζεσαι τοσες φορες την ημερα; σορρυ για τις ερωτησεις δεν χρειαζεται να μου απαντησεις απλα γραφω αυτα που σκεφτομαι πως θα ρωτουσα στην θεση σου μηπως σε βοηθησουν καπως 😇

Δημοσίευση
στις πριν 59 λεπτά, ο/η elena_1990 είπε:

Καλησπερα κοριτσια! @Zelda αυτο το "δεν προλαβαινω να νιωσω εγκυος αλλα φανταζομαι να ειμαι" μιλησε στο ειναι μου.Εγω ειμαι και αρρωστη απο χθες με πονοκεφαλο πονολαιμο κ καταρροη..την παλευω με αλατονερο κ χαμομηλια αλλα δουλευω ολη μερα εκτακτως για 3 μερες κ γενικα ολα πανε λιγο αναποδα αυτες τις μερες.. @Rena92 μου χαιρομαι που εισαι καλα κ θα πας με το καλο την Παρασκευη να δεις το μπεμπινι πως ειναι τελεια🥰,μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου εαν θα μπορουσε να  ειναι συμπτωμα το οτι το παθαινεις αυτο οταν κοβεις την προγεστερονη;δηλαδη μηπως ειναι αντιδραση στη διακοπη σαν αντενδειξη κ δεν εχει να κανει με την κυηση καθολου;ισως κ το οτι σε κανει να νιωθεις τοσο χαλια οταν την παιρνεις ειναι λογο του οτι δεν την χρειαζεται ο οργανισμος;γενικα προγεστερονη ειδε πως εχεις χαμηλη γιαυτο κ παιρνεις;μηπως δεν χρειαζεσαι τοσες φορες την ημερα; σορρυ για τις ερωτησεις δεν χρειαζεται να μου απαντησεις απλα γραφω αυτα που σκεφτομαι πως θα ρωτουσα στην θεση σου μηπως σε βοηθησουν καπως 😇

Καλά κάνεις και μου τα λες και εγώ τα σκέφτομαι και θα τα ρωτήσω την Παρασκευή. Αχ περαστικά σου!! Στην 6η εβδομάδα είχα τα ίδια και πραγματικά υπέφερα. Ο γιατρός με άφησε έως 3 μέρες να βάζω σπρέι για την μύτη και έπινα και κανένα χαμομήλι. Τι πράγμα κ αυτό φέτος; Ιούνιος και ακόμη αρρωσταίνουμε. Εμείς σήμερα πρώτη μέρα ξανά στον βρεφικό, οπότε το περιμένω το επόμενο κύμα 😫 καλό κουράγιο και με την δουλειά!

Δημοσίευση

Κουράγιο κορίτσια! Είμαι σίγουρη ότι με δύο παιδιά μόνο ευκολότερη θα γίνει η ζωή μας! #not 🤪 Να δείτε που θα αναπολούμε τις μέρες που είχαμε *μόνο* ένα παιδί, δουλειά και σπίτι να κουμανταρουμε!

Δημοσίευση

Κουράγιο κορίτσια! Είμαι σίγουρη ότι με δύο παιδιά μόνο ευκολότερη θα γίνει η ζωή μας! #not 🤪 Να δείτε που θα αναπολούμε τις μέρες που είχαμε *μόνο* ένα παιδί, δουλειά και σπίτι να κουμανταρουμε!

Καλά ώρες ώρες κοιτάζω την μικρή και λέω τι θα κάνουμε;;; Εγώ μάλλον είμαι υπερβολικά αισιόδοξη και σκέφτομαι ότι θα παίζουν μαζί και έτσι θα ησυχάζω λίγο 🤣🤣🤣🤣

Δημοσίευση

Καλημέρα! Δε λέγαμε τίποτα άλλο χθες;! Σηκώθηκα στις 6 για τουαλέτα και είχα αίμα κανονικό στο εσώρουχο, σαν αυτό που βλέπουμε μόλις έρχεται περίοδος. Έστειλα μήνυμα στο γιατρό γιατί ήταν νωρίς και μου λέει έχω έναν τοκετό και είμαι στο νοσοκομείο έλα τώρα! Σε δέκα λεπτά ήμουν εκεί κάναμε υπέρηχο, όλα καλά ευτυχώς, δεν έχει αποκόλληση, από τον τράχηλο λέει πάλι το αιματακι (είχαμε επαφή προχθές). Δε μου έδωσε τίποτα, δεν ανησυχησε, μου είπε λίγο με το μαλακό γενικά με τις δραστηριότητες. 😅 Το μωρό έχει κάτι μικρουλικα χεράκια και ποδαράκια και κεφαλάκι! Μεγάλωσε πολύ, ολόκληρο νταμάρι έγινε ❤️❤️IMG_20250609_120910.thumb.jpg.4b42572c6ca96ff4a3048bc2b92c81eb.jpg

Δημοσίευση

Καλημέρα! Δε λέγαμε τίποτα άλλο χθες;! Σηκώθηκα στις 6 για τουαλέτα και είχα αίμα κανονικό στο εσώρουχο, σαν αυτό που βλέπουμε μόλις έρχεται περίοδος. Έστειλα μήνυμα στο γιατρό γιατί ήταν νωρίς και μου λέει έχω έναν τοκετό και είμαι στο νοσοκομείο έλα τώρα! Σε δέκα λεπτά ήμουν εκεί κάναμε υπέρηχο, όλα καλά ευτυχώς, δεν έχει αποκόλληση, από τον τράχηλο λέει πάλι το αιματακι (είχαμε επαφή προχθές). Δε μου έδωσε τίποτα, δεν ανησυχησε, μου είπε λίγο με το μαλακό γενικά με τις δραστηριότητες. 😅 Το μωρό έχει κάτι μικρουλικα χεράκια και ποδαράκια και κεφαλάκι! Μεγάλωσε πολύ, ολόκληρο νταμάρι έγινε ❤️❤️IMG_20250609_120910.thumb.jpg.4b42572c6ca96ff4a3048bc2b92c81eb.jpg

Καλημέρα!! Τι όμορφη εικόνα!! Ευτυχώς δεν ήταν τίποτα και σε είδε άμεσα και ηρέμησες!! Πηγές και πριν την αυχενική που ήθελες 😉 σου είπε ποτέ να την κλείσεις;;

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Zelda είπε:

Δεν τον ρώτησα γιατί βιαζόταν κ αυτός σκέψου έκανα υπέρηχο 6:30 το πρωί σε ένα άδειο Ιασώ! Αλλά χάρηκα που το είδα! Εσείς πώς είστε;

Ε λογικά σε κανένα μήνα; Γιατί εγώ σε 3 εβδομάδες υπολογίζω με το καλό… Εγώ στα ίδια είμαι, με το ζόρι σέρνομαι και έχω κ πονάκια περιόδου, οπότε ξαπλώνω. Ανυπομονώ ν έρθει η παρασκευή να ηρεμήσω λίγο! 

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Ε λογικά σε κανένα μήνα; Γιατί εγώ σε 3 εβδομάδες υπολογίζω με το καλό… Εγώ στα ίδια είμαι, με το ζόρι σέρνομαι και έχω κ πονάκια περιόδου, οπότε ξαπλώνω. Ανυπομονώ ν έρθει η παρασκευή να ηρεμήσω λίγο! 

Έστειλες τη μικρή σχολείο λίγο να ξεκουραστείς; Ναι κάπου μέσα Ιουλίου μου είχε πετάξει στο πρώτο ραντεβού και βγαίνει με τις εβδομάδες να είναι τότε η αυχενική οποτε σε κανένα μήνα να ξεμπερδευουμε όλες, να πάμε μετά ησυχοι διακοπές 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η Zelda είπε:

Έστειλες τη μικρή σχολείο λίγο να ξεκουραστείς; Ναι κάπου μέσα Ιουλίου μου είχε πετάξει στο πρώτο ραντεβού και βγαίνει με τις εβδομάδες να είναι τότε η αυχενική οποτε σε κανένα μήνα να ξεμπερδευουμε όλες, να πάμε μετά ησυχοι διακοπές 🙏

Ναι ναι από χθες πάει και είναι άλλο παιδί ξανά! Μέσα στην χαρά, οπότε ηρέμησα λίγο! Ωστόσο το να την πάρω από εκεί με δυσκολεύει αρκετά, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι δυστυχώς.. 

Καλά θεωρώ πως μετά την αυχενική θα πάρουμε μια μεγάλη ανάσα! Και μεταααα θα μετράμε κινήσεις 🤣

Δημοσίευση

@Zelda @Rena92καλησπερα κοριτσιαα!!Μην κουραζεστε τοσο κ με το μαλακο οι επαφες εεε😅 Μην με αγχωνετε μια η μια μια η αλλη πιαα😆

Εμενα η μερα μου ηταν πολυ χαλια με πολυ στρες,αυχενικη εχω 27 του μηνα αλλα επειδη δεν ξερω εχω αγχωθει τωρα επειδη ολη μερα ειμαι χαλια ψυχολογικα μηπως μεσα στις επομενες μερες κλεισω για ενα υπερηχο να δουμε οτι ολα ειναι καλα...θα δω..

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η elena_1990 είπε:

@Zelda @Rena92καλησπερα κοριτσιαα!!Μην κουραζεστε τοσο κ με το μαλακο οι επαφες εεε😅 Μην με αγχωνετε μια η μια μια η αλλη πιαα😆

Εμενα η μερα μου ηταν πολυ χαλια με πολυ στρες,αυχενικη εχω 27 του μηνα αλλα επειδη δεν ξερω εχω αγχωθει τωρα επειδη ολη μερα ειμαι χαλια ψυχολογικα μηπως μεσα στις επομενες μερες κλεισω για ενα υπερηχο να δουμε οτι ολα ειναι καλα...θα δω..

Αν είναι να ηρεμήσεις, να κλείσεις για να σου φύγει το άγχος κορίτσι μου! Αν κ είμαι σίγουρη ότι δεν έχει επηρεαστεί το μπεμπινι! 
Καλά εγώ για επαφές ούτε λόγος 🤣 με κοιτάει κ λέω ούτε να το σκέφτεσαι 😂 και στην πρώτη εγκυμοσύνη, γύρω στον 5ο μήνα είχαμε, πιο πριν φοβόμασταν κ οι δυο. 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Rena92 είπε:

Αν είναι να ηρεμήσεις, να κλείσεις για να σου φύγει το άγχος κορίτσι μου! Αν κ είμαι σίγουρη ότι δεν έχει επηρεαστεί το μπεμπινι! 
Καλά εγώ για επαφές ούτε λόγος 🤣 με κοιτάει κ λέω ούτε να το σκέφτεσαι 😂 και στην πρώτη εγκυμοσύνη, γύρω στον 5ο μήνα είχαμε, πιο πριν φοβόμασταν κ οι δυο. 

Ναι θα δω πως θα ειμαι τις επομενες μερες κ αν δω πτι με τρωει κ δεν ηρεμω θα παω😊 χαχχα οπως νιωθετε,δεν ειναι να γινονται με αγχος κ αυτα τα πραγματα😅 οποτε εσυ με το μαλακο η κουραση😃😃

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρααα, Να σου την αληθεια και εγω αυτό σκέφτομαι, Είναι αρκετά ψυχοφθόρο να κοιτάω συμπτώματα υπάρχουν δεν υπάρχουν...Στη πρώτη μου δεν είχα τίποτα και τη ημέρα που ήταν να έρθει αντιλήφθηκα πρισμένο στήθος, ούτε πόνουθς όυτε τίποτα από οτι θυμάμαι. Προσπαθω να το πάρω απόφαση ότι δεν είμαι έγκυος και αυτό το μήνα κ, κανονικά τη παρασκεύη με Δευτέρα θα πρέπει να αδιαθετήσω για να ξεκιν΄ήσουμε πάλι.  Το συζητήσαμε και με τον άντρα μου και είπαμε να ηρεμήσουμε και να το απολαύσουμε απλά πιο εντατικά και όπως τα καταφέραμε τη πρώτη φο΄ρά έτσι και τώρα.. Θα έρθει σε όλες μας απλά θέλει υπομονή και όπως είπες και εσύ θα περιμένουμε τουλάχιστον τη καθυστ΄έρηση χωρίς σημασία στα συμπτώματα γιατί  ακόμα και τα τεστ είναι ψυχοφθόρα πια.. Πάμε για νέο μήνα και καινούριο σποράκι..    
    • Πρέπει να πάρετε το χρόνο σας, είστε σε ένταση και ό,τι κι αν δείτε τώρα είναι συναισθηματικά φορτισμένο. Επίσης προσπαθούσατε πολύ λίγο καιρό για να φορτωθεις τόσο άγχος κι αγωνία. Είχα χάσει κι εγώ τον εαυτό μου κάποια στιγμή μέσα στην προσπάθεια αλλά ο σύζυγος άντεξε το άγχος και τα νεύρα μου. Δεν αντέχουν δυστυχώς όλοι. Το τεστ μου φαίνεται για εξάτμισης, γκρί η γραμμή, δεν είμαι σίγουρη.
    • @YrwΚαλησπέρα κορίτσι, θα σου έλεγα να μη δίνεις καθόλου σημασία στα σημάδια αυτά για΄τι οπως είπε και ενα κοριτσι παραπανω, μοιαζουν με της περιοδου, μακαρι να υπηρχε τροπος να καταλαβαιναμε απο την πρωτη κιολας στιγμή αλλά νομλιζω ότι δεν είναι να βασιζομαστε σε τιποτα.. Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη δεν ειχα κανενα προωρο συμπτωμα όσα και να διάβαζα, εγώ δεν ένιωθα τίποτα και όμως ήμουν,,στη δεύτερη είχαν πρηστεί κάπως οι θηλές και το στήθος (πράγμα που δεν συνέβαινε ποτέ πριν) και όντως ήμουν, όταν άρχισα να νυστάζω παραπάνω (αλλά μετά την καθυστέρηση )εκεί κατάλαβα ότι είμαι.. Τον προηγούμενο μη΄να (που ήταν και ο πρώτος των προσπαθειών) είχα το πρήξιμο σε στήθος και θηλές αλλά τίποτα τελικά.. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ..εγω αλλη φορά δεν βασίζομαι σε κάνενα σύμπτωμα..
    • Αχχχχχ τι τέλεια κοπέλα μου!!!!! Ένα γερό μωράκι και μια εύκολη και τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!!!! Να την απολαύσεις την κάθε μέρα που έρχεται!!!!
    • @Nerina γενικά η ζωή παίζει τα πιο απίθανα σενάρια, θεωρώ ότι μπορεί να μη το πιστεύει ότι είσαι έγκυος και να του το λες μόνο και μόνο για να τον κάνεις να γυρίσει....  Πήγαινε κάνε χοριακη αύριο το πρωί και εφόσον έχεις τα αποτελέσματα στείλε να τα δει, είναι σε άρνηση αυτή τη στιγμή.  Μη πιάσεις να μιλήσεις σε κάποιον άλλο, μπορεί να κάνει πιο δυσκολη τη κατάσταση ανάμεσα σας.  Μια μεγάλη αγκαλιά γι' αυτό που περνάς αυτή τη στιγμή, μην αφήσεις κανέναν και τίποτα να σου χαλάει το όνειρο σου. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...