Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 431
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Πω πω κορίτσια αγχώθηκα τώρα, γιατί δεν έχω κάνει τίποτα και το έχω αφήσει και από το μυαλό μου εντελώς! 🤣 μου φαίνεται πρέπει για αρχή να ξεχωρίσω τα ρουχαλάκια, που ευτυχώς σε εμάς είναι ίδια ακριβώς εποχή και τα έχω όλα! Ίσως γι αυτό είμαι κ έτσι χαλαρή 😇 κατά τ άλλα καλαθουνα, αβγό και λίκνο θα τα πλύνω τέλος 8ου ώστε να είναι φρέσκα. Απλώς πρέπει να δούμε λίγο τι θα κάνουμε με το θέμα της ντουλάπας. Θα την χωρίσω λογικά στα δύο για αρχή, γιατί είναι μεγάλη και ψιλό άδεια.. 
Πολύ όμορφα ονόματα έχετε επιλέξει! Ελενα κ εγώ έλεγα στην αρχή να την δω και θα αποφασίσω, αλλά τελικά δεν κρατήθηκα! Την μεγάλη την βγάλαμε Κυβέλη και την μικρή θα την πούμε Ισμήνη 😊

Δημοσίευση

Τι ωραία ονόματα όλα! Φτου φτου!!

Από καρότσι τι θα κάνετε; Εμείς έχουμε το balios που με έχει βολεψει αφανταστα και το χρησιμοποιώ ακόμα στον μικρό γιατί εδώ που μένουμε έχει κοντά από βόλτες σε γρασιδι-χωμα-χαλικια έως κακοφτιαγμένα πεζοδρόμια και είναι μεγάλη ευκολία οι μεγάλες του ροδες και οι αναρτήσεις του αλλά το έχω μόνιμα στο γκαράζ και δεν το ανοιγοκλείνω σχεδόν ποτέ παρά μόνο αν φύγουμε διακοπές και έχω και ένα μικρό bugaboo butterfly που το έχω μόνιμα στο αυτοκίνητο και το χρησιμοποιώ μόνο σε εκδρομές, στο εξοχικό κλπ για να μην πάρω το μεγάλο. Τώρα λέω να μην πάρω άλλο ένα balios για τη μικρή, υπερβολή μου φαίνεται και πολύ μεγάλο έξοδο. Λέτε θα βολευτω με τα δύο που έχω; Μήπως πάρω και αυτήν την επέκταση από πίσω που παίρνουν τα καρότσια με μικρό χαμηλό καθισματακι από πίσω για το μεγάλο αδερφάκι για κοντινές βόλτες η είναι επικίνδυνο άραγε; 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Zelda είπε:

Τι ωραία ονόματα όλα! Φτου φτου!!

Από καρότσι τι θα κάνετε; Εμείς έχουμε το balios που με έχει βολεψει αφανταστα και το χρησιμοποιώ ακόμα στον μικρό γιατί εδώ που μένουμε έχει κοντά από βόλτες σε γρασιδι-χωμα-χαλικια έως κακοφτιαγμένα πεζοδρόμια και είναι μεγάλη ευκολία οι μεγάλες του ροδες και οι αναρτήσεις του αλλά το έχω μόνιμα στο γκαράζ και δεν το ανοιγοκλείνω σχεδόν ποτέ παρά μόνο αν φύγουμε διακοπές και έχω και ένα μικρό bugaboo butterfly που το έχω μόνιμα στο αυτοκίνητο και το χρησιμοποιώ μόνο σε εκδρομές, στο εξοχικό κλπ για να μην πάρω το μεγάλο. Τώρα λέω να μην πάρω άλλο ένα balios για τη μικρή, υπερβολή μου φαίνεται και πολύ μεγάλο έξοδο. Λέτε θα βολευτω με τα δύο που έχω; Μήπως πάρω και αυτήν την επέκταση από πίσω που παίρνουν τα καρότσια με μικρό χαμηλό καθισματακι από πίσω για το μεγάλο αδερφάκι για κοντινές βόλτες η είναι επικίνδυνο άραγε; 

Εγώ το χρησιμοποιώ εδώ και 3 χρόνια το  buggy Board κ τώρα σε αυτό φορτώνω και τα 2 μεγάλα παιδιά κ ένα μπροστά στο καρότσι το μωρό  σύνολο 3. Με έχει βολέψει πάρα πάρα πολύ αλλά εξαρτάται στη κάθε μαμά. 
Είναι κρίμα να πάρεις 2 καρότσια πως θα τα κυκλοφορείς άλλωστε ταυτόχρονα. 
υπάρχουν κ buggy Boards που έχουν σαν κάγκελο περιμετρικά άρα είναι πιο ασφαλή κ είναι για πιο μικρά παιδάκια. 

Με το καλό 💕💕💕

Δημοσίευση

Μα τι ωραία ονόματα!!Με τα αγοριστικα δυσκολεύομαι κορίτσια,αν ήταν πάλι κοριτσακι θα έβρισκα,τώρα όταν ψάχνουμε κανένα δεν μου κάνει κλικ,έχω κολλήσει!! @Rena92 καλά κάνεις και δεν αγχώνεσαι!!Μια χαρά θα βολέψει η ντουλάπα στα 2!

Καρότσι εμείς έχουμε το μπαστούνι για την Σμαράγδα το οποίο όμως πλέον το βγάζουμε από το αμάξι όλο κ λιγότερο,μόνο αν είναι να παίζει να κοιμηθεί βασικά το παίρνουμε,θέλει να περπατάει γενικά.

Έχουμε το τριπλό tessa από orchestra το οποίο κ θα φρεσκάρω όταν έρθει η ωρα😁

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Xrisa95 είπε:

Εγώ το χρησιμοποιώ εδώ και 3 χρόνια το  buggy Board κ τώρα σε αυτό φορτώνω και τα 2 μεγάλα παιδιά κ ένα μπροστά στο καρότσι το μωρό  σύνολο 3. Με έχει βολέψει πάρα πάρα πολύ αλλά εξαρτάται στη κάθε μαμά. 
Είναι κρίμα να πάρεις 2 καρότσια πως θα τα κυκλοφορείς άλλωστε ταυτόχρονα. 
υπάρχουν κ buggy Boards που έχουν σαν κάγκελο περιμετρικά άρα είναι πιο ασφαλή κ είναι για πιο μικρά παιδάκια. 

Με το καλό 💕💕💕

Πρέπει να δω τι υπάρχει ως επέκταση και να επιλέξω, έχεις δίκιο 3 καροτσια είναι υπερβολή. Ευχαριστώ!

Δημοσίευση

Εμείς έχουμε το trilogy της iglesina που είναι και αρκετά ελαφρύ. Και εγώ το σκεφτόμουν αυτό για πίσω από το καρότσι, αν και αρκετοί μου είπαν πως δεν βολεύει. Βέβαια εδώ Θεσσαλονίκη κορίτσια, τα πεζοδρόμια δεν είναι ούτε για απλό καρότσι…πόσο μάλλον για προέκταση! Θα πρέπει να το κοιτάξω. Εγώ από 17-18 μηνών το καρότσι το έχω τυλιγμένο στο μπαλκόνι. Να πω την αλήθεια προτιμώ να την έχω με τα πόδια να κουράζεται και να ξεδίνει για να κοιμάται καλά το βράδυ 😝 Το τρίκυκλο ποδήλατο παίρναμε που και που το καλοκαίρι, αλλά τώρα μόνο περπάτημα 😂

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @almira @Elk @Katiana1987  Κοριτσια μου σας ευχαριστώ πολυ!!! Πήγαμε καλα σήμερα δόξα τον Θεό!!!🙏 Διπλάσιαστηκε και με το παραπάνω από 213 πήγε 514 ο γιατρος είπε ειναι πολυ καλα δεν χρειάζεται να κάνω άλλη και να κανονίσουμε υπέρηχο από 7/11 και μετα. Ειμαι πολυ ικανοποιημένη για την ώρα μακάρι και στον υπέρηχο να ειναι όλα καλα και να καταφέρουμε να δούμε κατι..🩷🩵 @Katiana1987 δεν εχω θέμα αν θέλει κάποια άλλη κοπέλα να το ανοίξει ευχαρίστως. Δεν θυμάμαι αν είχαμε κ κάποια άλλη αυτό τον μήνα, αν δεν θέλει κάποια άλλη τον ανοίγω και μακάρι να ειναι γουρι!!!🧿 @annie! με το καλο κοριτσι μου όλα καλά να πάνε με έναν πόνο να έρθει γερό και τυχερό το μικρακι σας!!🙏🙏
    • @annie! κορίτσι μου με το καλό το παιδάκι σας!! Σαν τώρα θυμάμαι και το τεστ και που έτρεχες για την πρώτη χοριακή!! Όλα να πάνε τέλεια και σε σένα γρήγορη ανάρρωση!! Οποτε βρεις χρόνο, λέγε μας τα νέα σου!! 
    • Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες που ανταποκριθήκατε άμεσα στην ερώτηση μου. Με βοηθήσατε αρκετά στο να ζυγίσω κάποια πράγματα καλύτερα και να αποφασίσω.  🤗
    • Το εμβόλιο είναι καινούριο στην Ελλάδα, όχι γενικά πάντως. Το λέω μόνο για να διευκρινιστεί γιατί ενδέχεται ο λόγος που δεν προτείνεται από επαγγελματίες υγείας να είναι γιατί δεν έχει κυκλοφορήσει καν ακόμα, κυκλοφορεί από αύριο 1η Νοεμβρίου. Σαφώς αν δεν υπήρχε αυτή η εναλλακτική θα έκανα το εμβόλιο που γίνεται στην κύηση για να πάρει αντισώματα το μωρό έστω και αν η αποτελεσματικότητα δεν είναι η βέλτιστη, απλώς τώρα μπαίνει και αυτό στη φαρέτρα μας. Επιπλέον, και πάλι χωρίς να έχω σκοπό να επηρεάσω, εξάλλου δε θα μιλούσα αν δε γινόταν η ερώτηση, δεν έκανα μια απλή έρευνα στο ίντερνετ, ανήκω σε κλάδο επαγγελμάτων υγείας και έχω κάνει διδακτορικό στη φαρμακοκινητικη επομενως γνωρίζω πως να ψάχνω βιβλιογραφικές πηγές πάνω σε αυτό το πεδίο. Επίσης επειδή είμαι η ίδια έγκυος, έχω ήδη συζητήσει με τον παιδίατρο του μεγάλου μου παιδιού και τον γυναικολόγο μου. Ξαναλέω, έχω μεγάλο σεβασμό για τους γιατρούς και τους εμπιστεύομαι, αν ο δικός μου μου έλεγε μην ακούς μη διαβάζεις και εγώ θεωρώ ότι πρέπει να το κάνεις, θα το έκανα. Αλλά αυτή τη στιγμή και η επιστημονική κοινότητα είναι λίγο διχασμένη, χωρίς κανένας να μιλάει βέβαια για θέμα ασφάλειας, μόνο για αποτελεσματικότητα. Μακρηγορησα, θεωρώ πως δε λίγους μήνες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και θα είναι πιο στάνταρ η διαδικασία όπως είναι τα υπόλοιπα εμβόλια του Εθνικού προγράμματος απλώς ακόμα είναι πολύ φρέσκα νέα. Συμφωνώ πάντως απόλυτα, ό,τι σας πουν οι γιατροί σας που ξέρουν και το ιστορικό σας. Εμείς εδώ, κουβέντα να γίνεται. Αυτό είναι που θα κάνω εγώ, δε σημαίνει ότι είναι απαραίτητα το σωστό.
    • Προφανως κι αυτο ειναι το σημαντικοτερο, να ακουμε τους γιατρους που γνωριζουμε κι εμπιστευομαστε. Τωρα για να κανεις πρωτη βδομαδα ζωης εμβολιο σε νεογνο και μαλιστα ενα εμβολιο εντελως καινουριας κυκλοφοριας (και προφανως δεν εννοω της φυματιωσης στις υπαναπτυκτες χωρες), τι να σου πω κοριτσι μου, οτι σου προτεινουν οι γιατροι σου. Παρε και μια δευτερη γνωμη η ρωτα στο μαιευτηριο τους νεογνολογους οταν με το καλο γεννησεις. Εμενα καλη ωρα το μεγαλο μου παιδακι ειναι νηπιο και στον κυκλο μας και απο οσα παιδακια ξερω κανεις παιδιατρος δεν το συστηνει καν στα νηπια. Δεν ξερω. Ο καθενας ακουει τους γιατρους που γνωριζει. Προσωπικα παντως παντα παιρνω και δευτερη και τριτη γνωμη απο καλους επαγγελματιες για τετοια θεματα αν δεν ειμαι σιγουρη η αν ειναι κατι τοσο καινουριο. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...