Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 354
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 37 λεπτά, ο/η Zelda είπε:

Κορίτσια τι κάνετε; Έχουν β επιπέδου αυτές τις μέρες κάποιες; Όλα καλά να είναι! 🤞🏻

Καλησπέρα!! Εγώ έχω σήμερα το απόγευμα 🤞🏼 Αγωνιώ και κατά τα άλλα, υποφέρω από καούρες. Έχω και αρκετές κράμπες στην κοιλιά ενίοτε, γιατί σταματήσαμε τον βρεφικό και είμαστε όλη μέρα μαζί στο τρέξιμο, πάρκο κλπ Εσύ πως είσαι;; Ξεκινήσατε και σχολείο σήμερα ε;; 

Δημοσίευση

Να μας στείλεις να μας πεις ποσο όμορφη είναι! 🥰

Σήμερα ήταν η πρώτη μέρα της προσαρμογής. Κάτσαμε μόνο δύο ώρες αλλά πήγε τέλεια. Μου κρατούσε το χέρι σφιχτά όταν μπήκαμε μέσα και δε με αφηνε αλλά μετά άρχισαν τα παιδάκια να παίζουν και με άφησε μόνος του και πήγε να παίξει μαζί τους, εγώ πήγα στο διπλανό δωμάτιο να μη με βλέπει και δε με αναζήτησε καθόλου 2 ώρες. Στο τέλος πήγα και τον πήρα και τρελάθηκε το πουλάκι μου, χαμογέλασε και έτρεξε στην αγκαλιά μου 🥹 Ελπίζω να συνεχίσουμε εξίσου καλά!IMG_20250908_093307.thumb.jpg.9ddd813578f8e23ee856da533a937149.jpg

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Zelda είπε:

Να μας στείλεις να μας πεις ποσο όμορφη είναι! 🥰

Σήμερα ήταν η πρώτη μέρα της προσαρμογής. Κάτσαμε μόνο δύο ώρες αλλά πήγε τέλεια. Μου κρατούσε το χέρι σφιχτά όταν μπήκαμε μέσα και δε με αφηνε αλλά μετά άρχισαν τα παιδάκια να παίζουν και με άφησε μόνος του και πήγε να παίξει μαζί τους, εγώ πήγα στο διπλανό δωμάτιο να μη με βλέπει και δε με αναζήτησε καθόλου 2 ώρες. Στο τέλος πήγα και τον πήρα και τρελάθηκε το πουλάκι μου, χαμογέλασε και έτρεξε στην αγκαλιά μου 🥹 Ελπίζω να συνεχίσουμε εξίσου καλά!IMG_20250908_093307.thumb.jpg.9ddd813578f8e23ee856da533a937149.jpg

Θα τρελαθώ Μ αυτό το ξανθό λιονταράκι! Λιονταράκι κανονικό, ανεξάρτητο πρώτη μέρα! Μπράβο, να συνεχίσετε έτσι όμορφα! 

Θα σας στείλω μόλις τελειώσω 🥰 Κορίτσια ξέρετε τι πρέπει να φάω - πιω πριν την εξέταση για να είναι ζωηρή κ να την δούμε; Συνήθως πίνω χυμό βύσσινο που έχει ζάχαρη, αλλά δε λειτουργεί πάντα.. ξέχασα να πω ότι έχει εδώ και 3 απογεύματα που επέστρεψαν οι ναυτίες (;;;!!!). Είναι λογικό αυτό;;;

Δημοσίευση

Κάτι με ζαχαρη συστήνουν όντως είτε χυμό είτε σοκολάτα και κρύο νερό αλλά πράγματι αν θέλει να κοιμηθεί τι να κάνεις κ εσύ. Εμένα κάπως το κουνάει από την κοιλιά και γυρνάει και κάνει τη δουλειά του. Κ εγώ έχω ζαλάδες που και που δε νομίζω πως είναι περίεργο η παθολογικό ειδικά αν κουράζεσαι πολύ αφού έχεις το παιδί στο σπίτι. Αυξάνεται και ο όγκος αίματος μας τώρα και μπορεί να αισθάνεσαι ταχυκαρδίες, εξάψεις και ζάλη ειδικά αν κουράζεσαι πολύ. Νεράκι μην ξεχνάς έστω γουλίτσα γουλίτσα αν έχεις ναυτια.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...