Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 589
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αϋπνία κορίτσια, τα ξερετε,να κατεβει το γαλα,τον παίρνει ο ύπνος μονο πανω μου,ποναω απο την καισαρική ιδιαίτερα κ δεν βολεύομαι στο κρεβάτι,στην καρέκλα την βγάζω τα βράδια..Ο μπεμπης έρωτας,πρώτα ο Θεος αυριο θα βγούμε αν ειναι καλα κ ο ικτερος.

Η μικρη με την γιαγιά περνάει μια χαρά,όλοι περιμένουμε την αντίδραση της στον μπεμπη😁

Εγώ με 25 αιματοκριτη ειμαι να πεθάνω βέβαια αλλα νταξει θα φτιαξει😅

Δημοσίευση

Στο σπίτι σας θα ηρεμήσετε και θα μπουν όλα σε μια σειρά! Θυμάμαι τη μέρα που γέννησα το αγοράκι μου που όλο το πρωί ήταν εκεί ο άντρας μου, οι γονείς μου, ήρθε και η αδερφή μου και η κολλητή μου και ήταν όλα χαρούμενα και φωτεινά. Και το βράδυ, έφυγαν όλοι, μείναμε οι τρεις μας στο μισοσκόταδο και είπαμε "και τώρα;!". Όλο το βράδυ προσπαθούσα να μην με πάρει ο ύπνος γιατί τον είχα μόνο πάνω μου για να κοιμηθεί και να θηλάσει. Τώρα το σκέφτομαι και αναπολώ αλλά τότε θυμάμαι να σκέφτομαι τι πρέπει να κάνω, τα κάνω καλά;; 🥹🥹 Υπέροχες, αϋπνες, κουραστικές και απαιτητικές μέρες που περνάνε γρήγορα και ανυπομονώ να ρουφήξω κάθε εξαντλητική στιγμή που θα είναι γεμάτη τρυφερότητα και αγάπη. Κουράγιο λοιπόν, είναι δύσκολο, το ξέρουμε όλες. Γκρινιαξε, μίλα, μην κρατάς τα συναισθήματα μέσα σου και δώσε πολλά φιλιά σε αυτά τα μικρά γλυκά πατουσακια ❤️

Χθες βράδυ λέγαμε γενναω, είχα συσπάσεις δυνατές αλλά όχι σαφώς περιοδικές και ο γιατρός μου είπε να μην πάμε ακόμα στο μαιευτήριο και κουραστω άδικα αλλά να πάμε αμέσως αν πυκνώσουν η αν έχω αίμα η πάρα πολύ πόνο. Κοιμήθηκα και το βράδυ είχα μόνο πονακια, ηρέμησα μετά. Με είδε τώρα το πρωί που όμως δεν πονούσα πλέον τόσο αν και ακόμα πονάω λίγο και είπε ότι έχω 1-2 διαστολή και ότι αυτή η λανθάνουσα φάση μπορεί να κρατήσει και μια βδομάδα ακόμα! Για να δούμε πως θα πάει...

Εσύ Ρένα πως πας; Πόσο είσαι τώρα;

Δημοσίευση

Ελενα να μας πεις αντιδράσεις της μικρής σου! Πολύ δύσκολο αυτό με τον αιματοκρίτη, δεν μπορώ να φανταστώ πως νιώθεις με τέτοια εξάντληση! 

Αχ Zelda λες να είναι κοντά το κορίτσι σας;; Αν θυμάμαι κ στην πρώτη γέννα δεν έφτασες 40 εβδομάδες, οπότε και τώρα λογικά θα έρθει πριν. 

Εγώ τώρα 39+1 είχα ραντεβού με την μαία μου και τον γιατρό. Εχει πολύ καλή θέση, είναι χαμηλά και την έβγαλε περίπου 3.500 κιλά. Στο καρδιοτοκογραφο απλά δεν είχα κινήσεις γιατί ήμουν νηστική λογικά, έφαγα μια σοκολάτα να δούμε λίγο τι γίνεται. Δεν κινήθηκε αλλά ανέβασε παλμούς κ είπαμε να το παρακολουθήσουμε αφού φάω, μέχρι αύριο πρωί. Και γενικά μου είπε να τρώω συχνά, ειδικά τώρα για να έχουμε καθαρή εικόνα κινήσεων. 

Δημοσίευση

Ναι καλά θυμάσαι, 39+1 γεννήθηκε το αγγελούδι μου. Κάθε μέρα πονάω αλλά ακόμα ασυντόνιστες. Έτοιμη είμαι πάντως, όταν θελήσει να έρθει με χαρά θα την περιμένω! Και μένα μου έχει τύχει αυτό που περιγράφεις σε nst κοιμόταν πολύ βαθιά και η γραμμή ήταν σχεδόν φλατ χωρίς επιταχύνσεις αλλά τουλάχιστον είχε καλή μεταβλητότητα. Εγώ τότε είχα επιβεβαιωμένη υπογλυκαιμία παρεπιπτόντως και μου έδωσαν χυμό και ξύπνησε μετά. Σε αυτή τη φάση ρουφάνε τη γλυκόζη σαν παλαβά!

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπερα!!!Από χθες ειμαστε σπιτι με τον μικρούλη,τα νέα εχουν πως η Σμαράγδα όσες φορές εχει δει τον μπέμπη γενικα τον αποφεύγει κ κανει τα δικά της δεν δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον😅 Παρασκευή κλείσαμε κ ραντεβου με την παιδιατρο για να δει τον μπέμπη κ για εμβόλιο στη μεγάλη...θα σας φανούν μεγαααλα τα παιδακια σας οταν επιστρέψετε σπιτι κοριτσια..έπαθα σοκ,μεχρι προχτές στο μυαλό μου την ειχα σαν μωρο τωρα συνειδητοποίησα οτι ειναι ολόκληρο παιδι😍

Περιμένω νέα σας❣️

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η elena_1990 είπε:

Κορίτσια καλησπερα!!!Από χθες ειμαστε σπιτι με τον μικρούλη,τα νέα εχουν πως η Σμαράγδα όσες φορές εχει δει τον μπέμπη γενικα τον αποφεύγει κ κανει τα δικά της δεν δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον😅 Παρασκευή κλείσαμε κ ραντεβου με την παιδιατρο για να δει τον μπέμπη κ για εμβόλιο στη μεγάλη...θα σας φανούν μεγαααλα τα παιδακια σας οταν επιστρέψετε σπιτι κοριτσια..έπαθα σοκ,μεχρι προχτές στο μυαλό μου την ειχα σαν μωρο τωρα συνειδητοποίησα οτι ειναι ολόκληρο παιδι😍

Περιμένω νέα σας❣️

Καλή ζωή 😍😍 η γλυκούλα το παίζει άνετη! Σιγά σιγά θα αρχίσει να δένεται και να θέλει να συμμετέχει στην αλλαγή πάνας κλπ. Αυτό για το ότι σου φαίνεται μεγάλη, το έχω διαβάσει από όλες όσες έχουν δεύτερο μικρο παιδάκι! Η αλήθεια είναι πως με συγκινεί κάθε φορά που το σκέφτομαι… το ίδιο είχα πάθει με τον γάτο μου όταν γύρισα απ το μαιευτήριο στην πρώτη γέννα 😂😂 μου φαινόταν τεράστιος, αλλά μετά συνήθισα. Εσύ πως είσαι με την ανάρρωση;; 
Εγώ είμαι στην ίδια ησυχία. Κλασικά πολυυυ πίεση και βάρος χαμηλά , γιατί το μωρό είναι πολύ κάτω, αλλά κατά τα άλλα τίποτα. Λίγες συσπάσεις, έφυγαν και οι σουβλιες… μάλλον κάνει οπισθοχώρηση η μπέμπα 😂 Σωματικά και ψυχολογικά ωστόσο, είμαι ένα κουρέλι. Θέλω μόνο να ξαπλώνω να κοιμάμαι, πράγμα αδύνατο με την μικρή.  Δευτέρα που θα είμαι 40+1 έχω πάλι μαία και γιατρό και βλέπουμε…

Δημοσίευση

@Rena92 εύχομαι να κανει την εμφάνιση της η μπέμπα πριν την Δευτερα κ να ακυρωθούν τα ραντεβουυυ😍😍σε καταλαβαινω, αυτες οι τελευταίες μερες ειναι μαρτυριο απο πολλες αποψεις...αλλα ειναι λίγες😊 

Εγω ακομη πολυ αδύναμη,να τωρα ξύπνησα κ έτρεμα ολόκληρη,έβαλα τον άντρα μου να τον αλλάξει κ να μου τον φέρει να θηλασω κατι που δεν εχω κανει απο όταν ήρθαμε,γενικα εχει αναλάβει την μεγάλη κ εγω τον μικρό αποκλειστικά... Δευτέρα παει για δουλεια,ήταν να ερθει η πεθερά μου την ερχόμενη να έχει εκείνη την Σμαράγδα αλλα παίζει κ να ακυρωθεί.Δεν αγχώνομαι κανω οτι μπορω,ελπίζω μονο να στρώσει ο σίδηρος κ να μην εχω παλι καμια επιπλοκη με την τομη,μου έδωσε αντιβιωση προληπτικα αλλα οσο να ναι το εχω φοβια με το που με ενοχλήσει λίγο παραπάνω να παει το μυαλό μου σε φλεγμονη😔

Ο μπεμπης ειναι ερωτας💓💓💓

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η elena_1990 είπε:

@Rena92 εύχομαι να κανει την εμφάνιση της η μπέμπα πριν την Δευτερα κ να ακυρωθούν τα ραντεβουυυ😍😍σε καταλαβαινω, αυτες οι τελευταίες μερες ειναι μαρτυριο απο πολλες αποψεις...αλλα ειναι λίγες😊 

Εγω ακομη πολυ αδύναμη,να τωρα ξύπνησα κ έτρεμα ολόκληρη,έβαλα τον άντρα μου να τον αλλάξει κ να μου τον φέρει να θηλασω κατι που δεν εχω κανει απο όταν ήρθαμε,γενικα εχει αναλάβει την μεγάλη κ εγω τον μικρό αποκλειστικά... Δευτέρα παει για δουλεια,ήταν να ερθει η πεθερά μου την ερχόμενη να έχει εκείνη την Σμαράγδα αλλα παίζει κ να ακυρωθεί.Δεν αγχώνομαι κανω οτι μπορω,ελπίζω μονο να στρώσει ο σίδηρος κ να μην εχω παλι καμια επιπλοκη με την τομη,μου έδωσε αντιβιωση προληπτικα αλλα οσο να ναι το εχω φοβια με το που με ενοχλήσει λίγο παραπάνω να παει το μυαλό μου σε φλεγμονη😔

Ο μπεμπης ειναι ερωτας💓💓💓

Αχ αυτήν την φοβία με την τομή την είχα κ εγώ στην καισαρική. Μόνο αυτό με άγχωνε, αλλά τελικά όλα καλά. Εσύ είχες επιπλοκή;  Θα βρείτε τους ρυθμούς σας σιγά σιγά και όλα θα πάνε καλά. Ετσι κι αλλιώς τα μωράκια μας τον πρώτο μήνα είναι πολύ πολύ ήσυχα συνήθως. 
Εγώ κοντεύω να τρελαθώ κ ελπίζω να μην γεννήσω ακόμη! Η μικρή ξύπνησε με υψηλό πυρετό!! Είμαστε σε σχεδόν καραντίνα εδώ κ ένα μήνα!! Κανείς δεν έχει εμφανίσει κάτι κ δεν μπορώ να καταλάβω πως κόλλησε και τι…

Δημοσίευση

@Rena92 έλα ρε συ😰 πωωω τι να πω τωρα..καταρχάς περαστικα κ ελπίζω να μην κολλήσεις κ εσύ.. πήγατε παιδιατρο;πφφ τρελά αγχωτικό οντως αυτο τωρα αλλα οπως κ να εχει κοίταξε εσύ να προσέχεις μην κολλήσεις η μικρη θα ειναι μια χαρά αύριο μεθαύριο 🙏 κ εγω με αυτες τις αρρώστιες τρέμω γμτ..

Είχα πάθει ναι,στην 11 μερα μετα την καισαρικη ενώ δεν έδειχνε η τομη πολυ πρησμένη άνοιξαν καποια ράμματα κ άρχισε να τρέχει υγρό κ αιμα ειχα ανεβάσει κ πυρετό..κράτησε κανα 20ημερο ολο αυτο με 2 αντιβιωσεις κ εμάς να πατάμε καθε μέρα την τομη να αδειάζει.Εντομεταξυ μεχρι να γίνει στο παρόλα τα παυσίπονα πονουσα υπερβολικά αλλα πίστευα οτι ειναι φυσιολογικό.. καμια σχέση με το πως ειμαι τωρα που π.χ μπορω να σηκωθω απο το κρεβάτι ή να κανω βαθύ καθισμα να πιάσω κατι απο πατωμα κ.λπ..ελπίζω να παει καλα αυτη τη φορα..

Αύριο ειχαμε κλείσει ραντεβου με την παιδιατρο να κανει ενα τσεκ στον μικρό κ εμβόλιο στη μεγάλη αλλα της έτυχε κατι κ πρέπει να ταξιδέψει για μερες..έψαξα εδώ στην περιοχή κ βρήκα μια με καλές κριτικές η οποία θα ερθει να τον δει το απόγευμα,εαν ειναι καλη εχω σκοπό να κρατησουμε κ τις 2.

Δημοσίευση

Ρένα περαστικά!! Τρομερά αγχωτικό αυτό έχεις δίκιο! Έλενα πως είναι ο μικρούλης; Είναι ήσυχος;

Κορίτσια σήμερα ήρθε η σειρά μας να μοιραστούμε μωρουδιλα! Ξεκίνησα να πονάω τη νύχτα αλλά κοιμήθηκα λίγο, το πρωί ετοιμάσαμε το μικρό για σχολείο και κάναμε πολλές αγκαλίτσες με το μικρό μας αγγελούδι ενώ πονούσα ανά 5', μετά βάλαμε ένα πλυντήριο και τακτοποιήσαμε κάτι ρούχα και ξεκινήσαμε για μαιευτήριο!😅 Έφτασα με διαστολή 5-6 στις 8:30 και γέννησα στις 11:15 μια υπέροχη μπέμπα 3260γρ ευτυχώς χωρίς περινεοτομη! Έχει θηλάσει και τώρα κοιμάται! IMG_20260108_164512.thumb.jpg.c6b7e097cabdc8085276e444d24a13a7.jpg

Δημοσίευση

@elena_1990 πω πω ήταν δύσκολο αυτό μόνο που το σκέφτομαι! Τώρα αφού νιώθεις καλά, μην αγχώνεσαι αδίκως. 
Εμείς μιλήσαμε με την παιδίατρο και είπε πως πρέπει να δώσουμε χρόνο τουλάχιστον μέχρι αύριο, για να δούμε τι εξέλιξη θα έχει. Μέχρι τώρα έχει μόνο πυρετό και τίποτα άλλο. Είναι ευδιάθετη κλπ…μου είπε η παιδίατρος αν μπορεί κάποιος να την κρατήσει, αλλά κορίτσια κοιμηθήκαμε το πρωί 2 ώρες αγκαλιά, μου δάγκωνε τη μύτη κ με φιλούσε και μετά βάλαμε το θερμόμετρο και έδειξε, οπότε το θεωρώ άδικο κόπο να το στεναχωρήσω το μωρό και να πάει στους δικούς μου. Που οκ ωραία περνάει αλλά με χρειάζεται τώρα. Δεν ξέρω ποια είναι η σωστή απόφαση… 

Δημοσίευση

Εγώ είμαι τέλεια! Ήρθε η μαία στο δωμάτιο για να με βοηθήσει να σηκωθώ και εγώ είχα ήδη κάνει μπάνιο 😂 επίσης το φαγητό δεν υπάρχει, παραθέτω φωτογραφία.

Είναι πολύ δύσκολο τώρα αυτό που έχεις να διαχειριστείς, δεν ξέρω... Με τόσο στενή επαφή δεν ξέρω πως θα τη γλιτώσεις, τουλάχιστον να αργήσει λίγο το μωρό για να πάρει αντισώματα και να μην ταλαιπωρηθείς κ εσύ. Εύχομαι να τη σκαπουλαρεις ωστόσο!IMG-75a32ef270ae04d536bae98202b4f469-V.thumb.jpg.855e07012bd311a1c9e241e3ee49fa40.jpg

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...