Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 581
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αϋπνία κορίτσια, τα ξερετε,να κατεβει το γαλα,τον παίρνει ο ύπνος μονο πανω μου,ποναω απο την καισαρική ιδιαίτερα κ δεν βολεύομαι στο κρεβάτι,στην καρέκλα την βγάζω τα βράδια..Ο μπεμπης έρωτας,πρώτα ο Θεος αυριο θα βγούμε αν ειναι καλα κ ο ικτερος.

Η μικρη με την γιαγιά περνάει μια χαρά,όλοι περιμένουμε την αντίδραση της στον μπεμπη😁

Εγώ με 25 αιματοκριτη ειμαι να πεθάνω βέβαια αλλα νταξει θα φτιαξει😅

Δημοσίευση

Στο σπίτι σας θα ηρεμήσετε και θα μπουν όλα σε μια σειρά! Θυμάμαι τη μέρα που γέννησα το αγοράκι μου που όλο το πρωί ήταν εκεί ο άντρας μου, οι γονείς μου, ήρθε και η αδερφή μου και η κολλητή μου και ήταν όλα χαρούμενα και φωτεινά. Και το βράδυ, έφυγαν όλοι, μείναμε οι τρεις μας στο μισοσκόταδο και είπαμε "και τώρα;!". Όλο το βράδυ προσπαθούσα να μην με πάρει ο ύπνος γιατί τον είχα μόνο πάνω μου για να κοιμηθεί και να θηλάσει. Τώρα το σκέφτομαι και αναπολώ αλλά τότε θυμάμαι να σκέφτομαι τι πρέπει να κάνω, τα κάνω καλά;; 🥹🥹 Υπέροχες, αϋπνες, κουραστικές και απαιτητικές μέρες που περνάνε γρήγορα και ανυπομονώ να ρουφήξω κάθε εξαντλητική στιγμή που θα είναι γεμάτη τρυφερότητα και αγάπη. Κουράγιο λοιπόν, είναι δύσκολο, το ξέρουμε όλες. Γκρινιαξε, μίλα, μην κρατάς τα συναισθήματα μέσα σου και δώσε πολλά φιλιά σε αυτά τα μικρά γλυκά πατουσακια ❤️

Χθες βράδυ λέγαμε γενναω, είχα συσπάσεις δυνατές αλλά όχι σαφώς περιοδικές και ο γιατρός μου είπε να μην πάμε ακόμα στο μαιευτήριο και κουραστω άδικα αλλά να πάμε αμέσως αν πυκνώσουν η αν έχω αίμα η πάρα πολύ πόνο. Κοιμήθηκα και το βράδυ είχα μόνο πονακια, ηρέμησα μετά. Με είδε τώρα το πρωί που όμως δεν πονούσα πλέον τόσο αν και ακόμα πονάω λίγο και είπε ότι έχω 1-2 διαστολή και ότι αυτή η λανθάνουσα φάση μπορεί να κρατήσει και μια βδομάδα ακόμα! Για να δούμε πως θα πάει...

Εσύ Ρένα πως πας; Πόσο είσαι τώρα;

Δημοσίευση

Ελενα να μας πεις αντιδράσεις της μικρής σου! Πολύ δύσκολο αυτό με τον αιματοκρίτη, δεν μπορώ να φανταστώ πως νιώθεις με τέτοια εξάντληση! 

Αχ Zelda λες να είναι κοντά το κορίτσι σας;; Αν θυμάμαι κ στην πρώτη γέννα δεν έφτασες 40 εβδομάδες, οπότε και τώρα λογικά θα έρθει πριν. 

Εγώ τώρα 39+1 είχα ραντεβού με την μαία μου και τον γιατρό. Εχει πολύ καλή θέση, είναι χαμηλά και την έβγαλε περίπου 3.500 κιλά. Στο καρδιοτοκογραφο απλά δεν είχα κινήσεις γιατί ήμουν νηστική λογικά, έφαγα μια σοκολάτα να δούμε λίγο τι γίνεται. Δεν κινήθηκε αλλά ανέβασε παλμούς κ είπαμε να το παρακολουθήσουμε αφού φάω, μέχρι αύριο πρωί. Και γενικά μου είπε να τρώω συχνά, ειδικά τώρα για να έχουμε καθαρή εικόνα κινήσεων. 

Δημοσίευση

Ναι καλά θυμάσαι, 39+1 γεννήθηκε το αγγελούδι μου. Κάθε μέρα πονάω αλλά ακόμα ασυντόνιστες. Έτοιμη είμαι πάντως, όταν θελήσει να έρθει με χαρά θα την περιμένω! Και μένα μου έχει τύχει αυτό που περιγράφεις σε nst κοιμόταν πολύ βαθιά και η γραμμή ήταν σχεδόν φλατ χωρίς επιταχύνσεις αλλά τουλάχιστον είχε καλή μεταβλητότητα. Εγώ τότε είχα επιβεβαιωμένη υπογλυκαιμία παρεπιπτόντως και μου έδωσαν χυμό και ξύπνησε μετά. Σε αυτή τη φάση ρουφάνε τη γλυκόζη σαν παλαβά!

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπερα!!!Από χθες ειμαστε σπιτι με τον μικρούλη,τα νέα εχουν πως η Σμαράγδα όσες φορές εχει δει τον μπέμπη γενικα τον αποφεύγει κ κανει τα δικά της δεν δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον😅 Παρασκευή κλείσαμε κ ραντεβου με την παιδιατρο για να δει τον μπέμπη κ για εμβόλιο στη μεγάλη...θα σας φανούν μεγαααλα τα παιδακια σας οταν επιστρέψετε σπιτι κοριτσια..έπαθα σοκ,μεχρι προχτές στο μυαλό μου την ειχα σαν μωρο τωρα συνειδητοποίησα οτι ειναι ολόκληρο παιδι😍

Περιμένω νέα σας❣️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...