Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Catherine33 είπε:

Καλημέρα σας κορίτσια μου!!! Η δική μου ΠΗΤ είναι στις 11/1! Την Δευτέρα πάω για αυχενική θα έχω μπει στην 12 εβδομάδα😃 είμαι 33 και είναι το πρώτο μου παιδάκι.. όπως καταλαβαίνω όμως μοιραζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες και με τις μανούλες που έχουν ήδη ένα παιδάκι γιατί κι εγώ ως τώρα ήμουν κάθε εβδομάδα για υπέρηχο για να βλέπω ότι όλα πηγαίνουν καλά.. μόλις έφευγα τσουπ πάλι το άγχος.. είναι δύσκολο το πρώτο τρίμηνο αλλά πλησιάζουμε προς το τέλος του☺️ κουράγιο εύχομαι σε όλες, να έχετε μια ήρεμη, μαγική και τελειομηνη εγκυμοσύνη 🤰🩷🩷🩷

Καλώς ήρθες κορίτσι μου!! Με το καλό το παιδάκι σου!! Κ εγώ την Τετάρτη έχω αυχενική 12 εβδομάδων ακριβώς! Να μας γράψεις τα νέα σου, αν κ δυστυχώς επειδή είσαι νέο μέλος, ίσως αργήσουμε να δούμε το μήνυμα σου!

• Απαντήσεις 106
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η elena_1990 είπε:

@Rena92 μου σε ευχαριστω πολυ πολυ🥰!Η αληθεια ειναι πως εχω τρελο αγχος αλλα δεν βοηθαει καπου..

@Χρύσακιχαιρομαι που πηγε καλα η αυχενικη σου!Τα λεγαμε κ στην ομαδα του Δεκεμβρη🙃

@Catherine33Καλωσηρθες!Με το καλο η αυχενικη σου🥰Απο που μας στελνεις;

Τι ώρα έχεις ραντεβού;; 😍 πόσων εβδομάδων είσαι ακριβώς τώρα;; 

Δημοσίευση
στις On 22/6/2025 at 9:10 ΜΜ, ο/η Zelda είπε:

Πολύ συγκινητικό! Να είστε καλά να το βλέπετε να θεριεύει! Ναι εγώ θα κάνω σίγουρα. Έκανα και στο γιο μου και θα κάνω πάλι για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Περιμένω όμως να κάνω πρώτα αυχενικη γιατί αν εκεί δει κάτι ανησυχητικό θα κάνουμε επεμβατική εξέταση ούτως η άλλως (λάχνες) οπότε δεν θα έχει νόημα να κάνω nipt. Αν είναι όλα καλά στην αυχενική θα κάνω nipt αμέσως μετά. Στο γιο μου είχα μια άψογη αυχενικη υπερηχογραφικά αλλά βγήκε λίγο κακή ή papp a και άλλαξε τα ποσοστά προς το χειρότερο. Ο γιατρός μου που είναι πολύ έμπειρος εμβρυομητρικός είχε πει όλα καλά μην ασχοληθείς αλλά ήθελα να το κάνω να μου φύγει λίγο το άγχος. Αν όλα πάνε καλά ως τότε θα κάνω και σ'αυτήν την εγκυμοσύνη.

Ακριβώς έτσι κ γω! Τέλειο το μωρό χαλιά οι τιμές και μου έριξε τα ποσοστά και αν και το σκεφτόμουνα την έκανα. Πριν λίγους μήνες σε ένα κοντινό μου πρόσωπο έγινε κάτι πολύ φρικτό που έχει να κάνει με όλα αυτά και τώρα σε αυτήν την εγκυμοσύνη ότι κ δείξει η αυχενική θα κάνω νιπτ 

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια!Εμας η αυχενικη βγηκε ελαφρως πανω απο τα ορια..μας προετρεψε σε αμνιο..ο γιατρος μας προτεινε νιπτ..ολα στο τραπεζι μεχρι να βγουν τα αιματολογικα φυσικα..θα δειξει..η υπολοιπη εικονα ηταν πολυ καλη..εμεις βεβαια δεν ειμαστε κ τοσο καλα αλλα θα περιμενουμε κ τις αιματολογικες κ βλεπουμε..

Δημοσίευση
στις πριν 52 λεπτά, ο/η elena_1990 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!Εμας η αυχενικη βγηκε ελαφρως πανω απο τα ορια..μας προετρεψε σε αμνιο..ο γιατρος μας προτεινε νιπτ..ολα στο τραπεζι μεχρι να βγουν τα αιματολογικα φυσικα..θα δειξει..η υπολοιπη εικονα ηταν πολυ καλη..εμεις βεβαια δεν ειμαστε κ τοσο καλα αλλα θα περιμενουμε κ τις αιματολογικες κ βλεπουμε..

Κορίτσι μου λογικό να αναστατωθήκατε, ωστόσο αφού είναι λίγο πάνω, το πιθανότερο είναι πως όλα είναι καλά!! Τα αιματολογικά ποτέ θα τα έχετε; 

Δημοσίευση

@Rena92Την Δευτερα το απογευμα..we will see..απειρα σεναρια στο μυαλο μου παιζουν αλλα δεν θελω να σας μαυριζω με τιποτα!Οταν θα εχω κατι σαν απαντηση σε ολο αυτο θα σας γραψω..

Καλο βραδυ σε ολες ❤️

Δημοσίευση

@elena_1990 καλησπέρα και συγνώμη που πετάγομαι στο θέμα σας. Ειχα άψογη αυχενικη και η papp a μου ανεβασε τ ποσοστά δραματικά για σύνδρομα. Όπως καταλαβαίνεις περάσαμε μια αγωνια κ μέχρι να αποφασίσουμε για το τι θα κάνουμε πήρα τηλ οσες φιλες κ γνωστές θυμομουν ότι είχαν κάνει αμνιο. Συγκεκριμένα μια φίλη μου, την κουνιαδα μου κ τη γυμνάστρια μου. Όλες ειχαν κακη αυχενικη με ποσοστο κοντα στο 1/100 κ τις έβαλαν αμεσα για αμνιο δεν έκαναν καν papp a. Και οι 3 έχουν υγιέστατα παιδακια. Εγω θα σ προτεινα να κάνεις λήψη χοριακων λαχνων, οπως εκανα κ γω. Τηβ επομενη θα έχεις τ αποτελέσματα κ θα σ φύγει ενα μεγαλο βαρος. Η νιπτ χωρια του ότι θα κανει αλλες 15 μερες να βγει δ σ δινει 100% αποτέλεσμα. Μπορει κι αυτη να βγει κακη κ πάλι να καταλήξεις σε αμνιο. Μονο π θα εχεις ζησει μεσα στο αγχος για άλλες 10 15 μερες συν του ότι οποιαδήποτε απόφαση ίσως χρειαστείς να παρεις τ εμβρυο θα ειναι 2 βδομαδες μεγαλύτερο. Αν χρειαστεί κανε τροφοβλαστη ειλικρινά δ ειναι τίποτα σαν διαδικασία κ στο λεω εγω π όταν πήγα να την κάνω απο τ φοβο μ κ τ αγχος μ μην πάθει κάτι τ μωρο εκανα συσπάσεις κ με έδιωξε να ηρεμησω κ να ξανά πάω. Ειμαι σιγουρη ότι μια χαρα ειναι τ μωρο σου ομως. Ολα αυτά πιθανότητες ειναι. Το ότι βγηκαν λιγο αυξημένες δ σημαίνει τίποτα απολύτως.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Katerinioo εμεις έχουμε τ πιο μικρά μωρακια. Και μεις εχουμε αλλες 20 μερες περιπου για να γίνει 2 μηνών φαντασου. Σου βγηκε ζορικος ο μπέμπης. Ελπίζω να ηρεμησει τ μωρο μεγαλώνοντας, να ηρεμησετε όλοι. Οποιοδήποτε συναισθημα ειναι φυσιολογικό. Δύσκολο αν πονας κιολας. Υπομονη θα δίνουμε η μία στην άλλη κ ια έρθουν κ καλύτερες μέρες. @ΜαρίαΔημήτρηςφανταζομαι λαχτάρα που πήρατε! Ευτυχως ειστε ολοι καλα.
    • @elena_1990 καλησπέρα και συγνώμη που πετάγομαι στο θέμα σας. Ειχα άψογη αυχενικη και η papp a μου ανεβασε τ ποσοστά δραματικά για σύνδρομα. Όπως καταλαβαίνεις περάσαμε μια αγωνια κ μέχρι να αποφασίσουμε για το τι θα κάνουμε πήρα τηλ οσες φιλες κ γνωστές θυμομουν ότι είχαν κάνει αμνιο. Συγκεκριμένα μια φίλη μου, την κουνιαδα μου κ τη γυμνάστρια μου. Όλες ειχαν κακη αυχενικη με ποσοστο κοντα στο 1/100 κ τις έβαλαν αμεσα για αμνιο δεν έκαναν καν papp a. Και οι 3 έχουν υγιέστατα παιδακια. Εγω θα σ προτεινα να κάνεις λήψη χοριακων λαχνων, οπως εκανα κ γω. Τηβ επομενη θα έχεις τ αποτελέσματα κ θα σ φύγει ενα μεγαλο βαρος. Η νιπτ χωρια του ότι θα κανει αλλες 15 μερες να βγει δ σ δινει 100% αποτέλεσμα. Μπορει κι αυτη να βγει κακη κ πάλι να καταλήξεις σε αμνιο. Μονο π θα εχεις ζησει μεσα στο αγχος για άλλες 10 15 μερες συν του ότι οποιαδήποτε απόφαση ίσως χρειαστείς να παρεις τ εμβρυο θα ειναι 2 βδομαδες μεγαλύτερο. Αν χρειαστεί κανε τροφοβλαστη ειλικρινά δ ειναι τίποτα σαν διαδικασία κ στο λεω εγω π όταν πήγα να την κάνω απο τ φοβο μ κ τ αγχος μ μην πάθει κάτι τ μωρο εκανα συσπάσεις κ με έδιωξε να ηρεμησω κ να ξανά πάω. Ειμαι σιγουρη ότι μια χαρα ειναι τ μωρο σου ομως. Ολα αυτά πιθανότητες ειναι. Το ότι βγηκαν λιγο αυξημένες δ σημαίνει τίποτα απολύτως.
    • Πωπω μας σκέφτηκες ενώ τραβάτε μεγάλο ζόρι υπομονή κοριτσάκι μου ξέρω πως είναι πιπίλα στην κατάψυξη εάν παίρνει άλλιως βρεγμένη πετσουλα μικρή βοηθάει    Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου και την σκέψη σου σε εμάς 🥰
    • @melitiniღ κορίτσι μου!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!! Ελπίζω τα διδυμάκια να πιάσουν γερά!!! Θα περιμένουμε και την επόμενη χοριακή.  @Παρασκευαιδουαγάπη μου γλυκιά, καλόκαρδη και φωτεινή!!! Χρόνια σου πολλά! Σου εύχομαι να παραμείνεις αυτή η χαμογελαστή ψυχή που μοιράζει απλόχερα θετική ενέργεια και λόγια παρηγοριάς!!! Με το καλό να έρθει και το νέο μπεμπίνι στην οικογένεια!   Υγ. Για σας τις 2 μπήκα κυρίως σήμερα γιατί η μπουμπού βγάζει 4 τραπεζίτες ταυτόχρονα και ματώνουν τα ούλα της και 2 μέρες τώρα ζούμε ένα δράμα!!! 
    • @Rena92Την Δευτερα το απογευμα..we will see..απειρα σεναρια στο μυαλο μου παιζουν αλλα δεν θελω να σας μαυριζω με τιποτα!Οταν θα εχω κατι σαν απαντηση σε ολο αυτο θα σας γραψω.. Καλο βραδυ σε ολες ❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...