Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Οσο για την κοιλιτσα εγω κανω μεγαααλη κοιλια,στην μικρη μου νομιζαν οτι ειμαι ετοιμογενη απο τον 6😅 Ειμαι κ 1.60 πηρα κ 25 κιλα μεχρι το τελος αλλα γενικα φαινοταν η κοιλια τεραστια ολα τα αλλα τα ειχα παρει πολυ γενικα κ δεν φαινοντουσταν.Ευτυχως ξεκινησα μονο 5+ απο την προηγουμενη κ επειδη δεν θελω γλυκα σε αυτη την εγκυμοσυνη δεν εχω παρει πολλα μεχρι τωρα,τοτε ειχα παρει μονο στο 1 τριμηνο 9 κιλα!Ραγαδες εκανα ελαχιστες εκει που εχω τρυπα στον αφαλο,γενικα με εσωσαν τα λαδια που εβαζα απο τον 4μηνα νομιζω γιατι κανω ραγαδες γενικα😇

• Απαντήσεις 79
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

Κ εγώ πήρα πολλά στην προηγούμενη εγκυμοσύνη, να δούμε πως θα πάει σ αυτή. Ξεκίνησα 1,70 61 κιλά και έφτασα λίγο πάνω από 80. Τώρα ξεκινάω στα 64 και τρώω, δεν ψεύδομαι, τρώω 😅

Δημοσίευση

@elena_1990 πλησιάζει η αυχενική!! Ούτε θα καταλάβεις πως θα περάσουν οι μέρες!! 
Εγώ κορίτσια η αλήθεια είναι δεν πήρα κιλά στην πρώτη, γιατί φοβόμουν πάρα πολύ…γενικά δεν πιστεύω πως αν έπαιρνα, θα κατάφερνα να τα χάσω μετά…κ γι αυτό ήμουν στρατιώτης σε ακραίο βαθμό. Μου είπε κ ο ενδοκρινολόγος να προσέχω γιατί στον 4ο μήνα σε τυπική εξέταση η γλυκοζυλιωμενη μου ήταν στα όρια κ αυτό ήταν. Απ τα 63 έφτασα 71, με σκοπό μόλις γεννήσω τα Χριστούγεννα να αρχίσω να τρώω 🤣🤣  Τώρα δε ξέρω αν πάλι μου καρφωθεί έτσι στο μυαλό, αλλά το ελπίζω…

Δημοσίευση

Επίσης, βρε κορίτσια πως απασχολείται τα μικρά σας στο σπίτι; Εγώ κάθε φορά που μένω μόνη με την μικρή απελπίζομαι…δεν ξέρω πως να την απασχολήσω, πέρα απ τα βιβλία που έχει έρωτα και διαβάζουμε με τις ώρες. Οκ αυτό εύκολο…μετά ζωγραφίζουμε λίγο κ τέλος! Πριν την εγκυμοσύνη χορεύαμε πολυυυ, την κυνηγούσα και γενικά κάναμε τέτοια που τώρα αποφεύγω, γιατί μόλις κάνω κάτι επανέρχονται τα καφέ και τα πονάκια…

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...