Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 65
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η elena_1990 είπε:

@Rena92 καλημερα ☺️δυστυχως συνεχιζεται,πλεον εχει κλεισει κ η φωνη μου,κουραστηκα κ στρεσαρίστηκα πολυ αυτες τις μερες..τωρα θα χαλαρωσω κ θα περασει ελπιζω.

Αχ αντε να γίνεις καλά τώρα, αρκετά ταλαιπωρήθηκες! Στο μεταξύ αρρώστησα πάλι κ εγώ! Πονόλαιμος, συνάχι, κακουχία… με κόλλησε η μικρή. Το ξανά περάσαμε και πριν 3 βδομάδες.. έλεος 

Δημοσίευση

Α ωραία... Αυτά με περιμένουν; Περαστικά κορίτσια μέσα στη ζέστη τώρα να είσαι άρρωστος είναι πικρα... Εμένα έχει αρχίσει τελευταία να μου κάνει νούμερα με το φαγητό που ούτως η άλλως δεν έτρωγε πολύ αλλά πλέον αυτό που θέλει το απαιτεί κ αυτά που δε θέλει σφραγίζει το στόμα. Μια μικρή αυτόνομη σκατουλα που μπορεί να τρώει κάθε μέρα ψωμί, πατάτα, μακαρόνια, αυγό και μύρτιλα για κάποιο λόγο 🥲

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Zelda είπε:

Α ωραία... Αυτά με περιμένουν; Περαστικά κορίτσια μέσα στη ζέστη τώρα να είσαι άρρωστος είναι πικρα... Εμένα έχει αρχίσει τελευταία να μου κάνει νούμερα με το φαγητό που ούτως η άλλως δεν έτρωγε πολύ αλλά πλέον αυτό που θέλει το απαιτεί κ αυτά που δε θέλει σφραγίζει το στόμα. Μια μικρή αυτόνομη σκατουλα που μπορεί να τρώει κάθε μέρα ψωμί, πατάτα, μακαρόνια, αυγό και μύρτιλα για κάποιο λόγο 🥲

Τι φάση με τα μυρτιλα;; Είναι και ξινά! Και μένα τρελαίνεται! Μπορεί να φάει ένα κουπάκι! Θα δεις όταν ξεκινήσει το σχολείο, θα τρώει πολύ καλύτερα εκεί! Στο σπίτι Κ μένα μου κάνει κόλπα καμία φορά, αλλά εκεί τα τρώει όλα! Μα πόσο πλάκα έχουν!! Έχουν και άποψη! Εμένα μου λέει και «οχεεε» και πεθαίνω 🤣

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας,

Σήμερα είμαι 9+5 με πητ λογικά 12/1/26.

Χθές έκανα τον τελευταίο κολπικό υπέρηχο, από ότι είπε ο γιατρός, μου έδωσε προθεσμία για την αυχενική.

Η αλήθεια είναι ότι τρέμω, καθώς πέρυσι είχα μια παλινδρομη και δεν κατάλαβα τίποτα, μόνο στον έλεγχο φάνηκε πεπλατυσμένος πλακούντας κ ήταν πολυ οδυνηρό! 😢

Το μωράκι έχει μεγαλώσει, είναι 2.5εκ έως και χθές και μοιάζει σαν αλογάκι της Παναγίας 😂 εννοείται ότι μας έβαλε να ακούσουμε την καρδούλα του. 

Μου είπε θα τα ξανά πούμε σε έναν μήνα. Έχω τρομοκρατηθεί. Σε έναν μήνα; Μου είπε θα πάω στην αυχενική και είναι το ίδιο. Μέχρι να φανεί στη κοιλιά ότι μεγαλώνει, έχω φοβερό άγχος.

Θέλω να κάνω μια ερώτηση. Μου πρότεινε 3 γιατρούς. Τον κ. Παφιλη, τον κ. Πάσχο και τον κ. Λωλο. Αυτοί είναι Αττική.

Αν έχετε εμπειρία με έναν από αυτούς, πόσο κόστισε η αυχενική διαφάνεια; 

Ο γιατρός μου είναι στο Αττικό Νοσοκομείο, δεν μου ανέφερε ότι μπορεί να γίνει και στο νοσοκομείο. 

Ευχαριστώ πολύ! 😊

Δημοσίευση

Έλα ντε, του κουνάω το κουτάκι και τρέχει και θέλει να τα πάρει πριν του τα πατήσω κιολας. Καμιά φορά δεν τον προλαβαίνω και τα τρώει και ολόκληρα, να μου πνιγει να έχω αλλα. Αν έχει μπροστά του μπρόκολο, καρότο, ψάρι και πατάτες πχ, τρώει καλά καλά τις πατατουλες του κάνοντας και μμμμ με ύφος και τουπε και μετά αρχίζει και με μπουκώνει ψάρι ενώ τσιμπάει λίγο μπροκολακι/καροτακι έτσι ανορεχτα. Και του λέω φάε και εσύ λίγο ψαράκι, όλο η μαμά το έφαγε, 50 ευρώ το κιλό έχει το φιλέτο μπακαλιάρος φαε μη με σκας σουφρωνει τα χείλη και κουνάει επιδεικτικά το κεφάλι δεξιά αριστερά, τύπου "τσου". Από τη μία δε θέλω να μου φύγει και να πάει παιδικό θα μου λείπει και δε θα μπορώ να του δίνω 36000 φιλιά τη μέρα αλλά από την άλλη λέω πήγαινε εκεί γιατί εδώ με κάνεις ότι θες νεαρέ.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Zelda είπε:

Έλα ντε, του κουνάω το κουτάκι και τρέχει και θέλει να τα πάρει πριν του τα πατήσω κιολας. Καμιά φορά δεν τον προλαβαίνω και τα τρώει και ολόκληρα, να μου πνιγει να έχω αλλα. Αν έχει μπροστά του μπρόκολο, καρότο, ψάρι και πατάτες πχ, τρώει καλά καλά τις πατατουλες του κάνοντας και μμμμ με ύφος και τουπε και μετά αρχίζει και με μπουκώνει ψάρι ενώ τσιμπάει λίγο μπροκολακι/καροτακι έτσι ανορεχτα. Και του λέω φάε και εσύ λίγο ψαράκι, όλο η μαμά το έφαγε, 50 ευρώ το κιλό έχει το φιλέτο μπακαλιάρος φαε μη με σκας σουφρωνει τα χείλη και κουνάει επιδεικτικά το κεφάλι δεξιά αριστερά, τύπου "τσου". Από τη μία δε θέλω να μου φύγει και να πάει παιδικό θα μου λείπει και δε θα μπορώ να του δίνω 36000 φιλιά τη μέρα αλλά από την άλλη λέω πήγαινε εκεί γιατί εδώ με κάνεις ότι θες νεαρέ.

Χαχα καλά ναι κ ο κόπος κ τα λεφτά πόσες φορές πάνε χαμένα! Κ εγώ έκλαιγα πολύ τις πρώτες μέρες παιδικού, αλλά μετά όταν βλέπεις πόσο ωραία περνάνε αναθεωρείς! Μόλις παρκάρουμε κ το βλέπει αρχίζει κ τσιρίζει από χαρά κ φωνάζει κολειοοο κυριαααα 🤣 

Παιζει ρόλο κ το σχολείο βέβαια, εμείς κάπως τυχαία το βρήκαμε, αλλά ήμασταν τυχεροί. Αν έχετε κάποιον να σας προτείνει, ακόμη καλύτερα!

Δημοσίευση

@Rena92 τι στο καλο;ιωσεις ιουνιο μηνα;;Περαστηκα μας!!! @Zelda κοριτσια κ εμενα μου το παιζει πολυ δυσκολη με το φαγητο πλεον,θελει γενικα φαγητα που πιανει με τα χερια της οχι πιρουνια κουταλια κλπ κ φυσικα την μια μερα αγαπαμε κατο την αλλη ουτε να το δοκιμασουμε🙄 παιδικο απο τον σεπτεμβρη του 26 πλεον θα την στειλω πρωτη φορα που θα γινει 3.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η GButterfly είπε:

Καλησπέρα σας,

Χθές έκανα τον τελευταίο κολπικό υπέρηχο, από ότι είπε ο γιατρός, μου έδωσε προθεσμία για την αυχενική.

Η αλήθεια είναι ότι τρέμω, καθώς πέρυσι είχα μια παλινδρομη και δεν κατάλαβα τίποτα, μόνο στον έλεγχο φάνηκε πεπλατυσμένος πλακούντας κ ήταν πολυ οδυνηρό! 😢

Το μωράκι έχει μεγαλώσει, είναι 2.5εκ έως και χθές και μοιάζει σαν αλογάκι της Παναγίας 😂 εννοείται ότι μας έβαλε να ακούσουμε την καρδούλα του. 

Μου είπε θα τα ξανά πούμε σε έναν μήνα. Έχω τρομοκρατηθεί. Σε έναν μήνα; Μου είπε θα πάω στην αυχενική και είναι το ίδιο. Μέχρι να φανεί στη κοιλιά ότι μεγαλώνει, έχω φοβερό άγχος.

Θέλω να κάνω μια ερώτηση. Μου πρότεινε 3 γιατρούς. Τον κ. Παφιλη, τον κ. Πάσχο και τον κ. Λωλο. Αυτοί είναι Αττική.

Ο γιατρός μου είναι στο Αττικό Νοσοκομείο, δεν μου ανέφερε ότι μπορεί να γίνει και στο νοσοκομείο. 

Ευχαριστώ πολύ! 😊

Καλώς ήρθες στην παρέα μας και με το καλό το μωράκι σας! Να ξέρεις επειδή είσαι νέο μέλος, τα μηνύματα σου θα αργούν να ανέβουν, μέχρι να συμπληρώσεις 20 δημοσιεύσεις. Εγώ έχω πητ 14/1 είμαστε πολύ κοντά! Καταλαβαίνω το άγχος σου και είναι λογικό, αλλά αυτήν την φορά θα πάνε όλα καλά! Πίστεψε το και θα γίνει! Αυχενική ποτέ θα κάνεις; Γνώμη μου είναι για υπέρηχο να πηγαίνουμε όποτε νιώθουμε εμείς την ανάγκη! Αλλά τώρα λόγω νοσοκομείου, δεν ξέρω αν μπορείς να το ζητήσεις αυτό. Εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω, γιατί είμαι Θεσσαλονίκη και δεν τους γνωρίζω! Αλλά στην θέση σου θα έπαιρνα τηλ στο ιατρείο του καθένα κ θα ρωτούσα. Δεν είναι καθόλου κακό. 

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η elena_1990 είπε:

@Rena92 τι στο καλο;ιωσεις ιουνιο μηνα;;Περαστηκα μας!!! @Zelda κοριτσια κ εμενα μου το παιζει πολυ δυσκολη με το φαγητο πλεον,θελει γενικα φαγητα που πιανει με τα χερια της οχι πιρουνια κουταλια κλπ κ φυσικα την μια μερα αγαπαμε κατο την αλλη ουτε να το δοκιμασουμε🙄 παιδικο απο τον σεπτεμβρη του 26 πλεον θα την στειλω πρωτη φορα που θα γινει 3.

Κ εγώ αυτό αναρωτιέμαι! Δεν θα ησυχάσουμε ποτέ;; 
Πάλι καλά που είναι καλοκαίρι κ το λες κ λίγο messy play αυτό με τα φαγητά! 🤣 

Δημοσίευση

Εννοείται ότι πλέον τρώμε τσιτσιδι και το κουτάλι αν τολμήσει να πλησιάσει το στόμα του το στέλνει στο διάολο. Μόνο με τα χέρια, τα πάντα όμως! Ακόμα και το ρύζι και μια φορά και τις φακές, τι να κάνουμε τώρα! Και μη φανταστείτε, όλο αυτό το χάος για να φάει 5 μπουκιες 😩

Πεταλουδιτσα καθώς ήρθες! Εγώ δυστυχώς δεν τους γνωρίζω για να μπορέσω να σε βοηθήσω. Όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά, το πρωτοχρονιάτικο μωράκι ψήνεται!

Δημοσίευση

@GButterfly καλωσηρθες!!!ευχομαι μια καλη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη!!Δεν παω σε κανεναν απο τους 3,εκει που ειχα παει κ ξαναεκλεισα ειναι 150€ κ σε ιδιωτικο νοσοκομειο που κοιταξα στα 120€.Φανταζομαι γενικα εκει θα παιζουν οι τιμες αλλα μπορεις να καλεσεις κ να ρωτησεις, γενικά μην πάρεις τελευταία στιγμή να κλείσεις ραντεβού συνήθως οι περισσότεροι από ότι ξέρω έχουν περιορισμένη διαθεσιμότητα,ανάλογα βέβαια και το πόσο ευέλικτο είναι το δικό σου πρόγραμμα😊Υπερηχο καλο θα ηταν εαν σε αγχωνει να κλεισεις κ εναν στο ενδιαμεσο για ψυχολογικους λογους,αλλα απο οτι καταλαβα σε ενα μηνα θα πας στον γιατρο ενω σε 2 βδομαδες περιπου θα κλεισεις αυχενικη;(αν ειναι ετσι οντως ειναι το ιδιο,εκει θα το ξεσκονισουν το μωρο δεν χρειαζεται κ καπου ο γυναικολογος😄)βιοχημικη περασα τον Αυγουστο και παλλινδρομη λιγα χρονια προν γεννησω την κορη μου, καταλαβαινω το αγχος σου αλλα εκτος του οτι ειναι κατι πολυ συνηθισμενο απο οτι εχω διαβασει κ εδω μεσα,δεν σημαινει τιποτα για τις επομενες συλληψεις εκτος κ αν ευθυνονται αλλα παθολογικα που κ αυτα λυνονται 🙃 @Rena92 14/01 εχω κ εγω γενεθλια..τα καλυτερα παιδια ειμαστε😅😃😁

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η GButterfly είπε:

Καλησπέρα σας,

Ευχαριστώ πολύ! 😊

Καλησπέρα και με το καλό το μωράκι σου! 

Η αυχενική εμένα μου πήγε στα 130. 

Κάπου εκεί κοστίζει γενικά!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...