Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Ιούνης, γεμάτος ζεστασιά, να φέρει μωράκια, χαρά και αγκαλιά 🌺🌸🌼🌊🍼🍼🍼🍼

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Kateriniw είπε:

Σου εύχομαι να δεις δύο δρακουλινια όμορφα 

Αμήν!!!! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

στις πριν 1 ώρα, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Αχ μελιτινι με το καλό.. για τον πρώτο υπέρηχο σε 4 μερουλες θα πας;;; Λογικά μόνο σάκο η σάκους θα δεις αλλά δεν μας πειράζει. Πάμε χεράκι κλχερακι βήμα βήμα να το ζήσουμε;;;

@Sia A είναι πάρα μα πάρα πολύ καλή η χοριακη . 82 είχα 3 μέρες απ' την ακατανομαστη και μια χαρά πήγε. Εσύ είσαι πολύ πριν και όμως 100αρη. 🥰😘 

Θα πάω την άλλη Δευτέρα πρώτα ο Θεός! Βασικά θα πάρω τηλ αύριο τη γυναικολόγο μου να κλείσω ραντεβού.. αν έχει Δευτέρα, αλλιώς όποια άλλη μέρα μέσα στην επόμενη εβδομάδα. 

Τι ωραία τα νέα σου μωρέ..  τι καλά που είδατε καρδούλα και το σποράκι προχωράει δυναμικά.!!! Εύχομαι στον επόμενο υπέρηχο να τα δείτε και να τα ακούσε όλα..!! 🥰🥰🥰🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

Αμήν!!!! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Θα πάω την άλλη Δευτέρα πρώτα ο Θεός! Βασικά θα πάρω τηλ αύριο τη γυναικολόγο μου να κλείσω ραντεβού.. αν έχει Δευτέρα, αλλιώς όποια άλλη μέρα μέσα στην επόμενη εβδομάδα. 

Τι ωραία τα νέα σου μωρέ..  τι καλά που είδατε καρδούλα και το σποράκι προχωράει δυναμικά.!!! Εύχομαι στον επόμενο υπέρηχο να τα δείτε και να τα ακούσε όλα..!! 🥰🥰🥰🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Me 10+1 μωρό θα δω αχαχχα γενικά από 6 μέχρι 12 είναι εκπληκτική η ανάπτυξη του 

Μια χαρά τότε θα δεις και πιο πολλά όπως εγώ πας για έναν υπέρηχο και βλέπεις καρδιά σάκο κτλ 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η evaa__ είπε:

@ΠαρασκευαιδουΤι ωραια νεα και τα δικα σου Ζαιρα μας🩷🩷🩷🩷🩷🩷 Με το καλο εύχομαι να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη ❤️ 🧿 🧿 🙏 

Ευχαριστώ πολύ ευακι μου γλυκό . Φύσσα μπεμπιδοσκονη

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Pinacolada είπε:

@Παρασκευαιδου πωπωωω 10+1 ιιιιιι!!!! Εγώ τώρα ούτε σε ποια βδομάδα είμαι  δεν ξέρω! Υπομονή μια βδομοδουλα να ακούσουμε καρδιά και να με πει πόσο είμαι. 

Άσε κάθε 4 εβδ και σύνολο 4 υπέρηχοι 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Me 10+1 μωρό θα δω αχαχχα γενικά από 6 μέχρι 12 είναι εκπληκτική η ανάπτυξη του 

Μια χαρά τότε θα δεις και πιο πολλά όπως εγώ πας για έναν υπέρηχο και βλέπεις καρδιά σάκο κτλ 

Με το καλοοοο και επίσημα λοιπόν!!!είδατε και καρδούλα!!! τέλεια ❣️❣️❣️❣️❣️  

Δημοσίευση

Κορίτσια μου καλημέρα! Καλό μήνα να έχουμε.
Ήταν να πάω για υπέρηχο Δευτέρα 7/7 αλλά από ότι φαίνεται δεν θα πάω.. λείπει η γυναικολόγος μου και επιστρέφει Δευτέρα 14/7.. 😮‍💨💩
Αναγκαστικά θα περιμένω για τον πρώτο υπέρηχο, δεν θέλω να πάω κάπου αλλού, και βασικά δεν έχουμε και κανέναν άλλο γιατρό της προκοπής για να πάω.. Αυτή ξέρει και το ιστορικό μου... οπότε... 😵

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Καλό μήνα να έχουμε.
Ήταν να πάω για υπέρηχο Δευτέρα 7/7 αλλά από ότι φαίνεται δεν θα πάω.. λείπει η γυναικολόγος μου και επιστρέφει Δευτέρα 14/7.. 😮‍💨💩
Αναγκαστικά θα περιμένω για τον πρώτο υπέρηχο, δεν θέλω να πάω κάπου αλλού, και βασικά δεν έχουμε και κανέναν άλλο γιατρό της προκοπής για να πάω.. Αυτή ξέρει και το ιστορικό μου... οπότε... 😵

Καλημέρα γλυκιά μου ,υπομονή αλλη μια εβδομάδα είναι δύσκολο αλλάαααααα,συνέχισε την αγωγή σου κανονικά και όλα θα είναι τέλεια θα ακούσεις κατευθείαν και καρδούλες 🙏 🙏 🙏 🙏 

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η Zaxaroulamak είπε:

@melitiniღ @Sia A μπραβο βρε κοριτσια πολλα συγχαρητηρια. Ολα να πανε καλα μεχρι τελους!!! 

στις πριν 17 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

@Sia A συγχαρητήρια ααα κορίτσι μου!! Είσαι έγκυος ναι!! Όλα να πάνε κατ' ευχήν κορίτσι μου με το καλό ❤️

στις πριν 17 ώρες, ο/η Pinacolada είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!!! @Sia A συγχαρητήρια Καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι!!!! Ξεκούραση και υπομονή!!! Μην το σκέφτεσαι το καφέ το αιματακι χαλάρωσε κ θετική σκεψη! 

@melitiniღ  τέλεια η χοριακή σου!!! Όλα να συνεχίσουν έτσι όμορφα σου εύχομαι!!!

@Παρασκευαιδου ακούσατε καρδιααααααααα 🥳🥳🥳💕💕💞🫶 γιουπιιιιιιιιιι!!! Πόση υπομονή  να έχεις ρε φίλε ώστε να περιμένεις 4 βδομάδες? 😵‍💫😫 Ααααχ!!!! Αλλά κ τι να κάντς? Α κατσς να μαλώσεις;;;

@Kateriniw εγώ τελείωσα με χοριακιες αγάπη! Είχαμε δει σάκο και 7 Ιουλίου ραντεβού για καρδιά!!!

στις πριν 16 ώρες, ο/η sisi93 είπε:

@melitiniღ @Sia A Κορίτσιααα καταπληκτικάα νέα.. Μπράβο Μπράβο ❤️ με το καλό τελειόμηνες εγκυμοσύνες !!

στις πριν 14 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Αχ μελιτινι με το καλό.. για τον πρώτο υπέρηχο σε 4 μερουλες θα πας;;; Λογικά μόνο σάκο η σάκους θα δεις αλλά δεν μας πειράζει. Πάμε χεράκι κλχερακι βήμα βήμα να το ζήσουμε;;;

@Sia A είναι πάρα μα πάρα πολύ καλή η χοριακη . 82 είχα 3 μέρες απ' την ακατανομαστη και μια χαρά πήγε. Εσύ είσαι πολύ πριν και όμως 100αρη. 🥰😘 

στις πριν 10 ώρες, ο/η SunnyBunny είπε:

@Sia A @melitiniღ Πολλα συγχαρητήρια κοριτσαρες ❤️

στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

@Παρασκευαιδου @Sia A @melitiniღ συγχαρητήρια κορίτσια!🥳 Με το καλό 🤰🤰🤰 γερά μωράκια να έχετε και όμορφες εγκυμοσύνες ❤️

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσια μου για τις ευχές!!!! Μακάρι να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά, το θέλουμε τόσο πολύ επιτέλους ένα υγιές μωράκι 😊🙏🙏🙏👶👶👶 Τώρα έχουμε επανάληψη αύριο κ βλέπουμε!!!

@SunnyBunny Με το καλό κορίτσι μου για τον πρώτο υπέρηχο. Περιμένουμε νέα σου!!!

@melitiniღ Κορίτσι μου δεν πειράζει θα δείτε κ πιο πολλά μετά από μια εβδομάδα 😉 εγώ να σε πω την αλήθεια θα ήθελα σαν κ εσένα πιο μετά ραντεβού για να δούμε κ περισσότερα αλλά η γιατρός είναι της άποψης μετά από τις χοριακες σε μια βδομάδα ραντεβού για να δούμε σάκο!!! Τώρα αν δεν αντέχεις πάνε ίσα ίσα αλλού αν υπάρχει δυνατότητα να δείτε αν είναι 1 ή 2 😉

Δημοσίευση

Κορίτσια ερώτηση μήπως γνωρίζει καποια ,χθες το βράδυ έφαγα ψωμί του τοστ με κασέρι στο μισάωρο τρέχατε ποδαράκια μου τουαλέτα στο φουλ κρύος ιδρώτας Μ έπιασε χαχαχαχαχ ,αυτό με τις διάρροιες το έχει καμία ή είμαι η μόνη ??? Το είπα στον γιατρό μου δεν τον απασχόλησε πολύ .

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Kateriniw είπε:

Κορίτσια ερώτηση μήπως γνωρίζει καποια ,χθες το βράδυ έφαγα ψωμί του τοστ με κασέρι στο μισάωρο τρέχατε ποδαράκια μου τουαλέτα στο φουλ κρύος ιδρώτας Μ έπιασε χαχαχαχαχ ,αυτό με τις διάρροιες το έχει καμία ή είμαι η μόνη ??? Το είπα στον γιατρό μου δεν τον απασχόλησε πολύ .

Είχα και γω στις αρχές νομίζω είναι φυσιολογικό από τις ορμόνες άλλες έχουν το αντίθετο 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η zoepapa είπε:

Είχα και γω στις αρχές νομίζω είναι φυσιολογικό από τις ορμόνες άλλες έχουν το αντίθετο 

Αχχχχ Μ ηρεμήσες λίγο ,το μόνο που με φοβίζει είναι ο πόνος που πιάνει πριν ,αλλά εντάξει δεν το έχω και κάθε μέρα ,χθες όμως ήταν άλλο πράγμα χαχαχαχχαχαχα 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!! Ελπίζω να ειστε ολες πολύ καλα🤍🤍 Σήμερα εχω τα γενέθλια μου και για ακομη μια χρονιά η ευχή μου παραμένει ίδια, να αποκτήσω ενα υγιές μωράκι🌈 Εύχομαι να  το αποκτησουμε συντομα οσες το λαχταραμε  και να αφησουμε πισω μας ολους αυτούς τους μηνες που κλαψαμε πάνω απο αρνητικά τεστ! Μακαρι του χρόνου τέτοια μερα να σβησω τα κερακια με το ουράνιο τοξο μου αγκαλιά 🥹🎂🌈

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Εδώ παρουσα φουλ διαρροια από την εμβρυομεταφορά κ τις 2 φορές!!! Μη σε αγχώνει άλλες έχουν δυσκοιλιοτητα γενικά το έντερο επηρεάζεται 😉

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

και το ωραίο δεν σας το είπα... είναι σε έλλειψη τα cyclacur... δεν μπορώ να βρω.. ευτυχώς έχω δύο κουτιά και άλλα τρία βρήκα στο φαρμακείο του χωριού.. στην πόλη δεν υπάρχει τπτ!

Αλήθεια??? Εγώ δεν έχω θέμα τα βρίσκω άνετα εδώ Θεσσαλονίκη. Ε ρε τι τραβάμε 🫤 Δεν ξέρω αν μπορείς να βρεις σε άλλη πόλη να μιλήσεις με φαρμακείο κ να σου τα στείλουν με κουριερ?

στις πριν 3 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! Ελπίζω να ειστε ολες πολύ καλα🤍🤍 Σήμερα εχω τα γενέθλια μου και για ακομη μια χρονιά η ευχή μου παραμένει ίδια, να αποκτήσω ενα υγιές μωράκι🌈 Εύχομαι να  το αποκτησουμε συντομα οσες το λαχταραμε  και να αφησουμε πισω μας ολους αυτούς τους μηνες που κλαψαμε πάνω απο αρνητικά τεστ! Μακαρι του χρόνου τέτοια μερα να σβησω τα κερακια με το ουράνιο τοξο μου αγκαλιά 🥹🎂🌈

Εύα μου καλό μήνα κ Χρόνια σου πολλά κορίτσι μου!!! Να είσαι υγιής, γερή κ ευτυχισμένη κ μέσα από την καρδιά μου σου εύχομαι φέτος σβήνοντας τα κεράκια σου να πραγματοποιηθεί η ευχουλα σου 🥰 Θα έρθει είμαι σίγουρη για όλες μας ότι αργά ή γρήγορα θα έρθει 🙏🫶🫶

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

και το ωραίο δεν σας το είπα... είναι σε έλλειψη τα cyclacur... δεν μπορώ να βρω.. ευτυχώς έχω δύο κουτιά και άλλα τρία βρήκα στο φαρμακείο του χωριού.. στην πόλη δεν υπάρχει τπτ!

Παλι ειναι σε ελλειψη?? Γιατι παλι?!

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Χρόνια σου πολλά εύχομαι η ευχή σου να πραγματοποιηθεί σύντομα και να φουσκώσει και η δική σου κοιλίτσα ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Αχχχχ Μ ηρεμήσες λίγο ,το μόνο που με φοβίζει είναι ο πόνος που πιάνει πριν ,αλλά εντάξει δεν το έχω και κάθε μέρα ,χθες όμως ήταν άλλο πράγμα χαχαχαχχαχαχα 

Χαχα αφού σου είπε και ο γιατρός σου ότι όλα καλά μη αγχώνεσαι και μένα με έπιασε χθες τρομερός πόνος κάτω από τα πλευρά λαχταρησα αλλά εντάξει μάλλον το στομάχι μου ήταν από όλα τα καλά έχουμε 😂😂

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Παλι ειναι σε ελλειψη?? Γιατι παλι?!

@Sia A Είπα στην πεθερά μου που μένει Ξάνθη να ρωτήσει εκεί, και αν βρει να μου πάρει εννοείται.. 
Ρε συ το πιστεύεις ότι ένας φαρμακοποιός μου είπε ότι είναι σε έλλειψη και στην Ανδριανούπολη και έρχονται οι Τούρκοι και τα παίρνουν από Ορρεστιάδα. Δεν φτάνει δεν έχουμε για μας, δίνουμε και παρά έξω.. πφ!

@evaa__ Χρόνια πολλά, χρόνια καλά, χρόνια ευλογημένα εύχομαι από καρδιάς..!!!
Του χρόνου τέτοια εποχή μακάρι να έχεις ένα ουράνιο τόξο στην αγκαλιά σου..!!! 🙏

Δημοσίευση

Κορίτσια σας παρακολουθώ καιρό και προσπαθώ να συγχρονιστω με όλες σας και να μάθω την ιστορία σας . Εύχομαι σε όσες εγκυουλες να έχουν μια εύκολη τελειομηνη εγκυμοσύνη και σε όσες προσπαθούν γρήγορα να φουσκώσουν οι κοιλιτσες τους 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εμείς  είχαμε αλλεργια στο αγελαδινό οπότε τώρα κάνω την εισαγωγή κ επειδή είμαστε κ λίγο πίσω στο Βάρος γι αυτο αγχώθηκα για την ποσότητα.  Τουλάχιστον τώρα λίγο Μπουκάλι λίγο στήθος κάτι πίνει.  Κατάλαβα οπότε σταδιακά ισως θα αυξήσει όταν καταλάβει ότι δεν παίζει συμπλήρωμα.  Ευχαριστώ πολύ πολύ..🩷
    • Δεν ειχα ποτε θετικο. Ολολευκα εβγαιναν παντα. Οποτε σημερα επαθα εγκεφαλικο που την ειδα! Μακαρι να εχω μια θετικη χοριακη και να αποφυγω την εξωσωματικη. Ευχομαι κι σε σενα να ερθει γρηγορα το θετικο σου!! ❤️
    • Όχι επουδενί δεν έπινε 200! Μερικές μέρες έπινε 30-40ml ειδικά στην αρχή, μετά σταδιακά άρχισε να πίνει 100-120 και τώρα που πίνει μόνο ξένο πίνει σταθερά 200 πρωί και περίπου 150-160 βράδυ (αφήνει λίγο το βράδυ). Μάλιστα σχολίαζα εκεί γύρω στους 12 μήνες ότι είναι και αψυχολογητος γιατί μπορεί μια μέρα να είχε φάει πολύ καλά η να είχε καθυστερήσει να φάει το τελευταίο γεύμα και να έπεφτε πολύ κοντά το γάλα και σκεφτόμουν καλά τώρα δε θα πιει ούτε 20ml και να κατέβαζε 150, ενώ μπορεί άλλη μέρα να μην είχε φάει καλά κατά τη διάρκεια της ημέρας η να είχε ώρα να φάει και έφτιαχνα 210 γιατί λέω θα τα τσακίσει και έπινε 50 και το έδιωχνε. Δεν τον πίεσα καθόλου, εξάλλου τρώει πλέον γαλακτοκομικά οπότε ας πιει όσο θέλει είπα και τώρα την κατεβάζει την μπουκαλουμπα του. Πάντως πιστεύω ότι αφού το παιδάκι σου έχει εξοικειωθεί με την ιδέα του μπουκαλιού και την γεύση του ξένου δε θα δυσκολευτεις να αποθηλασεις. Ο μικρός μου παραξενεύτηκε λίγο απλά όταν αποθηλασαμε  δηλαδή για δέκα μέρες μου κατέβαζε την μπλούζα όταν ερχόταν η ώρα του θηλασμού αλλά του έδινα το μπουκάλι του και το έπαιρνε χωρίς δράμα. 
    • @pennaki3 χρονιας προσπάθειας και σήμερα ειδες το θετικό τέστ? Ελα ρε κορίτσι μου τι απερίγραπτο συναίσθημα αυτο τώρα με συγκινησες. Σου εύχομαι μια θετικη χοριακή και ολα να σου πάνε τέλεια 🧿🤍
    • Δεν εχω αλλες αντιδρασεις!! Σας ευχαριστω πολυ ολες σας για τις απαντησεις! 🥰
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...