Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Ιούνης, γεμάτος ζεστασιά, να φέρει μωράκια, χαρά και αγκαλιά 🌺🌸🌼🌊🍼🍼🍼🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση

@melitiniღ μου συγχαρητήρια κορίτσι μου!! Να έχεις μια όμορφη και τελειομηνη εγκυμοσύνη!! Όλα θα πάνε καλά!! 

@Παρασκευαιδου χρόνια πολλά χρόνια καλά!! Να χαίρεσαι την οικογένεια σου και με το καλό το τρίτο μέλος!! 

@evaa__ μου είσαι πολύ κοντά κοριτσάκι μου!! Το πιστεύω για σένα!! 

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η Pinacolada είπε:

Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!! Πιστεύω πως με αυτα τα σκαμπανεβάσματα στον κύκλο σου,  ίσως η ωορρηξία να αργήσε λίγο οπότε να έγινε πιο αργά ή σύλληψη γ αυτό είχες χοριακή 84. Σε κάθε περίπτωση δεν παίζει ρόλο το νούμερο αλλά εάν διπλασιαστεί. Οπότε αύριο θα έχεις καλύτερη εικονα. Αν κατάλαβα καλά έκανες χοριακή 28-29η μέρα του κύκλου; 

Ναι ακριβώς !!! Σήμερα εκανα την δεύτερη χοριακη μου και περιμένω τα αποτελέσματα το μεσημέρι🤞🤞🤞🤞

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια..

Λένε οτι η γιορτή κρατάει 40 μέρες χιχιχιχ @Παρασκευαιδου Χρόνια πολλά ζαΐρα της καρδιάς μας, να τα εκατοστίσεις 🥳🥳🥳❣️🎂 υγεία εύχομαι και μόνο ευτυχισμένες στιγμές..με το καλό και το νέο μέλος σας ❣️

@melitiniღ κορίτσι μου συγχαρητήριαααα, εύχομαι μια υγιή και τελείομηνη εγκυμοσύνη😘

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

@melitiniღ κορίτσι μου!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!! Ελπίζω τα διδυμάκια να πιάσουν γερά!!! Θα περιμένουμε και την επόμενη χοριακή. 

στις πριν 4 ώρες, ο/η annie! είπε:

Κ επίσημα συγχαρητήρια αγάπη μου!! Σούπερ η χοριακη σου!!! Με το καλοοοοοοο

στις πριν 3 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

@melitiniღ μου συγχαρητήρια κορίτσι μου!! Να έχεις μια όμορφη και τελειομηνη εγκυμοσύνη!! Όλα θα πάνε καλά!! 

Ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσια..!!! Εύχομαι όλα να πάνε καλά μέχρι το τέλος αυτή τη φορά, ο δρόμος και ο ανήφορος είναι ακόμη μεγάλος αλλά βήμα βήμα τη φορά θα τα καταφέρουμε με τη βοήθεια του Θεού.! 🙏🏼

στις πριν 1 ώρα, ο/η Kateriniw είπε:

Καλημέρα κορτσουλια πώς είστε σήμερα ???? 

@melitiniღ πως το γιορτάσατε χθες ??? Κανένα γλυκό για μας κράτησες 

χε χε όχι όχι είμαστε χαλαρά να σου πω την αλήθεια με σκημένο για την ώρα κεφάλι, ταπεινά! Θα ρθει η ώρα που θα το γιορτάσουμε με την καρδιά μας, το νιώθω.. εξάλλου εχθές κορίτσια είχε τέτοια ζέστη που δεν παλευόταν με τπτ η κατάσταση. Εμείς δυστυχώς μένουμε σε ένα πολύ ζεστό σπίτι το καλοκαίρι και κρύο το χειμώνα που δεν μπήκαμε στον κόπο να βάλουμε κλιματιστικό γιατί σε λίγους μήνες θα φύγουμε, θα μετακομίσουμε στο πατρικό μου, που τη βγάζουμε με τον ανεμιστήρα.. οπότε καταλαβαίνεις πως ήμασταν εχθές ειδικά ο σύζυγος. Μετά το απόγευμα αργά αναγκάστηκα να βγω από το σπίτι για να πάμε σούπερ μάρκετ γιατί ήταν όλα άδεια στο σπίτι και ... μένουμε στο δεύτερο χωρίς ασανσέρ, οπότε καταλαβαίνεις ποιον έβαλα να κάνει όλη τη χαμαλοδουλειά.. 🤣🤣🤣 και δεν μπορούσε να πει και τπτ μετά το θετικό αποτέλεσμα... 🤣🤣🤣🤣

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσια..!!! Εύχομαι όλα να πάνε καλά μέχρι το τέλος αυτή τη φορά, ο δρόμος και ο ανήφορος είναι ακόμη μεγάλος αλλά βήμα βήμα τη φορά θα τα καταφέρουμε με τη βοήθεια του Θεού.! 🙏🏼

χε χε όχι όχι είμαστε χαλαρά να σου πω την αλήθεια με σκισμένο για την ώρα κεφάλι, ταπεινά! Θα ρθει η ώρα που θα το γιορτάσουμε με την καρδιά μας, το νιώθω.. εξάλλου εχθές κορίτσια είχε τέτοια ζέστη που δεν παλευόταν με τπτ η κατάσταση. Εμείς δυστυχώς μένουμε σε ένα πολύ ζεστό σπίτι το καλοκαίρι και κρύο το χειμώνα που δεν μπήκαμε στον κόπο να βάλουμε κλιματιστικό γιατί σε λίγους μήνες θα φύγουμε, θα μετακομίσουμε στο πατρικό μου, που τη βγάζουμε με τον ανεμιστήρα.. οπότε καταλαβαίνεις πως ήμασταν εχθές ειδικά ο σύζυγος. Μετά το απόγευμα αργά αναγκάστηκα να βγω από το σπίτι για να πάμε σούπερ μάρκετ γιατί ήταν όλα άδεια στο σπίτι και ... μένουμε στο δεύτερο χωρίς ασανσέρ, οπότε καταλαβαίνεις ποιον έβαλα να κάνει όλη τη χαμαλοδουλειά.. 🤣🤣🤣 και δεν μπορούσε να πει και τπτ μετάτο θετικό αποτέλεσμα... 🤣🤣🤣🤣

Χαχαχαχχαχα με το καλό να πάτε στο σπιτάκι σας κορίτσι μου ,χαχαχαχαχ και να ήθελε να πει δεν νομίζω να έλεγε αν και δεν νομίζω να ήθελε να πει κάτι και αυτός έχει χαρεί πολύ που τα κάνει όλα χωρίς κόπο ,που θα έχεις και μετακόμιση μέσα σόλα τα άλλα ,θα τεντώσει για τα καλά ο σύζυγος αχχαχαχαχ γυμναστική στο φουλ 

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η Pinacolada είπε:

@Sia A πως είσαι;;; Κάνα τεστακι λες να κάνεις ή κατευθείαν για χοριακή;;

Καλά είμαι κορίτσι μου σε ευχαριστώ!!!! Αναμένω να κάνω χοριακή κ υπάρχει κάποιο άγχος. Μπα τεστάκι δεν θα κάνω γτ όπως είπα κ στο άλλο θεματάκι είμαι σε μία άλλη ομάδα κ τις προάλλες μια κοπέλα είχε 5 θετικά τεστ κ χοριακη αρνητική, οπότε κάθομαι στα αυγά μου να κάνω απευθείας χοριακή 🙏

στις πριν 2 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

χε χε όχι όχι είμαστε χαλαρά να σου πω την αλήθεια με σκημένο για την ώρα κεφάλι, ταπεινά! Θα ρθει η ώρα που θα το γιορτάσουμε με την καρδιά μας, το νιώθω.. εξάλλου εχθές κορίτσια είχε τέτοια ζέστη που δεν παλευόταν με τπτ η κατάσταση. Εμείς δυστυχώς μένουμε σε ένα πολύ ζεστό σπίτι το καλοκαίρι και κρύο το χειμώνα που δεν μπήκαμε στον κόπο να βάλουμε κλιματιστικό γιατί σε λίγους μήνες θα φύγουμε, θα μετακομίσουμε στο πατρικό μου, που τη βγάζουμε με τον ανεμιστήρα.. οπότε καταλαβαίνεις πως ήμασταν εχθές ειδικά ο σύζυγος. Μετά το απόγευμα αργά αναγκάστηκα να βγω από το σπίτι για να πάμε σούπερ μάρκετ γιατί ήταν όλα άδεια στο σπίτι και ... μένουμε στο δεύτερο χωρίς ασανσέρ, οπότε καταλαβαίνεις ποιον έβαλα να κάνει όλη τη χαμαλοδουλειά.. 🤣🤣🤣 και δεν μπορούσε να πει και τπτ μετά το θετικό αποτέλεσμα... 🤣🤣🤣🤣

Χαχαχαχα έτσι είναι τα οικογενειακά βάρη, να μαθαίνει 😉😅 Σε νιώθω για ττη ζέστη κ εμείς μένουμε ρετιρέ κ δεν παλεύεται χωρίς κλίμα 😟

Δημοσίευση
στις On 27/6/2025 at 12:16 ΜΜ, ο/η melitiniღ είπε:

Τυχερό μου αστέρι!!! Ελπίδα μου..!!!! @Παρασκευαιδου.. το είπα και το κάνω..!!! Μεγάααααλο ταγκ στη Ζαΐρα της καρδιάς μας..!!!! 🥳🥳🥳🥳🥳

🎉🎉🎉🎆🎆🎆🎈🎈🎈🎈🍭🍭🍭🍬🍬🍫🧁🍰🍼🎉🎉🎉🎉

και επίσημα πλέον!!!! ΕΓΚΥΟΣ..!!!!!

Να σου ευχηθώ από καρδιάς  ευζωία, ευημερία, γαλήνη και αγάπη στη ζωή σου..!!! Χρόνια πολλά, χρόνια καλά, χρόνια ευλογημένα εύχομαι από καρδιάς γιατί σου αξίζουν.. και με το καλό το πέμπτο μέλος της οικογένειας σας..!!! Εμείς εδώ μαζί, θα περπατάμε συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι που μόλις άρχισε..!!!!🤗🤗🤗🤗

Υ.γ. περίμενα τριψήφιο είναι η αλήθεια, αλλά ξέχασα ότι η κανονική χοριακή μου ήταν για αύριο.. οπότε περιμένω την επόμενη που λογικά ο γιατρός θα με βάλει να κάνω τη Δευτέρα μαζί με την @Sia A παρέα. 😉

20250627_120957.jpg

Όλα με το καλό γλυκιά μου. Να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη, χάρηκα παρά πολύ για σένα ! 🧿❤️ όλα με το καλό! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Nerina είπε:

Συγκινήθηκα με τη θετικη χοριακή σου @melitiniღ 🧿🩵🩵🩵

Ειλικρινα 🧿🩵

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου..!!! Κοίτα όμως κι εσύ να είσαι καλά, και ότι έγινε έγινε.. ας το πίσω και συνέχισε τη ζώη σου..!!! Με πολύ αγάπη..!!! 🫶🏻

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημερα σε όλες!
Ποναει πολύ η κοιλια μου, εχω τόσο έντονη καφέ κόκκινη ροή και νιώθω λιγακι αδύναμη. Πρέπει να προσέξω κάτι; Γνωρίζετε εαν έτσι ειναι η περίοδος μετά από μια βιοχημική;

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Ποναει πολύ η κοιλια μου, εχω τόσο έντονη καφέ κόκκινη ροή και νιώθω λιγακι αδύναμη. Πρέπει να προσέξω κάτι; Γνωρίζετε εαν έτσι ειναι η περίοδος μετά από μια βιοχημική;

Καλημέρα κορίτσι μου, μην ανησυχείς έτσι είναι! Και εγώ μετά την απόξεση η πρώτη περίοδος ήταν με πολύ πόνο και πολύ μεγάλη ροή, σχεδόν δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι γιατί λερωνώμουν συνέχεια. Η επόμενη θα είναι πιο ήπια, θα το δεις!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η melitiniღ είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου, μην ανησυχείς έτσι είναι! Και εγώ μετά την απόξεση η πρώτη περίοδος ήταν με πολύ πόνο και πολύ μεγάλη ροή, σχεδόν δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι γιατί λερωνώμουν συνέχεια. Η επόμενη θα είναι πιο ήπια, θα το δεις!

Ευχαριστώ. Καλημέρα. Να προσεχείς τον εαυτό σου!

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Nerina είπε:

Καλησπέρα σου, να τρως καλά να πίνεις αρκετά υγρά, να πάρεις κανένα παυσίπονο αν δεις ότι πονάς πολύ και αν χρειάζεσαι πάνω από 3 σερβιέτες την ώρα να επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου.

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Στις πόσες μερες μτω να κανω κανενα τεστ? Κύλησα πάλι δεν αντέχω θα κάνω νωρίτερα 🤣 Να εχετε ολες μια όμορφη Κυριακή, εγω εδω το χαβα μου τεστ ονειρεύομαι🤣

Νομίζω το νωρίτερο στις 9! Τώρα πόσες μέρες μετά είσαι; 

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Νωρίς είμαι!Αν θεωρήσω οτι η ωορρηξία εγινε την Τρίτη είμαι 6-5 μετά. Αν σκασω μεχρι την Πέμπτη θα κάνω κανένα!!!

Κρατήσουυυυ, σκέψου η εμφύτευση θέλει 6-10 μέρες μετά την ωορρηξία και τοτε αρχίζει να ανεβαίνει η χοριακη. Πεμπτη-Παρασκευη θα έλεγα να κάνεις 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Άσε κορίτσι και μένα η μέση είναι στιγμές που ποναει πολύ. Κάποιες φορές έχω και ήπιες κράμπες κοιλια. Και εννοείται κατουριεμαι συνέχεια. 
    • Γεια σας! Σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο να προχωρήσω σε κατάψυξη ωαρίων και θα ήθελα να μάθω περισσότερα από όσες έχουν ήδη κάνει αυτή τη διαδικασία. Ποιες ήταν οι εμπειρίες σας; Υπήρχαν δυσκολίες ή πράγματα που θα θέλατε να ξέρετε από πριν; Πώς διαλέξατε κλινική ή γιατρό; Σήμερα ξεκίνησα να το σκέφτομαι, καθώς είμαι 32 κι έχω αρχίσει να αγχώνομαι, μετά από αυτό που μου συνέβη, όπως οι περισσότερες γνωρίζετε. Η ΑΜΗ πέφτει έπειτα; Κι αν ναι, πέφτει σημαντικά; Αποκλείεται η φυσική σύλληψη; Η ΑΜΗ μου, τη μέτρησα σχετικά πρόσφατα και είναι περίπου 2.0 ng. Κάθε συμβουλή ή σκέψη θα μου ήταν πολύ χρήσιμη. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! 🩵
    • Δεν αντέχω να κάνω υποθέσεις, δεν αντέχω καν να υπάρχω αυτή τη στιγμή. Με ενοχλούνε όλα. Υποφέρω ειλικρινά, παίρνω ανάσες προσπαθώ…  Προσπαθώ να κάνω πράγματα, αλλά και τι να κάνω μόνη μου; Ξυπνάω κάθε πρωί, κάνω ντουζ, περιποιούμαι και περπατάω με έναν καφέ στο χέρι.. Προσπαθώ να το κάνω, εφόσον δε δουλεύω αυτό μου είπε η Ψ ότι ειναι σημαντικό. Και λέω στον εαυτό μου «σήμερα ειναι μια νέα μέρα». ΟΜΩΣ μέχρι να έρθει το βράδυ πάλι κυλάω στον βούρκο κυριολεκτικά. Κλείνει η πόρτα του σπιτιού και όσο κι αν προσπαθώ, δε βρίσκω τίποτα να κάνω, δε γίνεται με τέτοια ζέστη να κάνω και συνέχεια βόλτες ούτε να τριγυρνάω συνέχεια στους δρομους. Ξεκινησα πάλι να καπνίζω, κάνω σχεδόν ένα πακέτο την ημέρα εδώ και λίγες ημέρες, βάζω ένα κρασάκι στο σπίτι και νιώθω ότι θέλω και το τσιγάρο. Είπα οκ, δε θα μου το στερήσω και αυτό.  Επισης σκέφτηκα την κατάψυξη ωαρίων, ώστε να μην αγχώνομαι και γι αυτό. Είχα κάποια χρήματα στην άκρη για την κύηση και το μωράκι που τόσο ονειρευόμουν και για το οποίο τόσο προσευχομουν κάθε μέρα. Σκέφτηκα να αρχίσω να ψάχνω γιατρούς, αυτό σήμερα το σκέφτηκα…     
    • Χίλια ευχαριστώ για το κατεβατό, για το ενδιαφέρον για τα λόγια σου. Όχι γιατί με παρηγορούν αλλά γιατί τα διαβάζω και τα ξαναδιαβάζω και σκέφτομαι ότι πραγματικά έχεις δίκιο.οι γονείς μου ακριβώς, απογοητεύτηκαν, δεν είναι αυτοί που θα έλεγαν «κορίτσι μου φύγε» αλλά «δεν έπρεπε να μιλάς τόσο πολύ, δεν έπρεπε να φερθείς έτσι, ας έκανες λίγη υπομονη». Έτσι έχουν μάθει, δεν τους κρίνω. Ωστόσο, πραγματικά θα με υποστηριξουν , δεν είναι κακοί, παντα με υποστηρίζουν. απλα η δύναμη της συνήθειας, το ότι σκέφτομαι πχ «εγώ με ποιον θα πάω διακοπές», «είναι καλοκαίρι, όλοι περνάνε καλά κι εγω μόνη». θα κάνω δυο φορές την εβδομάδα ραντεβού με την ψυχολόγο για όσο μπορώ. Θα δώσω εκεί τα χρήματα από το ταμείο. Θέλω πολύ να τα βρω με τον εαυτό μου δεν αντέχω άλλο.
    • Καλή επιτυχία κορίτσι μου για τον διαγωνισμό, μου έχει πει μια γνωστή μου αν εννοεί το ίδιο πως είναι λίγο δύσκολος διαγωνισμός.  Εγώ κορίτσια προσπαθώ να πείσω τον άντρα μου να πάμε διακοπές για τους λόγους που σας είχα πει. Το κατάλαβε αλλά το θέμα είναι πως δεν είχε δηλώσει άδεια και δεν ξέρει αν θα του δώσουν τώρα. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...