Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Ιούνης, γεμάτος ζεστασιά, να φέρει μωράκια, χαρά και αγκαλιά 🌺🌸🌼🌊🍼🍼🍼🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια καλημέρα! Σήμερα ξύπνησα κουρασμένη νομίζω.. δεν κοιμήθηκα καλά..  Βασικά δεν μπορούσα και να κοιμηθώ, δεν με έπιανε ο ύπνος. Είχα τρομερή καούρα και πονάκια περιόδου.. Σήμερα ξύπνησα τα ίδια, τα πονάκια Βασικά συνεχίζονται. Εννοείται έκανα τεστ και σήμερα..  🤭😅  Νομίζω ότι είναι πιο σκούρο σε σχέσει και εχθές και προχθές, ευτυχώς!!! Θα μιλήσω σήμερα και με το κέντρο να μου γράψουν τη χοριακή να πάω επιτέλους αύριο να την κάνω να ησυχάσω και εγώ κι εσείς.. 🤣

Πάλι σήμερα στο σερβιετάκι είχα αυτό το καφέ που είδα κι εχθές, αλλά στο σκούπισμα δεν έχω τπτ. Βέβαια σήμερα κοίταξα να μην βάζω το απλικατέρ για την κρέμα τόσο βαθιά όσο τις προηγούμενες μέρες, ίσως να είναι κι από κει. Πρέπει να το τοποθετώ από ότι κατάλαβα τόσο όσο να μην προκαλώ και μικροτραυματισμούς στον τράχηλο. 🤔

Καλημερα! Αν δε κανω λαθος, οταν ειμαστε σε ενδιαφερουσα, ο κολπος εσωτερικα ειναι παρα πολυ μαλακας και ευαισθητος, ισως με το αγγιγμα του απλικατερ γδαρθηκες.. Αλλα να ξερεις, ειχα και εγω καφε υγρα την 27η μερα και 28η μερα του κυκλου με πονακια περιοδου. Σημερα δοξα το θεο τιποτε!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Pinacolada είπε:

Καλέ βάλε μας φώτο να χαρούμε κ μεις!!! 

Επειδή το ζήτησες και μόνο, θα σου κάνω βρε τη χάρη.. 😝😝😝 Θέλω όμως αύριο να το κάνω επίσημο με τιμές χοριακής, μπαλόνια, πυροτέχνημα, τούρτες!!! Ένεκα γενεθλίων Ζαΐρας.. και ταγκ τεράστιο ταγκ εννοείται Ζαΐρας επισημότατο..!!! 🤗🤗🤗

20250626_070950.jpg

PicsArt_06-26-07.23.50.jpg

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Επειδή το ζήτησες και μόνο, θα σου κάνω βρε τη χάρη.. 😝😝😝 Θέλω όμως αύριο να το κάνω επίσημο με τιμές χοριακής, μπαλόνια, πυροτέχνημα, τούρτες!!! Ένεκα γενεθλίων Ζαΐρας.. και ταγκ τεράστιο ταγκ εννοείται Ζαΐρας επισημότατο..!!! 🤗🤗🤗

20250626_070950.jpg

Ε ναιιιι βρε κορίτσι μου, εννοείται έχει διαφορά! Είναι ξεκάθαρα θετικό σήμερα! Εγώ δεν θα κρατηθώ μέχρι αύριο και θα ευχηθώ μια υπέροχη και τελειομηνη εγκυμοσύνη με δύο μωράκια στην αγκαλιά σου σε 9 μήνες 🙏🙏🩷🩷  Όλα να πάνε κατευχην 🧿🧿

Δημοσίευση

@Pinacolada@almira Τέλεια νέα κ από τις 2 σας!!! Εύχομαι να έχετε μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη 🥰

στις πριν 18 ώρες, ο/η SunnyBunny είπε:

Καλησπερα σας κοριτσια! Ειμαι στην 28η μερα κυκλου, εχθες εκανα χοριακη και ηταν 56. 1η περιοδος 29 μαιου με 4 ιουνιου. Εχω ξετρελαθει! Εχω ελαχιστα καφε αλλα ο γιατρος μου ειπε να μην ανησυχω.. Μου ειπε να μην κανω 2η χοριακη και την Τριτη να παω να με δει απο κοντα μηπως δουμε σακο

@SunnyBunny συγχαρητήρια είσαι έγκυος!!!! Μια χαρά είναι η χοριακή εγώ θα έκανε κ ακόμη μία να δω τον διπλασιασμό αλλά όπως νιώθεις 😊 Πάντως για το ραντεβού την Τρίτη ίσως είναι κ νωρίς για σάκο θέλει χοριακή πάνω από 1500 για να φανεί γι αυτό ως συνήθως πάμε μετά από ένα 10ημέρο από την 1η μέρα καθυστέρησης😉

@Ngsofia Κορίτσι μου πάντα στον υπέρηχο δεν φαίνονται όλα τα ωοθηλάκια να ξέρεις σίγουρα θα έχεις παραπάνω στην ωοληψία!!! Με το καλό να αρχίσετε 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

20250626_070950.jpg

Εεεεε ναι έχει ξακάθαρα διαφορά!!!! Μπράβο κορίτσι μου συγχαρητήρια, θα περιμένουμε κ τη νουμεράρα της χοριακής για να μπεις κ με τη βούλα στο κλαμπ των εγκύων 🥰🙏

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Ε ναιιιι βρε κορίτσι μου, εννοείται έχει διαφορά! Είναι ξεκάθαρα θετικό σήμερα! Εγώ δεν θα κρατηθώ μέχρι αύριο και θα ευχηθώ μια υπέροχη και τελειομηνη εγκυμοσύνη με δύο μωράκια στην αγκαλιά σου σε 9 μήνες 🙏🙏🩷🩷  Όλα να πάνε κατευχην 🧿🧿

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Εεεεε ναι έχει ξακάθαρα διαφορά!!!! Μπράβο κορίτσι μου συγχαρητήρια, θα περιμένουμε κ τη νουμεράρα της χοριακής για να μπεις κ με τη βούλα στο κλαμπ των εγκύων 🥰🙏

Αχ!!! κορίτσια σας ευχαριστώ όλες πάααααρα πολύ..!!! Θέλω πάαααρα πολύ να έχουν πάει όλα καλά και να έχω και τα δύο μπεμπάκια μου εκεί πιασμένα γερά.. και αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά από την αρχή μέχρι το τέλος..!!!! 

@Sia A μου άντε εε σε περιμένω να ξέρεις.. πρέπει να ανοίξουμε καινούριο θεματάκι μαμάδων του μήνα.. 🙃😉

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η melitiniღ είπε:

Αχ!!! κορίτσια σας ευχαριστώ όλες πάααααρα πολύ..!!! Θέλω πάαααρα πολύ να έχουν πάει όλα καλά και να έχω και τα δύο μπεμπάκια μου εκεί πιασμένα γερά.. και αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά από την αρχή μέχρι το τέλος..!!!! 

@Sia A μου άντε εε σε περιμένω να ξέρεις.. πρέπει να ανοίξουμε καινούριο θεματάκι μαμάδων του μήνα.. 🙃😉

Μακάρι βρε κορίτσι μου, μακάρι!!! Κ να μακάρι να πιάσουν κ τα 2 αφού το θέλετε τόσο πολύ 🙏

Βλέπω όοοολα αυτά τα θετικά τεστάκια του Ιουνίου κ σκέφτομαι ότι δεν γίνεται θα υπάρξει κ κάποιο αρνητικό κ θα είναι το δικό μου τελευταία μέρα του μήνα ☹️ Δεν σκέφτομαι αρνητικά πραγματικά πιστεύω ότι είμαι έγκυος γτ έχω συμπτώματα που δεν είχα ποτέ στη ζωή μου πχ φουλ πονοκέφαλο, φουλ εξάψεις (κ δεν είναι από τη ζέστη) κ πεινάω κ ζαλίζομαι συνέχεια!!!! Απλά λέω μήπως είναι όλα από τα φάρμακα κ φάμε την κουλούρα τη Δευτέρα 😓

Δημοσίευση

Κορίτσια να σας ρωτήσω γνωρίζετε αν μετράνε τα ένσημα από πρόγραμμα προεργασίας της δυπα για το επίδομα λοχείας και κύησης ή αν δικαιούμαι κάποιο άλλο επίδομα; Που να ρωτήσω; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

20250626_070950.jpg

Συγχαρητήρια είναι πολύ πιο έντονο και γω εκείνα έκανα στην πρώτη εγκυμοσύνη μου 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Sia A είπε:

Μακάρι βρε κορίτσι μου, μακάρι!!! Κ να μακάρι να πιάσουν κ τα 2 αφού το θέλετε τόσο πολύ 🙏

Βλέπω όοοολα αυτά τα θετικά τεστάκια του Ιουνίου κ σκέφτομαι ότι δεν γίνεται θα υπάρξει κ κάποιο αρνητικό κ θα είναι το δικό μου τελευταία μέρα του μήνα ☹️ Δεν σκέφτομαι αρνητικά πραγματικά πιστεύω ότι είμαι έγκυος γτ έχω συμπτώματα που δεν είχα ποτέ στη ζωή μου πχ φουλ πονοκέφαλο, φουλ εξάψεις (κ δεν είναι από τη ζέστη) κ πεινάω κ ζαλίζομαι συνέχεια!!!! Απλά λέω μήπως είναι όλα από τα φάρμακα κ φάμε την κουλούρα τη Δευτέρα 😓

Δεν θέλω να ακούω χαζά! Θα σε μαλώσω εντάξει.. Όλα είναι μια χαρά.. Προχωράνε τα μπεμπάκια.. αισιόδοξη σε θέλω.. και ξέρεις εεε, αυτό με την πείνα το έχω κι εγώ.. πεινάω όλη την ώρα.. τρώω και μετά από λίγο ξανα γουργουρίζει η κοιλιά μου! 😅

Οπότε πάμε τη Δευτέρα με αέρα για θετική χοριακή παρακαλώ..!!! 🤗🥰😍😘

στις πριν 1 ώρα, ο/η Rena92 είπε:

@melitiniღ όλα με το καλό και χωρίς άγχος εύχομαι!! Περιμένουμε και την χοριακή για τον επίσημο πανηγυρισμό! 🥳

Εννοείται θα πέσει πανηγυρισμός αυτή τη φορά, την προηγούμενη ήμουν πολύ συγκρατημένη και είδα που κατέληξε, αυτή τη φορά θα τη ζήσω όμως και θα την πανηγυρίσω όπως της αξίζει.. 🥳🥳🥳

στις πριν 1 ώρα, ο/η zoepapa είπε:

Συγχαρητήρια είναι πολύ πιο έντονο και γω εκείνα έκανα στην πρώτη εγκυμοσύνη μου 

Ρε συ από το AliExpress τα παίρνω με το "κιλό".. 🤣🤣🤣 και αυτά και τις ωοριξίας που έχω τα παίρνω με τα σακούλια 100 -100..!!! Να μην ξεμείνω κατάλαβες.. 😝😝😝

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Δεν θέλω να ακούω χαζά! Θα σε μαλώσω εντάξει.. Όλα είναι μια χαρά.. Προχωράνε τα μπεμπάκια.. αισιόδοξη σε θέλω.. και ξέρεις εεε, αυτό με την πείνα το έχω κι εγώ.. πεινάω όλη την ώρα.. τρώω και μετά από λίγο ξανα γουργουρίζει η κοιλιά μου! 😅

Οπότε πάμε τη Δευτέρα με αέρα για θετική χοριακή παρακαλώ..!!! 🤗🥰😍😘

Εννοείται θα πέσει πανηγυρισμός αυτή τη φορά, την προηγούμενη ήμουν πολύ συγκρατημένη και είδα που κατέληξε, αυτή τη φορά θα τη ζήσω όμως και θα την πανηγυρίσω όπως της αξίζει.. 🥳🥳🥳

Ρε συ από το AliExpress τα παίρνω με το "κιλό".. 🤣🤣🤣 και αυτά και τις ωοριξίας που έχω τα παίρνω με τα σακούλια 100 -100..!!! Να μην ξεμείνω κατάλαβες.. 😝😝😝

Ναι βρε δεν είπα κάτι!!!! Απλά λέω τόοοοοσα καλά νέα κάπου μη στραβώσει!!! Θα δω μήπως κάνω κανά τεστάκι μέσα στο σκ 😊 Την πείνα την είχα στην 1η εγκυμοσ΄υνη πολύ κιόλας στην 2η τπτ τώρα θα δούμε!!! Αυτό που μου έχει χτυπήσει πολύ είναι ο πονοκέφαλος, εγώ δεν έχω ποτέ τη ζωή μου πονοκέφαλο, ούτε με ξενύχτια κ ποτά ούτε τπτ κ τώρα έχει 3 μέρες έχω όλη μέρα να σπάσει το κεφάλι μου κ δεν θέλω να πιω κ κάτι.... Υπομονή 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Ναι βρε δεν είπα κάτι!!!! Απλά λέω τόοοοοσα καλά νέα κάπου μη στραβώσει!!! Θα δω μήπως κάνω κανά τεστάκι μέσα στο σκ 😊 Την πείνα την είχα στην 1η εγκυμοσ΄υνη πολύ κιόλας στην 2η τπτ τώρα θα δούμε!!! Αυτό που μου έχει χτυπήσει πολύ είναι ο πονοκέφαλος, εγώ δεν έχω ποτέ τη ζωή μου πονοκέφαλο, ούτε με ξενύχτια κ ποτά ούτε τπτ κ τώρα έχει 3 μέρες έχω όλη μέρα να σπάσει το κεφάλι μου κ δεν θέλω να πιω κ κάτι.... Υπομονή 🥰

Υπομονή λοιπόν!!! Όλα για καλό!! 🙃😉

Εύχομαι πραγματικά να είσαι το τελευταίο και τυχερό θετικό τεστάκι του μήνα..!!!.🙏🏼

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

20250626_070950.jpg

Προλαβαινεις για σημερα; Γιατι ειμαι σιγουρη οτι και σημερα θα εδειχνε οτι εισαι εγκυος. Μακαρι να πανε ολα καλα και να εχουν πιαστει και τα δυο ❤️❤️❤️ 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η eva96 είπε:

Προλαβαινεις για σημερα; Γιατι ειμαι σιγουρη οτι και σημερα θα εδειχνε οτι εισαι εγκυος. Μακαρι να πανε ολα καλα και να εχουν πιαστει και τα δυο ❤️❤️❤️ 

Όχι ρε συ δεν θα πάω σήμερα.. 😋

Σκέψου ότι και αύριο που θα πάω είμαι μία μέρα πριν την κανονική μέρα που πρέπει να κάνω χοριακή. 28 του μήνα είναι κανονικά αλλά επειδή πέφτει Σάββατο ο γιατρός μου είπε αν θέλω μπορώ να πάω Παρασκευή ή μετά από Δευτέρα και εγώ του είπα τρελός είσαι που θα περιμένω να πάω μέχρι τη Δευτέρα.. Παρασκευή θα πάω.. 😅 και μου λέει καλά πήγαινε απλά όταν μου στείλεις το αποτέλεσμα να μου γράψεις ότι είναι μια μέρα πιο νωρίς! 🤣🤣🤣

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

20250626_070950.jpg

Συγχαρητήρια 🙏🙏 με το καλό!!!!!

Η Ζαίρα δεν κάνει ποτέ λάθος!!!!😊😊😊 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η zoepapa είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω γνωρίζετε αν μετράνε τα ένσημα από πρόγραμμα προεργασίας της δυπα για το επίδομα λοχείας και κύησης ή αν δικαιούμαι κάποιο άλλο επίδομα; Που να ρωτήσω; 

Ααα ίσως η @Barbieeμας να μπορεί σε κατατοπίσει. Αλλιώς κάνε ένα τηλέφωνο στη ΔΥΠΑ. 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

20250626_070950.jpg

Καρδιά μου λιωνωωωω κυριολεκτικά. Όχι εγώ δέχομαι και σήμερα τα επίσημα μαντάτα.. όχι πες μου σου είπα αίμα λιγάκι και μετά θετικό τεστ. Έτσι ακριβώς ήταν και το δικό μου πρώτο τεστ 7 μέρες και τώρα έναν κύριος κοιμάται στο αμάξι.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...