Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Ιούνης, γεμάτος ζεστασιά, να φέρει μωράκια, χαρά και αγκαλιά 🌺🌸🌼🌊🍼🍼🍼🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η almira είπε:

@Pinacolada δίκιο έχεις βρε κορίτσι, αυτό σκεφτόμουν και εγώ, αντί να χαρώ πάλι με έπιασε ανησυχία. Έγινε η αρχή με τον σάκο, πάμε για καρδιά και εσύ στον επόμενο υπέρηχο!!

@Ngsofia μου σε ευχαριστώ! Πώς πήγε εσένα ο υπερηχος; Όλα καλά;; 

@Kateriniw μου πάντα με ξεαγχωνεις να ξες! Δεν μου είπε πόσοι ήταν οι παλμοί, απλά ότι όλα φαίνονται καλά. Φαντάζομαι αν έβλεπε κάτι περίεργο δεν θα μου το έκρυβε. Άντε περιμένουμε τα δικά σου νέα αύριο!! 

Κορίτσι μου γενικά οι εφαρμογές στο διαδύκτιο δείχνουν λίγο ότι να ναι. Στο ημερολόγιο περιόδου που έχουμε όλες στο κινητό, σε βγάζει μια βδομάδα πάνω. Εγώ δλδ σήμερα είμαι 11 και αυτή με βγάζει 12. Κατέβασε αν θες την pregnancy+ 

Επίσης, πριν 2 βδομάδες πήγα ενώ ήμουν 9+2 και ο υπέρηχος με έδειχνε 9+1, ενώ την περασμένη Παρασκευή ήμουν 10+2 και με έδειχνε 10+6. Αυτά συμβαίνουν στις μετρήσεις πάνω κάτω… 

Απόλαυσε το και χάιδεψε το σποράκι σου 🩷🩷🩷

Δημοσίευση

Ακριβώς! Αυτά συνέχεια αλλάξουν. Στην αυχενική θα είναι ξεκάθαρα τα πράγματα... Τι κατάλαβα εγώ... Όταν ο γιατρός μετράει το μέγεθος σε τόσο μικρή επιφάνεια ένα Τσικ να είναι το ποντίκι πιο κει θα αλλάξει όλη η μέτρηση. Φαντάσου μετράνε ένα σουσάμι. Λίγο να κουνηθούν τα όρια σε αναλογία είναι μια απόκλιση 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Pinacolada είπε:

Επιστήμονες θα μας κάνεις;;; Εγώ ξέρω αν είναι κορίτσι έχεις αναγουλες! Αν είναι αγόρι δεν έχεις!!! 😅😝🤣🤣🤣 Ρώτα κ τη γιαγιά σου να δεις το ίδιο θα σε πει😝🤣🤣

Άκου τώρα να δεις ο μικρός σταύρωνε τα πόδια του και η γιαγιά μου λέει θα κάνεις και άλλο μωρό και επειδή έχει χαρακτηριστικά κοριτσιού (γλυκό μωρό χωρίς έντονβ μύτη κτλ ). Θα είναι κορίτσι 😂 της το είπα. Και λέει τώρα είναι να μου πεις κορίτσι εγώ το ήξερα ότι θα μου πεις ότι είσαι έγκυος 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Άκου τώρα να δεις ο μικρός σταύρωνε τα πόδια του και η γιαγιά μου λέει θα κάνεις και άλλο μωρό και επειδή έχει χαρακτηριστικά κοριτσιού (γλυκό μωρό χωρίς έντονβ μύτη κτλ ). Θα είναι κορίτσι 😂 της το είπα. Και λέει τώρα είναι να μου πεις κορίτσι εγώ το ήξερα ότι θα μου πεις ότι είσαι έγκυος 

Ααααα, από κει πήρεςκι εσύ δηλαδή το χάρισμα εε;; Από τη γιαγιά..!!! Σόι πάει το βασίλειο λοιπόν. Μας λύθηκαν πολλές απορίες τώρα.. 🤣🤣🤣

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Pinacolada είπε:

Επιστήμονες θα μας κάνεις;;; Εγώ ξέρω αν είναι κορίτσι έχεις αναγουλες! Αν είναι αγόρι δεν έχεις!!! 😅😝🤣🤣🤣 Ρώτα κ τη γιαγιά σου να δεις το ίδιο θα σε πει😝🤣🤣

Εγώ πάντως δεν έχω το παραμικρό σύμπτωμα και έχω αγοράκι! 😆

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Κορίτσι μου γενικά οι εφαρμογές στο διαδύκτιο δείχνουν λίγο ότι να ναι. Στο ημερολόγιο περιόδου που έχουμε όλες στο κινητό, σε βγάζει μια βδομάδα πάνω. Εγώ δλδ σήμερα είμαι 11 και αυτή με βγάζει 12. Κατέβασε αν θες την pregnancy+ 

Επίσης, πριν 2 βδομάδες πήγα ενώ ήμουν 9+2 και ο υπέρηχος με έδειχνε 9+1, ενώ την περασμένη Παρασκευή ήμουν 10+2 και με έδειχνε 10+6. Αυτά συμβαίνουν στις μετρήσεις πάνω κάτω… 

Απόλαυσε το και χάιδεψε το σποράκι σου 🩷🩷🩷

στις πριν 26 λεπτά, ο/η Pinacolada είπε:

Ακριβώς! Αυτά συνέχεια αλλάξουν. Στην αυχενική θα είναι ξεκάθαρα τα πράγματα... Τι κατάλαβα εγώ... Όταν ο γιατρός μετράει το μέγεθος σε τόσο μικρή επιφάνεια ένα Τσικ να είναι το ποντίκι πιο κει θα αλλάξει όλη η μέτρηση. Φαντάσου μετράνε ένα σουσάμι. Λίγο να κουνηθούν τα όρια σε αναλογία είναι μια απόκλιση 

Ευτυχώς που έστειλα να σας ρωτήσω κορίτσια, μόνο αυτό έχω να πω! 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Μακάρι να κάνουμε κορίτσια!! Εγώ την είπα τη γιατρό μου μόλις έβαλε το μαρκούτσι κ το είδε,  την λέω δες είναι κορίτσι;;;;;🤣🤣🤣  

@nikol92 στα λόγια της επιστήμης μου έρχεσαι!!

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Pinacolada είπε:

Μακάρι να κάνουμε κορίτσια!! Εγώ την είπα τη γιατρό μου μόλις έβαλε το μαρκούτσι κ το είδε,  την λέω δες είναι κορίτσι;;;;;🤣🤣🤣  

@nikol92 στα λόγια της επιστήμης μου έρχεσαι!!

Χαχχ;Χ;Χ; Άλλη από εδώ Χ;χαχχα

στις πριν 28 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Ααααα, από κει πήρεςκι εσύ δηλαδή το χάρισμα εε;; Από τη γιαγιά..!!! Σόι πάει το βασίλειο λοιπόν. Μας λύθηκαν πολλές απορίες τώρα.. 🤣🤣🤣

Χαχαχαχχαχα έκλαψα χαχαχχ; 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η SunnyBunny είπε:

Μήπως να το καθυστερήσω και εγώ? Επίσης δυστυχώς ο γυναικολόγος μου δεν αναλαμβάνει εγκυμοσύνες... 

Κορίτσι μου συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου. Τι εννοείς ο γυναικολόγος σου ΔΕΝ αναλαμβάνει εγκυμοσύνες; Και τι κάνει δηλαδή μόνο ΠΑΠ και υπερήχους;;; Έλα Παναγία μου. Αν είσαι Αθήνα πάντως ξέρω πολύ καλούς γιατρούς και για ιδιωτική κλινική και για δημόσιο νοσοκομείο που γέννησα πέρυσι κι εγώ. 

Για το τσιγάρο αν διάβασες παραπάνω εγώ το έκοψα μαχαίρι. 

Όσο για τα κιλά, εγώ πήρα 14 και μου φαινόντουσαν πολλά άλλα ξεκίνησα στα 60 με ύψος 159.

Ένας καφές την ημέρα επιτρέπεται αλλά εγώ από την εγκυμοσύνη και μετά (ενώ πριν έπινα τετραπλό freddo espresso) πίνω μόνο latte. Είχα ΠΆΡΑ πολλές αναγούλες από την 7η εβδομάδα και μετά. 

@almiraΓια την εβδομάδα που είναι το έμβρυο καλύτερα θα τα δείτε στην αυχενική. Αλλά όταν είσαι 6+5 είσαι στην 7η εβδομάδα και 7+5 στην 8η κ.ο.κ.

Δημοσίευση

@Kateriniwμου σε νιώθω. Κι εγώ έτσι ήμουν. Κρακερ και νερό με λεμόνι αν δεν έχεις εμετούς. Και να σηκώνεσαι σιγά σιγά. 

Δε θυμάμαι ποια από όλες το είπε κορίτσια άλλα η κολλητή μου (κορίτσι κι αυτή) δεν είχε καθόλου ζαλάδες και εμετούς. Και η 2η "μαμά" μέχρι και την ημέρα που γέννησε έκανε εμετούς και είχε αγόρι! Δε νομίζω πως μπορούμε να βγάλουμε άκρη από αυτά τελικά!

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Κορίτσι μου συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου. Τι εννοείς ο γυναικολόγος σου ΔΕΝ αναλαμβάνει εγκυμοσύνες; Και τι κάνει δηλαδή μόνο ΠΑΠ και υπερήχους;;; Έλα Παναγία μου. Αν είσαι Αθήνα πάντως ξέρω πολύ καλούς γιατρούς και για ιδιωτική κλινική και για δημόσιο νοσοκομείο που γέννησα πέρυσι κι εγώ. 

Για το τσιγάρο αν διάβασες παραπάνω εγώ το έκοψα μαχαίρι. 

Όσο για τα κιλά, εγώ πήρα 14 και μου φαινόντουσαν πολλά άλλα ξεκίνησα στα 60 με ύψος 159.

Ένας καφές την ημέρα επιτρέπεται αλλά εγώ από την εγκυμοσύνη και μετά (ενώ πριν έπινα τετραπλό freddo espresso) πίνω μόνο latte. Είχα ΠΆΡΑ πολλές αναγούλες από την 7η εβδομάδα και μετά. 

@almiraΓια την εβδομάδα που είναι το έμβρυο καλύτερα θα τα δείτε στην αυχενική. Αλλά όταν είσαι 6+5 είσαι στην 7η εβδομάδα και 7+5 στην 8η κ.ο.κ.

Σήμερα το πρωί ήπια λαττε πάντως.. είπα αφου ταα έμαθα ας προσέχω κιολας. Εντάξει.. και το τσιγάρο πάει, χαλάλι. 

Αναλαμβάνει χειρουργεια, περίπτωση υπογονιμοτητας κλπ. Πρώτη φορά το ακούω και εγώ και δεν το γνώριζα δυστυχώς. Θα πρέπει να βρω κιολας αλλο γυναικολόγο. Εγώ μένω παααανω Ξάνθη μερια🥰

Δημοσίευση

Ιδανικά θα ήθελα κοριτσάκι βέβαια χαχαχ, με τα αγοράκια νομίζω θα μου ήταν δύσκολο. Δεν ξερω... τρέχει ο νους όλη μερα.

Κλινική να διαλέξω? Δημόσιο νοσοκομείο? Καρότσι; τι Μαρκα; Επιδόματα, δουλεια μετά... μια τρέλα.

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

@Kateriniwμου σε νιώθω. Κι εγώ έτσι ήμουν. Κρακερ και νερό με λεμόνι αν δεν έχεις εμετούς. Και να σηκώνεσαι σιγά σιγά. 

Δε θυμάμαι ποια από όλες το είπε κορίτσια άλλα η κολλητή μου (κορίτσι κι αυτή) δεν είχε καθόλου ζαλάδες και εμετούς. Και η 2η "μαμά" μέχρι και την ημέρα που γέννησε έκανε εμετούς και είχε αγόρι! Δε νομίζω πως μπορούμε να βγάλουμε άκρη από αυτά τελικά!

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου το λεμόνι το αποφεύγω γιατί είμαι υποτασικη ,θεωρώ ότι είναι πολύ νωρίς για τέτοια χαζά σίγουρα ήταν τυχαίο 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η SunnyBunny είπε:

Ιδανικά θα ήθελα κοριτσάκι βέβαια χαχαχ, με τα αγοράκια νομίζω θα μου ήταν δύσκολο. Δεν ξερω... τρέχει ο νους όλη μερα.

Κλινική να διαλέξω? Δημόσιο νοσοκομείο? Καρότσι; τι Μαρκα; Επιδόματα, δουλεια μετά... μια τρέλα.

Χαχαχα ηρέμησε καλέ! Ολα θα στα πούμε, όσα ξέρει η καθεμία με τον καιρό. Μην αγχώνεσαι, αν κ αυτά είναι ωραία άγχη. 

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η SunnyBunny είπε:

Σήμερα το πρωί ήπια λαττε πάντως.. είπα αφου ταα έμαθα ας προσέχω κιολας. Εντάξει.. και το τσιγάρο πάει, χαλάλι. 

Αναλαμβάνει χειρουργεια, περίπτωση υπογονιμοτητας κλπ. Πρώτη φορά το ακούω και εγώ και δεν το γνώριζα δυστυχώς. Θα πρέπει να βρω κιολας αλλο γυναικολόγο. Εγώ μένω παααανω Ξάνθη μερια🥰

Ξάνθη ακούω & μ' αρέσει..!!!

Ο άντρας μου είναι από Ξάνθη!!! Κάθε τρις και λίγο εκεί είμαι.. 😅

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Yrw είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου , εύχομαι τελειόμηνες στις εγκυούλες και γρήγορα θετικά τεστ σε όλες μας..

Χάθηκα λιγάκι γιατί έτρεχα με τους γιατρούς.. @sisi93 τελικά ΄άλλαξα γιατρό που σου είχα πει και πήρα αρκετές απαντήσεις που δεν είχα λάβει από τον προηγούμενο όπως και ότι για την παλλίνδρομη που είχα υπάρχει μεγάλο μερίδιο του γιατρού που ενώ έπρεπε να κάνω ενέσεις και τις είχα ξεκινήσει και ξαφνικά μου τις έκοψε, οπότε καταλαβαίνετε πως νιώθω.

Αλλά συνεχίζω να πιστεύω ότι ότι γίνεται γίνεται για κάποιο λόγο και ο Θεός με προσ΄έχει και θα μου δώσει σύντομα ένα παιδάκι. Είπαμε με τον άντρα μου να ηρεμήσουμε και να μην μας παίρνει από κάτω και πραγματικά έχουμε χαλαρώσει λιγάκι και απολαμ΄βάνουμε και ότι είναι να έρθει θα έρθει.. Για αυτο μην τρελαίνεσαι @sisi93 είμαστε περίπου πάνω στην ίδια κατάσταση μετά την παλλίνδρομη εμένα είναι η 4 περίοδος μετά την απόξεση και τίποτα.. Οπότε θετική σκέψη και όλα θα έρθουν αγάπη μου ...!!! ❤️

Κορίτσι μου τι να πω..δηλαδή τι ακριβώς σου είπε τότε και τις έκοψες; μιλάμε για τις clexane? καλά θυμάμαι; που βασίστηκε και στις έκοψε; 

Αν θες πες μου το ιστορικό, στην θρομβοφιλία έχω να σου πω πολλά.. 

Για να μη τα πολυλογώ, εμείς νομίζαμε ότι απέβαλα την πρώτη φορά από αντιφωσφολιδικό σύνδρομο, και έτσι στη δεύτερη εγκυμοσύνη από τις προσπάθειες κιόλας δηλα΄δή πριν μείνω...χτύπαγα αντιπηκτικ΄ές κι έπαιρνα salospir.. μια σακουλάρα να τσάμπα και βερεσέ..

Μετά όμως ξανα απέβαλα ενώ τα έκανα όλα καλά..πήγα σε δεύτερο αιματολόγο θεωρώντας πως η πρώτη δεν μου έκανε καλή-πλήρη διάγνωση και αυτός μου λέει ότι δεν το έχω αυτό το σύνδρομο..

Άντε να βγάλεις άκρη.. 

Τελικά λόγω τώρα 2 αποβολών μου πρότεινε να κάνω ενέσεις στην επόμενη εγκυμοσύνη καθαρά λόγω των αποβολών όχι ότι έχω κάτι..αλλά προληπτικά.. καθόλου salospir που φέρνει αίμα (αν και αίμα στη 2η εγκυμοσύνη δεν είχα ούτε για δείγμα)..Άντε βγάλε άκρη που λες :)

Tωρα και εμείς ξανά νέος κύκλος προσπαθειών., προσπαθούμε να βρούμε σπίτι οπότε έχω ρίξει εκεί το ενδιαφέρον να ξεχαστώ..

Όταν χαλαρώσουμε θα έρθει,, το πιστεύω..την προηγούμενη φορά είπα άι σιχτίρ δεν θα ξεχάσω να ζω ..όταν θέλει ας έρθει..αυτό λέω και τώρα,, εξάλλου γιατί να ανησυχούμε αφού μένουμε έγκυες ..δόξα το Θεό..

Καλές προσπάθειες κορίτσι μου..και όπως είπες ο Θε΄ός ξέρει τι κάνει..Εμείς προετοιμαζόμαστε για τη μητρότητα με έναν διαφορετικό τρόπο αλλά όταν έρθει θα ξέρουμε από βάσανα και προκλήσεις ❤️

Δημοσίευση

@almira όλα καλά στον υπέρηχο ενδομητριο πολυ καλοβειδαμε βεβαια 6 ωοθηλακια  σύνολο αλλα εχω χαμηλη ΑΜΗ ουτως η αλλως. Θα ξανα κανω υπέρηχο 2η  μέρα του κυκλου όπου εκεί φαίνονται καλύτερα κ ορμονικές οπότε και θα δούμε με τι πρωτόκολλο θα πάμε. Μου έγραψε προγεστετονη για να καθυστερήσει λίγο η περίοδος μπας κ προλάβουμε να βγει η απόφαση της επιτροπής...  ελπίζω να προλάβουμε 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

Ξάνθη ακούω & μ' αρέσει..!!!

Ο άντρας μου είναι από Ξάνθη!!! Κάθε τρις και λίγο εκεί είμαι.. 😅

Οοοο πλάκα κάνεις?? Γενικά έχουμε πολύ όμορφες περιοχές εδώ γυρω🤍

Τώρα ξεκινάει το ωραιο αγχος. Γενικά προσπαθώ ναα ειμαι ήρεμη αλλα μέσα μου γινεται χαμούλης κορίτσια...

Δημοσίευση
στις πριν 52 λεπτά, ο/η sisi93 είπε:

Κορίτσι μου τι να πω..δηλαδή τι ακριβώς σου είπε τότε και τις έκοψες; μιλάμε για τις clexane? καλά θυμάμαι; που βασίστηκε και στις έκοψε; 

Αν θες πες μου το ιστορικό, στην θρομβοφιλία έχω να σου πω πολλά.. 

Για να μη τα πολυλογώ, εμείς νομίζαμε ότι απέβαλα την πρώτη φορά από αντιφωσφολιδικό σύνδρομο, και έτσι στη δεύτερη εγκυμοσύνη από τις προσπάθειες κιόλας δηλα΄δή πριν μείνω...χτύπαγα αντιπηκτικ΄ές κι έπαιρνα salospir.. μια σακουλάρα να τσάμπα και βερεσέ..

Μετά όμως ξανα απέβαλα ενώ τα έκανα όλα καλά..πήγα σε δεύτερο αιματολόγο θεωρώντας πως η πρώτη δεν μου έκανε καλή-πλήρη διάγνωση και αυτός μου λέει ότι δεν το έχω αυτό το σύνδρομο..

Άντε να βγάλεις άκρη.. 

Τελικά λόγω τώρα 2 αποβολών μου πρότεινε να κάνω ενέσεις στην επόμενη εγκυμοσύνη καθαρά λόγω των αποβολών όχι ότι έχω κάτι..αλλά προληπτικά.. καθόλου salospir που φέρνει αίμα (αν και αίμα στη 2η εγκυμοσύνη δεν είχα ούτε για δείγμα)..Άντε βγάλε άκρη που λες :)

Tωρα και εμείς ξανά νέος κύκλος προσπαθειών., προσπαθούμε να βρούμε σπίτι οπότε έχω ρίξει εκεί το ενδιαφέρον να ξεχαστώ..

Όταν χαλαρώσουμε θα έρθει,, το πιστεύω..την προηγούμενη φορά είπα άι σιχτίρ δεν θα ξεχάσω να ζω ..όταν θέλει ας έρθει..αυτό λέω και τώρα,, εξάλλου γιατί να ανησυχούμε αφού μένουμε έγκυες ..δόξα το Θεό..

Καλές προσπάθειες κορίτσι μου..και όπως είπες ο Θε΄ός ξέρει τι κάνει..Εμείς προετοιμαζόμαστε για τη μητρότητα με έναν διαφορετικό τρόπο αλλά όταν έρθει θα ξέρουμε από βάσανα και προκλήσεις ❤️

Κορίτσι εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη που παλινδρόμησε δεν έκανα αντιπικτικές και έπαιρνα μόνο σαλοσπίρ προληπτικά. Εν τέλη η καρδούλα σταμάτησε οπότε πήγα για απόξεση.. Συμβουλεύτικα αιματολόγο ο οποίος μου είπε ότι δεν χρειάζεται να μπω σε διόδια εξετάσεων για θρομβοφιλία γιατί μια αποβολή δεν λέει τπτ, και οι εξετάσεις μου όλες είναι μια χαρά. Μου είπε η επόμενη φορά είναι στην κρίση του εξωσωματικού. Τελικά τώρα στη δεύτερη ετ ο γιατρός μου έγραψε αντιπικτικές καθαρά και μόνο για τα παραπάνω κιλά που έχω, προληπτικά, για να αιματώνεται καλύτερα η μήτρα + τα σαλοσπίρ κανονικά. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η SunnyBunny είπε:

Καλέ ψυχραιμία! Έχεις πολύ καιρό γι' αυτά! Εγώ ενώ είχα ιδιώτη γιατρό, γέννησα με άλλη γυναικολόγο στο δημόσιο και αν με ρωτάς, θα το ξανά έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...