Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Ιούνης, γεμάτος ζεστασιά, να φέρει μωράκια, χαρά και αγκαλιά 🌺🌸🌼🌊🍼🍼🍼🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

χε χε εσύ ξέρω ότι θέλεις.. αλλά σκέψου ότι επειδή είναι δύο μπορεί η ανάπτυξη τους μέσα στη μήτρα να είναι λίγο "πιο αργή" με το να ήταν μόνο ένα. Εγώ πιστεύω ότι κάτι θα δείτε αλλά για καρδούλα ακόμη επιφυλάσομαι, παρόλα αυτά το εύχομαι..!!! 🙃😉

Α ευχαριστώ πολύ ,δεν έχω άλλη αντίδραση .... Καλέ μην στεναχωριέσαι το ξέρω ότι είναι πολύ νωρίς ,απλά τρελή είμαι και απλά εγώ θέλω χαχαχχαχ

Δημοσίευση
στις πριν 53 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Εγώ τώρα είμαι 6+2 , Πέμπτη έχω ραντεβού αλλά δεν παλεύεται η αναμονή αχχαχαχαχαχ μεγάλη διαφορά με σας 

Εσύ έχεις πολλές πιθανότητες να ακούσεις.. εγώ στο πρώτο άκουσα 6&3 ! Αλλά είχε γίνει νωρίς η σύλληψη!! Άντε άντε με το καλό όλες μας! 

Δημοσίευση

Βρε κορίτσια άσχετο υπάρχει καμία καπνίστρια εδώ για να πει κανένα μυστικό να μην γυρνάει συνέχεια το μυαλό στο τσιγάρο ??? ,ο γιατρός Μ είπε μέχρι τρία δεν πειράζει αλλά εγώ δεν θέλω ,κάνω τα glo όχι κανονικά ,αλλά η αλήθεια είναι ότι καμία τζούρα την κάνω 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Kateriniw είπε:

Βρε κορίτσια άσχετο υπάρχει καμία καπνίστρια εδώ για να πει κανένα μυστικό να μην γυρνάει συνέχεια το μυαλό στο τσιγάρο ??? ,ο γιατρός Μ είπε μέχρι τρία δεν πειράζει αλλά εγώ δεν θέλω ,κάνω τα glo όχι κανονικά ,αλλά η αλήθεια είναι ότι καμία τζούρα την κάνω 

Μου κάνει πραγματικά εντύπωση πως οι γιατροί είναι οκ με το τσιγάρο. Ίσως για να μην πάθει σοκ ο οργανισμός; Εγώ δεν καπνίζω πλέον, έχει χρόνια που το έκοψα, ίσως με το να το αντικαταστήσεις με κάτι κάθε φορά που θέλεις; Πχ κάτι σε φαγητό ή ρόφημα ή να κάνεις κάτι να ξεχαστείς ή να πάρεις μερικές αναπνοές ή να βγεις μια βόλτα; Ειδικά τώρα καλοκαίρι βολεύει, και φαντάζομαι θα συνηθίσεις κάπως 

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Μου κάνει πραγματικά εντύπωση πως οι γιατροί είναι οκ με το τσιγάρο. Ίσως για να μην πάθει σοκ ο οργανισμός; Εγώ δεν καπνίζω πλέον, έχει χρόνια που το έκοψα, ίσως με το να το αντικαταστήσεις με κάτι κάθε φορά που θέλεις; Πχ κάτι σε φαγητό ή ρόφημα ή να κάνεις κάτι να ξεχαστείς ή να πάρεις μερικές αναπνοές ή να βγεις μια βόλτα; Ειδικά τώρα καλοκαίρι βολεύει, και φαντάζομαι θα συνηθίσεις κάπως 

Το προσπαθώ αλλά τώρα με τόσα φάρμακα δυστυχώς δεν έχω την δυνατότητα για βόλτες ,τις τρεις ώρες που είμαι στο μαγαζάκι μου όλα τέλεια δεν το σκέφτομαι καθόλου μόλις πάω σπίτι και αρχίζει η τρέλα των φαρμάκων στριφογυρίζει σαν τρελό ,και το πιο καλό είναι ότι δεν Μ ενοχλεί γαμωτο ,σ' όλες τις φίλες μου τις ενοχλούσε εγώ και σ' αυτό ανάποδη ,εύχομαι να φύγει από το μυαλό χθεςςςςς 

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Αμήν! θα πω εγώ.. μακάρι τα "παγάκια" μου να ήρθαν και να μείνουν.. τα θέλουμε τόσο πολύ & εγώ και ο μπαμπάς τους..!!! 🥰🥰🥰

Που είναι τα μπαλόνια μου;;;;;; Και εγώ την βλέπω μου αρέσει που μας έβαλες και βέλος 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Kateriniw είπε:

Εγώ τώρα είμαι 6+2 , Πέμπτη έχω ραντεβού αλλά δεν παλεύεται η αναμονή αχχαχαχαχαχ μεγάλη διαφορά με σας 

Εγω το καημένο θα κάνω πρώτο υπέρηχο 6+3 😬 εύχομαι να είναι όλα καλά . Δευτέρα έχω και σε νιώθω απόλυτα υπομονή δεν έμεινε τίποτα. Βαθιές ανάσες 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Που είναι τα μπαλόνια μου;;;;;; Και εγώ την βλέπω μου αρέσει που μας έβαλες και βέλος 

🤣🤣🤣🤣🤣 τα μπαλόνια σου κυρία μου την Παρασκευή με την επίσημη χοριακή.. 😉😉😉

@Kateriniw εμένα πάντως ο γιατρός μου είπε ότι απαγορεύεται τσιγάρο, αλκοόλ και σεξ.. τώρα εγώ δεν καπνίζω ούτως ή άλλως οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω. 🤔

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η melitiniღ είπε:

@Kateriniw εμένα πάντως ο γιατρός μου είπε ότι απαγορεύεται τσιγάρο, αλκοόλ και σεξ.. τώρα εγώ δεν καπνίζω ούτως ή άλλως οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω. 🤔

Αφού θα κάνεις και άλλο τεστ και θα είναι θετικό πιο έντονο τότε τι σόι έκπληξη θα ναι; 🤔Πάντως το βλέπεις έτσι...

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Naty_ είπε:

@melitiniღ καλά όσο για το σεξ το έχουμε ξεχάσει κι εμείς παρόλο που είχαμε φυσική σύλληψη. Ο,τι χαρήκαμε χαρήκαμε 😅

Η δολια είπα να πάμε κάπου χωρίς τα παιδιά έγινε και 2-3 φορές μέσα σε μια μέρα και ορίστε. Να κορίτσια και ένα ακόμα κολπακι 🤫

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Αφού θα κάνεις και άλλο τεστ και θα είναι θετικό πιο έντονο τότε τι σόι έκπληξη θα ναι; 🤔Πάντως το βλέπεις έτσι...

Εεεε αν δεν το δεις στο αίμα να είναι σιγουράκι... εγώ με τις ταινίες δεν πείθομαι εύκολα.. γίνονται και λάθη.!!! Την Παρασκευή την Παρασκευή με επίσημα νούμερα.. όχι με κόκκινες γραμμές.. 🤣🤣🤣

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

@melitiniღ καλά όσο για το σεξ το έχουμε ξεχάσει κι εμείς παρόλο που είχαμε φυσική σύλληψη. Ο,τι χαρήκαμε χαρήκαμε 😅

Δεν έχω άλλες αντιδράσεις να γελάσω ρε συ.. 🤣🤣🤣🤣

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Εγω το καημένο θα κάνω πρώτο υπέρηχο 6+3 😬 εύχομαι να είναι όλα καλά . Δευτέρα έχω και σε νιώθω απόλυτα υπομονή δεν έμεινε τίποτα. Βαθιές ανάσες 

Βαθιές ανάσες δεν λες τίποτα ..... Όλα να πάνε κατ ευχην για όλες μας 

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Βρε δεν χρειάζεται να το πει ο γιατρός ο κάθε νοήμων άνθρωπος το ξέρει ότι δεν επιτρέπεται,εμένα Μ είπε να κάνω μέχρι τρία για να είμαι ήρεμη ,το θέμα είναι ότι είναι δύσκολο τουλάχιστον για μενα που καπνίζω χρόνια ,εύχομαι να τα καταφέρω 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Εεεε αν δεν το δεις στο αίμα να είναι σιγουράκι... εγώ με τις ταινίες δεν πείθομαι εύκολα.. γίνονται και λάθη.!!! Την Παρασκευή την Παρασκευή με επίσημα νούμερα.. όχι με κόκκινες γραμμές.. 🤣🤣🤣

Δίκιο έχεις τα τεστ δεν δείχνουν χαχχααχ 

Μια χαρά δείχνουν και αυτά την εγκυμοσύνη και εδώ σε εσένα βλέπω γραμμή. Η ευχή μου για την ώρα να γίνει σαν την δική μου

IMG_20250623_233417.jpg

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Μια χαρά δείχνουν και αυτά την εγκυμοσύνη και εδώ σε εσένα βλέπω γραμμή. Η ευχή μου για την ώρα να γίνει σαν την δική μου

IMG_20250623_233417.jpg

Ωωωωω!!! Τι ωραία κόκκινη γραμμή... θέλω, θέλω τέτοια γραμμούλα κι εγώ..  😍😍😍

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

IMG_20250623_233417.jpg

Τι όμορφη εικόνα είναι αυτή!! Αχ πότε θα δούμε και εμείς διπλές γραμμουλες... Συγχαρητήρια και πάλι κοπέλα μου!!

Αύριο ο συζυξ πάει για σπερμοδιαγραμμα.. 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Καρδούλα στην πέμπτη εβδομάδα δεν θα δείτε σίγουρα.. Εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη που είχα πάει αν θυμάμαι καλά 5+2 είχαμε δει ενδομήτριο σάκο και λεκιθικό ασκό, αυτά βλέπεις για αρχή. Καρδούλα είδαμε στην 7+1.!

Εγώ 5+6 άκουσα καρδούλα, ήμουν από τις τυχερές!

@Kateriniw μόλις ακούσεις τις καρδούλες τους δεν θα το θες το τσιγάρο, τόσος κόπος και αγώνας για να τους στέλνουμε τον καπνό μας κρίμα είναι.. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ θα σου πω ότι είσαι πολύ δυνατή που μέσα σε όλα όσα περνάς, βρήκες το θάρρος και το κουράγιο να ξεκινήσεις συνεδρίες. Ξέρω πολύ καλά από προσωπική εμπειρία ότι δεν είναι εύκολη υπόθεση! Σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και είμαι σίγουρη ότι με τόση δύναμη που κρύβεις μέσα σου (απλά δεν την έχεις ανακαλύψει ακόμα ενδεχομένως) θα καταφέρεις πολλά στο μέλλον, και τα όνειρα σου θα γίνουν πραγματικότητα!! Δεν τα λέω για να σου χαϊδεψω τα αυτιά, ούτε για να σου χρυσωσω το χάπι. Έχω βρεθεί όμως σε παρόμοια θεση, και με πεισμα και αυτογνωσία κατάφερα να αφήσω πίσω μου ανθρώπους που δεν άξιζαν και να φτιάξω μια όμορφη οικογένεια, όπως την ονειρευόμουν.  Μην σταματήσεις να μας γράφεις εδώ, θα σου κάνει καλό να τα βγάζεις από μέσα σου, ακόμα και για την πορεία σου με την ψυχολόγο. Μπορεί να μην γνωριζόμαστε προσωπικά, αλλά σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά και να ξέρεις ότι θα περιμένω νέα σου 🩷🩷  
    • Εγώ 5+6 άκουσα καρδούλα, ήμουν από τις τυχερές! @Kateriniw μόλις ακούσεις τις καρδούλες τους δεν θα το θες το τσιγάρο, τόσος κόπος και αγώνας για να τους στέλνουμε τον καπνό μας κρίμα είναι.. 
    • Κοπέλα μου καλή σου επιτυχία!! Μόλις είδα το μύνημά σου και κοίταξα αυτά που έμειναν σε εμένα, αλλά έληξαν τον Δεκέμβρη δυστυχώς. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ 😔 Πάντως την επιτροπή μην την ακυρώσεις! Κράτα την ημερομηνία που σου έδωσαν. Η απόφαση δεν αργεί να βγει.
    • Η αλήθεια είναι πως θα τα πιάσει...εμένα σήμερα το σκατουλι το κράτησαν μέχρι το απόγευμα οι γονείς μου, γιατί δεν ήμουν καλά. Φοβήθηκα για σκωληκοειδίτιδα, δεν μπορούσα να γυρίσω πλευρό από τον πόνο το ξημέρωμα και τον κράτησαν για να μη με πιάσει μέχρι να πάω να κάνω και τις εξετάσεις. Ευτυχώς όλα καλά και μάλλον ήταν κολικός εντέρου που με έπιανε και φοιτήτρια. Μετά από όλη αυτή την ταλαιπωρία μου τον έφεραν σπίτι και το σκατό το μιλούσα και μου κρατούσε μούτρα, γυρνούσε το κεφάλι από την άλλη πλευρά. Μόνο στη γιαγιά του χαμογελούσε. Και μετά έσπασε, ήρθε στην αγκαλιά μου ξάπλωσε πάνω μου και με χάιδευε! Τον πήγα και στον καθρέφτη και τον έκανα γεια σου και χαιρετούσε! Αλλά είναι μεγάλα σκατουλια🩵🩷🩵
    • Μπράβο σου που βρήκες τη δυναμη άμεσα να ζητήσεις βοήθεια.  Μόνο χαζή δεν είσαι.. δεν είναι εύκολο να ανοίξεις την ψυχή σου . Καταλαβαίνω τους φόβους σου έχασες "τα δεδομένα σου" ήμουν σε ένα στάδιο δημιουργίας οικογένειας κ τώρα μηδενησες κ πρέπει να το πιάσεις απο την αρχή.  Είσαι μικρή όμως κ όλα προλαβαίνεις να τα κάνεις κ άλλον θα γνωρίσεις κ οικογένεια θα κάνεις κ ας φαίνονται ολα βουνό τωρα.Πολύ σωστά μιλάς  μια κακή συμπεριφορά ενός σκ δεν αρκεί να τα τινάξεις όλα στον αέρα. Το είχε αποφασισει καιρό.. έφταιγε η αποσταση; τα θέματα γονιμότητας; οι γονείς του; μεσολάβησε κάτι άλλο ;ποιος ξέρει. Σίγουρα όμως πρέπει να σταματήσεις να αυτομαστηγωνεσαι. Κλείσε κ ένα ραντεβού με το γυναικολόγο σου να είσαι λίγο πιο ήρεμη σχετικά με αυτό. 🩷🩷🩷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...