Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Ελπίζω να είναι κάτι περαστικό, γιατί εμένα ακόμα ρουθουνιζει και της βάζω όρο, έχουμε βάλει κοντά 1 λίτρο, κάθε που της βάζω της βάζω πχ 2 συριγγουλες των 5μλ σε κάθε ρουθουνακι, ναι μεν βγάζει από την μυτούλα αλλά καταπίνει κιόλας  Μαρία μου στην αρχή έπαιρνε μόνο τη d3 αλλά επειδή ήταν με πιπετα έφευγε όλη έξω απο το στομα της τις περισσότερες φορές , όταν ξεκίνησαν τα αέρια κλπ μου έδωσε και μένα η παιδιατρος αυτές τις σταγόνες για να λαμβανει από κει και την d3 , νομίζω την βοηθούν πολύ,  πχ το πρωί καθαρίζουμε μυτούλα αλλάζουμε πάνα και της δίνω τις σταγόνες και μετά κάνει μαμ 
    • Καλημέρα κορίτσια, εμείς ξυπνήσαμε με λίγο σαν βηχαλακι,θα την παρακολουθήσω και θα μιλήσω με τον παιδίατρο.  @Maria98 ποιες σταγόνες δίνεις? Εγώ από την αρχή είχα ζητήσει από τον παιδίατρο να μου δώσει και δίνω τις biogaia με βιταμίνη d3 μαζί.
    • @Kn1 κορίτσι μου είχες ενδείξεις πως θα ρθει η περιοδος ;
    • Καλημέρα κορίτσια καλη Κυριακή 🫶 περιμένω την πριγκιπεσσα να ξυπνήσει να την κάνω ένα μπανακι να φουντώσει το μαλλί μας ξανά 😆 Εχθές πήγαμε για ένα σουβλάκι έτσι οικογενειακά με τα πεθερικά μου , την μικρή τη ταισα γύρω στις 21.30 το πολύ,  κορίτσια γυρίσαμε την άλλαξα της έβαλα και το ζιπουνακι και αυτό συνέχισε τον υπνο του ξύπνησε στις 3 🫢 νομίζω πολλές ώρες για μωρό που θηλάζει, θα τη παρακολουθήσω ξανά  Επίσης κορίτσια νομίζω οι σταγόνες εχουν κάνει πολύ καλή δουλειά,  το παιδί βγάζει τα αέρια του με περισσότερη ευκολία 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...