Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλη επιτυχια κοριτσια μου θετικες χοριακες να εχουμε τις επομενες μερες. @flowerv καλη αρχη ολα να πανε τελεια!! 
    • Καλησπέρα κορίτσια. Και εγώ νομίζω θα αδιαθετησω. Έχω πονοκέφαλο και είδα και το μεσημέρι λίγα ροζ υγρά, βέβαια σηκωσα και βάρος. Θα δείξει.  Πήγα το πρωί και έκανα επιτέλους τις εξετάσεις και μετά πήγα για ψώνια με τον άντρα μου,με βλέπει η κρεοπωλισα καινή φουρναρισα και μου λένε καλά που είναι η κοιλιά σου,έβγαλες παιδί εσύ από μέσα σου? Νευριασα πάρα πολύ αλλά δεν είπα τίποτα. Πάντα ήμουν πολύ αδύνατη και πάντα μου έλεγαν για τα κιλά μου. Πραγματικά έχω κουραστεί και σήμερα με πήρε απο κάτω όλο αυτο. Βέβαια εγώ για το σώμα μου έχω κοιλιτσα αλλά οι άλλοι δεν το καταλαβαίνουν με τα φαρδιά που φοράω. Και επίσης από την εγκυμοσύνη μου εχουν μείνει κιλά που παλεύω με τα χίλια ζόρια να τα κρατήσω για να μην με κοροϊδεύουν. 
    • Καλά, καλά! Στο σπίτι αυτές τις ημέρες, χαλαρά.. Δεν κάνω και πολλά.. αν ρωτάς για τπτ το διαφορετικό μόνο τουαλέτα πάω συχνά τώρα γιατί νομίζω ότι πιέζεται η κύστη μου και κατουριέμαι πιο συχνά. Καλά τα άλλα δεν έχω κάτι άλλο. Θα δούμε.. δεν κοιτάω συμπτώματα αυτή τη φορά.. ότι είναι θέλημα Θεού! Εσύ πως είσαι;;
    • Ναι μωρέ εννοείτε απλά θα μπορούσα να κάνω άνετα καμία βολτιτσα ,ενώ τώρα μέχρι να βάλω το ένα πρέπει να βάλω το άλλο .... Δεν πειράζει υπομονή τρεις μήνες χαχαχαχαχα ,πως είσαι ????
    • 🤣🤣🤣🤣🤣 καταλάβαμε καταλάβαμε μην περιγράφεις άλλο.. 😝😝😝 Για τα utrogestan λέμε αγάπη που εγώ δεν παίρνω.. αντί για utrogestan ο γιατρός μου έχει δώσει τη Vasclor, είναι γέλη κολπική, μια φορά την ημέρα τη βάζω και τελείωσε δεν ξανά ασχολούμε. Όταν τον ρώτησα για τα utrogestan που παίρνουν οι περισσότερες εδώ μέσα μου είπε ότι δεν υπάρχει λόγος να παιδεύομαι κάθε τρις και λίγο μέσα στην ημέρα, η Vasclor κάνει την ίδια δουλειά μη σου πω μου είπε και καλύτερη. Τώρα τι να πω.. έτσι μου είπε έτσι λέω κι εγώ. 😅 😆😆😆 εεε είπαμε, κάθε γιατρός και το το πρωτόκολλο του.. 😉😉😉 αφού έτσι θέλει, έτσι συνεχίζεις. 🫡
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...