Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Ιούνης, γεμάτος ζεστασιά, να φέρει μωράκια, χαρά και αγκαλιά 🌺🌸🌼🌊🍼🍼🍼🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

@Mantarini μου νομίζω είμαστε κοντά στις μέρες σε αυτόν τον κύκλο! Και γω απογοητεύτηκα οταν αδιαθετησα αλλα τωρα ειμαι κάπως πιο αισιόδοξη που ξεκινήσαμε τις προσπάθειες μας! Θα ερθουν και τα δικα μας σπορακια θα δεις 🌈🙏🩷🩷🩷🩷

Ναι μαζί είμαστε κοπέλα μου.. είχα μεγάλο κύκλο αυτή τη φορά και συγχρονιστικαμε. Ότι θέλει ας κατεβάσει!! Μακάρι! Την άλλη εβδομάδα θα πάει και ο άντρας μου για σπερμοδιαγραμμα να δούμε και τον αντρικό παράγοντα. 

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

@Παρασκευαιδου αμήν! αμήν! αμήν! θα πω. Μακάρι να πάνε όλα καλά αύριο και να δω θετικό τεστάκι και εγώ σε λίγες μέρες.. Εννοείται μεγάλη μου τιμή να είμαι συνοδοιπόρος με την αρχηγό αυτής της ομάδας.. και να είναι αυτή τη φορά τέλος καλό και όλα καλά..!!! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Όλα θα πάνε πολύ καλά. Και όχι μην κοιτάς συμπτώματα.

Φορούσα τόσες μέρες σερβιετα και σκούρα παντελόνια έχω να σου πω. 

Δική μου η τιμή να είμαι μαζί σου κυρία μου. Έτσι για να μη σε αφήσω σε ηρεμία 

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Zaxaroulamak είπε:

@melitiniღΜε το καλο κοριτσι μου. Καλη επιτυχια και συντομα με ενα θετικο τεστακι! 

@Παρασκευαιδου γινονται κι αυτα;; να ελπιζουμε δηλαδη γιατι σε περιπτωση που θελουμε δευτερο μονο ενα θαυμα θα μας σωσει εμας χαχα

Τι να σου πω; Μάριο λένε τον δεύτερο... Θαύμα ήταν . 

Τώρα μάλλον κεραμίδα. Αφού λέει ο άντρας μου θα πάω στο κέντρο εξωσωματικής με τα 3 παιδιά και θα τους πω φέρτε πίσω τα λεφτά μου , εδώ δείτε 😂 έχει λαλήσει ο άνθρωπος μη τον δίνουμε βάση 😂😂😂

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

@ΠαρασκευαιδουΕλπιδάκι μου εγώ λέω να ανοίξεις εσύ το θέμα Ιουλίου! Με ΤΌΣΗ θετική ενέργεια θα πάει σφαίρα και ο Ιούλιος! 

Με το καλό το 3ο αγαπημένη μου!!!

Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου , πως είναι η μικρή τώρα με τη ζέστη θαλασσιτσα;;; 

Όχι μωρέ είναι τόσα άλλα κοριτσια που έχουν τα θετικά τους τεστ. Αφού αυτός ο μήνας μετράει πολλές εγκυμοσύνες. 🥰Και το λέω και ο Σεπτέμβριος θα είναι έτσι. 

Δημοσίευση

@Pinacolada σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου. Τα είπαμε και προσωπικά όταν το έμαθα. 

Εμ τυχαία δεν πάει η τρέλα .🤪🤗 Και τώρα είδα το όνομα πινακολαντα πωωω είχα να πιω όμως 3 χρόνια έκοψα θηλασμό τον Μάιο ήπια ήπια και τώρα πάμε πάλι αλλά 3 χρόνια 😬🤫

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Για εμένα δεν μπορώ να κάνω προβλέψεις 🤪😂 αλλά ξέρω τώρα τι τεστ θα πέσουν, έχω γενέθλια και ανακάλυψα το τρίτο έρχεται Ιούνιο οκ φανταστείτε τι έχει να γινει

Χαχαχαχα 😂😂😂 μαζί θα πάμε Ε;;; Για να μη μου την γλιτώσεις στην έφερα.  Δεν γλιτώνεις παιδί μου από εμένα 

Μα μεγαλώνω.. 😂 36 πλέον και στα 26 παιδευομουν για τον πρώτο...

Άλλος έβαλε γκολ με χαλια σπέρμα 

Που να με δω ; Δυστυχώς η γυάλα μου δεν βλέπει εμένα. Όμως βλέπω πολλά πολλά θετικά 

Σε ευχαριστώ πολύ σια. Εγώ της εξωσωματικής.. εμείς με το χάλια σπέρμα σε όλα , τι να πω;Αν μου λέγανε το 2021 τώρα εγώ θα περίμενα το 3 θα γελούσα και θα έλεγα κούνια που σε κουναγιε. 

Μας δίνεις πολύ δύναμη κ κουράγιο ότι όλα γίνονται 😊😊 πραγματικά χαμός έγινε τον Ιούνιο κ εσύ είσαι η εξήγηση!!! Μακάρι να ακολουθήσω κ εγώ Σάββατο κάνω την δεύτερη ετ κ από ότι υπολογίζω 30 του μήνα χοριακη. Στείλε θετική ενέργεια μη γίνει καμια φόλα τελευταία μέρα του μήνα κ αρνητική χοριακη 😟

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Λοιπόν θα σας κουφανω και εγώ με την σειρά μου ,σήμερα..

Όχι δεν προσπαθούσαμε κάναμε που και που ελεύθερο. Είμαστε απ' τα ζευγάρια που προσπαθούσαμε 1.5 χρ για τον πρώτο και 4.5 χρόνια για τον δεύτερο. 

Τελικά πως τα φέρνει η ζωή... Βάση περιόδου τελευταίας είναι 4+4 🤫 

Κεραμίδα;;; Εμένα να δείτε.. να κάνω ελεύθερο κάθε μέρα να να εξωσωματικές κτλ και τώρα.. έγκυος , δεν έχω κάνει χοριακη γρ ζω στο εξωτερικό και τα γνωστά τα των εξωτερικών. Οπότε τώρα 23.06 έρχεται η γυναικολόγος μου και θα δω τι θα μου πει 

IMG_20250618_055456.jpg

Σοοοοκκκκκκκκκκκκ!!!!! Συγχαρητήρια Ελπιδάκι μου!!!!! Με το καλόοοοοοοοοοοοοοο!!!! Και το ειπες ρε άτιμη θα γίνει χαμός τον Ιούνιο... Πού να ξερες.... Καλά τα της εξωσωματικής τα έχουμε πει και έχουμε δει πολλά εδω μέσα.... Πάμε θα γεμίσουμε τρίτεκνες!!!! Δε μπορείς να φανταστείς πόσο μα πόσο χάρηκα κοριτσάκι μου!!!! Λογικό να έχει λαλήσει ο άνθρωπος και θα συμφωνήσω.. Τα λεφτά σας πίσω!!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Μας δίνεις πολύ δύναμη κ κουράγιο ότι όλα γίνονται 😊😊 πραγματικά χαμός έγινε τον Ιούνιο κ εσύ είσαι η εξήγηση!!! Μακάρι να ακολουθήσω κ εγώ Σάββατο κάνω την δεύτερη ετ κ από ότι υπολογίζω 30 του μήνα χοριακη. Στείλε θετική ενέργεια μη γίνει καμια φόλα τελευταία μέρα του μήνα κ αρνητική χοριακη 😟

💪💪💪💪 Έχεις όλη μου την θετική ενέργεια κάπου 30 θα κάνω και εγώ τον υπέρηχο. Και @melitiniღ . Οπότε εκεί 27-01 χαμός μεγάλη αναμονή για όλες μας 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Σοοοοκκκκκκκκκκκκ!!!!! Συγχαρητήρια Ελπιδάκι μου!!!!! Με το καλόοοοοοοοοοοοοοο!!!! Και το ειπες ρε άτιμη θα γίνει χαμός τον Ιούνιο... Πού να ξερες.... Καλά τα της εξωσωματικής τα έχουμε πει και έχουμε δει πολλά εδω μέσα.... Πάμε θα γεμίσουμε τρίτεκνες!!!! Δε μπορείς να φανταστείς πόσο μα πόσο χάρηκα κοριτσάκι μου!!!! Λογικό να έχει λαλήσει ο άνθρωπος και θα συμφωνήσω.. Τα λεφτά σας πίσω!!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ 🥰🤪🤪🤪 εμ που να ήξερα έβλεπα τεστ που να ήξερα ότι ήταν και τα δικά μου μέσα. Αλλά συνεχίζω να βλέπω πολλά τεστ θετικά τώρα αυτούς τους μήνες. 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ 🥰🤪🤪🤪 εμ που να ήξερα έβλεπα τεστ που να ήξερα ότι ήταν και τα δικά μου μέσα. Αλλά συνεχίζω να βλέπω πολλά τεστ θετικά τώρα αυτούς τους μήνες. 

Αντιλαμβάνεσαι φαντάζομαι πως εσύ θα ανοίξεις το θεματάκι του Ιουλίου έτσι;;;;; Δε θα μείνει καμμία κοπέλα εδώ είναι το μόνο σίγουρο!!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 41 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Αντιλαμβάνεσαι φαντάζομαι πως εσύ θα ανοίξεις το θεματάκι του Ιουλίου έτσι;;;;; Δε θα μείνει καμμία κοπέλα εδώ είναι το μόνο σίγουρο!!!! 

Συμφωνώ!! Το θέματακι Ιουλίου είναι δικό σου!! 

@Sia A και @melitiniღ καλή επιτυχία κορίτσια!! Όλα καλά θα πάνε!! 

Δημοσίευση

Καλη επιτυχια στα κοριτσια που πανε για ετ! Οσες ειστε στην προσπαθεια, μην απελπιζεστε κοριτσια μου θα ερθει το θαυματακι σας. Ξερω πως ειναι το συναισθημα το ενιωθα για πολυ καιρο, να ειστε δυνατες 🙂

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

@melitiniღΣου εύχομαι μεσα από την καρδιά μου καλη επιτυχία για αύριο! Περιμένω πως κ πως τα θετικά αποτελέσματα σου 🩷

στις πριν 13 ώρες, ο/η Zaxaroulamak είπε:

@melitiniღΜε το καλο κοριτσι μου. Καλη επιτυχια και συντομα με ενα θετικο τεστακι! 

@Παρασκευαιδου γινονται κι αυτα;; να ελπιζουμε δηλαδη γιατι σε περιπτωση που θελουμε δευτερο μονο ενα θαυμα θα μας σωσει εμας χαχα

στις πριν 13 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

@melitiniღ με το καλό κορίτσι μου έχω πολύ καλό προαισθημα, όλα θα πάνε καλά!!! Στείλε μας τα νέα σου ❤️

στις πριν 13 ώρες, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Καλή επιτυχία! Καλοστεριωτα να ναι!

στις πριν 6 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Όλα θα πάνε πολύ καλά. Και όχι μην κοιτάς συμπτώματα.

Φορούσα τόσες μέρες σερβιετα και σκούρα παντελόνια έχω να σου πω. 

Δική μου η τιμή να είμαι μαζί σου κυρία μου. Έτσι για να μη σε αφήσω σε ηρεμία 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Συμφωνώ!! Το θέματακι Ιουλίου είναι δικό σου!! 

@Sia A και @melitiniღ καλή επιτυχία κορίτσια!! Όλα καλά θα πάνε!! 

στις πριν 2 ώρες, ο/η annie! είπε:

@melitiniღ @Sia A με το καλό να φωλιάσουν τα εμβρυάκια σας για 9 μηνες στις κοιλίτσες σας!!!!!! Περιμένουμε νέα  

στις πριν 1 ώρα, ο/η Zaxaroulamak είπε:

Καλη επιτυχια στα κοριτσια που πανε για ετ! Οσες ειστε στην προσπαθεια, μην απελπιζεστε κοριτσια μου θα ερθει το θαυματακι σας. Ξερω πως ειναι το συναισθημα το ενιωθα για πολυ καιρο, να ειστε δυνατες 🙂

Ευχαριστώ ευχαριστώ ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου κορίτσια..!!! Μακάρι να πάνε όλα καλά και αυτά τα σκοράκια να ήρθαν για να μείνουν.. Τα θέλω τόσο πολύ αυτά τα μωράκια που προσεύχομαι κάθε μέρα γι' αυτά!!! Να είναι καλότυχα και ευλογημένα..!!! Να ήρθαν για να μείνουν.!! Η μαμά και ο μπαμπάς τα περιμένουν με τόση αγάπη και ανυπομονησία..!!!! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

@Παρασκευαιδου 😝 θέλω να είσαι το γλυκό μου βασανάκι.. και το τυχερό..!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...