Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Ιούνης, γεμάτος ζεστασιά, να φέρει μωράκια, χαρά και αγκαλιά 🌺🌸🌼🌊🍼🍼🍼🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Γεια σας κορίτσια!!!

Μάντεψτε!!κατά 70% είναι αγοράκι 🤣 αγορομανα full!!!δεν πειράζει αρκεί να είναι γερό!!!!❣️ Ευτυχώς όλα καλά Δόξα Τω θεώ υπερηχογραφικα όλα καλά στην αυχενική! Τώρα θα περιμένω τα αποτελέσματα του αίματος!!! Ευτυχώς έφυγε ένα μεγάλο άγχος!!!! 

Συγχαρητηρια @marinamanoulitsa💙 Πηρες μια μεγαλη ανασα!! Με το καλο, καλη τελειομηνη κυηση!!

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Γεια σας κορίτσια!!!

Μάντεψτε!!κατά 70% είναι αγοράκι 🤣 αγορομανα full!!!δεν πειράζει αρκεί να είναι γερό!!!!❣️ Ευτυχώς όλα καλά Δόξα Τω θεώ υπερηχογραφικα όλα καλά στην αυχενική! Τώρα θα περιμένω τα αποτελέσματα του αίματος!!! Ευτυχώς έφυγε ένα μεγάλο άγχος!!!! 

Κοπέλα μου μπράβο σας 💙🩵 με το καλό να το κρατήσεις στην αγκαλιά σου 🩵

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Γεια σας κορίτσια!!!

Μπράβο κοριτσάκι μου γλυκό!!! Το σημαντικό είναι πως είναι καλά το μωρό!! Γερό να ναι γλυκιά μου!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Pinacolada είπε:

Ναι!!! Από 92 που ήταν την Παρασκευή, σήμερα πήγε 690!!!! Πήρα και την γιατρό μου, με έβαλε ραντεβού την άλλη Τετάρτη 

Συγχαρητήρια κορίτσι μουυυ! Καλη και τελειομηνη εγκυμοσύνη :) ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Γεια σας κορίτσια!!!

Με το καλοοοο κορίτσι μου να έρθει και ο τέταρτος άντρας στην οικογένεια σας !!! Πιο αγορομανα δεν γίνεται 😂 γερό και καλότυχο να είναι με το καλό και οι εξετάσεις αίματος 

Δημοσίευση
στις πριν 53 λεπτά, ο/η Pinacolada είπε:

Ναι!!! Από 92 που ήταν την Παρασκευή, σήμερα πήγε 690!!!! Πήρα και την γιατρό μου, με έβαλε ραντεβού την άλλη Τετάρτη 

Ωωω μια  χαρά πάει το μωράκι με το καλό να ακούσετε καρδούλα 🥰❤️

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Ωωω μια  χαρά πάει το μωράκι με το καλό να ακούσετε καρδούλα 🥰❤️

Ναι πάλι η χοριακή μου ανεβαίνει φουλ! Μάλλον θα είναι νωρίς σε αυτόν τον υπέρηχο... Τώρα το ημερολόγιο με δείχνει 4&0 οπότε την άλλη Τετάρτη θα είμαι 5&2

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Γεια σας κορίτσια!!!

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα ,μόλις γυρίσαμε από τον υπερυχο,είδαμε δυο σάκους στους οποίους έχουν σχηματιστεί όλα μέσα ,ακόμα δεν το πιστεύω χαχαχχαχαχαχ 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Pinacolada είπε:

Ναι πάλι η χοριακή μου ανεβαίνει φουλ! Μάλλον θα είναι νωρίς σε αυτόν τον υπέρηχο... Τώρα το ημερολόγιο με δείχνει 4&0 οπότε την άλλη Τετάρτη θα είμαι 5&2

Συγχαρητήρια κορίτσιαααα!! Τι όμορφα νέα μας φέρνετε!! Καλές και τελειομηνες εγκυμοσύνες με υγιή μωράκια 🙏🌈🩷

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα ,μόλις γυρίσαμε από τον υπερυχο,είδαμε δυο σάκους στους οποίους έχουν σχηματιστεί όλα μέσα ,ακόμα δεν το πιστεύω χαχαχχαχαχαχ 

Μπράβο κορίτσι μου!!! Συγχαρητήρια!!! Πόσο τέλεια!!! 2 μωράκια!!!Καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Ρε φίλε δεν ξέρεις πόσο έχω χαρεί.. και δεν ξέρεις πόσο θέλω να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους..!!!! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Με το καλό κοριτσάκι μου, όλα κατ' ευχήν!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Πόσο υπέροχα νέα . Σας είπα ο Ιούνιος θα έχει φουλ θετική ενέργεια. 

Όλα με το καλοοο 😘😘

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Ρε φίλε δεν ξέρεις πόσο έχω χαρεί.. και δεν ξέρεις πόσο θέλω να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους..!!!! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Με το καλό κοριτσάκι μου, όλα κατ' ευχήν!!!!

Μακάρι κορίτσι μου ο Θεός να είναι δίπλα μας και όλα να πάνε καλά 

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Πόσο υπέροχα νέα . Σας είπα ο Ιούνιος θα έχει φουλ θετική ενέργεια. 

Όλα με το καλοοο 😘😘

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάρα ,η γυάλα δείχνει τίποτα ??? Χαχαχ

Δημοσίευση

Κορίτσια θα σας πω ιστορία από χθες που το αποκάλυψα στον σύζυγο.. Μια μικρή αναδρομή για να σας βάλω στο κλίμα, την πρώτη εγκυμοσύνη την έμαθα 14 Φεβρουαρίου οπότε το βράδυ που βγήκαμε του πήγα δώρο μέσα σε ένα κουτάκι, 2 κανονικές λακτα και κολλημένο στη μέση ένα μικρό λακτακι! Οπότε το μωρό το λέγαμε χαϊδευτικά λακτακι! Οπότε χθες στη γιορτή του πατέρα του έβαλα σε ένα μικρό κουτάκι ένα λακτακι κ έγραψα πάνω  No2 ! Του λέω ο μικρός σου πήρε δώρο, το ανοίγει κοιτάει, με κοιτάει μου λέει είσαι έγκυος;; Λέω ναι λέει πως? Πώς έγινε ποτέ έγινε... Τεσπά μετά καθόταν ετσι σκεπτικός κ λέω, αυτός τώρα ή  που σκέφτεται αν είναι δικό του , ή που σκέφτεται σε ποιο σεξ το πιάσαμε! Αν ήταν στο σούπερ ντουπερ ή σε καμία ξεπετα 🤣🤣🤣🤣 πάντως χάρηκε εντάξει!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Kateriniw είπε:

Εγω στα ειπα και στο αλλο θεματακι. Επειδη δεν εχω αλλες αντιδρασεις, θα γραψω κι εδω!!! Συγχαρητηρια κοριτσιιι, χαρηκα πολυ πολυ!! 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Pinacolada είπε:

Κορίτσια θα σας πω ιστορία από χθες που το αποκάλυψα στον σύζυγο.. Μια μικρή αναδρομή για να σας βάλω στο κλίμα, την πρώτη εγκυμοσύνη την έμαθα 14 Φεβρουαρίου οπότε το βράδυ που βγήκαμε του πήγα δώρο μέσα σε ένα κουτάκι, 2 κανονικές λακτα και κολλημένο στη μέση ένα μικρό λακτακι! Οπότε το μωρό το λέγαμε χαϊδευτικά λακτακι! Οπότε χθες στη γιορτή του πατέρα του έβαλα σε ένα μικρό κουτάκι ένα λακτακι κ έγραψα πάνω  No2 ! Του λέω ο μικρός σου πήρε δώρο, το ανοίγει κοιτάει, με κοιτάει μου λέει είσαι έγκυος;; Λέω ναι λέει πως? Πώς έγινε ποτέ έγινε... Τεσπά μετά καθόταν ετσι σκεπτικός κ λέω, αυτός τώρα ή  που σκέφτεται αν είναι δικό του , ή που σκέφτεται σε ποιο σεξ το πιάσαμε! Αν ήταν στο σούπερ ντουπερ ή σε καμία ξεπετα 🤣🤣🤣🤣 πάντως χάρηκε εντάξει!!!

Λολ ο καημενος!!! Μην τους μπερδευουμε ετσι τους ανδρες μας. Κι αυτοι εχουν τα αγχη τους!

Πολυ γλυκος ομως ο τροπος που του το εφερες το νεο!! Με το καλο και παλι κοριτσι μου!

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Γεια σας κορίτσια!!!

Άντε κοριτσάκι μου να ηρεμήσεις και να την απολαύσεις. 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Η γυάλα μου δείχνει πολλαααα θετικά αυτό τον καιρό...

Απο το στομα σου και στου θεου το αυτι!! Μακροπροθεσμα να μας πεις.... Βλεπεις τιποτα;; 🙃 (Αν και μου εχεις πει...). Ή εστω για τις ωοληψιες που ερχονται.... 🫠 Μακαρι ολες να πετυχουμε και να μην τυριαννιομαστε αλλο...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπερα κοριτσια!Εμας η αυχενικη βγηκε ελαφρως πανω απο τα ορια..μας προετρεψε σε αμνιο..ο γιατρος μας προτεινε νιπτ..ολα στο τραπεζι μεχρι να βγουν τα αιματολογικα φυσικα..θα δειξει..η υπολοιπη εικονα ηταν πολυ καλη..εμεις βεβαια δεν ειμαστε κ τοσο καλα αλλα θα περιμενουμε κ τις αιματολογικες κ βλεπουμε..
    • Καλησπερα κοριτσια!Εμας η αυχενικη βγηκε ελαφρως πανω απο τα ορια..μας προετρεψε σε αμνιο..ο γιατρος μας προτεινε νιπτ..ολα στο τραπεζι μεχρι να βγουν τα αιματολογικα φυσικα..θα δειξει..η υπολοιπη εικονα ηταν πολυ καλη..εμεις βεβαια δεν ειμαστε κ τοσο καλα αλλα θα περιμενουμε κ τις αιματολογικες κ βλεπουμε..
    • 🤣🤣🤣🤣 εεε τρία παιδιά και δύο εσείς βρε.. πέντε άτομα οικογένεια είστε..!!! 😝
    • Καλησπέρα κορίτσια χάθηκα λίγο γιατί δυσκολεύτηκα αυτές τις μέρες με τον μικρούλη. Είχε πολύ κλάμα και για 3 μέρες κοιμόταν ελάχιστα. Πήγαμε παιδίατρο. Μας είπε όλα καλά. Τώρα τέλη Ιούλη θα πάμε για εμβόλιο. Αχ βλέπω ότι γίνεστε 2-3 . Εμένα είναι πολύ μικρούλης ακόμα 😂 Σας ακολουθούμε!!! Και εγώ θέλω να κλείσω ένα κομμωτήριο. Πέρυσι τον Ιούλη πήγα τελευταία φορά και έχω πολλά λευκά. τα ράμματα έφυγαν μου είπε η μαία και από βδομάδα σαραντιζω οπότε θα πάω και γιατρό. Εχω ακόμα πόνους στη ευαίσθητη περιοχή και μου είπαν ότι ίσως θέλω φυσιοθεραπεία. Θα δω από βδομάδα. Με ρίχνει αυτό ψυχολογικά ώρες ώρες. Ο πόνος εννοώ. Κατά τα άλλα και εμένα με έπιασε αυτή την εβδομάδα ένα παράπονο γενικό. Λίγο καλοκαίρι, λίγο πόνος και ορμόνες. Μάλλον με ζόρισαν.
    • Κορίτσια καλησπέρα,όλα καλά με τα εμβόλια, ήπιε και το πόσιμο και στο άλλο έκλαψε μόλις μπήκε το φάρμακο μέσα γιατί λογικά την έτσουξε.  Αύριο γινόμαστε 2 μηνών και είμαστε 5300 και 61 πόντους.  Μου είπε πως μπορεί να σηκώσει πυρετό ή να έχει ανησυχία και γκρίνια ή το ανάποδο να κοιμάται όλη μέρα.  Στον γυρισμό σταματήσαμε να πάρουμε και depon και όπως γυρνούσαμε μας τρακαραν. Ακόμα τρέμω γιατί είχα και τα 2 παιδιά μέσα. Ευτυχώς είμαστε όλοι καλά.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...