Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Ιούνης, γεμάτος ζεστασιά, να φέρει μωράκια, χαρά και αγκαλιά 🌺🌸🌼🌊🍼🍼🍼🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Sia A είπε:

Καλησπέρα κορίτσι, εφόσον ήταν τόσο χαμηλή η χοριακη κ πονας είναι θέμα χρόνου να σου έρθει. Εύχομαι να το περάσεις όσο πιο ανώδυνα γίνεται κ μετά να κάνεις σιγά σιγά μια καινούργια ζωή μακριά από ανθρώπους που δεν αξίζουν 🥰

Για να σε καθησυχάσω εγώ κ τις 2 φορές είχα κανονικά συμπτώματα ακόμη κ μετά την αποβολή, κ κάποιες μέρες μετά αφού έλεγα αφού δεν είμαι έγκυος γτ τόσα συμπτώματα ειδικά την πρώτη φορά. Οπότε μη δίνεις σημασία στα συμπτώματα πραγματικά έρχονται κ φεύγουν 😊

Στα δικά μου νέα κορίτσια πήγα στη γιατρό για υπέρηχο όλα καλά, τώρα περιμένω τις τα αποτελέσματα απο τις αιματολογικές τη Δευτέρα κ αν είναι όλα καλά 20 εως 23 θα μπούμε για ετ 😊🥰 

Κατάλαβα Σία μου. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. 

Καλά αποτελέσματα αύριο! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η sisi93 είπε:

Α είμαστε μαζί τι καλά..εγώ είχα υπολογίσει να μου ερχόταν περίοδος 20/6..αλλά τέλοσπαντων αφου λετε ολες οτι ειναι νωρις..εσύ θα κάνεις τεστ άμα δεις καθυστέρηση ή και πιο πριν;

Εγώ σήμερα δεν έχω καθόλου τα υγρά που είχα χθες..είμαι αλήθεια περίεργη να δω αν ήταν εμφύτευσης..λέω να κάνω ένα πρώιμης την Τριτη-Τετάρτη..

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

@almira τι έχεις πάθει ηρέμησε σε παρακαλώ όλα καλά θα είναι 

Ναι κορίτσι μου, έχεις δίκιο. Είμαι καλύτερα. Αν με πιάσει κάνα τραλαλά μέσα στην εβδομάδα θα κλείσω να πάω για υπέρηχο. 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η almira είπε:

Ναι κορίτσι μου, έχεις δίκιο. Είμαι καλύτερα. Αν με πιάσει κάνα τραλαλά μέσα στην εβδομάδα θα κλείσω να πάω για υπέρηχο. 

Για χαλάρωσε σε παρακαλώ και μην ακούς κανέναν ,η κάθε γυναίκα είναι διαφορετική ,ηρέμησε πάνε με τον άντρα σου μια βόλτα να χαλαρωσεις ,άντε γιατί ααααααα

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Για χαλάρωσε σε παρακαλώ και μην ακούς κανέναν ,η κάθε γυναίκα είναι διαφορετική ,ηρέμησε πάνε με τον άντρα σου μια βόλτα να χαλαρωσεις ,άντε γιατί ααααααα

΄Έχεις δίκιο, σταματάω, δεν ασχολούμαι άλλο! Και εσύ δεν θέλω να μου αναστατώνεσαι έγκυος γυναίκα!! 

στις πριν 7 λεπτά, ο/η nikol92 είπε:

Φυσιολογικό είναι...

Κι εγώ που διανύω την 15η εβδομάδα δεν έχω εμφανίσει το παραμικρό σύμπτωμα και αγχωνόμουν λίγο στην αρχή ! 

Με το καλό το μωράκι σου!😊😊

σε ευχαριστώ κορίτσι μου!! να χαρείς την εγκυμοσύνη σου και με το καλό να υποδεχθείς το μωράκι σου!! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η almira είπε:

΄Έχεις δίκιο, σταματάω, δεν ασχολούμαι άλλο! Και εσύ δεν θέλω να μου αναστατώνεσαι έγκυος γυναίκα!! 

σε ευχαριστώ κορίτσι μου!! να χαρείς την εγκυμοσύνη σου και με το καλό να υποδεχθείς το μωράκι σου!! 

Δεν μ αναστατώνεις κορίτσι μου ,όλες σ αυτήν την φάση είμαστε τρελές όλο στο κακό πηγαίνει το μυαλό μας ,και πρέπει να δίνουμε κουράγιο η μία την άλλη και όχι να την ρίχνουμε περισσότερο ... Ηρέμησε και ψάξε και εσύ για κλινικές χαχαχαχχαχα εγώ αυτό κάνω και ηρεμώ για λίγο μετά αγχώνομαι για τα ποσά που ζητάνε οι τρελοί χαχαχαχχα ,ότι να ναι είμαι το ξέρω 

Δημοσίευση
στις On 14/6/2025 at 4:13 ΜΜ, ο/η melitiniღ είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου, η αλήθειας είναι ότι ήταν η πρώτη μέρα σήμερα που βγήκα στο χωράφι γιατί τις καθημερινές δουλεύω, και νιώθω σαν να με έχουν δείρει δέκα.. 🤣🤣🤣

Το επόμενο ΣΚ εννοείται δεν θα πάω μιας και θα έχω κάνει μέσα στην εβδομάδα την ετ μου.. οπότε θα περιμένω τα σποράκια μου να ανθίσουν..!!!

Η φύση εννοείται δεν παύει να είναι φύση.. δεν την αλλάζω με τπτ!!!

Ο Έβρος σας χαιρετάει κι εκείνος και σας στέλνει αγκαλιές αγάπης..!!!

Ναι!!! η φύση είναι φύση.. και η δική μας η φύση εδώ πάνω είναι ένας Παράδεισος. 

Μπορεί να λένε ότι έχουμε αρκούδες 😅 & ζούμε με τις αρκούδες εκεί κάτω στας Αθήνας.. αλλά αρκούδες για την ώρα μόνο Κοζάνη - Φλώρινα κορίτσια.. 😉😆 

Σκέψου κορίτσι ότι μένω μέσα στην πόλη.. τι πόλη.. χωριό είναι και η Ορεστιάδα.. και θα πάω να μείνω στο πατρικό μου στο χωριό, 12 χιλιόμετρα από την Ορεστιάδα. Χωρίς ενοίκια, στη φύση, με την αυλή μου, το μπαξεδάκι μου, τις κοτούλες μας..!!! Χωριό κορίτσια και πάλι χωριό. Άλλη ποιότητα ζωής! 😊🙃🤗

Fotor_159198087795256.jpg

Καλησπέρα κορίτσια...

Να σου πω την  αλήθεια σε ζηλέυω... Μεγάλωσα στην επαρχία και είχαμε ελεύθερία και ζωή τότε.. Στην αθήνα η ζωή δεν έχει ποιότητα, ανυπομονώ να μπορέσουμε να φύγουμε εκτός Αθηνών όταν θα μπορέσει ο σύζυγος να πάρει μετάθεση να φ΄ύγουμε... Είναι αλλιώς η ζωή στην επαρχία και άλλη ποιότητα ζωής και πιο όμορφη..

Δημοσίευση
στις πριν 56 λεπτά, ο/η Yrw είπε:

Καλησπέρα κορίτσια...

Να σου πω την  αλήθεια σε ζηλέυω... Μεγάλωσα στην επαρχία και είχαμε ελεύθερία και ζωή τότε.. Στην αθήνα η ζωή δεν έχει ποιότητα, ανυπομονώ να μπορέσουμε να φύγουμε εκτός Αθηνών όταν θα μπορέσει ο σύζυγος να πάρει μετάθεση να φ΄ύγουμε... Είναι αλλιώς η ζωή στην επαρχία και άλλη ποιότητα ζωής και πιο όμορφη..

Κορίτσι μου καταλαβαίνω πως το λες το "σε ζηλεύω".. εσύ μπορεί να "με ζηλεύεις" επειδή έχεις ζήσει στην επαρχία και ξέρεις πως είναι η ποιότητα ζωής εδώ.. κάποιος άλλος όμως που δεν έχει τέτοια βιώματα μπορεί να σε θεωρήσει και τρελό... 😅 όλα είναι σχετικά σε αυτή τη ζωή! Για εμάς λοιπόν που ξέρουμε και έχουμε ζήσει στην επαρχία, εκτιμάμε πολλά περισσότερα.. 😉 Αν μπορείς και έχεις τη δυνατότητα να φύγεις κάποια στιγμή από την Αθήνα να το κάνεις!!! Η ζωή είναι τόσο μικρή για να την τρώμε μέσα σε τέσσερις τοίχους σε μεγάλες τσιμεντουπόλις που δεν έχουν να μας προσφέρουν τπτ επί της ουσίας..!!! Δεν είναι τυχαίο που σε δύσκολους καιρούς τα χωριά επιβιώνουν πάντα!!! 🙃😉 Στα χωριά δεν θα δεις ούτε έναν άστεγο, ούτε έναν επαίτη.. δεν είναι τυχαίο!!!

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Nerina είπε:

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για την υποστήριξη αυτές τις ημέρες.

Μπορειτε να μου απαντήσετε πότε να περιμένω περίοδο; Η μαία του γιατρού στο τηλέφωνο  μου είπε είτε σε λίγες ημέρες είτε το αργότερο σε λίγες εβδομάδες.

Ποναει η κοιλιά μου πολύ σήμερα χαμηλά αριστερά… Πονάω πολύ. Σαν να θέλω να πάω τουαλέτα, αλλά όλο το βράδυ σχεδόν και σήμερα το πρωί.

Μπορειτε να με κατατοπίσετε ;

Εμένα με τόσο χαμηλή χοριακή, έκανε 2 μέρες να έρθει.

Δημοσίευση

@almiraκορίτσι μου καταλαβαίνω το άγχος σου. Σε αυτή την εγκυμοσύνη θυμάμαι πως σε κάποια φάση ξύπνησα και δε με πονούσε το στήθος και φρικαρα και μετά επανήλθε ο πόνος.  Εγώ δε θα σου πω ότι είναι παράλογο να αγχώνεσαι είναι φυσιολογικό. Τα συμπτώματα ναι πάνε κι έρχονται, μπορεί να μην επανέλθουν και όλα να ναι καλά, μπορεί να υπάρχουν και κάτι στραβό να γίνει. Δεν υπάρχει ένας δρόμος. Ο οργανισμός κάθε γυναίκας είναι διαφορετικός. Αν εσύ μέσα σου νιώθεις ότι κατι δεν σου κάθεται καλά μιλά με το γιατρό να σε δει νωρίτερα αν μπορεί για να ηρεμήσεις. Πώς νιώθεις τώρα; 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Εγώ σήμερα δεν έχω καθόλου τα υγρά που είχα χθες..είμαι αλήθεια περίεργη να δω αν ήταν εμφύτευσης..λέω να κάνω ένα πρώιμης την Τριτη-Τετάρτη..

Εγώ πάλι λέω... ΌΧΙ!!! Περίμενε λιγάκι βρε αγάπη μου!!!

Δημοσίευση
στις πριν 58 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

@almiraκορίτσι μου καταλαβαίνω το άγχος σου. Σε αυτή την εγκυμοσύνη θυμάμαι πως σε κάποια φάση ξύπνησα και δε με πονούσε το στήθος και φρικαρα και μετά επανήλθε ο πόνος.  Εγώ δε θα σου πω ότι είναι παράλογο να αγχώνεσαι είναι φυσιολογικό. Τα συμπτώματα ναι πάνε κι έρχονται, μπορεί να μην επανέλθουν και όλα να ναι καλά, μπορεί να υπάρχουν και κάτι στραβό να γίνει. Δεν υπάρχει ένας δρόμος. Ο οργανισμός κάθε γυναίκας είναι διαφορετικός. Αν εσύ μέσα σου νιώθεις ότι κατι δεν σου κάθεται καλά μιλά με το γιατρό να σε δει νωρίτερα αν μπορεί για να ηρεμήσεις. Πώς νιώθεις τώρα; 

Κι εμένα πηγσινοερχόντουσαν τα συμπτώματα στην αρχή. Μέχρι που με έπιασαν οι αναγούλες για τα καλά! 

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Μακάρι να είσαι..εγώ δεν το κόβωω

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Κορίτσια μου  

Καλημέρα και καλή εβδομάδα ,σήμερα επιτέλους τελευταία χωριακη 4007 ,το απόγευμα έχουμε υπερυχο 

Καλημερα σε ολες!!! @Kateriniw σφαιρα παει το σπορακι!! Θα το δειτε και σημερα. Με το καλο! 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Από τόσο νωρίς βρε ???? Συνήθως την 7 βδομάδα δεν φαίνεται το μπεμπέ?

Καποια στοιχεια θα δειτε, πχ. σακο. Ειδικα με αυτη τη χοριακη που εχεις. Αυτες που εχουν εμπειρια ας πουνε καλυτερα. Οπως και να εχει, θα το δειτε 🥰 Πες μας πως θα παει!

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Κορίτσια μου  

Καλημέρα και καλή εβδομάδα ,σήμερα επιτέλους τελευταία χωριακη 4007 ,το απόγευμα έχουμε υπερυχο 

Καλημέρα κορίτσια και καλή μας εβδομάδα!!!

Τέλεια η χοριακή σου κοριτσάκι μου!!!! Όλα καλά και στον υπερήχο!!!

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ που μπήκες στον κόπο να μου γράψεις! 😊 Καλά είμαι! Σηκώθηκα σήμερα και το νιώθω πάλι βαρύ το στήθος, με ψιλοπονάει. Δεν ξέρω, από το πολύ ζούληγμα χθες ίσως;; Είμαι και μόνη μου εκτός αυτές τις μέρες, οπότε φρίκαρα τελείως χθες. Είναι αυτό που λες, στην τελική τα συμπτώματα δεν είναι ενδεικτικά για την πορεία μιας εγκυμοσύνης. Με το καλό να προχωρήσει η εγκυμοσύνη και πρέπει να αρχίσω να το δουλεύω αυτό γιατί αν δεν θα περάσουν αργά και βασανιστικά οι επόμενοι μήνες... 

Δημοσίευση
στις On 13/6/2025 at 11:46 ΜΜ, ο/η Elk είπε:

Ποτε μας το ειπες πως θα αρχισετε προσπαθειες ποτε εστειλες θετικη χοριακη χαμπαρι δεν πηρα  😂

με το καλο μια τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι 🥰

Γιατί πήρα εγώ χαμπάρι?? 😂

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια!!!

Μάντεψτε!!κατά 70% είναι αγοράκι 🤣 αγορομανα full!!!δεν πειράζει αρκεί να είναι γερό!!!!❣️ Ευτυχώς όλα καλά Δόξα Τω θεώ υπερηχογραφικα όλα καλά στην αυχενική! Τώρα θα περιμένω τα αποτελέσματα του αίματος!!! Ευτυχώς έφυγε ένα μεγάλο άγχος!!!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια .Εμεις είμαστε άυπνοι σήμερα .ο μικρός το βράδυ ενώ στην αρχή έτρωγε μετά σταμάταγε αμέσως κ έκλαιγε .αλλαξαμε πανα ,βάλαμε θερμόμετρο τπτ τα ίδια πάλι φτου κ απ την αρχή .Εχω αρχίσει να πιστεύω ότι το βαρέθηκε αυτό το γάλα .Απο τότε που ξεκίνησαν οι ζέστες έχει γίνει διαφορετικός .Τι να πω ;δεν ξέρω ..Του κάνει κ δυσκοιλιότητα πλέον από κει που κάθε μέρα ήταν ρολόι τώρα κάθε δύο μέρες.
    • Εμένα το πέρασε έντονα αυτό το αλμα. Γκρίνια, κλαμα και αγκαλιά συνέχεια. Και όλο το βράδυ ξυπνούσε για γάλα. 
    • Για σένα μπήκα για να δω τα νέα σου!! Ήμουν σίγουρη πως ήταν δίδυμα!!!! Με το καλοοοοοοοο!!!! Είναι ένας υπέροχος κόσμος !!
    • @ΜαρίαΔημήτρης μπορει να φταίει τ ότι δ εκανε κακα σήμερα αλλα εγω τ εχω δει όλα. Εχω ψοφήσει τοσες ωρες. Μονο κλαμα. Κ χθες τ βραδυ ξυπνάγε συνέχεια οπότε είμαι τερμα αυπνη. Τετάρτη κλεινει 5 βδομαδες. Ουσιαστικα δηλαδη διανύει την 5η τωρα. Τ σκεφτηκα για άλμα, αλλα τοσο πολυ? Τι γλυκο μωρε τ αγόρι σου! Γερο να ειναι να την προσέχει! Και αυριο μεθαύριο θα ειναι μεγάλη βοήθεια. Θα μπορεί να της ετοιμάσει τ φαγητο, να της βάλει ενα νερο, να την απασχολήσει μερικές ώρες. Τ βλεπω κ απο τις δικές μου.
    • Μήπως την ενοχλει η ζέστη ή η κοιλιτσα της? Εκτός αν μπήκατε νωρίτερα στο αλμα της 5ης εβδομάδας. Εμένα το απόγευμα κοιμόταν και ξαφνικά έβγαλε μια κραυγή με πολύ κλάμα στον υπνο της,έτρεχαν δάκρυα τα ματάκια της.  Σήμερα πάντως κύλησε καλά η μέρα,είχα πολύ βοήθεια και από τον γιο μου. Το πρωι της διάβαζε παραμύθια και εγώ σκούπισμα,ξεσκονισα,σφουγγαρισα, έπλυνα μπιμπερό και μου είπε και από μόνος του να βγω στο μπαλκόνι αν θέλω να πιω τον καφέ μου. Μου είπε πως είναι μεγάλος αδελφός και μπορεί να την προσέχει και να ξεκουράζομαι. Έλιωσα κορίτσια. Στα δικά μου έχει 3 μέρες που ζαλίζομαι αρκετά συχνά μέσα στη μέρα. Πρέπει να πάω να κάμω εξετάσεις γιατί παρόλο τις βιταμίνες που πίνω νιώθω πολύ αδυναμία. Ξεκίνησα και σιδηρο πάλι από χθες.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...