Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Ιούνης, γεμάτος ζεστασιά, να φέρει μωράκια, χαρά και αγκαλιά 🌺🌸🌼🌊🍼🍼🍼🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Yrw είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ αγαπη μου @sisi93, δυστυχώς την έχασα και μάλιστα νεότατη χωρίς κανένα προβλημα και αυτό μας τρέλανε όλους και για αυτό ήμουν και πολύ πιεσμένητότε..   Μας είπε ότι δεν είχε πιαστεί καλά και δεν μπόρεσε να κρατηθεί.. ίσως από το άγχος τότε γιατί όντως ήταν δύσκολη περίοδο.. Δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια όλα αυτά με έχουν τρελάνει και αγχωθεί ακόμα περισσότερο , βαρέθηκα να ψάχνω συμπτώματα και παντου΄ προβλήματα και αιτίες.. Περιμένω να μου τελειώσει να παω και να το συζητήσω πάλι μαζί του .. Αλλά να σου πω την αλήθεια θα θελα να πάρω και μια δεύτερη γνώμη και το σκέφτομαι. Μπορεί να θεωρείται ένας από τους καλύτερους αλλά υπάρχουν και άλλοι καλύτεροι εκε΄ί έξω και θέλω να ακούσω και άλλη γνώμη..

Πολύ κρίμα που έφυγε νεότατη, εύχομαι δύναμη σε όλους σας..

Αν σε βοηθάει να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη να το κάνεις! Αφού δεν πιάστηκε σωστά τότε οκ έχεις ένα λόγο..είναι σημαντικό και αυτό..Σκέφτομαι και εγώ να πάω να με δει ο δικός μου, με είδε μια εβδομάδα μετά την απόξεση..και όταν του είπα να ξαναπάω να δούμε το ενδομήτριο μου είπε δεν χρειάζεται..τον εμπιστεύομαι είναι ο δεύτερος γιατρός στην αρχή είχα άλλον..Λογικά θα κάνω και εγώ μια επίσκεψη..

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η sisi93 είπε:

Αν σε βοηθάει να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη να το κάνεις! Αφού δεν πιάστηκε σωστά τότε οκ έχεις ένα λόγο..είναι σημαντικό και αυτό..Σκέφτομαι και εγώ να πάω να με δει ο δικός μου, με είδε μια εβδομάδα μετά την απόξεση..και όταν του είπα να ξαναπάω να δούμε το ενδομήτριο μου είπε δεν χρειάζεται..τον εμπιστεύομαι είναι ο δεύτερος γιατρός στην αρχή είχα άλλον..Λογικά θα κάνω και εγώ μια επίσκεψη..

Ευχαριστώ πολύ κορίτσάκι μου...Θα πάω σίγουρα , το συζήτησα και με το άντρα μου και ειναι μαζί μου σε αυτό..Οπότε περι΄μ΄ένω να τελείωσει και μετά επίσκεψη.. Αλλά κυριώς ηρεμία πρέπει να βρούμε τρόπο χαλάρωσης οπωσδήποτε και να βρώ κάτι να μην το σκέφτομαι όλη μέρα..

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η sisi93 είπε:

@sisi93 όσο για το τεστ.. Περίμενε είναι νωρίς ακόμα για να το κάνεις.. Περίμενε έστω την ημέρα της περιόδου

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Κοριτσάκι μου είναι υπερβολικά νωρίς!!!! Που να δείξει το ερμο;!;!;;; 

@annie!Υποτίθεται ότι ανιχνεύει 6 μέρες νωρίτερα..έχω ξανακάνει στο παρελθόν..τα ξέρω για αξιόπιστα..πιστεύεται έχω ακόμα ελπίδες;

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Yrw είπε:

@sisi93 όσο για το τεστ.. Περίμενε είναι νωρίς ακόμα για να το κάνεις.. Περίμενε έστω την ημέρα της περιόδου

Θα περιμένω ναι..αλλά αυτό λέει ότι ανιχνεύει 6 μέρες νωρίτερα από την ημέρα τησ αναμενόμενης περιόδου..τέλοσπαντων θα δείξει,,μου έριξε πολύ την ψυχολογία..Ευχαριστώ Πάντως! 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η sisi93 είπε:

Θα περιμένω ναι..αλλά αυτό λέει ότι ανιχνεύει 6 μέρες νωρίτερα από την ημέρα τησ αναμενόμενης περιόδου..τέλοσπαντων θα δείξει,,μου έριξε πολύ την ψυχολογία..Ευχαριστώ Πάντως! 

Όπως έχω ξανα πεί τα ανηψάκια μου γεννηθήκαν έτσι.. Η Νύφη μου είχε κάνει από 2 τεστ ένα πριν και ένα μετα τη καθυστέρηση μια εβδομάδα και στα 2 και ήταν αρνητικά και τελικά μπαμ.. Ποτέ δεν ξέρεις.. Αυτό με κρατάει και μένα.. Και να μην είσαι όπως μου είπες και μένα .. Μην απογοητέυεσαι , πα΄με για το νέο κύκλο...

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η sisi93 είπε:

@annie!Υποτίθεται ότι ανιχνεύει 6 μέρες νωρίτερα..έχω ξανακάνει στο παρελθόν..τα ξέρω για αξιόπιστα..πιστεύεται έχω ακόμα ελπίδες;

Εννοείται πως έχεις πιθανότητες!!!!!! Ανιχνεύει εως και 6 μέρες νωρίτερα αλλά κανείς δε μπορεί να γνωρίζει πότε γίνεται η εμφύτευση.. Και εφόσον γίνει η χοριακή για να εμφανιζτεί στα ούρα θέλει 2 μέρες...

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Yrw είπε:

Όπως έχω ξανα πεί τα ανηψάκια μου γεννηθήκαν έτσι.. Η Νύφη μου είχε κάνει από 2 τεστ ένα πριν και ένα μετα τη καθυστέρηση μια εβδομάδα και στα 2 και ήταν αρνητικά και τελικά μπαμ.. Ποτέ δεν ξέρεις.. Αυτό με κρατάει και μένα.. Και να μην είσαι όπως μου είπες και μένα .. Μην απογοητέυεσαι , πα΄με για το νέο κύκλο...

Έχεις δίκιο σε ευχαριστώ ❤️ 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Εννοείται πως έχεις πιθανότητες!!!!!! Ανιχνεύει εως και 6 μέρες νωρίτερα αλλά κανείς δε μπορεί να γνωρίζει πότε γίνεται η εμφύτευση.. Και εφόσον γίνει η χοριακή για να εμφανιζτεί στα ούρα θέλει 2 μέρες...

Ευχαρισ΄τω πολύ κορίτσι μου..έχετε δίκιο..σαμπώς ξέρουμε πότε έγινε και αν εμφύτευση,,μου δίνεται κουράγιο..

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η sisi93 είπε:

Ευχαρισ΄τω πολύ κορίτσι μου..έχετε δίκιο..σαμπώς ξέρουμε πότε έγινε και αν εμφύτευση,,μου δίνεται κουράγιο..

Είναι νωρίς ακόμα μην κοιτάς τι λένε τα τεστ εγκυμοσύνης σε κάθε κοπέλα είναι ανάλογα με τον κύκλο της και πότε έγινε η εμφύτευση 

Αυτό που είναι πιο βοηθητικό αφού κάνεις τεστ ωορρηξίας να μετρά από το πότε είδες το θετικό 14 μέρες μετά θα κάνεις εγκυμοσύνης 

εγώ είχα κάνει 10 μέρες μετά το τεστ ωορρηξίας, το εγκυμοσύνης και ήταν αρκετά αχνό ίσα όσα φαινόταν της home test οπότε έχεις ελπίδες πολλές 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 45 λεπτά, ο/η sisi93 είπε:

Κορίτσι μου θα σου κάνω πρόχειρους υπολογισμούς σαν μαθηματικό μυαλό που είμαι 😋

1. Θετικό ωορρηξίας είχες 5/6 αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έκανες απαραίτητα ωορρηξία την ίδια μέρα. Σωστά; Σωστά 

2. Η εμφύτευση θέλει από 6 έως 12 μέρες. Ναι ναι, έως 12!!

3. Από την στιγμή της εμφύτευσης η χοριακη για να ανέβει και να ανιχνευτεί στα ούρα θέλει 2-3 μέρες.

Κάνε λοιπόν τις πράξεις και άσε τα μαρκετινιστικα κόλπα των εταιρειών που φυσικά θα γράψουν το πιο ιδεατό σενάριο για να χαλαμε λεφτά όλες εμείς οι απελπισμένες πριν καν γίνει η εμφύτευση (τα έχω κάνει πολλάκις, μην γελάς). 

Επίσης να θυμάσαι κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική, το πότε είχες θετικό την προηγούμενη φορά,  δεν λέει τίποτα για την εμφύτευση κάθε επόμενης φοράς. Μην απελπιζεσαι, έχεις μέρες ακόμα 🙏🙏 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Κορίτσι μου θα σου κάνω πρόχειρους υπολογισμούς σαν μαθηματικό μυαλό που είμαι 😋

1. Θετικό ωορρηξίας είχες 5/6 αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έκανες απαραίτητα ωορρηξία την ίδια μέρα. Σωστά; Σωστά 

2. Η εμφύτευση θέλει από 6 έως 12 μέρες. Ναι ναι, έως 12!!

3. Από την στιγμή της εμφύτευσης η χοριακη για να ανέβει και να ανιχνευτεί στα ούρα θέλει 2-3 μέρες.

Κάνε λοιπόν τις πράξεις και άσε τα μαρκετινιστικα κόλπα των εταιρειών που φυσικά θα γράψουν το πιο ιδεατό σενάριο για να χαλαμε λεφτά όλες εμείς οι απελπισμένες πριν καν γίνει η εμφύτευση (τα έχω κάνει πολλάκις, μην γελάς). 

Επίσης να θυμάσαι κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική, το πότε είχες θετικό την προηγούμενη φορά,  δεν λέει τίποτα για την εμφύτευση κάθε επόμενης φοράς. Μην απελπιζεσαι, έχεις μέρες ακόμα 🙏🙏 

Κορίτσι μου γλυκό, σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση..

Είμαι πολύ ανυπ΄ομονη και εννοειται εχω σπαταλήσει πόσα λεφτά..έπιασε την προηγούμενη αλλά ετσι οπως τα λες είναι..

Εγώ φταίω που λέω δεν θα ξανα κάνω και μετά ξανακάνω :P

Θα κρατήσω τις ελπίδες μου ακόμα οπότε...

Δημοσίευση

Κοριτσιιαααα σήμερα είμαι στην 21η μέρα του κύκλου..θετικό τεστ ωορρηξιας είχα 12η και 13η μέρα..σήμερα από το πρωί είχα μπεζ ροζ υγρά και ελάχιστο αίμα..επίσης έχω πόνο σαν ωορρηξίας από αριστερά..να ανησυχήσω λέτε;

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η sisi93 είπε:

Ξέρω ναι τις δυσκολίες της αγροτικής ζωής,,είχα παππούδες αγρότες..ειναι πολυ δυσκολη η δουλεια σας..οπως και να εχει ευχομαι μετα να ξεκουραστεις,,πραγματικα σε ζηλευω που εισαι στη φυση ακομα και αν σκυβεις απο το να είσαι μεσα στη υγρασια της Θεσσα΄λονικης ..καλο σκ στον ομορφο Εβρο!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου, η αλήθειας είναι ότι ήταν η πρώτη μέρα σήμερα που βγήκα στο χωράφι γιατί τις καθημερινές δουλεύω, και νιώθω σαν να με έχουν δείρει δέκα.. 🤣🤣🤣

Το επόμενο ΣΚ εννοείται δεν θα πάω μιας και θα έχω κάνει μέσα στην εβδομάδα την ετ μου.. οπότε θα περιμένω τα σποράκια μου να ανθίσουν..!!!

Η φύση εννοείται δεν παύει να είναι φύση.. δεν την αλλάζω με τπτ!!!

Ο Έβρος σας χαιρετάει κι εκείνος και σας στέλνει αγκαλιές αγάπης..!!!

στις πριν 2 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Μια γαλήνη μου την δημιούργησε αυτή η εικόνα… τι ωραία η επαφή με την φύση…σε γειώνει. Εμείς εδώ πήξαμε στις πολυκατοικίες!

Ναι!!! η φύση είναι φύση.. και η δική μας η φύση εδώ πάνω είναι ένας Παράδεισος. 

Μπορεί να λένε ότι έχουμε αρκούδες 😅 & ζούμε με τις αρκούδες εκεί κάτω στας Αθήνας.. αλλά αρκούδες για την ώρα μόνο Κοζάνη - Φλώρινα κορίτσια.. 😉😆 

Σκέψου κορίτσι ότι μένω μέσα στην πόλη.. τι πόλη.. χωριό είναι και η Ορεστιάδα.. και θα πάω να μείνω στο πατρικό μου στο χωριό, 12 χιλιόμετρα από την Ορεστιάδα. Χωρίς ενοίκια, στη φύση, με την αυλή μου, το μπαξεδάκι μου, τις κοτούλες μας..!!! Χωριό κορίτσια και πάλι χωριό. Άλλη ποιότητα ζωής! 😊🙃🤗

Fotor_159198087795256.jpg

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η melitiniღ είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου, η αλήθειας είναι ότι ήταν η πρώτη μέρα σήμερα που βγήκα στο χωράφι γιατί τις καθημερινές δουλεύω, και νιώθω σαν να με έχουν δείρει δέκα.. 🤣🤣🤣

Το επόμενο ΣΚ εννοείται δεν θα πάω μιας και θα έχω κάνει μέσα στην εβδομάδα την ετ μου.. οπότε θα περιμένω τα σποράκια μου να ανθίσουν..!!!

Η φύση εννοείται δεν παύει να είναι φύση.. δεν την αλλάζω με τπτ!!!

Ο Έβρος σας χαιρετάει κι εκείνος και σας στέλνει αγκαλιές αγάπης..!!!

Ναι!!! η φύση είναι φύση.. και η δική μας η φύση εδώ πάνω είναι ένας Παράδεισος. 

Μπορεί να λένε ότι έχουμε αρκούδες 😅 & ζούμε με τις αρκούδες εκεί κάτω στας Αθήνας.. αλλά αρκούδες για την ώρα μόνο Κοζάνη - Φλώρινα κορίτσια.. 😉😆 

Σκέψου κορίτσι ότι μένω μέσα στην πόλη.. τι πόλη.. χωριό είναι και η Ορεστιάδα.. και θα πάω να μείνω στο πατρικό μου στο χωριό, 12 χιλιόμετρα από την Ορεστιάδα. Χωρίς ενοίκια, στη φύση, με την αυλή μου, το μπαξεδάκι μου, τις κοτούλες μας..!!! Χωριό κορίτσια και πάλι χωριό. Άλλη ποιότητα ζωής! 😊🙃🤗

Αχ ζηλεψα!!! Εχουμε πηξει εδω στην Αθηνα με το καυσαεριο. Καθε μερα βγαζω τον μικρο μου βολτα στα στενα στις πολυκατοικιες και τους κεντρικους δρομους και αυτο σκεφτομαι ποσο θα ηθελα να του προσφερω μια αλλη ποιοτητα ζωης. Αν μπορουσα θα εφευγα...

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Nerina είπε:

Αχ βρε κοριτσάκι, χαίρομαι ειλικρινά πολύ για σένα. Διάβαζα τότε τις ατυχίες σου και τώρα να που όλα εξελίσσονται ωραία, με το καλό! Σε ποια εβδομάδα είσαι; 

Δε μιλήσαμε ξανά, με έχει κάνει μπλοκ στο κινητό, πολύ ώριμη συμπεριφορά, όποτε δεν το κάλεσα ούτε στο σταθερό ούτε επεδίωξα να κάνω κάτι άλλο. Εγώ στο μυαλό μου το είχα διαφορετικά, αυτή τη στιγμή με νοιάζει ότι η μοναδική φορά που κατάφερα να μείνω έγκυος ήταν με πρόκληση και κατέληξε στο να μην εξελιχθεί…

Δεν είχα ιδέα ότι αυτό συμβαίνει έτσι, ειλικρινά δε ξέρω τι με πονάει περισσότερο. Άσε που χθες το βράδυ άρχισα τόσο πολύ στο μυαλό μου να επιρρίπτω ευθύνες μήπως από όλο αυτό το στρες δεν εξελίσσεται το σποράκι και δεν εμφυτεύτηκε; Ποιος ξέρει… 

Τον ήθελα δίπλα μου σήμερα. 

Οσο σκληρο και να ακουστει αυτο που θα πω ισως είναι και η μονη λυση. Ξεχνα τον και προχωρα την ζωη σου. Το καταλαβαινω πονας για τον χωρισμο σας και για την αποβολη μα δεν υπαρχει κατι αλλο πια να κανεις. Εγω σου λεω και το αλλο. Μηπως εχει γκομενα; Και γιαυτο να αλλαξε ολη του η συμπεριφορα; Κατι αλλαξε απο την μερια του εκτος και αν ηταν παντα ετσι απλα δεν το εβλεπες. Οπως και να εχει πρεπει να προχωρησεις παρακατω.

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Tina23 είπε:

Κορίτσι μου είμαι σταθερά εκεί που είχα μείνει με καμία αλλαγή 😛..Μου τα έχει σκάσει η ψυχολογία μου με διάφορα καθημερινά προβλήματα και τα έχω παγώσει όλα για την ώρα. Θέλω να ηρεμήσω, να χαλαρώσω και κυρίως να ξεκουραστώ.. Να απολαύσω το καλοκαίρι, να ξανασυστηθώ με τον εαυτό μου και βλέπουμε από Σεπτέμβριο, οτι είναι γραφτό θα μας έρθει!

Εσύ πως είσαι ? αν και διαβάζω τα νέα σου και πολύ χαίρομαι να ξέρεις😍😂

Σ' ευχαριστώ κορίτσι μου! Καλά είμαι προσπαθώ να παραμένω ψύχραιμη κι αισιόδοξη 😊 βέβαια ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει αρκετά χαχαχα 

Καλά θα κάνεις να ξεκουραστείς, να κάνεις τα μπάνια σου, να απολαύσεις στιγμές με τον καλό σου. Θυμάμαι αυτό είχα πει κι εγώ πέρυσι το καλοκαίρι όντας κομμάτια μετά την τελευταία αποβολή, ότι απλά θέλω να ηρεμήσω απ' όλα. Χρειάζεται κι αυτό, ένα μικρό διάλειμμα, ειδικά αν όπως λες είσαι περίεργα ψυχολογικά. Εύχομαι να βρεις την ηρεμία τις επόμενες μέρες και από φθινόπωρακι νέος κύκλος ξεκινά 💛

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Κοριτσιιαααα σήμερα είμαι στην 21η μέρα του κύκλου..θετικό τεστ ωορρηξιας είχα 12η και 13η μέρα..σήμερα από το πρωί είχα μπεζ ροζ υγρά και ελάχιστο αίμα..επίσης έχω πόνο σαν ωορρηξίας από αριστερά..να ανησυχήσω λέτε;

Γιατί να ανησυχησεις;; Είχατε επαφές στις γόνιμες;; 

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Γιατί να ανησυχησεις;; Είχατε επαφές στις γόνιμες;; 

Είχαμε ναι..φοβαμαι για καμιά κύστη..δεν είχα ξανά τόσες μέρες πριν τέτοια υγρά ούτε πόνο στην ωοθήκη..εκτός και αν έρθει νωρίτερα..

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Είχαμε ναι..φοβαμαι για καμιά κύστη..δεν είχα ξανά τόσες μέρες πριν τέτοια υγρά ούτε πόνο στην ωοθήκη..εκτός και αν έρθει νωρίτερα..

Εκτός κι αν είναι εμφύτευσης;;!! Παρακολουθησε πως θα πάνε τα υγρά 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η sisi93 είπε:

Κορίτσι μου γλυκό, σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση..

Είμαι πολύ ανυπ΄ομονη και εννοειται εχω σπαταλήσει πόσα λεφτά..έπιασε την προηγούμενη αλλά ετσι οπως τα λες είναι..

Εγώ φταίω που λέω δεν θα ξανα κάνω και μετά ξανακάνω :P

Θα κρατήσω τις ελπίδες μου ακόμα οπότε...

Κορίτσι μου είμαστε μαζί..κι εγώ είχα θετικό τεστ 5 και 6/6..είναι πολύ νωρίς για τεστ.. νομίζω από Δευτέρα ξεκινάει το παράθυρο των 6 ημερών που δίνουν για τα πρώιμης 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Μεθαύριο κλείνω 17η. Μετά από τόσες ατυχίες κάθε μέρα που περνάει στην εγκυμοσύνη είναι μια νίκη. 🙏🏼

Όχι κορίτσι μου δε φταίει το στρες σου για το σποράκι, μην το σκέφτεσαι αυτό, όλες λίγο πολύ έχουμε στρες, εγώ να δεις πόσο είχα κι ακόμα έχω κάποιες στιγμες. Απλώς δεν ήταν για να μείνει το συγκεκριμένο. Και ίσως και για καλο ήρθε για τόσο, για να ξεκαθαρίσει κάπως τα πράγματα. Τίποτα στη ζωή μας δεν είναι τυχαίο ή τελοσπαντων έρχονται πάντα τα πράγματα έτσι όπως πρέπει να έρθουν την κάθε στιγμή. Το αν εμείς ανοίγουμε τα μάτια μας να δούμε κάποια πράγματα είναι στο χέρι μας. Η ζωή θα συνεχίζει να μας φέρνει αντιμέτωπους με καταστάσεις. 

Μετά απ' όσα περάσατε σε έκανε μπλοκ και δεν επικοινωνεί ξανά να δει πως είσαι και τι κάνεις. Νομίζω κορίτσι μου εδώ είναι ξεκάθαρο το μήνυμα. Δηλαδή οκ εκνευρίστηκε κλπ αλλά αυτή η συμπεριφορά μετά απ' όσα έγιναν εσένα σου δίνει ελπίδα ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι άξιος να είναι δίπλα σου; Είναι δύσκολο το ξέρω. Αλλά θα μαζέψεις σιγά σιγά τα κομμάτια σου και θα βγεις πολύ πιο δυνατή από αυτό. Θύμισε μου πόσο χρονών είσαι; 

Αχ κορίτσι μου σε λίγο θα το νιώσεις να κολυμπά στην κοιλίτσα σου και οι φόβοι σου θα πετάξουν μακριά!!! 17+2 την ένιωσα εγώ 1η φορά!!!

Δημοσίευση
στις On 13/6/2025 at 5:25 ΜΜ, ο/η melitiniღ είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου..!!!

Νομίζω θα είμαι το τελευταίο τεστάκι του Ιουνίου.. 🤭😆 και συγκεκριμένα η χοριακή θα πέσει 27 Ιουνίου.. γενέθλια μέρα της @Παρασκευαιδου 🫶🏻 

καλά.. 27 μπορεί και όχι γιατί είναι λίγο νωρίς, αλλά 30/06 τελευταία μέρα του μήνα σίγουρα..!!! 🤗

Το ότι θυμάσαι τα γενέθλια μου με ξεπερνάει .. 😘 με το καλό η χοριακη βασικα έχεις θετική χοριακη οπότε ευελπιστώ ένα τέλειο νούμερο 😘 για να μην έχεις άγχος. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Πόσο θα συμφωνήσω με αυτό το μήνυμα!!! Έχω πέσει στα πατώματα, έχω κλάψει, έχω κυνηγήσει (πιο μικρή και ανώριμη γαρ). Περνώντας τα χρόνια και κοιτωντας πίσω, έκανα απλά τον σταυρό μου και είπα Θεέ μου γλίτωσα.... Βέβαια @Nerina κορίτσι μου ο,τι και να σου λέμε εμείς τώρα, ξέρω πολύ καλά ότι δεν αλλάζει αυτό που νιώθεις. Θα σου δώσω μια τελευταία συμβουλή (τα υπόλοιπα στα είχα γράψει στο άλλο θέμα και δεν θέλω να σε κουράζω): μην κινηθείς με γνώμονα το ότι θα μείνεις μόνη σου στην ηλικία σου (εντωμεταξύ νέα κοπέλα είσαι!!!), ή τι θα πει ο κόσμος, ή τα χρόνια που περάσατε μαζί. Θα σπαταλήσεις αλλα τόσα χρόνια, πολύτιμα πλέον, από φόβο; Αξίζει;; 
    • @Mariaa_ δεν έχω ζήσει ποτέ κατάθλιψη ούτε είχα τρελό άγχος στην εγκυμοσύνη. Όμως η εγκυμοσύνη και η λοχεία είναι μια περίοδος που είναι πολύ ευαίσθητη για εμάς. Θυμάμαι ότι έκλαιγα για το παραμικρό για καταστάσεις που δεν θα έκλαιγα κανονικά.  Στην εγκυμοσύνη δούλευα και είχα το πρόγραμμα μου, αλλά όταν γέννησα και έμεινα μόνη με το μωρό τότε αντιμετώπισα την μητρική μοναξιά που λέω εγώ, κάτι που το βλέπω σε όλες τις νέες μητέρες. Ξαφνικά αλλάζει όλος σου ο κόσμος, όλο σου το πρόγραμμα και δεν έχεις παρέες και κάποιον να μιλήσεις τις ώρες που εσύ μπορείς. Ξέρεις πως αντιμετώπισα αυτή την κατάσταση; Έφτιαξα πρόγραμμα που απαιτούσε καθημερινή έξοδο και το τηρουσα πιστά όσο κουρασμένη και να ήμουν. Έτσι "αναγκαζόμουν" να ακολουθήσω μία ρουτίνα σαν να έχω δουλειά (έβρισκα και εξωτερικές δουλίτσες βέβαια να κάνω). Τι προτείνω λοιπόν; Φτιάξε καθημερινό πρόγραμμα και τήρησε το ευλαβικά. Σε αυτό βάλε καθημερινή έξοδο το πρωί (ο ήλιος κάνει καλό).  Α επίσης έκανα φιλίες από εδώ μέσα και μιλούσα με κάποιες κοπέλες που ήμασταν στην ίδια φάση και μοιραζόμασταν κάπως την καθημερινότητα. Δυστυχώς μετά τη γέννα έρχονται τα baby blues, που είναι 2 εβδομάδες που θα είσαι χάλια συναισθηματικά και θα κλαις συνέχεια. Μετά γενικά οι πρώτες 40 μέρες έχουν αρκετό ξενύχτι και κούραση, ειδικά όταν θηλάζεις. Και αν έχει και κολικούς το μωρό; Κλάψε Χαράλαμπε... Όχι δεν στα λέω όλα αυτά για να σε αγχωσω. Στα λέω για να καταλάβεις ότι πρέπει να είσαι καλά! Να φροντίσεις να είσαι στην καλύτερη δυνατή σου φάση! Αν πρέπει να πάρεις αντικαταθλιπτικά, να πάρεις. Περί θηλασμού του συντρόφου σου δεν του πέφτει κανένας λόγος! Δικό σου το σώμα! Ο δικός του ρόλος είναι να στηρίξει μόνο την απόφαση σου. Τέλος, μπες σε ομαδουλες να βρεις κι άλλες εγκύους να μοιράζεστε τα άγχη σας και που ξέρεις; Ίσως βρεις κάποια φίλη να βγαίνετε 😊
    • Με το καλό τη Δευτέρα! Εύχομαι να είναι κορίτσι γιατί έχεις ήδη 3 άντρες μέσα στο σπίτι, φτάνει 🤣 Τι ώρα έχεις την αυχενική; ΠΗΤ πότε έχεις;
    • Καλέ γιατί προδικάζεις; Εμένα πάντα 3 μέρες μετά την αναμενόμενη περίοδο ξεκινάω να έχω αχνά τεστ πρώιμης ανίχνευσης φυσικά.  Επίσης αφού ξέρεις ότι η συνταγή απαιτεί ταξιδάκι τι κάθεσαι; Για ξεκίνα να το οργανώνεις 😉
    • Ετοιμάσου για δίδυμα φίλη! Ελπίζω να έχετε κάνει τα οικονομικά σας κουμάντα 😜
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...